-
Ένα backup της βάσης να μας δώσουν αν κλείσει ρε πστ μου
-
κάντε καμια κίνηση ρε παιδιά, κι αν είναι οινομικό το θέμα ας βοηθήσουμε όσοι ενδιαφερόμαστε.
Είναι κρίμα να πάει τόση γνώση χαμένη...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κάντε καμια κίνηση ρε παιδιά, κι αν είναι οινομικό το θέμα ας βοηθήσουμε όσοι ενδιαφερόμαστε.Είναι κρίμα να πάει τόση γνώση χαμένη...
+1
-
Ε ναι κριμα να χαλασουμε την παρεα...
-
Tο σκεφτομαι καιρο τωρα αυτο...Πως θα ξαναβρεθουμε αμα κλεισει το forum??
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένα backup της βάσης να μας δώσουν αν κλείσει ρε πστ μου+00.
Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, εδώ είμαστε.
-
Μήπως κάποιος διαχειριστής που έχει επαφές να κάνει ήδη μια κρούση? Φαντάζομαι ότι και τα παιδιά εδώ μέσα που έχουν γνώση απο ΙΤ αν χρειαστεί κάτι θα το κάνουν, το βασικό είναι να πάρουμε ένα backup και τα δικαιώματα...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Tο σκεφτομαι καιρο τωρα αυτο...Πως θα ξαναβρεθουμε αμα κλεισει το forum??Σε πρώτη φάση το group στο facebook και βλέπουμε για domain και forum...
-
Ποιο είναι το γκρουπ;
-
Το να κλείσει το περιοδικό, να κατέβει το website να κλείσει το forum κλπ δεν είναι απαραίτητο οτι συνδέονται. Πχ. μπορεί να κλείσει και να διατηρηθεί το website. Θα δείξει. Οι 4τροχοι είναι γερό brand και μπορεί να το πάρει αλλος.
Database είναι στην ευχέρεια των ιδιοκτητών του forum να δοθεί. Σε ένα φόρουμ αν και η 'γνώση' παράγεται απο τους χρήστες δεν ανήκει σε αυτούς.
Οπως είπα θα δείξει.
-
Προφανως, απλα αν γινεται να προετοιμαστουμε για το ενδεχομενο να παει στο βυθο με το περιοδικο...
-
Ετσι νομιζω.Πρεπει να προετοιμαστουμε
Και το οικονομικο θα το δουμε.Δε νομιζω οτι θα ειναι τοσο μεγαλη η επιβαρυνση μιας και ειμαστε αρκετοι.!! -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Προφανως, απλα αν γινεται να προετοιμαστουμε για το ενδεχομενο να παει στο βυθο με το περιοδικο...Συμφωνώ
-
-
Στον Λυμπέρη ανήκει το περιοδικό ; Γιατί αν ναι...
Τα πράγματα βέβαια στον Λυμπέρη είναι, όντως, πολύ άσχημα. Οι τράπεζες δεσμεύουν πια τα έσοδα από τα πρακτορεία (και τις πωλήσεις των περιοδικών του), η πτώση στη διαφήμιση είναι της τάξεως του 60 και 70%, ο όμιλος οδηγείται εκ των πραγμάτων σε οικονομική ασφυξία. Εξ ου και το (αξεπέραστο;) πρόβλημα ρευστότητας. Ελπίζουμε μόνο να μην... σκάσει τίποτε ξαφνικό. [ link ]
Δυστυχώς ανήκει και ο αγαπημένος μου best 92.6 Mακάρι να ορθοποδήσουν...
-
Ο αγαπημένος πολλών best. Τι να πεις; Αυτή η κατάσταση στον όμιλο απειλεί να ρουφήξει οτιδήποτε ακόμη και αν αξίζει. Βέβαια οι ΤΕ είναι ακόμη ξεχωριστή εταιρία και με βάση τους τελευταίους ισολογισμούς που είχα δει οι ζημίες τους ήταν περίπου 100k ευρώ το χρόνο, ψίχουλα δηλαδή σε σχέση με τον όμιλο.
-
Οι 4τροχοί και ιδιαίτερα ο ιδρυτής του που κόπτοντε για την έλλειψη πολιτισμού, έλειψη παιδείας, για τον έλληνα που δεν ενδιαφέρετε παρα μονο για το εαυτό του,οι συντελεστές που παρουσιάζουν το περιοδικό-άρα και τους εαυτούς του- σαν κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού θα δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό με τις ενέργειες που θα κάνουν ή δεν θα κάνουν για τη συνέχιση-έστω με άλλο όνομα-του φόρουμ.Θα ενδιαφερθούν να μείνει η του φόρουμ(για την οποία τόσα χρόνια κόπτονται ότι δεν παράγετε στην ελλάδα)ή τώρα που το καράβι βουλιάζει θα την αφήσουν να χαθεί με το καράβι!!Αγόραζα το περιοδικό 10 χρόνια τελικά απογοητεύτηκα και σταμάτησα να το αγοράζω,ελπίζω να μην απογοητευτώ για δεύτερη φορά.Εύχομαι πάντως ειλικρινά να μην κλείσει γιατί σκέφτομαι ότι θα μείνουν άνθρωποι χωρίς δουλειά και είναι κρίμα
-
χωρίς να έχω διαβάσει κάτι από τα παραπάνω είδα στον ύπνο μου ότι πήραμε τους servers του 4τφ (η εταιρεία μου κ γω δλδ) κ επιτέλους προχώρησα σε απαιτούμενες διορθώσεις. deja vu
-
Μπορεί κάποιος να γράψει το όνομα του group στο facebook;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
χωρίς να έχω διαβάσει κάτι από τα παραπάνω είδα στον ύπνο μου ότι πήραμε τους servers του 4τφ (η εταιρεία μου κ γω δλδ) κ επιτέλους προχώρησα σε απαιτούμενες διορθώσεις. deja vuΤέτοια πράγματα μόνον στα όνειρα συμβαίνουν!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]