-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πιστεύω οτι πρέπει να μπει ενα τεράστιο ΣΤΟΠ σταόποιος ειναι σύμφωνος ας το πει εδώ και τώρα.
Γιατί όχι;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ο kruzblastern που εχει δικαιώματα admin μπορεί να σκαλίσει τίποτα τεχνικά στο forum.Το Theme, τα video embeds, και το bug στο Spoiler θέλουν ενα μερεμέτι.
up
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πιστεύω οτι πρέπει να μπει ενα τεράστιο ΣΤΟΠ σταόποιος ειναι σύμφωνος ας το πει εδώ και τώρα.
+1
-
Υπάρχει κάπου πρόχειρος ο κανονισμός του φόρουμ; Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Υπάρχει κάπου πρόχειρος ο κανονισμός του φόρουμ; Ευχαριστώ.rules.html
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
rules.html
Ευχαριστώ
-
rules.html
Ευχαριστώ
για υπογραφή το ήθελες;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
rules.html
Ευχαριστώ
για υπογραφή το ήθελες;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
rules.html
Ευχαριστώ
για υπογραφή το ήθελες;
Δεν βλέπω να απαγορεύεται από τον κανονισμό κάτι τέτοιο...
-
rules.html
Ευχαριστώ
για υπογραφή το ήθελες;
Δεν βλέπω να απαγορεύεται από τον κανονισμό κάτι τέτοιο...
Μ' αρέσει που έκανες παρατηρήσεις και backseat moderating χωρίς να ξέρεις τον κανονισμό
Επίσης για αυτό που λες παραπάνω:Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος
Το ό,τι σου επιτρέπεται να κάνεις κάτι που σε πολλά Forum δεν θα επιτρεπόταν ελπίζω να το καταχωρήσεις στα θετικά
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μ' αρέσει που έκανες παρατηρήσεις και backseat moderating χωρίς να ξέρεις τον κανονισμόΥπάρχει κάποιο ΕΜΦΑΝΕΣ λινκ με τον κανονισμό και δεν το βλέπω; Γιατί αν όχι, το στο επιστρέφω αυτούσιο. Αν ναι, γράψε λάθος.
Εσύ βρίσκεις την οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους συγκεκριμένου backseat moderating και της γνώσης του κανονισμού; Για να καταλάβω δηλαδή...
Επίσης για αυτό που λες παραπάνω:
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος
Αν βγάλω τις εικόνες θα είναι οκ δηλαδή; (άμα θέλεις να μπούμε σε τέτοιο λογική δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και ΠΟΛΥ όρεξη... )
Το ό,τι σου επιτρέπεται να κάνεις κάτι που σε πολλά Forum δεν θα επιτρεπόταν ελπίζω να το καταχωρήσεις στα θετικά
Πλάκα κάνεις;!; Αυτός είναι ένας ΒΑΣΙΚΟΣ λόγος που το 4τφ έχει καταντήσει στη σημερινή του μορφή. Ο κανονισμός είναι ΑΥΤΟΣ, τον εφαρμόζεις (όχι εσύ προσωπικά προφανώς). Άμα κάνεις τα στραβά μάτια στον κάθε ιταλάκια, το χάσαμε το κορμί πατριώτη.-
-
Μ' αρέσει που έκανες παρατηρήσεις και backseat moderating χωρίς να ξέρεις τον κανονισμό
Υπάρχει κάποιο ΕΜΦΑΝΕΣ λινκ με τον κανονισμό και δεν το βλέπω; Γιατί αν όχι, το στο επιστρέφω αυτούσιο. Αν ναι, γράψε λάθος.
Κατω κατω στην σελιδα δεν γραφει : Πληροφορίες • Διαφημιστείτε στο 4TForum.gr • Κανονισμός • Όροι Χρήσης ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπάρχει κάποιο ΕΜΦΑΝΕΣ λινκ με τον κανονισμό και δεν το βλέπω; Γιατί αν όχι, το στο επιστρέφω αυτούσιο. Αν ναι, γράψε λάθος.
Κατω κατω στην σελιδα δεν γραφει : Πληροφορίες • Διαφημιστείτε στο 4TForum.gr • Κανονισμός • Όροι Χρήσης ;
Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα.
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
?
-
Πλάκα κάνεις;!; Αυτός είναι ένας ΒΑΣΙΚΟΣ λόγος που το 4τφ έχει καταντήσει στη σημερινή του μορφή. Ο κανονισμός είναι ΑΥΤΟΣ, τον εφαρμόζεις (όχι εσύ προσωπικά προφανώς). Άμα κάνεις τα στραβά μάτια στον κάθε ιταλάκια, το χάσαμε το κορμί πατριώτη.-Δε θέλω να συνεχίσουμε τη συζήτηση αλλά τέλος πάντων, το ό,τι πολλάκις στο παρελθόν έχουμε μπανάρει κλώνους του Ιταλάκια και άλλων και δεν το κάνουμε στην προκείμενη περίπτωση κάτι δε σου λέει ? Το ό,τι εσύ είσαι πεπεισμένος για την ταυτοπροσωπεία δε σημαίνει ότι είναι πεπεισμένοι και οι Mods και αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα, το να μπανάρεις κόσμο άδικα είναι μεγάλο κρίμα Αρα όταν (και αν) έχουμε επαρκείς αποδείξεις θα γίνει αυτό που έγινε στο παρελθόν, μέχρι τότε η συνεχής υπενθύμιση του θέματος σίγουρα δε βοηθά την ποιότητα του Forum, περί της οποίας φαίνεσαι να κόπτεσαι.
Το ό,τι πρώτη φορά είδες τον κανονισμό μετά από 9.5 χρόνια συμμετοχής πάντως με κάνει -->
Κατά τα λοιπά δε σου ζήτησα να κάνεις τίποτα στην υπογραφή σου. Αν πιστεύεις ότι θα έπρεπε να είσαι σε ένα άλλο forum, όπου θα σε είχαν μπανάρει με το που θα έκανες κάτι τέτοιο, μπορείς φυσικά να έχεις την άποψή σου αλλά το συγκεκριμένο forum λειτουργεί έτσι (και πολλοί χρήστες το εκτιμάνε για το λόγο αυτό).
-
Αρα όταν (και αν) έχουμε επαρκείς αποδείξεις θα γίνει αυτό που έγινε στο παρελθόν, μέχρι τότε η συνεχής υπενθύμιση του θέματος σίγουρα δε βοηθά την ποιότητα του Forum, περί της οποίας φαίνεσαι να κόπτεσαι.
Σου έδωσα τέτοια εντύπωση; Κακώς. Η ποιότητα του φόρουμ μου είναι παντελώς αδιάφορη χρόνια τώρα, κάτι με το οποίο φαίνεται να συμφωνούν πολλοί χρήστες. Νόμιζα ότι αυτό ήταν ξεκάθαρο.
Ξέρω, *χ/ σου, απλά να μην μένουν λάθος εντυπώσεις.
Το ό,τι πρώτη φορά είδες τον κανονισμό μετά από χρόνια συμμετοχής πάντως με κάνει
Σοκαριστικό ε;
Επίσης δεν έχω διαβάσει τους όρους χρήσης του φόρουμ, ούτε τα terms & conditions της έκδοσης των windows που χρησιμοποιώ για να γράψω αυτό το μήνυμα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
αλλά το συγκεκριμένο forum λειτουργεί έτσι (και πολλοί χρήστες το εκτιμάνε για το λόγο αυτό).Εϊμαι σίγουρος ότι περισσότεροι είναι οι χρήστες που απλά ανέχονται αυτήν την κατάσταση αλλά προφανώς δεν μπορώ (= δεν έχω καμία όρεξη) να το αποδείξω.
-
Αρα όταν (και αν) έχουμε επαρκείς αποδείξεις θα γίνει αυτό που έγινε στο παρελθόν, μέχρι τότε η συνεχής υπενθύμιση του θέματος σίγουρα δε βοηθά την ποιότητα του Forum, περί της οποίας φαίνεσαι να κόπτεσαι.
Σου έδωσα τέτοια εντύπωση; Κακώς. Η ποιότητα του φόρουμ μου είναι παντελώς αδιάφορη χρόνια τώρα, κάτι με το οποίο φαίνεται να συμφωνούν πολλοί χρήστες. Νόμιζα ότι αυτό ήταν ξεκάθαρο.
Αν δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα του Forum τότε από τη μία βέβαια δικαιολογείσαι να μην ενδιαφέρεσαι για την ποιότητα της δικής σου συμμετοχής αλλά από την άλλη δεν κολλάει με αυτό:
εφόσον δεν βλέπετε εσείς την κατρακύλα του φόρουμ, ποιος είμαι εγώ να σας την υποδείξω.
Σαφώς και δεν είναι '*χ/' μου, ίσα-ίσα με ενδιαφέρει, αλλά, σε αντίθεση με σένα, πιστεύω ότι την ποιότητα ενός forum δεν την κάνουν οι επόπτες και οι κανονισμοί αλλά οι χρήστες.
Το ό,τι πρώτη φορά είδες τον κανονισμό μετά από χρόνια συμμετοχής πάντως με κάνει
Σοκαριστικό ε;
Μπα, αναμενομενο τελικά, ούτε το ό,τι σου είχε κάνει edit την ίδια ημέρα o moderator σε δημοσίευσή σου και απαντώντας σου πολύ συγκεκριμένα είδες αλλά αυτό δεν σε εμπόδισε να το κάνεις θέμα 'Wow, απάντηση μετά την 4-5η δημοσίευσή μου...!' κτλ. κτλ. και μετά μάλιστα να αμφισβητείς το mod και να γράφεις 'To edit σίγουρα δεν έγινε στις 25/10' έλα όμως που το αρχείο που διατηρεί το σύστημα για επεμβάσεις των mods σε διαψεύδει
Επίσης δεν έχω διαβάσει τους όρους χρήσης του φόρουμ, ούτε τα terms & conditions της έκδοσης των windows που χρησιμοποιώ για να γράψω αυτό το μήνυμα.
Ναι αλλά ξέρεις να κάνεις σχόλια και υποδείξεις που σχετίζονται άμεσα με τον κανονισμό, πχ.:
Όσο για το αν η διαχειριστική ομάδα είναι δίκαιη, γενικά συμφωνώ, καμία αντίρρηση. Ειδικά όμως (με τα δεδομένα που έχω στη διάθεσή μου τώρα) τα έχουν κάνει μαντάρα (το αυτό και σε άλλες μεμονωμένες περιπτώσεις).
(τα 'δεδομένα που έχεις στη διάθεσή σου τώρα' περιλαμβάνουν και την πλήρη άγνοια του κανονισμού να υποθέσω...)
κλώνος μπαναρισμένου χρήστη έχει μερικές εκατοντάδες δημοσιεύσεις και εσείς ενώ το γνωρίζετε επιλέγετε να μην κάνετε τίποτα
Η εφαρμογή των κανονισμών είναι υποχρεωτική ή πάει ανάλογα με τα κέφια;
Η μόνη μου ΑΠαίτηση είναι να εφαρμοστεί ο κανονισμός του φόρουμ. Αμά σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις, πρόβλημα σου το οποιο με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Με άλλα λόγια, με τυπικά ελληνικό τρόπο, έχεις άποψη και μάλιστα ισχυρή (και full backseat moderating 'να κάνετε ban τον ΧρήστοΣ8 γιατί είναι κλώνος του Ιταλάκια' ) για ένα θέμα, τον κανονισμό και την εφαρμογή του, που μόνος σου παραδέχεσαι (εκ των υστέρων και σε άσχετο θέμα...) ότι δε γνωρίζεις καθόλου.
Αυτά. Ας το κλείσουμε εδώ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα του Forum τότε από τη μία βέβαια δικαιολογείσαι να μην ενδιαφέρεσαι για την ποιότητα της δικής σου συμμετοχής αλλά από την άλλη δεν κολλάει με αυτό:
εφόσον δεν βλέπετε εσείς την κατρακύλα του φόρουμ, ποιος είμαι εγώ να σας την υποδείξω.
Γιατί; Το ότι βγάζω συμπέρασμα οτι το φόρουμ έχει καταντήσει ο καφενές του κάθε παπαράκου αυτομάτως σημαίνει ότι νοιάζομαι κι όλας για την ποιότητά του; Τι ίδους λογική είναι αυτή;
Σαφώς και δεν είναι '*χ/' μου, ίσα-ίσα με ενδιαφέρει, αλλά, σε αντίθεση με σένα, πιστεύω ότι την ποιότητα ενός forum δεν την κάνουν οι επόπτες και οι κανονισμοί αλλά οι χρήστες.
Φάουλ 1) Όταν ένα μεγάλο μέρος των χρηστών είναι μπαμπουϊνοι, οδηγούμαστε στο 2.
Φάουλ 2) Η διαχειριστική ομάδα πρέπει παντού και πάντα να κάνει την (έστω και εθελοντική) δουλειά της. Είναι αναγκαία συνθήκη για να υπάρχει καλή ποιότητα σε ένα φόρουμ. Συμφωνούμε;Το ό,τι πρώτη φορά είδες τον κανονισμό μετά από χρόνια συμμετοχής πάντως με κάνει
Σοκαριστικό ε;
Μπα, αναμενομενο τελικά, ούτε το ό,τι σου είχε κάνει edit την ίδια ημέρα o moderator σε δημοσίευσή σου και απαντώντας σου πολύ συγκεκριμένα είδες αλλά αυτό δεν σε εμπόδισε να το κάνεις θέμα 'Wow, απάντηση μετά την 4-5η δημοσίευσή μου...!' κτλ. κτλ. και μετά μάλιστα να αμφισβητείς το mod και να γράφεις 'To edit σίγουρα δεν έγινε στις 25/10' έλα όμως που το αρχείο που διατηρεί το σύστημα για επεμβάσεις των mods σε διαψεύδει
Τσέκαρα τακτικά την δημοσίευση (λες και ήμουν υποχρεωμένος αλλά τέλος πάντων) γιατί περίμενα το έντιτ. Κάποια στιγμή τα παράτησα προφανώς βλέποντας ότι οι μοντς μπαινοβγαίνουν στην θεματική ενότητα αλλά κανείς δεν με τιμάει με μια απάντηση σε κάτι που παρουσιάζετε ως προφανες (ότι δηλαδή ο ιταλάκιας δεν έχει καμιά σχέση με τον χρήστο).
'και μετά μάλιστα να αμφισβητείς το mod και να γράφεις' Ναι, θα είναι πρώτη φορά που μοντ θα έχει κάνει λάθος στα χρονικά του φόρουμ. Έλα βρε Νάσο, εδώ μέσα είμαι καθημερινά (έστω και σχεδόν μόνο για τρολάρισμα πλέον) τα τελευταία 9,5 χρόνια όπως λες και εσύ.
Ναι αλλά ξέρεις να κάνεις σχόλια και υποδείξεις που σχετίζονται άμεσα με τον κανονισμό, πχ.:
Όσο για το αν η διαχειριστική ομάδα είναι δίκαιη, γενικά συμφωνώ, καμία αντίρρηση. Ειδικά όμως (με τα δεδομένα που έχω στη διάθεσή μου τώρα) τα έχουν κάνει μαντάρα (το αυτό και σε άλλες μεμονωμένες περιπτώσεις).
(τα 'δεδομένα που έχεις στη διάθεσή σου τώρα' περιλαμβάνουν και την πλήρη άγνοια του κανονισμού να υποθέσω...)
κλώνος μπαναρισμένου χρήστη έχει μερικές εκατοντάδες δημοσιεύσεις και εσείς ενώ το γνωρίζετε επιλέγετε να μην κάνετε τίποτα
Η εφαρμογή των κανονισμών είναι υποχρεωτική ή πάει ανάλογα με τα κέφια;
Η μόνη μου ΑΠαίτηση είναι να εφαρμοστεί ο κανονισμός του φόρουμ. Αμά σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις, πρόβλημα σου το οποιο με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Με άλλα λόγια, με τυπικά ελληνικό τρόπο, έχεις άποψη και μάλιστα ισχυρή (και full backseat moderating 'να κάνετε ban τον ΧρήστοΣ8 γιατί είναι κλώνος του Ιταλάκια' ) για ένα θέμα, τον κανονισμό και την εφαρμογή του, που μόνος σου παραδέχεσαι (εκ των υστέρων και σε άσχετο θέμα...) ότι δε γνωρίζεις καθόλου.
Εντάξει, τώρα απλά με δουλεύεις στα μούτρα μου. Χρειάζεται να ξέρω τον κανονισμό του φόρουμ για να ΞΕΡΩ οτι απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί; Θα τρελαθούμε τελειώς; Βρες μου ένα φόρουμ παγκοσμίως που να επιτρέπει τους κλώνους.
Αυτά. Ας το κλείσουμε εδώ.
Είτε το κλείσουμε είτε δεν το κλείσουμε δεν θα αλλάξει κάτι...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]