-
Μάλλον μέσω κάποιου χονδρεμπορα μου έφεραν να βάλω για καινούργια λάστιχα 04 του 2011. Ελεος ρε
Σηκώθηκα και έφυγα. -
Ντροπή ρε γμτ.
-
Έχω ρωτήσει τιμή για λάστιχα και μου είπαν ότι έχουν παλιά λάστιχα (περσινά) στην αποθήκη και τα δίνουν φθηνότερα (νομίζω η έκπτωση έβγαινε γύρω στο 10%).
Αν θέλεις τα παίρνεις, στην αποθήκη τα λάστιχα γερνάνε πιο σιγά από τον δρόμο.
Ακόμα και σε κλειστό πάρκινγκ γερνάνε πιο σιγά. -
Αν είναι σωστά αποθηκευμένα δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Φυσικά με την ανάλογη έκπτωση, αλλιώς δεν έχεις λόγο να μην προτιμήσεις τα πιο καινούρια.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Τα Toyo Proxes CF2 και τα Vredestein Sportrac 5 εχουν σκληρο πλαινο οποτε δε θα φοβασαι.Όχι βέβαια.....τουναντίον!!Ειδικά τα Toyo είναι φλίδα.....
-
CHEVROLET CRUZE 1.6
205/60/16
MICHELLIN ENERGY 430€
BRIDGESTONE 430€
Το PRIMACY δεν βγαινει στις διαστασεις μου, εχει ενδειξη (MC) MERCEDES.
Το αυτοκινητο κινειται τους καλοκαιρινους μηνες κυριως στην εθνικη (Αθηνα – Ακρατα) και τον χειμωνα παροπλιζεται λογω χρησης μετρο.
Δεν ειμαι πολυ προσεκτικος στην οδηγηση αλλα επειδη θα γινω πατερας προσεχω λιγακι τωρα τελευταια.
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η κωλοδιασταση 215/60/16.
Για yeti.Περί κωλοδιάστασης σου λέω ότι πρέπει να είναι αντίστοιχη της 225-55/16 που φοριέται αρκετά.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
CHEVROLET CRUZE 1.6
205/60/16
MICHELLIN ENERGY 430€
BRIDGESTONE 430€
Το αυτοκινητο κινειται τους καλοκαιρινους μηνες κυριως στην εθνικη (Αθηνα – Ακρατα) και τον χειμωνα παροπλιζεται λογω χρησης μετρο.
Δεν ειμαι πολυ προσεκτικος στην οδηγηση αλλα επειδη θα γινω πατερας προσεχω λιγακι τωρα τελευταια.
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Λογικα οποια και απο τα 2 να βαλεις ευχαριστημενος θα εισαι.
Απλα εγω αντιπαθω τα ενερτζυ, οποτε θα πηγαινα σε bridgestone.
Σε ιδια διασταση σε πριμερα, εχουμε βαλει τα continental premium contact2.
Ωραιο λαστιχο, μαλακο και ανετο με πολυ καλο κρατημα παντου.
Για ψαξε και βρες τιμη για conti και κανενα αλλο λαστιχο πιο οικονομικο να συγκρινουμε. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η κωλοδιασταση 215/60/16.
Για yeti.Περί κωλοδιάστασης σου λέω ότι πρέπει να είναι αντίστοιχη της 225-55/16 που φοριέται αρκετά.
Φοριέται, αλλά παραμένει ακριβούτσικη ( τα premium γύρω στο 600ρι 4αδα)
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
CHEVROLET CRUZE 1.6
205/60/16
MICHELLIN ENERGY 430€
BRIDGESTONE 430€
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Λογικα οποια και απο τα 2 να βαλεις ευχαριστημενος θα εισαι.
Απλα εγω αντιπαθω τα ενερτζυ, οποτε θα πηγαινα σε bridgestone.
Σε ιδια διασταση σε πριμερα, εχουμε βαλει τα continental premium contact2.
Ωραιο λαστιχο, μαλακο και ανετο με πολυ καλο κρατημα παντου.
Για ψαξε και βρες τιμη για conti και κανενα αλλο λαστιχο πιο οικονομικο να συγκρινουμε.Τα conti είναι +30-40 ευρω το σετ σ' αυτη τη διασταση
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Τα Toyo Proxes CF2 και τα Vredestein Sportrac 5 εχουν σκληρο πλαινο οποτε δε θα φοβασαι.
Όχι βέβαια.....τουναντίον!!Ειδικά τα Toyo είναι φλίδα.....
αστο........... 2 σετ εχει αλλαξει ο πατερας μου απο δ'αυτο γιατι δεν μασανε εκει που το παει στα κυνηγια του
σε λιγους μηνες θα κουμπωσει το 3ο σετ και μαλλον θα ειναι το CF2 καθως το CF1 παπαλα! -
Γεια σας φιλοι μου,εχω το Mitsubishi Asx 1.8 2wd και ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα...Τωρα 'φοραει' τα μαμισια Yokohama aspec με διασταση 215/65/16 , στα οποια εχω παρατηρησει μεγαλη φθορα στα πλαινα . Κινουμαι σε επαρχιακους δρομους με πολλες στροφες και εκτος δρομου πηγαινω σπανια. Στην σελιδα της, η Michelin προτεινει τα LATITUDE TOUR HR ,ειναι ιδανικα για την περιπτωση μου? Αν τα εχει δικιμασει καποιος ας πει γνωμες και αν μπορειτε προτειενετε και αλλα...... Ευχαριστω...
-
Ο χρήστης Λαμπρος bren έγραψε:
Γεια σας φιλοι μου,εχω το Mitsubishi Asx 1.8 2wd και ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα...Τωρα 'φοραει' τα μαμισια Yokohama aspec με διασταση 215/65/16 , στα οποια εχω παρατηρησει μεγαλη φθορα στα πλαινα . Κινουμαι σε επαρχιακους δρομους με πολλες στροφες και εκτος δρομου πηγαινω σπανια. Στην σελιδα της, η Michelin προτεινει τα LATITUDE TOUR HR ,ειναι ιδανικα για την περιπτωση μου? Αν τα εχει δικιμασει καποιος ας πει γνωμες και αν μπορειτε προτειενετε και αλλα...... Ευχαριστω...Εφοσον πηγαινεις εκτος δρομου σπανια θες λαστιχο για ασφαλτο, ειδικα κιολας αν κινεισαι σε στροφες.
Oποτε τα πιο αξιοπρεπη λαστιχα που βλεπω στη διασταση σου ειναι τα Bridgestone ER300 που δε καταλαβαινουν χριστο απο λακουβες, πετρες, και χωμα γενικως. Και ειναι πολυ καλα στο βρεγμενο και στο κρυο.
Και τα Goodyear Efficient Grip SUV, τα οποια ειναι πιο μαλακα, πιο ησυχα, πιο ανετα.Διαλεγεις και παιρνεις.
Υ.Γ. Μια 3η επιλογη αν τα βρεις, ειναι τα πολυ καλα αλλα σπανια λογω προμηθευτη Vredestein Sportrac 5.
-
Μενω επαρχια(Αγρινιο) και δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες(ή δεν εψαξα εγω καλα)..πιο πολυ με ενδιαφερει για τα πλαινα αλλα και για την καταναλωση....ζηταω πολλα?
-
Μενω επαρχια(Αγρινιο) και δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες(ή δεν εψαξα εγω καλα)..πιο πολυ με ενδιαφερει για τα πλαινα αλλα και για την καταναλωση....ζηταω πολλα?Σε τετοια διασταση τρελα οικονομικο λαστιχο δε θα βρεις... Αυτα που σου ειπα ειναι τα μονα καθαρα ασφαλτινα λαστιχα...
Καλο πλαινο θα βρεις μονο απο τα ER300. Ειναι πολυ γερα λαστιχα. -
Γεια σας φιλοι μου,εχω το Mitsubishi Asx 1.8 2wd και ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα...Τωρα 'φοραει' τα μαμισια Yokohama aspec με διασταση 215/65/16 , στα οποια εχω παρατηρησει μεγαλη φθορα στα πλαινα . Κινουμαι σε επαρχιακους δρομους με πολλες στροφες και εκτος δρομου πηγαινω σπανια. Στην σελιδα της, η Michelin προτεινει τα LATITUDE TOUR HR ,ειναι ιδανικα για την περιπτωση μου? Αν τα εχει δικιμασει καποιος ας πει γνωμες και αν μπορειτε προτειενετε και αλλα...... Ευχαριστω...Πηγαινε και στο Μπουρλη,πατριωτ και παρε μια προσφορα για pirelli.
-
Γεια σας φιλοι μου,εχω το Mitsubishi Asx 1.8 2wd και ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα...Τωρα 'φοραει' τα μαμισια Yokohama aspec με διασταση 215/65/16 , στα οποια εχω παρατηρησει μεγαλη φθορα στα πλαινα . Κινουμαι σε επαρχιακους δρομους με πολλες στροφες και εκτος δρομου πηγαινω σπανια. Στην σελιδα της, η Michelin προτεινει τα LATITUDE TOUR HR ,ειναι ιδανικα για την περιπτωση μου? Αν τα εχει δικιμασει καποιος ας πει γνωμες και αν μπορειτε προτειενετε και αλλα...... Ευχαριστω...
Έχοντας Qashqai με την ίδια διάσταση, θα σκεφτόμουν (αν ήθελα ασφάλτινα) τα bridgestone dueler h/p sport (αυτά φοράει) τα οποία είναι λίγο θορυβώδη επειδή είναι σκληρά, ενώ σε χωματόδρομους με φυτευτές πέτρες δεν είχα κλατάρισμα. ΔΕΝ είναι για εκτός δρόμου καθώς δεν είναι M&S. Σε αυτή την κατηγορία, θα κοιτούσα pirelli scorpion verde (που είναι οικολογικό για οικονομία) ή το ίδιο σε all season που είναι 85% on roard 15% off road. Το michelin σε σχέση με το τελευταίο, είναι παλαιότερης κοπής. Το πιο πρόσφατο μοντέλο της αγοράς είναι το continental cross contact LX20. Δες και το yokohama geolandar SUV g55
-
Ρε παιδια ο ανθρωπος ειπε δε παταει σχεδον καθολου χωμα... Τι να το κανει το 80/20 λαστιχο???
Κανονικο ασφαλτινο δρομου χρειαζεται. -
ναι,παιδια ψαχνω πιο πολυ για ασφαλτο και ελαχιστα για χωμα,παντως θα κοιταξω τιμες για τα ER300 που προτεινει ο φιλος παραπανω για την περιπτωση μου...
-
ναι,παιδια ψαχνω πιο πολυ για ασφαλτο και ελαχιστα για χωμα,παντως θα κοιταξω τιμες για τα ER300 που προτεινει ο φιλος παραπανω για την περιπτωση μου...Και εγώ περιμένω να μου τα φέρουν τα Michelin και αν ειναι σωστής παραγωγής θα τα βάλω το Σάββατο.
Πάντως η αγορά ελαστικών βουλκανιζατερ κλπ ειναι σε κατάσταση διάλυσης.
Μετα τα παραγωγής 2011 που σηκώθηκα και έφυγα ο επόμενος μου ζήτησε προκαταβολή 150 euro να τα φέρει.
Πίκρα η κατάσταση.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]