-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Χρόνια πολλά στους σημερινούς εορτάζοντες του φόρουμ.
Ειδικότερα τις θερμότερες ευχές μου στους (αναφέρομαι με τυχαία σειρά) dbekos, DAP, sv2, koubeast.
Ευχαριστώ Πάνο και συ ότι επιθυμείς! Αντε και με μια AR GT τώρα!
Από το στόμα σου και στου Βενιζέλου το αυτί.
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και κυρίως στον αγαπητό dbekos
-
Ευχαριστώ πολύ όσους έστειλαν μέσα απο το τοπικό τις ευχές τους, ιδιαίτερα δε όσους επικοινώνησαν προσωπικά μαζί μου !
Ευχές πολλές και απο μένα στους συνονόματους και στον **sv2 **για τα γενέθλιά του !
Υγεία και ευτυχία σε όλους ! -
Χρονια Πολλα (αν και καθυστερημενα επειδη χθες ειχα υπηρεσια στην λεσχη ) στους εορταζοντες dbekos-dmitspan-DAP και οποιον αλλον γιορταζε χθες. Τα καλυτερα σε ολους και οτι επιθυμουν. Το ιδιο και στον Sv2 Που απο οτι διαβασα ειχε γενεθλια και να χαιρεται τα εργαλεια του (ειδικα εκεινο το W209)
-
Ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου ολους σας και να στειλω και γω τις θερμοτερες ευχες μου σε ολους τους συνονοματους και στον Γιωργη τον Σαλονικεα.Και παλι σας ευχαριστω πολυ.
-
Χρόνια πολλά στον Focusman(Γιώργο)
Πάντα γερός δυνατός κι ευτυχισμένος Γιώργο κι ότι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα -
Πολύχρονος και πάντα τυχερός Γιώργο.
-
Χρονια Πολλα Γιωργο.
-
Χρόνια πολλά και από εμένα.
Να τα εκατοστήσεις. -
Χρόνια πολλά, Γιώργο.
-
Xρονια πολλα Γιωργη οτι επιθυμεις!
-
Xρονια πολλα Γιωργη οτι επιθυμεις!
-
Γιωργο πολύχρονος, ότι επιθυμείς και καλο πτυχίο!
-
Χρόνια πολλά και από εμένα στον focusman .Πολύχρονος και ότι επιθυμείς
-
Χρονια πολλα Γιωργο!!! Οτι καλυτερο ευχομαι!!!!
-
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους!!! Να ειστε και σεις παντα καλα και να εχετε υγεια κι ο,τι επιθυμειτε!!!!
-
Χρόνια πολλά και από εμένα και καλό πτυχίο!
-
Γιώργαρε χρόνια πολλά κι από δω!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Χρονια Πολλα (αν και καθυστερημενα επειδη χθες ειχα υπηρεσια στην λεσχη ) στους εορταζοντες dbekos-dmitspan-DAP και οποιον αλλον γιορταζε χθες. Τα καλυτερα σε ολους και οτι επιθυμουν. Το ιδιο και στον Sv2 Που απο οτι διαβασα ειχε γενεθλια και να χαιρεται τα εργαλεια του (ειδικα εκεινο το W209)thanks
χρόνια πολλά Fman
-
Χρόνια Πολλά και Καλά στον pik! Άντε και με μια Ferrari Δημήτρη!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]