-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Φάουλ 2) Η διαχειριστική ομάδα πρέπει παντού και πάντα να κάνει την (έστω και εθελοντική) δουλειά της. Είναι αναγκαία συνθήκη για να υπάρχει καλή ποιότητα σε ένα φόρουμ. Συμφωνούμε;
Ξέρεις, μερικών ανθρώπων η καθημερινότητα δεν περιορίζεται σε σερφάρισμα, διάβασμα φυλλάδων και φραπόγαλα. Μέχρι λοιπόν να μου βρεις έναν καλύτερο τρόπο να πληρώνω τους λογαριασμούς μου θα μου επιτρέψεις να καθορίζω ΕΓΩ τον χρόνο που θα περνάω εδώ μέσα.
Και στην τελική, από που και ως που θα ζητήσω άδεια από τον κάθε αργόσχολο για να ποστάρω κάτι στο φόρουμ; Μήπως το έχουμε χάσει τελείως;
viewtopic.php?p=2649630#p2649630
-
Θέλω να αλλάξω το email που ταιριάζει στο nickname μου. Τι πρέπει να κάνω?
-
Δοκίμασε το παρακάτω.
ucp.php?i=profile&mode=reg_details
Αν δε δουλέψει πας στον πίνακα ελέγχου μέλους και από εκεί προφίλ και μετά επεξεργασία λογαριασμού όπου θα δηλώσεις άλλο e-mail. -
Ερώτησις:
Αυτή η δημοσίευση
viewtopic.php?f=13&t=51893&start=4695#p2663266έχει σε όλους σας μπερδεμένη διάταξη; Και μετά από αυτήν, γιατί όλες οι υπόλοιπες είναι πιο φαρδιές, δίχως το κενό δεξιά;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ερώτησις:Αυτή η δημοσίευση
viewtopic.php?f=13&t=51893&start=4695#p2663266έχει σε όλους σας μπερδεμένη διάταξη; Και μετά από αυτήν, γιατί όλες οι υπόλοιπες είναι πιο φαρδιές, δίχως το κενό δεξιά;
και σε μένα υπάρχει πρόβλημα
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ερώτησις:
Αυτή η δημοσίευση
και σε μένα υπάρχει πρόβλημα
Και σε εμένα.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ερώτησις:Αυτή η δημοσίευση
Κανενα προβλημα!
Οταν σε ενα ποστ υπαρχει το spoiler τοτε γινεται αχταρμας
-
Δεν κλείνει σωστά ένα div. Έχω επισημάνει το πρόβλημα καιρό τώρα.
-
Ο χρήστης 'hotbet' μου έστειλε pm για το 'hotbet.eu' ή κάτι τέτοιο.
Το διαγράφω κατευθείαν χωρίς να το διαβάσω? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το διαγράφω κατευθείαν χωρίς να το διαβάσω?Σπαμ ηταν,σβηστο!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το διαγράφω κατευθείαν χωρίς να το διαβάσω?Σπαμ ηταν,σβηστο!
done!!!
-
Δεν φορτώνει σχεδόν καθόλου. Για να ανοίξω το παράθυρο για τη ''δημιουργία απάντησης'' παιδευόμουν 20 λεπτά.
Οι υπόλοιπες ιστοσελίδες είναι ΟΚ, αλλά εδώ σέρνεται. Επίσης λείπουν οι διαφημίσεις (δεν ξέρω κατά πόσο είναι σημαντικό). Το πρόβλημα εντοπίζεται σε όλα τα θέματα και όλες τις ενότητες.
ΥΓ: Δεν είναι κριτική, αλλά αναφορά προβλήματος
-
Κάτι παίζει με τις διαφημίσεις. Στο tapatalk πάει σφαίρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κάτι παίζει με τις διαφημίσεις. Στο tapatalk πάει σφαίραοντως σημερα το απογευμα σερνεται απιστευτα
-
Τα έχει παίξει το opads.liberis.gr και δε προχωράει ο browser στο υπόλοιπο φόρουμ.
Υπάρχει τρόπος να το παρακαμψουμε? μόνο απο tapatalk μπαίνω.
Sent from a mobile device
-
Μια απο τα ιδια
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
-
Βαλ'τε το adblock plus extension για firefox.
-
Απο το μεσημερι ως τωρα. Μονο απο το Tapatalk.
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βαλ'τε το adblock plus extension για firefox.εισαι Θεος!!!!!!!!!!!
-
για windows users :
windows/system32/drivers/etc/hostsπροσθέτετε τη γραμμή
127.0.0.1 opads.liberis.gr
[κατ' ουσίαν ό,τι κάνουν στην πράξη και τα διάφορα adblocks, δλδ 'προώθηση' του opads.liberis.gr στο 'κενό']
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]