-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
αφού δεν τα έχετε βάλει πως ξέρετε ότι δεν είναι καλά;
Δεν ειπαμε οτι δεν ειναι καλα, ειπαμε οτι υπαρχουν και καλυτερα...
ειλικρινα χωρις δοκιμη ειναι αυτη η αποψη?
-
Ο χρήστης bilcosbill έγραψε:
για πειτε την γνωμη σας ρε μπαλικαρια μου BRIDGESTONE RE002 adrenalin 195/60-15 η τα t001 η αμα εχετε τιποτα αλλο κοντα σε αυτη τη τιμη προτειενετε μου..οπως σας ειπα οδηγαω σχετικα ηρεμα και θελω να μου βγαλει χιλιομετρα το λαστιχο!
Παληκαρι πλακα μας κανεις?
Χρειαζεται να απαντησουμε σε αυτη την ερωτηση?
Την απαντηση την εδωσες μονος σουδηλαδη ποια προτεινεις?τα t001? εχεις εμπειρια απο αυτα?
αφού τα RE002 είναι σπόρ κατηγορία και εσύ θες ήρεμα πράγματα..........
δες και τα ΤΟΥΟ CF2...... -
Τα ΤΟΥΟ CF 2 προτείνω να μην τα δεις καν... μετριότατο ελαστικό στο βρεγμένο.
Σε 195-60-15 βάλε MICHELIN ENERGY αφού οδηγάς ΗΡΕΜΑ και θέλεις ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. -
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
Σε 195-60-15 βάλε MICHELIN ENERGY αφού οδηγάς ΗΡΕΜΑ και θέλεις ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.απλα δεν εχω ακουσει κ τ καλυτερα για τα michelin energy
-
Σε 195-60-15 βάλε MICHELIN ENERGY αφού οδηγάς ΗΡΕΜΑ και θέλεις ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.απλα δεν εχω ακουσει κ τ καλυτερα για τα michelin energy
Αντικαταστήσαμε στο Yaris mk2 τα Yokohama DRB
με τα Energy Saver.Επικίνδυνο λάστιχο, ακόμα και για ήρεμες ταχύτητες.
Τα πλαινά του είναι τόσο μαλακά που το αυτοκίνητο
χάνει την πρόσφυση ακόμα πιο νωρίς ενώ
δεν με έχουν πείσει και για το φρενάρισμα.Απο τις λίγες φορές που το OEM λάστιχο ήταν καλύτερο.
Τα Dunlop Blue Response που λέχθηκαν πρωτύτερα?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
S3 αν θυμαμαι σε καποιο αμαξι σου είχες βαλει Κορμοραν Impulser.
Μερικά λόγια αμα θες για απόδοση σε βρεγμένο στεγνό και διαρκεια ζωής (όχι πελματος αλλα κατα ποσο αντεχουν σαν απόδοση) αν θες και μπορείς γιατι θέλει να τα βάλει ένας φίλος σε Toyota Starlet του 94Καλημερα!
Ναι τα ειχα βαλει σε κορολλα 1.3 86ps σε 175/65/14
Γενικα για τα λεφτα του πολυ τιμιο λαστιχακι.
Θυμιζε μισελεν αρκετα ειδικα στη βροχη.
Εως τα 30-40.000 χλμ ηταν καλο στη βροχη δε με προβληματισε ποτε.
Μετα αρχισε να χανει αποδοση αλλα με λιγη προσοχη σε νερα και γλιστρηματα ηταν οκ.
Στο στεγνο δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα στο βαθμο βεβαια που μπορεις να πιεσεις ενα κορολλα 1.3
Τα πλαινα μαλακά, αλλα δεν ειχα καποιο θεμα με καρουμπαλα. Μετα που εβαλα brigde το τιμονι βελτιωθηκε αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο ωστε να καταλαβεις αξιοσημειωτη διαφορα, αρα ειχε καλο πλαινο σχετικα.
Γενικα αξιζει τα μειον 50 ευρω που κανει σε σχεση με αλλες πιο πριμιουμ μαρκες.
Τα κρατησα περιπου 60.000 χλμ. -
για πειτε την γνωμη σας ρε μπαλικαρια μου BRIDGESTONE RE002 adrenalin 195/60-15 η τα t001 η αμα εχετε τιποτα αλλο κοντα σε αυτη τη τιμη προτειενετε μου..οπως σας ειπα οδηγαω σχετικα ηρεμα και θελω να μου βγαλει χιλιομετρα το λαστιχο!
Παληκαρι πλακα μας κανεις?
Χρειαζεται να απαντησουμε σε αυτη την ερωτηση?
Την απαντηση την εδωσες μονος σουδηλαδη ποια προτεινεις?τα t001? εχεις εμπειρια απο αυτα?
Δεν εχω εμπειρια απο Τ001 αλλα απο ΕR300 και στο συνιστω αν θες σκληρο ελαστικο να αντεχει.
Επισης κοιτα και τα pirelli P1.
Τα RE002 ειναι σπορ ελαστικο και προφανως δεν κανει για τα κριτηρια σου. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
S3 αν θυμαμαι σε καποιο αμαξι σου είχες βαλει Κορμοραν Impulser.
Μερικά λόγια αμα θες για απόδοση σε βρεγμένο στεγνό και διαρκεια ζωής (όχι πελματος αλλα κατα ποσο αντεχουν σαν απόδοση) αν θες και μπορείς γιατι θέλει να τα βάλει ένας φίλος σε Toyota Starlet του 94Καλημερα!
Ναι τα ειχα βαλει σε κορολλα 1.3 86ps σε 175/65/14
Γενικα για τα λεφτα του πολυ τιμιο λαστιχακι.
Θυμιζε μισελεν αρκετα ειδικα στη βροχη.
Εως τα 30-40.000 χλμ ηταν καλο στη βροχη δε με προβληματισε ποτε.
Μετα αρχισε να χανει αποδοση αλλα με λιγη προσοχη σε νερα και γλιστρηματα ηταν οκ.
Στο στεγνο δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα στο βαθμο βεβαια που μπορεις να πιεσεις ενα κορολλα 1.3
Τα πλαινα μαλακά, αλλα δεν ειχα καποιο θεμα με καρουμπαλα. Μετα που εβαλα brigde το τιμονι βελτιωθηκε αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο ωστε να καταλαβεις αξιοσημειωτη διαφορα, αρα ειχε καλο πλαινο σχετικα.
Γενικα αξιζει τα μειον 50 ευρω που κανει σε σχεση με αλλες πιο πριμιουμ μαρκες.
Τα κρατησα περιπου 60.000 χλμ.Σ' ευχαριστώ πολύ
-
Παιδια για πολο 2000 μοντελο, διαστασεις 175/65/13 τι προτεινετε?
Φορουσα εδω και 3 χρονια τα uniroyal rainexpert. Ευχαριστημενος γενικα αλλα νομιζω θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη διαρκεια καθως μετα τον 2οχρονο δεν ηταν και πολυ σταθερα..
Σκεφτομαι για τα michelin energy e3b.. Aλλιως παλι θα παω στα ιδια..
Τι λετε?
Επισης για να παω στα μισελεν θα αλλαξω σε 165/70/13 -
Ο χρήστης katz έγραψε:
Φορουσα εδω και 3 χρονια τα uniroyal rainexpert. Ευχαριστημενος γενικα αλλα νομιζω θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη διαρκεια καθως μετα τον 2οχρονο δεν ηταν και πολυ σταθερα..
Τι λετε?
Επισης για να παω στα μισελεν θα αλλαξω σε 165/70/13E3B φοραω σε 155/70, το Φλεβαρη κλεινουν 3 χρονια κι εχουν περιπου 25,000χλμ, δε με εχουν προδωσει πουθενα, και τωρα ακομα αποδιδουν για τα δεδομενα της διαστασης και του αυτοκινητου φυσικα, σε καταρρακτωδη βροχη ειχα δυο φορες χαζοσπιναρισμα αλλα βρηκαν προσφυση αμεσως οποτε ακομα και τωρα αντεχουν και ενα χρονο ακομα τον βγαζουν ανετα. Σε προηγουμενο αυτοκινητο ειχα τα uniroyal που μου αρεσε περισσοτερο το πως πατουσαν αλλα για διαρκεια και χιλιομετρικη αποδοση τα michelin μαλλον ειναι καλυτερα...
-
Ο χρήστης katz έγραψε:
Τι λετε?
Επισης για να παω στα μισελεν θα αλλαξω σε 165/70/13Παρόμοια ελαστικά και με τις δυο μάρκες σε 175/65/13 Τ, κράτησαν 56000χλμ. τα Conti , ενδεικτικά τιμές
Continental Eco Contact 3 75€/τεμ. ή εναλλακτικά Matador MP16 50€/τεμ. -
Επίσης, σε 155/80/R13, φορούσε το 60άρι Panda που 'χαμε τα Conti EcoContact, νομίζω 2.
Το πουλήσαμε με 70.000 χλμ και ακόμα τα λάστιχα ήταν μια χαρά.
-
Σίγουρα θα κρατήσουν άλλο τόσο !
-
Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά, Παναγιώτη, αλλά έτσι ήταν. Πόσο ακόμα θα κρατούσαν, δεν ξέρω.
Πάντως δεν ήταν ελαστικό του στυλ δε φθείρεται, αλλά δεν κρατά κιόλας. Μια χαρά ήταν. Δε λέω σαν καινούργιο, αλλά σε κατάσταση που τα περισσότερα στα αυτοκίνητα της οικογένειας είναι στα 30 με 40 χιλιάδες χλμ, π.χ.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Σίγουρα θα κρατήσουν άλλο τόσο !Σίγουρα δεν πάει έτσι, ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου κλατάρει κάποιο, κάτι ανάλογο και με τους ενήλικες απλά σβήσε τις χιλιάδες…
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά, Παναγιώτη, αλλά έτσι ήταν. Πόσο ακόμα θα κρατούσαν, δεν ξέρω.Πάντως δεν ήταν ελαστικό του στυλ δε φθείρεται, αλλά δεν κρατά κιόλας. Μια χαρά ήταν. Δε λέω σαν καινούργιο, αλλά σε κατάσταση που τα περισσότερα στα αυτοκίνητα της οικογένειας είναι στα 30 με 40 χιλιάδες χλμ, π.χ.
Μα 70.000 χλμ ? Δεν έχει σημασία το πως φαίνεται ένα λάστιχο αλλά πως λειτουργεί, αυτά σίγουρα έχουν σκληρύνει πολύ και είναι πολυμερισμένα, είναι επικίνδυνα.
-
Το ξέρω ότι δεν έχει σημασία το πως φαίνεται, και γι' αυτό το επισήμανα.
Προφανώς έπαιξε ρόλο ότι τα αμάξια γενικά παρκάρουν πάντα σε γκαράζ (σπίτι και δουλειά) συν ότι τότε το Παντάκι δεν έμενε ακίνητο ούτε μέρα, να πεις ότι ξεραίνονταν κτλ.
Επικίνδυνα δεν ήταν σε καμία περίπτωση.
-
Στην 3ετια τα λαστιχα μου είναι για πεταμα και αντε να έχουν 40Κ χλμ με το ζορι.. ......
Κάτι δεν κάνω καλά.. ...... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στην 3ετια τα λαστιχα μου είναι για πεταμα και αντε να έχουν 40Κ χλμ με το ζορι.. ......
Κάτι δεν κάνω καλά.. ......Αυτό συμβαίνει κ στα λάστιχα του ατος;
Έχω παρατηρήσει ότι λάστιχα από 185 και κάτω όντως κρατάνε περισσότερα χλμ ενώ ταυτόχρονα έχουν πιο σταδιακή μείωση πρόσφυσης.
Αντίθετα τα μεγαλύτερα φθείρονται και πιο γρήγορα και πιο απότομα.Λογικά πρέπει να οφείλεται στις διαφορετικές συνθήκες που πρέπει να αντιμετωπίσουν.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Κάτι δεν κάνω καλά.. ......Τα σκιζεις ποτε για να φυγει η γυαλαδα και να βγει η μαλακη γομμα απο κατω;
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]