-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Όταν καπνίζεις δεν καταλαβαίνεις πόσο ενοχλεί ο καπνός (δεν ξέρω αν βλάπτει, πάντως ενοχλεί).
Έτσι οι παρατηρήσεις προς καπνιστές φαντάζουν παράλογες και μερικοί καπνιστές εκνευρίζονται.Κλασσικη μλκια κ αυτη. Ρε μεγαλε, ας αφησουμε το ποσο κακο κανεις σε ολους, οταν ντουμανιαζεις εσυ κ αλλοι 200 ενα κοινο χωρο. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να βρωμαω εγω κ ολα μου τα ρουχα τσιγαριλα.
Ε και φταιει ο καπνιστης γι'αυτο? Ή εσυ που ανεχεσαι να συνοστιζεσαι με καπνιστες?
Προτιμησε μαγαζια που ειναι χαρακτηρισμενα ως 'μη καπνιστων'Κ ξαναρωταω ολους τους καπνιστες που δεν καταλαβαινουν αυτο το απλο πραγμα: Οταν καπνιζει καποιος πουρο διπλα σας, δεν σας ενοχλει? Δεν θα θελατε να μπορουσατε να απαιτησετε να το σβησει? Δεν χρειαζεται να απαντησετε...
Εγω θα απαντησω. Ζητημα να εχει αναψει καποιος πουρο διπλα μου, 2 φορες. Δεν ηταν και τοσο ενοχλητικο, ουτε βεβαια και ευχαριστο. Φυσικα δε θα απαιτουσα τιποτα.
Με τη λογικη του 'αν μπορουσα' , θα ηθελα να μπορω χιλιαδες διαφορετικα και πιο σημαντικα πραματα.Για αυτο λοιπον, εδω μεσα μπορειτε να γραφετε οτι θελετε, αλλα εκει εξω θα καπνιζετε ή εξω ή μεσα στην γυαλα σας, οχι εκει που καθομαι εγω. Δεν γουσταρετε, θα σας επιβληθει . Τοσο απλα. Τωρα αντε να
Εαν δεν απαγορευτεται, θα καπνιζω φιλε μου. Αν ενοχλησαι, φυγε.
Οταν βλεπεις σκατα στο δρομο, τους ζητας να φυγουν ή τα αποφευγεις? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Οταν βλεπεις σκατα στο δρομο, τους ζητας να φυγουν ή τα αποφευγεις?Η παρομοίωση δεν σε τιμά ιδιαίτερα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Οταν βλεπεις σκατα στο δρομο, τους ζητας να φυγουν ή τα αποφευγεις?Η παρομοίωση δεν σε τιμά ιδιαίτερα.
Eσυ το βλεπεις σα παρομοιωση. Εγω το βλεπω σα παραδειγμα*.
Ηξερα βεβαια οτι θα καποιοι θα παρεξηγησουν τα γραφομενα... Ηθελα να προκαλεσω και λιγακι...(*οπου σκατα= κατι που δε σου αρεσει)
-
σημερα παροτι αγνοουσα ολη μερα το νομο, θεωρω οτι φανηκα ευγενικος οταν μια κοπελα μου ζητησε να μην αναψω τσιγαρο και παρολο που με τσαντισε δεν ειπα τιποτα, βγηκα εξω απο τη συγκεκριμενη αιθουσα και πηγα να καπνισω αλλου
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ που να δεις οταν παιζαμε ξυλο με τους μπραβους του Βουλγαρακη στο περσινο Guzel (; εσπα περσι στο φετινο Room)...Εκει να δεις show. Κ οταν θυμηθηκαν οτι ειναι μπατσοι κ οχι νταβατζηδες κ αρχισαν να λενε κατι νομικες μλκιες, η υποδειξη 'μαλακισμενα θα σας εχει αυριο το Star κ εσας κ το αφεντικο σας πρωτη μουρη', ηταν αρκετοι για να σοβαρευτουν.
Ρε μαστορα σου εχω δωσει την εντυπωση οτι με νοιαζει ποιος ειναι αυτος που ειναι απεναντι μου κ κανει μλκια? Ακομα κ ο θεος ο ιδιος να ειναι?
οι γκιουζελαδες δε σας διελυσαν στο ξυλο ? εχω κατα καιρους δει ασχημα πραγματα να συμβαινουν σε οσους ξεκινουν καυγαδες σε club , για αυτο εγω προσωπικα θα τους απεφευγα με καθε κοστος
θα ρωτησω ενα φιλο μου που δουλευει εκει να μου πει το σκηνικο, δεν ξερω πώς τα καταφερνουν σε αυτο το χωρο, αλλα ολη την ωρα καποιος πλακωνεται με καποιον
-
Όταν καπνίζεις δεν καταλαβαίνεις πόσο ενοχλεί ο καπνός (δεν ξέρω αν βλάπτει, πάντως ενοχλεί).
Έτσι οι παρατηρήσεις προς καπνιστές φαντάζουν παράλογες και μερικοί καπνιστές εκνευρίζονται.Κλασσικη μλκια κ αυτη. Ρε μεγαλε, ας αφησουμε το ποσο κακο κανεις σε ολους, οταν ντουμανιαζεις εσυ κ αλλοι 200 ενα κοινο χωρο. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να βρωμαω εγω κ ολα μου τα ρουχα τσιγαριλα.
Ε και φταιει ο καπνιστης γι'αυτο? Ή εσυ που ανεχεσαι να συνοστιζεσαι με καπνιστες?
Προτιμησε μαγαζια που ειναι χαρακτηρισμενα ως 'μη καπνιστων'Κ ξαναρωταω ολους τους καπνιστες που δεν καταλαβαινουν αυτο το απλο πραγμα: Οταν καπνιζει καποιος πουρο διπλα σας, δεν σας ενοχλει? Δεν θα θελατε να μπορουσατε να απαιτησετε να το σβησει? Δεν χρειαζεται να απαντησετε...
Εγω θα απαντησω. Ζητημα να εχει αναψει καποιος πουρο διπλα μου, 2 φορες. Δεν ηταν και τοσο ενοχλητικο, ουτε βεβαια και ευχαριστο. Φυσικα δε θα απαιτουσα τιποτα.
Με τη λογικη του 'αν μπορουσα' , θα ηθελα να μπορω χιλιαδες διαφορετικα και πιο σημαντικα πραματα.Για αυτο λοιπον, εδω μεσα μπορειτε να γραφετε οτι θελετε, αλλα εκει εξω θα καπνιζετε ή εξω ή μεσα στην γυαλα σας, οχι εκει που καθομαι εγω. Δεν γουσταρετε, θα σας επιβληθει . Τοσο απλα. Τωρα αντε να
**Εαν δεν απαγορευτεται, θα καπνιζω φιλε μου. Αν ενοχλησαι, φυγε. **
Οταν βλεπεις σκατα στο δρομο, τους ζητας να φυγουν ή τα αποφευγεις?Ρε παιδια, ελεος...Απλα ελληνικα μιλαμε. Μιλαμε για τα μαγαζια ή τους χωρους που ειναι χαρακτηρισμενοι ως μη-καπνιστων (δηλαδη κ το section μη-καπνιστων στα ανω των 70τμ μαγαζια) **οπου καποιος καπνιζει ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. **
Δηλαδη ειναι δυνατον να μην καταλαβαινετε τα πιο απλα πραγματα? Προφανως κ ΔΕΝ θα ζητησω τιποτα αν εχω μπει σε ενα μαγαζι καπνιστων ή μεσα στην γυαλα στα μεγαλα μαγαζια.
σε λιγοτερο απο 3 σελιδες πισω εχω γραψει ακριβως το ιδιο πραγμα. Ελεος...
NOT ENOUGH DATA!
Να δούμε δηλαδή, ποιός τα'χει μεγαλύτερα, ο kacey ή ο Wagner
Χωρίς πλάκα, για δώσε καμία πληροφορία παραπάνωΜα δεν ειναι θεμα του ποιος τα εχει μεγαλυτερα (γιατι εκεινη την στιγμη δεν το πολυσκεφτομαι), αλλα ποιος ειναι πιο παλαβος. Ως γνωστον σε αυτη την χωρα κ εναντια σε καφρους, ο πιο τρελος συνηθως κερδιζει. Αυτο δεν με κανει 'γαμαω', κ επισης εχω πει σε αλλο σημειο οτι λεω 'δεν κολλαω', δεν λεω 'τους δερνω'...
Στο δια ταυτα, μπηκε ο κυριουλης μεσα στο μαγαζι, κ οι μαγκες του εσπρωχναν τον κοσμο να τον κανουν ακρη να περασει η αρχοντια του. Οταν λεω εσπρωχναν εννοω σε πιανω απο τους ωμους ερχομενος απο πισω κ σε κανω ακρη με το ζορι. Ε οι πρωτες 2-3 παρεες δεν αντεδρασαν αλλα μετα επεσαν σε εμας. Εμεις δεν ειχαμε δει ποιος κ τι ειναι, σπρωχνουν τον πρωτο, στον δευτερο ομως επεσε η 'πορτα', οι χριστοπαναγιες κ οι μπουνιες. Εγινε της ΠΟΥΤ@Ν@Σ γιατι εμεις ειμασταν 5-6 ατομα κ αυτοι 4 καλου μεγεθους (οι 3 σε εμας ο ενας να τραβαει τον Βουλγαρακη να φυγει), μεχρι που αρχισαν να λενε ποιοι ειναι κ τι θα μας κανουν ΝΟΜΙΚΑ. Τοτε θυμηθηκαν οτι ειναι μπατσοι οι κυριοι...Ε δεν ηθελα κ πολλα οταν καταλαβα οτι δεν προκειται περι απλων καφρων, κ πιστεψε με η απειλη δημοσιοτητας ειναι ικανη να σβησει οοοοολη την μαγκια απο καποιον που δουλευει για καποιον διασημο.
-
Οταν βλεπεις σκατα στο δρομο, τους ζητας να φυγουν ή τα αποφευγεις?Εμενα μου έχει τυχει πολλες φορες να σκασει καποιος πούρο και σε καφε, και σε ταβερνα, πολυ ενοχλητικο, σκετη μποχα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι γκιουζελαδες δε σας διελυσαν στο ξυλο ? εχω κατα καιρους δει ασχημα πραγματα να συμβαινουν σε οσους ξεκινουν καυγαδες σε club , για αυτο εγω προσωπικα θα τους απεφευγα με καθε κοστος
θα ρωτησω ενα φιλο μου που δουλευει εκει να μου πει το σκηνικο, δεν ξερω πώς τα καταφερνουν σε αυτο το χωρο, αλλα ολη την ωρα καποιος πλακωνεται με καποιον
Οχι. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε αυτο. Να υποθεσω οτι δεν ασχοληθηκαν γιατι ειδαν καποιους 28αρηδες να παιζουν ξυλους με την ασφαλεια υπουργου (ή πρωην, δεν θυμαμαι) κ οπως κ να το κανεις δεν το βλεπεις καθε μερα αυτο (η τρελλα που γραφω πιο πανω)? Δεν ξερω, θα σε γελασω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδια, ελεος...Απλα ελληνικα μιλαμε. Μιλαμε για τα μαγαζια ή τους χωρους που ειναι χαρακτηρισμενοι ως μη-καπνιστων **οπου καποιος καπνιζει ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. **
'Νταξ μωρε, λαθος διαβασα.
Απλα μου εδωσες την εντυπωση οτι ψηνεσαι για ξυλο καθε φορα που αναβει καποιος τσιγαρο.Μαζι σου. Αν απαγορευεται το καπνιζειν, ο καπνιστης δεν εχει λογο να βρισκεται στο εν λογω καταστημα εαν θελει να φουμαρει.
Ας αφησουμε και μερικα μαγαζια 'καθαρα' , για να μπορειτε να διασκεδαζετε και εσεις σαν ανθρωποι.
Γιατι ετσι οπως παει το πραμα, μαλλον θα μας υποφερετε αιωνιως...Και αυτη ειναι η ανοησια του συγκεκριμενου νομου. Δεν αφηνει περιθωριο στον εκαστοτε καταστηματαρχη να αποφασισει ο ιδιος για το καταστημα του, και συνεπως να επιλεξει τους πελατες στους οποιους απευθυνεται.
Γι'αυτο θα κριθει αντισυνταγματικος, κατα τα πρωτυπα της Τσεχιας, Βελγιου, Γερμανιας... -
@kacey
στο λεω γιατι μπορει να φωναξουν τα τερατα (τα οποια συνηθως δε φαινονται, δεν ειναι αυτα της πορτας ειτε ειναι κρυμμενα. ειτε κυκλοφορουν μες στα μαγαζια και κοβουν κινηση) και να γινει χαμος.
και μετα αμα πας στους μπατσους ειτε δεν κανουν τιποτα ειτε οι αλλοι εχουν εξαφανιστει και κανεις δε τους ξερεινα τους τη στησεις ειναι παρακινδυνευμενο γιατι μιλαμε για υπο του υποκοσμου (ξαναλεω,δε μιλαω για trendy πορτιερηδες με κουστουμακι , αλλα για την κανονικη προστασια)
εγω σε μαγαζι και να μου κολλησει ο αλλος στη μαπα θα κανω το μαλακα..
μαλιστα εκει μεσα μια φορα οταν ηταν ακομα galea μου ειχε τυχει ενας προβληματικος ο οποιος προχωρουσε και εσπρωχνε το κοσμο..
εγω δε το συνεχισα (αν και ξερω κοσμο εκει) αλλα λιγο πιο κατω καποιος τις επαιζε μαζι του , γιατι μεσα σε ολοκληρο μαγαζι δε μπορει να ναι ολοι ηρεμοι..
ευτυχως δε τους ειδε κανεις, πλακωθηκαν για λιγο και ο καθενας τραβηξε το δρομο του -
Καλα, τα ξερω ολα αυτα. Αλλα εκεινη την στιγμη κ οταν ο αλλος ειναι προκλητικοτατος βασιζομενος στο οτι ετσι εχει μαθει να πραττει, ε τι κανεις εκει? ...Ιδιο ακριβως με αυτα που συζηταμε για τα ζωα στους δρομους.
Ρε παιδια, ελεος...Απλα ελληνικα μιλαμε. Μιλαμε για τα μαγαζια ή τους χωρους που ειναι χαρακτηρισμενοι ως μη-καπνιστων **οπου καποιος καπνιζει ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. **
'Νταξ μωρε, λαθος διαβασα.
Απλα μου εδωσες την εντυπωση οτι ψηνεσαι για ξυλο καθε φορα που αναβει καποιος τσιγαρο.Μαζι σου. Αν απαγορευεται το καπνιζειν, ο καπνιστης δεν εχει λογο να βρισκεται στο εν λογω καταστημα εαν θελει να φουμαρει.
Ας αφησουμε και μερικα μαγαζια 'καθαρα' , για να μπορειτε να διασκεδαζετε και εσεις σαν ανθρωποι.
Γιατι ετσι οπως παει το πραμα, μαλλον θα μας υποφερετε αιωνιως...Και αυτη ειναι η ανοησια του συγκεκριμενου νομου. Δεν αφηνει περιθωριο στον εκαστοτε καταστηματαρχη να αποφασισει ο ιδιος για το καταστημα του, και συνεπως να επιλεξει τους πελατες στους οποιους απευθυνεται.
Γι'αυτο θα κριθει αντισυνταγματικος, κατα τα πρωτυπα της Τσεχιας, Βελγιου, Γερμανιας...Οχι φιλε μου. Αν αφεθει στον μαγαζατορα να αποφασισει, τοτε 999 στα 1000 μαγαζια θα γινουν καπνιστων κ εγω θα παρω τα @@ μου οπως τα επαιρνα ως τωρα. Το σωστο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που γινεται τωρα, χωρισμενος χωρος κ επιλεγει ο πελατης που θα κατσει, κ στα μαγαζια που αυτο ειναι τεχνητως αδυνατον λογω μεγεθους, εκει επιλεγει ο ιδιοκτητης τι θα κανει.
Κ δεν θα βγει τιποτα αντισυνταγματικο, η λογικη ειναι οτι προκειται για δημοσιο χωρο κ για αυτο επεμβαινει το κρατος υπερ των θιγομενων. Ακριβως αυτη η λογικη ειναι αυτη που στηριζει το οτι απαγορευται (στα χαρτια κ βαση νομου) να σου ριξουν πορτα κ να μην σε αφησουν να μπεις στο μαγαζι ΤΟΥΣ, πραγμα που δεν ισχυει στα κρατη που αναφερεις.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι φιλε μου. Αν αφεθει στον μαγαζατορα να αποφασισει, τοτε 999 στα 1000 μαγαζια θα γινουν καπνιστων κ εγω θα παρω τα @@ μου οπως τα επαιρνα ως τωρα. Το σωστο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που γινεται τωρα, χωρισμενος χωρος κ επιλεγει ο πελατης που θα κατσει, κ στα μαγαζια που αυτο ειναι τεχνητως αδυνατον λογω μεγεθους, εκει επιλεγει ο ιδιοκτητης τι θα κανει.
Κ δεν θα βγει τιποτα αντισυνταγματικο, η λογικη ειναι οτι προκειται για δημοσιο χωρο κ για αυτο επεμβαινει το κρατος υπερ των θιγομενων. Ακριβως αυτη η λογικη ειναι αυτη που στηριζει το οτι απαγορευται (στα χαρτια κ βαση νομου) να σου ριξουν πορτα κ να μην σε αφησουν να μπεις στο μαγαζι ΤΟΥΣ, πραγμα που δεν ισχυει στα κρατη που αναφερεις.
Κι ομως ετσι θα γινει.
Τουλαχιστον ετσι εμαθα απο φιλο, ιδιοκτητη μπαρ, που εχει ηδη κινηθει εναντιον του κρατους (συλλογικα, μαζι με αλλους ιδιοκτητες )
Η λογικη ειναι απλη και εφαρμοζεται ηδη στα κρατη που ανεφερα.
Ο χωρος προοριζεται για δημοσια χρηση μεν αλλα ειναι ιδιωτικος, αρα δε μπορει το κρατος να επιβαλλει αν θα ειναι καπνιστων ή μη, με μονη βαση το μεγεθος του χωρου.Οι 'θιγομενοι' θα μπορουν να πηγαινουν αλλου , σε non smokers bars και οι καπνιστες στα δικα τους.
Με τη λογικη οτι 999 στα 1000 μαγαζια θα γινουν καπνιστων και θα παρεις τα @@ (που μαλλον θα τα παρεις εδω που τα λεμε) και το κρατος περνει το μερος των θιγομενων, δε συμφωνω.
Δηλαδη, εγω που δε γουσταρω beat και σκυλαδικα, αλλα τα 999 απο τα 1000 μαγαζια τα παιζουν ειμαι θιγμενος, αρα μπορω νομικα να διεκδικησω το δικαιωμα μου να ακουω ροκιες?
(προχειρο παραδειγμα, αλλα πιστευω να καταλαβαινεις το νοημα) -
Μα αυτο σου λεω, οτι η 'απλη λογικη', που εφαρμοζεται σε 'αλλα κρατη', εδω ειναι αλλιως.
Εδω ο ΚΟΚ ισχυει για τους **ιδιωτικους **δρομους οπου υπαρχει **δημοσια **κυκλοφορια.
Εδω ο νομος λεει οτι στο μαγαζι **σου **δεν μπορεις να ριξεις πορτα, κ ας ειναι μαγαζι ΣΟΥ.
Εδω ο νεος νομος λεει οτι δεν μπορεις εσυ να αποφασισεις αν θα καπνιζουν ή οχι μεσα στο μαγαζι ΣΟΥ, ακριβως γιατι οπως κ στα παραπανω παραδειγματα στο μαγαζι ΣΟΥ κυκλοφορει ΚΟΣΜΟΣ.
Οπως βλεπεις η λογικη ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑ τεινει προς το οτι οπου υπαρχει δημοσια κυκλοφορια κοσμου, δεν αποφασιζεις εσυ τι θα γινεται.
Κ συνεχιζεις να τα εχεις μπλεγμενα ή να εθελοτυφλεις. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ επεβαλε αν ο χωρος θα ειναι ετσι ή γιουβετσι, το κρατος δεν σου λεει τι να το κανεις, σου λεει οτι θα ειναι κ για τους δυο αλλα με τετοιο χωρισμο οπου θα μπορει αυτος που δεν θελει να αναπνεει τον καπνο σου, να μην το κανει. Κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις προβλημα σε αυτο.
Αυτο που αφορα το μεγεθος ειναι ελληνικο εξτραδακι-διευκολυνση για τους ιδιοκτητες, αν δεν μπορεις να το καταλαβεις δεν μπορω να στο φυτεψω στο μυαλο.
-
Πόσο ζώα και αλήτες είναι οι μαγαζάτορες........
Και πόσο μ@λ@κισμένο το κράτος που τα κάνει πλακάκια μαζί τους......
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
μην ξανα αλλαξεις δημοσιευση μου.
ορνιο..ε? Τι αλλαξα? Εγραψες (ως συνηθως) ενα καρο ΑΗΔΙΕΣ. Το τι ειναι αηδια κ γιατι στο λενε τοσοι ανθρωποι σε τοσα τοπικ που εχεις γραψει ΑΗΔΙΕΣ, εγω δεν θα μπω στον κοπο αυτον.
αηδιες και μαλλον μαλακιες λες εσυ,οπως φαινεται παρακατω
εδειρες κιολας τους μπραβουςαμα καποιος καπνιζει εκει που δεν πρεπει, να εισαι σιγουρος οτι κ θα τον καρφωσω κ θα ζαλισω τα @@ του ιδιοκτητη να τον πεταξει εξω υπο την απειλη καρφωματος, κ τελικα θα του σβησω το τσιγαρο με το ζορι.
Θα ήθελα να το δω ένα τέτοιο σκηνικό με κανέναν Υπουργό/Βουλευτή και την παρέα του...
Κ που να δεις οταν παιζαμε ξυλο με τους μπραβους του Βουλγαρακη στο περσινο Guzel (; εσπα περσι στο φετινο Room)...Εκει να δεις show. Κ οταν θυμηθηκαν οτι ειναι μπατσοι κ οχι νταβατζηδες κ αρχισαν να λενε κατι νομικες μλκιες, η υποδειξη 'μαλακισμενα θα σας εχει αυριο το Star κ εσας κ το αφεντικο σας πρωτη μουρη', ηταν αρκετοι για να σοβαρευτουν.
σε νοιαζει και μαλιστα αρκετα απλα δεν το εχεις καταλαβει καλα αυτο για τον θεο και καλα ειναι αλλη μια αηδια δλδ σαχλαμαρα .
γνωρισα αλλον εναν μαγκα.
Ρε μαστορα σου εχω δωσει την εντυπωση οτι με νοιαζει ποιος ειναι αυτος που ειναι απεναντι μου κ κανει μλκια? Ακομα κ ο θεος ο ιδιος να ειναι? -
ρε Ιταλακια, αφου δεν το εχεις, τι προσπαθεις? Δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα του 'παιζαμε ξυλο' με το 'τους δειραμε', κ οτι καποιος προτιμαει να μην κανει τον μαλακα απο το να μην τις φαει. Επειδη εχεις συνηθισει εσυ να εισαι κοτα, δεν ειναι ολοι ετσι γυρω σου. Καθεται κ με σπρωχνει να κανω ακρη για την μεγαλειοτητα του Βουλγαρακη κ θα του πω περαστε επειδη ειναι φουσκωτοι? Τι μας λες μωρε...Ωραιος εισαι ρε, ετσι σκυβεις για ολους? 'Περαστε ανοιξαμε'?
-
το παιζουμε ξυλο σημαινει οτι ριχνεις και σου ριχνουν.
απο κει και περα τι περιμενεις τωρα να πιστεψω οτι τα βαλατε με τους μπραβους;
για πηγαιντε ακουμπηστε τον βουλγαρακη και θα δειτε ποσες θα μαζεψετε
οποτε καταλαβαινεις οτι μαλλον δεν ασχοληθηκαν μαζι σας επειδη μπορει να ειχε κοσμο
η επειδη ειχατε αμελητεα αξια.τα περι σκυψηματος και κοτας δεν με απασχολουν.
ο καθενας κανει τον νταη εκει που τον παιρνει το ιδιο κανω και γω.τελος να ξερεις οτι αμα κανεις κακο σε μπραβο δεν συγχωρητε και σιγουρα καποια στιγμη θα πληρωσεις το λαθος.
ετσι ειναι οι κανονες της νυχτας. -
Μαλιστα, δηλαδη αυτο που μου λες ειναι οτι υπερασπιζεσαι το δικιο σου μονο οταν σε παιρνει κ επειδη εγω δεν κολλαω σε τετοιες λεπτομερειες, λεω μλκιες? Μαλιστα...Ο καθενας με την αποψη του κ την αξιοπρεπεια του...
Οσο για το αλλο, δεν με νοιαζει τι πιστευεις. Δεν ακουμπησε κανεις τον ιδιο τον Βουλγαρακη αλλα ΜΠΟΥΝΙΕΣ με τους μαλακες του παιξαμε. Κ φαγαμε κ ριξαμε. Κ μετα οταν ειπαν κατι παπαριες του τυπου 'αστυνομια', 'συλληψεις', 'επιθεση' κλπ, πηραν τα @@ μας.
Για πες μου κατι. Αν εσυ εισαι μπραβος-αστυνομικος του ταδε υπουργου, κ ξαφνικα μεσα σε trendy νυχτερινο μαγαζι δεις οτι 5-6 20something τυποι δεν κολλανε ουτε στον ποιον συνοδευεις ουτε πουθενα, παιζουν ξυλο με το παραμικρο, κ στο ακουσμα 'αστυνομια' σου φωναξουν 'πουτ@ν@κια συνεχιστε το και αυριο η μουρη σας κ του αφεντικου σας θα ειναι πρωτο θεμα σε ολα τα καναλια', θα το συνεχιζες?
-
αστο εισαι μικρος ακομα και δεν εχεις ζησει ορισμενα .
γραφε στο φορουμ και αστα αυτα τα πραγματα δεν ειναι για σενα. -
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]