-
-
-
Τεχνικό θέμα του υπολογιστή μου είναι. Δε θυμάμαι να πάτησα κάτι αλλά ξαφνικά η σελίδα του φόρουμ έχει 'πιάνει' τη μισή οθόνη και το άλλο μισό είναι λευκό. Ότι άλλα site κι αν μπώ είναι κανονικά. Τί έγινε ρε παίδες? Θα θέλω γυαλιά σε λίγο.
-
πάτα ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl και 0
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πάτα ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl και 0 -
σιγά βρε συ δε τρέχει τπτ
επειδή μερικοί γνωρίζουμε δε σημαίνει ότι περιμένουμε κι απ'τους άλλους να ξέρουν -
δεν έρχονται mail για νέες απαντήσεις....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν έρχονται mail για νέες απαντήσεις....σωωωωωωωπα !
Αυτη η κατασταση δυστηχως λυνεται μονο εαν βγαλει και ξαναβαλεις την ειδοποιηση
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
δεν έρχονται mail για νέες απαντήσεις....
σωωωωωωωπα !
Αυτη η κατασταση δυστηχως λυνεται μονο εαν βγαλει και ξαναβαλεις την ειδοποιηση
λαθος, λυνεται απο μονο του.
συμβαινει καποιες φορες, και επανερχεται μετα απο 1-2 μερες
-
αυτό! 1 μέρα σε μένα.
-
Δεν επαρνερχετε παντα μονο του . (τουλαχιστον σε εμενα ) αν βγαλω και ξαναβαλω την ειδοποιηση τοτε δουλευει για καποιον καιρο μεχρι να ξανασταματησει
-
Ιταλο-Γαλλικο φορουμ τι περιμενεις.
-
Η αλλαγή στο tapatalk στην σελίδα νέες δημοσιεύσεις όπου εμφανίζονται κατα κατηγορία δεν μου αρέσει καθόλου!
Μπορει να γίνει όπως παλιά; -
τι έγινε εχτές και είχαμε τέτοια κατά-πτώση του φόρουμ.
μου έβγαζε λευκή σελίδα. -
**ΠΑΤΑΤΡΑΚ - ΚΡΑΣ - ΜΠΑΜ.... **
Έπεσε... ελπίζω να μην χτύπησε!
Εμένα δεν μου έβγαζε ούτε λευκή σελίδα.... -
Την έκανα πάλι την πατάτα μου. Κάτι πάτησα και ξαφνικά η σελίδα του φόρουμ ξεχείλωσε και τα γράμματα έχουν γίνει τεράστια. Πώς την επαναφέρω παιδιά? Βοήθεια αν ξέρει κανείς!!!
-
Δοκίμασες να κάνεις φορμάτ?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Την έκανα πάλι την πατάτα μου. Κάτι πάτησα και ξαφνικά η σελίδα του φόρουμ ξεχείλωσε και τα γράμματα έχουν γίνει τεράστια. Πώς την επαναφέρω παιδιά? Βοήθεια αν ξέρει κανείς!!!Ctrl + 0 ταυτόχρονα?
-
Με το 'Α' και τα βελάκια πανω κάτω (που είναι επάνω δεξιά στο μπλε παίσιο στην οθόνη του φορουμ) ρυθμίζουν το μέγεθος της γραμματοσειράς.
-
'Ctrl' + '-'
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]