-
Υπάρχει πλέον το εξαιρετικό ολοκαινουριο ΤΟΥΟ CF2.......
-
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Τα P7 μου κάθισαν καλά μαζί με τα Hankook που δείχνουν εξαιρετικά για τα χρήματά τους και με καλό Feedback.
To site elastika-online είναι αξιόπιστο; Οι τιμές του είναι σωστές;Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Τα P7 μου κάθισαν καλά μαζί με τα Hankook που δείχνουν εξαιρετικά για τα χρήματά τους και με καλό Feedback.
To site elastika-online είναι αξιόπιστο; Οι τιμές του είναι σωστές;Tα φερνει απο εξωτερικο με ο,τι κινδυνους μπορει να εχει αυτο. Μπορει να μην ειναι ιδιας ημερομηνιας παραγωγης και τα 4 π.χ... Οι τιμες του ειναι νορμαλ γενικα. Βαλε μεσα οτι πρεπει να πληρωσεις και 20-30 για τοποθετηση σε καποιον λαστιχα αφου παραλαβεις τα λαστιχα. Τι να σου πω εγω δε θα το προτιμουσα. Βρες κανενα καλο καταστημα και ρωτα τι παιζει παντως.
Υπάρχει πλέον το εξαιρετικό ολοκαινουριο ΤΟΥΟ CF2.......
Δε βγαινει στη διασταση του, κι εξαιρετικο δε ξερω κατα ποσο ειναι! Καλο φαινεται παντως.
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Τα bridge τα φοβάμαι από άποψη θερμοκρασίας λειτουργίας. Θα ζεσταίνονται ποτέ (το αμάξι είναι ελαφρύ και σχετικά αδύναμο);
Dunlop δεν έχω βάλει ποτέ και κρατάω μια επιφύλαξη.
Ζεσταινονται πολυ γρηγορα. Επειδη εχω μετρητη πιεσης παντα μαζι μου, ειχα μετρησει την πιεση μετα απο 1-1,5χλμ με 18 βαθμους εξω, ψιλοβροχη, μεγιστη ταχυτητα κινησης δλδ 20-30χλμ/ωρα και ειχαν ανεβασει 0,5psi .
Τα Bridge θα έβαζα Ξένε. Τα Maxx τα έχω σε πολύ πιο δυνατό αυτοκίνητο και ενώ είναι καλά, έχω την εντύπωση πως θα είσαι καλύτερα με τα ιαπωνικά.
+1
Γμτ! Πανω που ελεγα να τα βαλω...
Bridge re002
Dunlop maxx rt
Michelin ps3Καπου σε αυτα καταληγω. Δεν βγαζει κ η goodyear στη διασταση μου κανα αξιολογο.
Εχω δοκιμασει τα PS3 και τα Re002 σε Auris 1600 σε διασταση 205/55/16. Το Re002 ειναι απιστευτο λαστιχο, ανωτερο του PS3.
Πολυ καλυτερο κρατημα στο στεγνο (στροφες, δεν σπιναρει ποτε στην εκκινηση πραγμα σπανιο για οποιοδηποτε προσθιοκινητο Toyota, σπιναρε τρελα με τα PS3), ζεσταινονται αμεσως (τα μπροστα), αμεσοτερο τιμονι, χειροτερη ανεση (αλλα παντα εκανα ζικ ζακ για τα καπακια υπονομων και τις λακουβες και ποτε δεν καβαλαω πεζοδρομιο), ελαχιστα μεγαλυτερη καταναλωση (0,1λ/100χλμ), λιγο χειροτερα στη βροχη απο τα PS3, θορυβος το ιδιο.
Και οταν λεω εχω δοκιμασει, εννοω εχω 'δοκιμασει'Στο βρεγμενο δλδ ειναι κοντα στα ps3; Με απασχολει πολυ αυτο το θεμα οπως κ το ζεσταμα.
Λοιπον επειδη και τα PS3 να τα βαλεις, με τοσα που εχεις ακουσει εδω μεσα θα νομιζεις οτι ειναι χαλια ακομα και τελεια να ειναι... Βαλε τα Dunlop που ειναι μια χαρα λαστιχο, κορυφαιο, με μαλακη γομα.
Το σηριαλ ειναι αναμεσα σε re002 k maxx rt. Για να δουμε...
-
τα @@@@@ μας τσουρεκια με αυτο το βρεγμενο...
-
Αμα σου εχει τυχει να κανεις ξαφνικα surfing αντι για.. driving το σκεφτεσαι και το παρα-σκεφτεσαι φιλε μου...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τα @@@@@ μας τσουρεκια με αυτο το βρεγμενο...Στο σβερκο σου καθονται?
-
Δικιο εχει ο Ποπ. Ελαχιστες μερες βροχης εχουμε.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Υπάρχουν κάποια πρόσθετα* στη γόμα των ελαστικών τα οποία αυξάνουν θεαματικά την απόδοση στο βρεγμένο αλλά δεν τα χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κατασκευαστές για περιβαλλοντικούς λόγους.
Αν η απόδοση στο βρεγμένο είναι τόσο σημαντική, τότε ψάχνεις για λάστιχα που απευθύνονται κυρίως σε ασιατικές αγορές.
Οι δυτικοί κατασκευαστές ελαστικών χρησιμοποιούν πιο οικολογικά πρόσθετα και επικεντρώνονται στην σχεδίαση του πέλματος.
- κάπου μέσα στα αποτελέσματα μπορεί να είναι αλλά δεν το βρήκα.
Εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα την ίδια έκφραση με τον ποπολάρο για την απόδοση στο βρεγμένο,
θα κοιτούσα βέβαια το ταμπελάκι B, C κλπ. αλλά δεν θα ήταν καθοριστικός παράγοντας στην επιλογή του ελαστικού. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τα bridge τα φοβάμαι από άποψη θερμοκρασίας λειτουργίας. Θα ζεσταίνονται ποτέ (το αμάξι είναι ελαφρύ και σχετικά αδύναμο);
Dunlop δεν έχω βάλει ποτέ και κρατάω μια επιφύλαξη.
Ζεσταινονται πολυ γρηγορα. Επειδη εχω μετρητη πιεσης παντα μαζι μου, ειχα μετρησει την πιεση μετα απο 1-1,5χλμ με 18 βαθμους εξω, ψιλοβροχη, μεγιστη ταχυτητα κινησης δλδ 20-30χλμ/ωρα και ειχαν ανεβασει 0,5psi .
Τα Bridge θα έβαζα Ξένε. Τα Maxx τα έχω σε πολύ πιο δυνατό αυτοκίνητο και ενώ είναι καλά, έχω την εντύπωση πως θα είσαι καλύτερα με τα ιαπωνικά.
+1
Γμτ! Πανω που ελεγα να τα βαλω...
Bridge re002
Dunlop maxx rt
Michelin ps3Καπου σε αυτα καταληγω. Δεν βγαζει κ η goodyear στη διασταση μου κανα αξιολογο.
Εχω δοκιμασει τα PS3 και τα Re002 σε Auris 1600 σε διασταση 205/55/16. Το Re002 ειναι απιστευτο λαστιχο, ανωτερο του PS3.
Πολυ καλυτερο κρατημα στο στεγνο (στροφες, δεν σπιναρει ποτε στην εκκινηση πραγμα σπανιο για οποιοδηποτε προσθιοκινητο Toyota, σπιναρε τρελα με τα PS3), ζεσταινονται αμεσως (τα μπροστα), αμεσοτερο τιμονι, χειροτερη ανεση (αλλα παντα εκανα ζικ ζακ για τα καπακια υπονομων και τις λακουβες και ποτε δεν καβαλαω πεζοδρομιο), ελαχιστα μεγαλυτερη καταναλωση (0,1λ/100χλμ), λιγο χειροτερα στη βροχη απο τα PS3, θορυβος το ιδιο.
Και οταν λεω εχω δοκιμασει, εννοω εχω 'δοκιμασει'Στο βρεγμενο δλδ ειναι κοντα στα ps3; Με απασχολει πολυ αυτο το θεμα οπως κ το ζεσταμα.
Λοιπον επειδη και τα PS3 να τα βαλεις, με τοσα που εχεις ακουσει εδω μεσα θα νομιζεις οτι ειναι χαλια ακομα και τελεια να ειναι... Βαλε τα Dunlop που ειναι μια χαρα λαστιχο, κορυφαιο, με μαλακη γομα.
Το σηριαλ ειναι αναμεσα σε re002 k maxx rt. Για να δουμε...
Βάλε τα Dunlop λέμε ρε!
Τα έχω βάλει στο δικό μου, κι εγώ πρώτη φορά τόλμησα να επιλέξω την εταιρεία και είμαι εντυπωσιασμένος!
Στο βρεγμένο είναι απίστευτα! Έχω και τον Ντρiφτη μάρτυρα, σε διαδρομή από Κόνιτσα για Γιάννενα που πηγαίναμε σε ρυθμούς Κίκιζα, όχι αστεία!Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Η υδρολίσθηση δεν γνωρίζει πόσες μέρες το χρόνο είχε βροχή,
αν ο αρχιμηχανικός του 'δρόμου' προέβλεψε για διόδους
ή αν η εταιρία έβαλε ή όχι πρόσθετα.Τουλάχιστον το λάστιχο που θα πάρετε να
είναι αξιοπρεπές στη βροχή.ΥΓ επειδή ο pop μιλά έτσι (με την ανοχή των mods βέβαια)
δεν σημαίνει οτι αξίζει να υιοθετηθεί ο τρόπος. -
Τις ελάχιστες μέρες του χρόνου που βρέχει έντονα, απλά μειώνεις ταχύτητα (η μόνη λύση απέναντι στην υδρολίσθηση), αποφεύγεις τις λιμνούλες και αφήνεις πάντα αποστάσεις από άλλα αυτοκίνητα, μπαριέρες κλπ ούτως ώστε ακόμα και αν υδρολισθήσει το αυτοκίνητο να υπάρχει περιθώριο να ξαναβρεί πρόσφυση πριν χτυπήσει κάπου. Τις υπόλοιπες 340 μέρες του χρόνου απολαμβάνεις ένα πολύ καλύτερο λάστιχο στο στεγνό!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τις ελάχιστες μέρες του χρόνου που βρέχει έντονα, απλά χαμηλώνεις ταχύτητα (η μόνη λύση απέναντι στην υδρολίσθηση), αποφεύγεις τις λιμνούλες και αφήνεις πάντα αποστάσεις από άλλα αυτοκίνητα, μπαριέρες κλπ ούτως ώστε ακόμα και να υδρολισθήσει το αυτοκίνητο να υπάρχει περιθώριο να ξαναβρεί πρόσφυση πριν χτυπήσει κάπου. Τις υπόλοιπες 340 μέρες του χρόνου απολαμβάνεις ένα πολύ καλύτερο λάστιχο στο στεγνό!!!+1
Στο βρεγμενο δλδ ειναι κοντα στα ps3; Με απασχολει πολυ αυτο το θεμα οπως κ το ζεσταμα.
Στο βρεγμενο αμα τα PS3 πιανουν σε εναν θεωρητικο δεικτη 8/10, τα Re002 πιανουν 7/10. Ελπιζω να σε καλυψα.
Απο ζεσταμα το εχω αναφερει πιο πριν. Μια χαρα.
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Στο βρεγμενο αμα τα PS3 πιανουν σε εναν θεωρητικο δεικτη 8/10, τα Re002 πιανουν 7/10. Ελπιζω να σε καλυψα.
Απο ζεσταμα το εχω αναφερει πιο πριν. Μια χαρα.
Καλα σορρυ κιολας, εχω μια αμφιβολια γι αυτο! Τα PS3 που αυτη τη στιγμη ειναι στη τριαδα των καλυτερων θερινων ελαστικων του κοσμου στο βρεγμενο, εχει διαφορα μολις 1/10 απο ενα επιθετικο θερινο λαστιχο? Τοσο μαγκες στη Bridgestone?! Δεν εμφανιζεται και σε κανενα τεστ...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Αμα σου εχει τυχει να κανεις ξαφνικα surfing αντι για.. driving το σκεφτεσαι και το παρα-σκεφτεσαι φιλε μου...
παπαριες
Εχεις επιχειρηματα, οχι μλκιες... (Ή ανάποδα)
Αμα εχεις φερει τετακε με λιγα χλμ, το σκεφτεσαι πολυ να εχεις ενα λαστιχο καλο στο βρεγμενο.
-
Σε τι μετρατε τα δεκατα;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σε τι μετρατε τα δεκατα;Σε ιντσες γλιστρηματος...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
παπαριες
Αμα εχεις φερει τετακε με λιγα χλμ, το σκεφτεσαι πολυ να εχεις ενα λαστιχο καλο στο βρεγμενο.
...και μετά τα βάζεις με τον εαυτό σου που άκουσες τους 'ψαγμένους' και δεν έβαλες τα Dunlop Maxx RT
-
Για να μιλησουμε κ λιγο σοβαρα -george δικιο εχεις και κακως τσιμπησα- Ξενε το maxx RT εχει πολυ καλες κριτικες χρηστων και για το βρεγμενο http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dunlo ... axx-RT.htm κι εχεις και το καλο feedback του high fidelity που τα φοραει ηδη, οποτε γιατι οχι??
Οσο για τη σημασια του πατηματος στη βροχη ναι ρε παιδια με οποιοδηποτε λαστιχο για να σου φυγει πρεπει να κανεις λαθος ακομα κι αν αυτο σημαινει +10 χαω απ'οσο 'επρεπε'. Επειδη λοιπον το ποσο επρεπε να πηγαινεις το μαθαινεις εκ των υστερων κι εφοσον θα χρησιμοποιησεις το αυτοκινητο υπο ολες τις συνθηκες σκεφτεσαι και αυτο, λογικοτατο ειναι.
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
παπαριες
...και μετά τα βάζεις με τον εαυτό σου που άκουσες τους 'ψαγμένους' και δεν έβαλες τα Dunlop Maxx RT
Δεν βγαζω νοημα σε αυτο που γραφεις.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]