- 

σωστά, με πρόλαβες 
 αν και πάλι αργεί λίγο μέχρι να φάει το άκυρο απ'το localhost
- 

εμένα καθόλου 
 μήπως τρέχεις κανά web server στο localhost?
- 

Ο χρήστης mjacob έγραψε: 
 εμένα καθόλου
 μήπως τρέχεις κανά web server στο localhost?Μια μικρη υστερηση την εχει και σε εμενα ,καμια σχεση με πριν βεβαια. 
- 

...εμενα παντως ενω μεχρι χτες η καθε σελιδα ανοιγε στα 3 sec, πλεον ανοιγει στα 2-3λεπτα... 
- 

Το έγραψα και πριν...adblock plus extension για firefox. Αν δεν έχετε firefox...βαλ'τε. Πάει σφαίρα 
- 

Ο χρήστης BILL33 έγραψε: εμένα καθόλου 
 μήπως τρέχεις κανά web server στο localhost?Μια μικρη υστερηση την εχει και σε εμενα ,καμια σχεση με πριν βεβαια. Εχεις μεγάλη τουρμπίνα εσύ Το έγραψα και πριν...adblock plus extension για firefox. Αν δεν έχετε firefox...βαλ'τε. Πάει σφαίρα Με το ίδιο setup και μένα σφαίρα πάει . 
 Εδιτ : Έβαλα ad block στον chrome και πάει σφαίρα κι από εκεί, ενώ πριν δεν άνοιγε.
- 

Ο χρήστης mjacob έγραψε: 
 εμένα καθόλου
 μήπως τρέχεις κανά web server στο localhost?indeed 
- 

Σ΄εμενα μονο το λογοτυπο εμφανίζεται σχετικά γρηγορα! 
 Οτιδηποτε άλλο, κάνει πάνω από πεντε λεπτα να φορτώσει!
 Και υστερα... σε κάθε κλικ συμβαινει το ίδιο!
 Mε firefox
- 

Εγώ που χρησιμοποιώ από καιρό το adblock δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο τις τελευταίες μέρες που παραπονιέστε... οπότε κι αυτό είναι μια επιβεβαίωση ότι μάλλον κάτι καλό κάνει. 
- 

Με Chrome και AdBlock πάει σφαίρα. 
- 

- GT86

- 

Ο χρήστης blinkys έγραψε: εμένα καθόλου 
 μήπως τρέχεις κανά web server στο localhost?Μια μικρη υστερηση την εχει και σε εμενα ,καμια σχεση με πριν βεβαια. Εχεις μεγάλη τουρμπίνα εσύ Το έγραψα και πριν...adblock plus extension για firefox. Αν δεν έχετε firefox...βαλ'τε. Πάει σφαίρα Με το ίδιο setup και μένα σφαίρα πάει . 
 Εδιτ : Έβαλα ad block στον chrome και πάει σφαίρα κι από εκεί, ενώ πριν δεν άνοιγε.Στον χρομ οταν κατεβαζω το ΑΒΡ μου βγαζει μυνημα οτι δεν ειναι αρχειο CRX 
- 

Αντι να πρεπει ομως οι χρηστες να κανουν 100 πραγματα για να μπουν εδω, μηπως πρεπει να κανει κατι ο provider της βασης; 
- 

Κι αυτό σωστό! 
- 

Τελος παντων, για οσους εχουν θεμα και εχουν ΙΕ9 (και ειτε καταφερουν να δουν αυτο το ποστ, ειτε καποιος τους το σφυριξει), μια προσωρινη λυση ειναι: 
 http://ie.microsoft.com/testdrive/Brows ... fault.html
 και στα 3 κουτακια, πατανε το Add the Fanboy Tracking Protection List
- 

**Σ--Ε--Ρ--Ν--Ε--Τ--Α--Ι ** 
- 

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε: 
 Με Chrome και AdBlock πάει σφαίρα.Ειχα και εγω προβλημα, μολις εβαλα το Adblock και παει σφαιρα 
- 

Ο χρήστης BILL33 έγραψε: εμένα καθόλου 
 Εδιτ : Έβαλα ad block στον chrome και πάει σφαίρα κι από εκεί, ενώ πριν δεν άνοιγε.Στον χρομ οταν κατεβαζω το ΑΒΡ μου βγαζει μυνημα οτι δεν ειναι αρχειο CRX Βασίλη, δοκίμασε σε incognito mode (CTRL + shift + N): 
 https://adblockplus.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=12405
- 

Ο χρήστης Ernani έγραψε: εμένα καθόλου 
 Εδιτ : Έβαλα ad block στον chrome και πάει σφαίρα κι από εκεί, ενώ πριν δεν άνοιγε.Στον χρομ οταν κατεβαζω το ΑΒΡ μου βγαζει μυνημα οτι δεν ειναι αρχειο CRX Βασίλη, δοκίμασε σε incognito mode (CTRL + shift + N): 
 https://adblockplus.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=12405Δουλεψε!!! 
 Ευχαριστω!!
- 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM  [#2]