-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αγαπητοι mods, εαν βαλω υπογραφη των petrolheads.gr θα φαω μπαν, κατευθειαν κοκκινη?
Γιατι δυστυχως οι κανονισμοι δεν ισχυουν πλεον αλλα ερμηνευονται κατα βουληση οποτε πρεπει να ξερουμε πριν κανουμε κατι.
Βεβαια μπορει να φαω ban γιατι ειμαι off-topic (επειδη κλειδωσατε τα σχετικα θεματα), γιατι ανεφερα ηδη το ΑΝΤΙΠΑΛΟ forum η απλα γιατι ξυπνησατε στραβα.
Απο την αλλη ενθυμουμενος υπογραφες αλλων μελων, δεν γινονταν ban για τετοιο θεμα παρα μονο αν υπηρχαν 'αδιασειστα στοιχεια' για κλωνους, οποτε η διαφημιση της πυραμιδας παρεμενε.
Για διαφωτίστε τη κατασταση.
Ευχαριστω.καλα , ενω στο φορουμ ιδιοκτησιας του απο πανω δεν σβηνουν εν ριπη οφθαλμου ποστς και αποβαλουν τα μαντροσκυλα του , ωστε να μην ξεφυγεις απο την γραμμη του αφεντη τους
-
Δεν κανω συγκριση, εκανα απλα μια ερωτηση.
Εαν εχεις προβλημα, προβλημα σου. -
προβλημα ; σιγα ρε φιλε απλως χρησιμοποιησα το ποστ σου για να γραψω αυτα που ηθελα .
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αγαπητοι mods, εαν βαλω υπογραφη των petrolheads.gr θα φαω μπαν, κατευθειαν κοκκινη?
Γιατι δυστυχως οι κανονισμοι δεν ισχυουν πλεον αλλα ερμηνευονται κατα βουληση οποτε πρεπει να ξερουμε πριν κανουμε κατι.
Βεβαια μπορει να φαω ban γιατι ειμαι off-topic (επειδη κλειδωσατε τα σχετικα θεματα), γιατι ανεφερα ηδη το ΑΝΤΙΠΑΛΟ forum η απλα γιατι ξυπνησατε στραβα.
Απο την αλλη ενθυμουμενος υπογραφες αλλων μελων, δεν γινονταν ban για τετοιο θεμα παρα μονο αν υπηρχαν 'αδιασειστα στοιχεια' για κλωνους, οποτε η διαφημιση της πυραμιδας παρεμενε.
Για διαφωτίστε τη κατασταση.
Ευχαριστω.**Ο Κανονισμός έγραψε:
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum.Η συγκεκριμένη ανταγωνιστική ως προς το 4TF υπηρεσία λοιπόν δεν επιτρέπεται καθώς ο Διαχειριστής δεν το επιτρέπει. Όπως επίσης δεν επιτρέπονται οι εξυπναδίστικες ερωτήσεις.
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ!!! [MOD]
** -
διαγράφει ειρωνικό post [MOD]
-
Κύριοι πρέπει να καταλάβετε ότι είστε υπηρέτες του forum και όχι ιδρυτές του. Κάποιος σας έβαλε να χειρίζεστε τα ηνία. Διαχειριστής !=ιδρυτής. Εδώ μιλάμε για ένα περιοδικό και το κύρος του, το οποίο έχει πάρει τον κατήφορο τους τελευταίους μήνες και δε βοηθάτε να επανέλθει Αν δεν σας ενδιαφέρει τότε πάσο Τέλος εδώ από μένα μιας και δεν είναι τεχνικό θέμα..
Δεκτές οι προσωπικές σου απόψεις αλλά εκτός θέματος και άκυρες. Το Περιοδικό κατευθύνει τις εξελίξεις άλλωστε και σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να αποχωρήσει. Που να δείτε και τι θα γίνει σε μερικούς μήνες... [MOD]
-
Οι προτάσεις σας είναι ευπρόσδεκτες, με πμ φυσικά!
-
Σε μερικούς μήνες έτσι όπως το πάτε δε θα εχει μείνει ούτε ψυχή. Ήδη οι περισσότερες ενότητες ειναι έρημες. Αλλά έτσι ειναι, οποίος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.
-
Σε μερικούς μήνες θα έχουμε κάτι νέο και για το Περιοδικό και για το Φόρουμ. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλά ξέρουμε τι κάνουμε.
-
Ειναι προφανές αυτό
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σε μερικούς μήνες έτσι όπως το πάτε δε θα εχει μείνει ούτε ψυχή. Ήδη οι περισσότερες ενότητες ειναι έρημες. Αλλά έτσι ειναι, οποίος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.Υπερβολές.
Τουλάχιστον μία ψυχή θα είναι εδώ... εγώ...
Αλλά από την άλλη θα μου πεις ότι εγώ δεν μετράω ε; Παίζει και αυτό... -
Απορία.
Γιατί υπάρχει κλειδωμένη διαφήμιση του τεύχους Νοεμβρίου στην αυτοκίνηση? -
Γιατί υπάρχει άμεση σχέση περιοδικού και φόρουμ.
Αν εννοείς γιατί δεν είναι ξεκλείδωτο για απόψεις και σχόλια, υπάρχει στην ίδια ενότητα αυτό. -
Ο χρήστης Manker έγραψε:
:hmmm:
Γιατί υπάρχει άμεση σχέση περιοδικού και φόρουμ.
Αν εννοείς γιατί δεν είναι ξεκλείδωτο για απόψεις και σχόλια, υπάρχει στην ίδια ενότητα αυτό.Ναι ρε παιδί μου δεν αντιλέγω. Έχει άμεση σχέση. Πρακτικά εννοώ, ότι θα κάνει κανείς τον ίδιο κόπο να μπει στο site των 4ΤΡ. Γιατί να μπει να ένα κλειδωμένο θέμα?
-
Πρακτικά για τον έστω έναν που μπαίνει μόνο στο 4TF και όχι στην σελίδα του περιοδικού.
-
Ο χρήστης Manker έγραψε:
:lol: Πρακτικά για τον έστω έναν που μπαίνει μόνο στο 4TF και όχι στην σελίδα του περιοδικού.Πάσο!!!
-
Υπάρχει κάποιος λόγος που μου έχει απαγορευτεί να στέλνω προσωπικά μηνύματα;
Διάβασα τον κανονισμό και δεν είδα να προβλέπεται κάπου κάτι τέτοιο.
Είναι τεχνικό πρόβλημα ή είναι κάτι άλλο; Θυμίζω επίσης πως πολλές φορές η διαχείριση έχει πει και σε μένα να στέλνω πμ και να μην εκφράζομαι δημόσια. Τώρα που δεν μπορώ να στείλω πμ τι μπορώ να κάνω;Ευχαριστώ.
-
Ακόμη δεν έχω λάβει κάποια επίσημη απάντηση που να εξηγεί το γεγονός της απαγόρευσης των πμ μου. Παραβίασα κάποιον κανονισμό; Έστειλα κάποιο spam ή κάποια διαφήμιση;
Για ποιο λόγο απρόκλητα εμποδίζετε αυτή την λειτουργικότητα;
Για ποιο λόγο σβήνετε τα ποστ μου χωρίς να παραβαίνουν κανένα κανονισμό; -
Είναι να απορείς όταν σκέφτεσαι την ταχύτητα αντίδρασης σε άλλα περιστατικά.
-
Ερωτώ ξανά: το ότι δεν μπορώ να στείλω μηνύματα, είναι τεχνικό πρόβλημα (και αν ναι, θα λυθεί με κάποιον τρόπο; ) ή είναι επιλογή της διαχείρισης;
Αν πρόκειται για το τελευταίο, ποιος είναι ο λόγος που υφίσταμαι αυτή την συμπεριφορά;
-Παραβίασα τον κανονισμό;
-Έστειλα spam σε χρήστες;
-Έκανα διαφήμιση;Περιμένω μια υπεύθυνη απάντηση.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]