-
Και 100 € να 'ναι, δεν αξίζουν τον κόπο...
Από την άλλη, σε τόσο χαλεπούς καιρούς κανέναν δεν μπορείς να κατακρίνεις ... -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους/ες. Έχω ένα Audi Α3, 1.4 125hp και θέλω να του αλλάξω ελαστικά γιατί έχουν φθαρεί. Οι διαστάσεις τους είναι 225 45 r17. Είναι πρώτη φορά που αλλάζω λάστιχα στο συγκεκριμένο, το οποίο 'φοράει' Michelin Primacy HP. Κατ' αρχήν να πω ότι θέλω ελαστικά ίδιων διαστάσεων. Θέλω να με βοηθήσετε στην επιλογή. Θέλω ελαστικά γνωστής μάρκας που να κρατήσουν γενικά. Αν έχετε να μου προτίνετε και κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί που να κάνει και ευθυγράμμιση / ζυγοστάθμιση θα ήταν καλό, γιατί λόγω περιορισμένου χρόνου θα ήθελα να αποφύγω να τρέχω αλλού. Μένω στην Αθήνα στο Παλαιό Φάληρο οπότε όσο πιο κοντά τόσο το καλύτερο, αλλά δεν παίζει τόσο ρόλο αυτό. Ευχαριστώ πολύ.
Σαφώς και θα βάλεις ίδια διάσταση γιατί δεν χρειάζεται να αλλάξεις και επειδή είναι πολύ συνηθισμένη οπότε έχεις πολλές επιλογές και λογικές τιμές.
Προτείνω να βάλεις το ίδιο στην πιο καινούργια του έκδοση. Αφού δεν εξέφρασες παράπονα μάλλον είναι τα πιο κατάλληλα για σένα και πάνω από όλα δεν σε περιμένουν εκπλήξεις. Εννοώ ότι αν πχ σου πούμε πάρε Bridgestone ER300 μπορεί να κρατήσουν περισσότερο αλλά να σε ξενίσει ο θόρυβος, η μείωση της άνεσης και το λιγότερο φιλικό ύφος τους (έτσι ίσως να εκλάβει την έλλειψη πλαδαρότητας/αυξημένων slip angles).Συμφωνω, αν εμεινες ευχαριστημενος απο αυτα που φορας ηδη τοτε το πιο καινουργιο μοντελο τα Primacy 3 θα σου αρεσουν εξισου!
Αλλιως υπαρχουν καποιες 'παρομοιες' επιλογες. Τα ER300 δεν ειναι μεσα σε αυτες!Πιο πολύ ευχαριστημένος έμεινα από την αντοχή τους στο χρόνο. Αν μπορείς πες μου παρόμοιες επιλογές. Ευχαριστώ.
-
-200 euro.
Η διαφορα δεν ειναι τοσο τραγικη οσο φανταζεστε , ηθελα ενα αθορυβο λαστιχο, μαλακο αλλα οχι ευαίσθητο με τα πεζοδρομια αυτα τα εχει.
Ηξερα οτι θα ειναι υποδεεστερο του κορυφαιου conti στο βρεγμενο, λιγο με χαλασε η υποστροφη αλλα πιστευω οτι αυτο βελτιωνεται.
Αυτα προς ενημερωση. -
Σε σχέση με τα Pilot Sport 3 πως είναι τα Primacy 3; Βλέπω ότι τα PilotSport3 έχουν δείκτη κατανάλωσης F, ενώ τα Primacy3 C. Παίζει πολύ ρόλο στη κατανάλωση αυτό; Ποιό από τα δύο ελαστκά θα κρατήσει περισσότερο;
-
Ο χρήστης dimilaz έγραψε:
Ηξερα οτι θα ειναι υποδεεστερο του κορυφαιου conti στο βρεγμενο, λιγο με χαλασε η υποστροφη αλλα πιστευω οτι αυτο βελτιωνεται.
Πως βελτιώνεται;
-
Με το ESP!!!!
-
Ελεος XDS το λένε
-
Χθες εβαλα στο passat cc τα sava intensa uhp σε 235/45/17 πριν ειχε τα continental sport contact 3 οι πρωτες εντυπωσεις, το λαστιχο ειναι αθορυβο με πολυ καλη συμπεριφορα στις λακουβες σιγουρα πολυ καλυτερο απο τα conti.
Στα μειον τα κρατηματα ειναι σιγουρα χειροτερα στο βρεγμενο και εχει αυξημενη υποστροφη το αυτοκινητο πλεον.....,θα κοιταξω την πιεση στα λαστιχα .
Αυτα τα λιγα για αρχη τα υπολοιπα σε 2-3000 χλμ.Τα φοράω και γω στο trailer! Πολυ καλά λάστιχα! Μειώθηκαν οι εντονες αναπηδησεις στις λάκες, και επιτέλους το τρειλερ πάει και με το πλαι.
-
Ο χρήστης Alexandros R έγραψε:
Σε σχέση με τα Pilot Sport 3 πως είναι τα Primacy 3; Βλέπω ότι τα PilotSport3 έχουν δείκτη κατανάλωσης F, ενώ τα Primacy3 C. Παίζει πολύ ρόλο στη κατανάλωση αυτό; Ποιό από τα δύο ελαστκά θα κρατήσει περισσότερο;Μη τα συγκρινεις, το πρώτο είναι σπορ,το δεύτερο Τουρισμού.. ....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τα φοράω και γω στο trailer! Πολυ καλά λάστιχα! Μειώθηκαν οι εντονες αναπηδησεις στις λάκες, και επιτέλους το τρειλερ πάει και με το πλαι.Ξέχασες την ψαρότρατα και τη βελτιωμένη αίσθηση, λόγω των σκληρών πλαϊνών, στην επαφή με τα ελλιμενισμένα σκάφη.
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πως βελτιώνεται;
Επειδη ολα τα ξερετε... με λιγη πιεση παραπανω απο 2,1 atm που ειχαν τα λαστιχα σε 2,3-2,4 atm.
Παιδια εγω οταν ζητησα τη γνωμη σας κανεις δεν απαντησε γιατι κανεις δεν ειχε φορεσει-οδηγησει αυτα τα λαστιχα, τωρα γινατε αποτομα ολοι γνωστες, απορω πως εχετε γνωμη, νομιζα οτι ξεκινησα να συμμετεχω σε μια σοβαρη συζητηση αλλα βλεπω οτι καποιοι συμπεριφεροντα σαν μωρα που τους πηραν το γλειφιτζουρι..... -
Πως βελτιώνεται;
Επειδη ολα τα ξερετε... με λιγη πιεση παραπανω απο 2,1 atm που ειχαν τα λαστιχα σε 2,3-2,4 atm.
Παιδια εγω οταν ζητησα τη γνωμη σας κανεις δεν απαντησε γιατι κανεις δεν ειχε φορεσει-οδηγησει αυτα τα λαστιχα, τωρα γινατε αποτομα ολοι γνωστες, απορω πως εχετε γνωμη, νομιζα οτι ξεκινησα να συμμετεχω σε μια σοβαρη συζητηση αλλα βλεπω οτι καποιοι συμπεριφεροντα σαν μωρα που τους πηραν το γλειφιτζουρι.....Δύσκολες μέρες;
-
Πως βελτιώνεται;
Παιδια εγω οταν ζητησα τη γνωμη σας κανεις δεν απαντησε γιατι κανεις δεν ειχε φορεσει-οδηγησει αυτα τα λαστιχα, τωρα γινατε αποτομα ολοι γνωστες, απορω πως εχετε γνωμη, νομιζα οτι ξεκινησα να συμμετεχω σε μια σοβαρη συζητηση αλλα βλεπω οτι καποιοι συμπεριφεροντα σαν μωρα που τους πηραν το γλειφιτζουρι.....Μήπως με την αυξημένη πίεση θα έχεις περισσότερη υποστροφή;
-
Ο χρήστης TheoSalas έγραψε:
Πως βελτιώνεται;
Παιδια εγω οταν ζητησα τη γνωμη σας κανεις δεν απαντησε γιατι κανεις δεν ειχε φορεσει-οδηγησει αυτα τα λαστιχα, τωρα γινατε αποτομα ολοι γνωστες, απορω πως εχετε γνωμη, νομιζα οτι ξεκινησα να συμμετεχω σε μια σοβαρη συζητηση αλλα βλεπω οτι καποιοι συμπεριφεροντα σαν μωρα που τους πηραν το γλειφιτζουρι.....Μήπως με την αυξημένη πίεση θα έχεις περισσότερη υποστροφή;
Οχι γιατι ο λαστιχας μου ειχε βαλει χαμηλη πιεση (λιγοτερη απο το κανονικο) ....χρειαζοταν περισσοτερη, μπερδεύτηκε απο μικροτερες διαστασεις .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πως βελτιώνεται;
Παιδια εγω οταν ζητησα τη γνωμη σας κανεις δεν απαντησε γιατι κανεις δεν ειχε φορεσει-οδηγησει αυτα τα λαστιχα, τωρα γινατε αποτομα ολοι γνωστες, απορω πως εχετε γνωμη, νομιζα οτι ξεκινησα να συμμετεχω σε μια σοβαρη συζητηση αλλα βλεπω οτι καποιοι συμπεριφεροντα σαν μωρα που τους πηραν το γλειφιτζουρι.....Δύσκολες μέρες;
Οχι καθολου, γενικα ειμαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα, ελπιζω να μην πεσει αποτομα η αποδοση τους.
-
Πως βελτιώνεται;
Οχι καθολου, γενικα ειμαι ευχαριστημενος μεχρι τωρα, ελπιζω να μην πεσει αποτομα η αποδοση τους.
Αλλο πράγμα σε ρωτάει ο BILL αλλά δεν κατάλαβες
Πάντως αλλαγή από Sportcontact3 σε sava είναι μεγάλο downsizing
** Μην εξάπτεσαι. -
@dimilaz.....φίλε μου,χρειάζεσαι άλλα λάστιχα και άλλον λαστιχά!!!!
-
ο καθένας κάνει τις επιλογές του και το σημαντικό είναι να μένεις ευχαριστημένος. Ο dimilaz προφανώς και δεν είχε πρώτη επιλογή το κράτημα αλλά μάλλον την τιμή και στους καιρούς που ζούμε κάνει διαφορά και τον καταλαβαίνω απόλυτα άσχετα αν προσωπικά θα έβαζα άλλες προτεραιότητες. Κέρδισε όμως σε άνεση και θόρυβο που μετράει για πολλούς. Λαστιχά γιατί να αλλάξει ο άνθρωπος αν ζήτησε ένα οικονομικό λάστιχο και του πρότεινε το συγκεκριμμένο; Ο πελάτης αποφασίζει.
-
σεβασμο στο πορτοφολι του ΑΛΛΟΥ λεμεεεεεε...............
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]