-
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν..
Καλα Χριστουγεννα σε ολους..
-
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας Κυριοι.. Χρονια Πολλα με τη σειρα μου σε ολους τους Χρηστους.
Καλα Χριστουγεννα με υγεια, ευτυχια και οικογενειακη θαλπωρη.Ορεστη να χαιρεσαι τον πατερα σου
-
χρόνια πολλά εορτάζοντες και μη
-
Ευχαριστώ Νονέ!!!!
-
Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν
-
Χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!
Οι υπολοιποι να χαιρεστε τους δικους σας και καλα να περασετε σημερα!!!!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
Σε ολους τους Χρηστους,προπαντος σε εναν πρωην 'παχουλο',για χθες,σε ολους τους Μανωληδες για σημερα και τους Στεφανους για αυριο....ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ.
ΜΑΝΩΛΗ να σε χαιρεται η Αννα σου.
-
Χρόνια πολλά στους Μανώληδες και ειδικά στον Εμμανουήλ του φόρουμ.
Υγεία -
Eυχαριστώ για όσες ευχές με πήραν ξώφαλτσα, ανταποδίδω! Χρόνια πολλά σε όλους με ευτυχία και υγεία.
-
Καλησπερα.
Χρονια πολλα στα παιδια που γιορταζαβ αυτες τις μερες!!Δε μπορουσα να μπω να ευχηθω δεν ημουν σπιτι!!!!Επισης χρονια πολλα σε ολους καλα Χριστουγεννα!!!!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα.Χρονια πολλα στα παιδια που γιορταζαβ αυτες τις μερες!!Δε μπορουσα να μπω να ευχηθω δεν ημουν σπιτι!!!!Επισης χρονια πολλα σε ολους καλα Χριστουγεννα!!!!!
Περασαν τα πασχουγεννα τωρα θα λεμε Καλη Χρονια
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλησπερα.
Χρονια πολλα στα παιδια που γιορταζαβ αυτες τις μερες!!Δε μπορουσα να μπω να ευχηθω δεν ημουν σπιτι!!!!Επισης χρονια πολλα σε ολους καλα Χριστουγεννα!!!!!
Περασαν τα πασχουγεννα τωρα θα λεμε Καλη Χρονια
Εγω δεν ευχηθηκα ομως δεν ειναι πρεπον να μην ευχηθω!!!!!!!!!!!
-
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Καλές γιορτές και με το καλό να έρθει ο νέος χρόνος.
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους αλλά εξαιρετικά στον φίλο BILL33
-
Καλέ μου άνθρωπε Βασίλη, χρόνια σου πολλά με υγεία να έχεις!!!!!!!!
-
Οι καλύτερες ευχές μου στον φίλο μου famas και στον αγαπητό συντονιστή Bill33. Τους εύχομαι ολόψυχα υγεία και ό,τι άλλο επιθυμούν! Τα χρόνια μου πολλά και στους άλλους Βασίληδες του φόρουμ μας.
-
Χρονια Πολλα στον Bill33 οτι επιθυμεις οτι καλυτερο για το 2011 και υγεια
Χρονια Πολλα Καλη Χρονια σε ολους εορταζοντες και μη -
Καλη χρονια σε ολο το φορουμ!
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]