-
τα primacy εχουν αρκετα μαλακα πλαινα + οτι ειναι ΠΑΛΙΑΣ τεχνολογιας λαστιχα οποτε αποριπτοντε...εχω δει τι καρουμπαλα βγαζουν αν ακουμπας πεζοδρομια....ευτυχώς οχι σε δικο μου αμαξι...
φιλε...αντε να κρατησεις ενα λαστιχο 50000χλμ απο εκει και πανω ειναι εγκλημα για τα παιδια σου...και εμενα για τα αδερφια μου δεν θα ηθελα να μπουν σε αμαξι που δεν εχει τα στοιχειοδη
σωστα λαστιχα-αμορτισερ και φρενα. με την σειρα που τα ειπα ως προτεροτητα υπερ της ασφαλειας.υ.γ απογοητευμενος απο τα exxelence...καθος ειχαν αρχεισει απο καιρο να φευγουν κοματακια απ το πελμα αλα οχι τραγικα να χρηζουν αλλαγης.
και ειναι και το 3το σετακι που φοραω της εταιριας μετα απο eagle nct5 oem,και f1-gs3
τα οποια και τα 2 ειχαν θεμα με κλαταρισμα με την διαφορα οτι τα φ1 ακομα και σκισμενα πεταξαν καρουμπαλο και περπαταγες
αλλα τετοια λαστιχα δεν ξαναβγενουν πλεων. -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
....λαστιχα-αμορτισερ και φρενα...Eίσαι σίγουρος για την σειρά αυτή; ...τι να τα κάνεις τα λάστιχα και τα αμορτισέρ άμα δεν έχεις φρένα;;; κατάλαβα πως το λες αλλά σκέψου το λίγο.
Υ.Γ.: Το πρώτο πράγμα που θα δοκίμαζα με το που έμπαινα σε οποιουδήποτε το αυτοκίνητο θα ήταν τα φρένα... πέρα από το ότι πια κόβω βόλτα γύρω γύρω ώστε να δώ λάστιχα και ζημιές αφού υποδηλώνουν διάφορα...
-
michelin pilot sport 3 σε καλοκαιρινή άσφαλτροστ με λίγη πίεση: ούτε κρατήματα, ούτε φρένα, σαπούνιασμα στην ευθεία
από την άλλη βέβαια φεύγουν κομματάκια από τις άκρες του τακουνιού και αισθάνομαι χεράς
παραμένει η αίσθηση ότι χάνεις μόνο ~5% των δυνατοτήτων τους στο βρεγμένο, οπότε ισοφαρίζει λίγο.
και για να μη με λέτε προκατειλημμένο, τα michelin που έβαλα στο μηχανάκι γκαμούν και δέρνουν
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
τα primacy εχουν αρκετα μαλακα πλαινα + οτι ειναι ΠΑΛΙΑΣ τεχνολογιας λαστιχα οποτε αποριπτοντε...Από που προκύπτει ότι είναι παλαιάς τεχνολογίας τα primacy?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
....λαστιχα-αμορτισερ και φρενα...
Eίσαι σίγουρος για την σειρά αυτή; ...τι να τα κάνεις τα λάστιχα και τα αμορτισέρ άμα δεν έχεις φρένα;;; κατάλαβα πως το λες αλλά σκέψου το λίγο.
Υ.Γ.: Το πρώτο πράγμα που θα δοκίμαζα με το που έμπαινα σε οποιουδήποτε το αυτοκίνητο θα ήταν τα φρένα... πέρα από το ότι πια κόβω βόλτα γύρω γύρω ώστε να δώ λάστιχα και ζημιές αφού υποδηλώνουν διάφορα...
ενταξει δεν ειπα να μην εχεις καθολου φρενα.και το πρωτο που κανω ειναι να παταω φρενω να δω αν ειναι ολα οκ.Αν ομος εχεις μαθει να κατεβαζεις ταχυτητα ακομη και σε πανικου φρεναρισμα που παει να πει οτι ειχες αυτοκινητο που τα φρενα του δεν ηταν αξιεπαινα..ναι..η σωστη σειρα ειναι...η επαφη με τον δρομο γινετε με το αμορτισερ και το λαστιχο..το οποιο λαστιχο αμεσα και το αμορτισερ εμμεσα καθως βαζει δυναμη στο λαστιχο να πατησει μετα απο τυχων ανωμαλια του οδοστρωματος..σκεψου το ιδιο καλα φρεναρει ενα ποδηλατο χωρις αναρτησεις και το ιδιο ενα με διπλες1? απλο παραδειγμα.
τα pricacy hp κυκλοφορουν σχεδον 10ετια.αν δεν απατωμαι
-
Δεν έχουν αντικατασταθεί από τα primacy 3;
-
Ο χρήστης Gatilaras έγραψε:
michelin primacy hp φορεμενα για περιπου 70000χλμ σε vectra c 1.8 και ειναι ακομη κουκλα....σαν τη Βάνα Μπάρμπα κάτι;...
-
αντεχουν αλλα 70κ ΑΝΕΤΑ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αντεχουν αλλα 70κ ΑΝΕΤΑΠετάς το αμάξι και κρατάς τα λάστιχα;
-
Ο χρήστης Lemon3 έγραψε:
michelin pilot sport 3 σε καλοκαιρινή άσφαλτροστ με λίγη πίεση: ούτε κρατήματα, ούτε φρένα, σαπούνιασμα στην ευθείααπό την άλλη βέβαια φεύγουν κομματάκια από τις άκρες του τακουνιού και αισθάνομαι χεράς
παραμένει η αίσθηση ότι χάνεις μόνο ~5% των δυνατοτήτων τους στο βρεγμένο, οπότε ισοφαρίζει λίγο.
και για να μη με λέτε προκατειλημμένο, τα michelin που έβαλα στο μηχανάκι γκαμούν και δέρνουν
Ξερεις πολλα λαστιχα να κρατανε στη σαπουνιασμενη ελληνικη ασφαλτο? Πες μου γιατι και γω τα ψαχνω ακομα!
Δεν έχουν αντικατασταθεί από τα primacy 3;
Οχι σε ολες τις διαστασεις. Μια χαρα βγαινουν ακομα τα Primacy HP.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
michelin primacy hp φορεμενα για περιπου 70000χλμ σε vectra c 1.8 και ειναι ακομη κουκλα.
Ποσο ακόμα λέτε να τα κρατήσετε;
Μου θύμισε τον σπιτονοικοκύρη της αδερφής μου όταν με πέτυχε κάτω στην είσοδο το πρωί που πηγαίναμε να αλλάξουμε λάστιχα στο αμάξι της αδερφής μου.
Μου πιάνει κουβέντα, του λέω που πάμε και σαν κλασσικός Ελληνάρας άρχισε να μου προτείνει λάστιχα.
Σε κάποια στιγμή μου λέει 'μη βάλετε μιΤΣελέν είναι μαλακά, good year να βάλετε που είναι σκληρά και κρατάνε πολύ. Εγώ στο δικό μου τα έχω 9 χρόνια και είναι σαν καινούρια!'............
Κάπου εκεί γύρισε το κουμπί του εγκεφάλου μου και σταμάτησα να ακούω τι λέει. -
καποια αποψη για τα παρακατω σε 205/55/16
με σειρα προτημησης:1)bridgestone turanza t001
2)*re002 adrenalyn (προσωπικη επιλογη και οχι του φαδερ δλδ με τα δικα μου σπεκς )
3)fulda ecocontrol
4)dunlop fastresponce
5)michelin primacy 3ασχετα αν καποια ξεφευγουν απ τον γενικο χαρακτηρα του αυτοκινητου ισως πεισω να τα βαλω, ετσι ειχε γινει παλιοτερα με τα f1..
αυτο που με ενδιαφερει ξαναλεω ειναι λαστιχο τουρισμου με καπος ενυσχημενα πλαινα μεχρι στιγμης καταλειγω στα Νο1
με καλο κρατημα στο βρεγμενο και κατ επεκταση στο στεγνο. -
Από το 1 καλύτερα το 2...
-
Για τί αμάξι μιλάμε;
-
passat 20vt ...τοσο χαλια τα τ001 !?
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
2)*re002 adrenalyn (προσωπικη επιλογη και οχι του φαδερ δλδ με τα δικα μου σπεκς )Μακραν το καλυτερο λαστιχο απο ολα της λιστας σε οτι αφορα σπορ προσανατολισμο. Τα φοραω στην ιδια διασταση σε Toyota Auris. Απιστευτο κρατημα, δεν σαπουνιαζουν τωρα το καλοκαρι οπως τα PS3 και PC2.
Δεν μαγουλιαζουν οπως τα αλλα 2 που ανεφερα και επισης δεν φθειρονται με τον ιδιο ρυθμο. Μετα απο 14.000χλμ η φθορα ειναι μικρη και τα κακομεταχειριζομαι αρκετα.
Τα μειον τους ειναι οτι γινεται πιο σκληρη η αποσβεση και οτι δεν ειναι τοσο καλα στη βροχη οσο τα PS3 και PC2, αρα μαλλον φανταζομαι θα ειναι καλυτερα απο οτι ολα τα υπολοιπα της λιστας σου. -
τελικα παρήγγειλα τα fulda sportcontact το οποιο θεωρώ αξιοπρεπέστατη λυση με 290ε.
νομιζω ειναι κατι που ικανοποιει και τους 2 οδηγους(εμενα +φαδερ)
η φουλδα θυγατρικη της γκουντγειαρ δεν ειναι!? -
Ουαου, λαστιχαρα.... Ανατριχιλα
-
@nippon...Τα μειον τους ειναι οτι γινεται πιο σκληρη η αποσβεση...
Δέ θα τό'λεγα......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ουαου, λαστιχαρα.... ΑνατριχιλαΓιατι τοσο χαλια ειναι τα fulda; Τελευταια ακουω ολο και περισσοτερους να τα προτιμούν. Τοσο που σκεφτομαι στην επομενη αλλαγη (η οποι αργει ακομα κανα δυο χρονια) να τα προτιμησω. Σε θεμα τιμης παντως φυσανε. Εγω ανα εβαζα τωρα θα δοκιμαζα τα ecocontrol hp σε 185/55/15. Και στην προηγουμενη αλλαγη μου τα χε προτεινει λαστιχας αλλα προτιμησω conti pc5 και προκοψα. Η διαφορα τιμης ειναι χαοτική.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]