-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το οποίο αν κάτσεις να το σκεφτείς είναι από μόνο του τραγικό. Γιατροί και εκπαιδευτικοί να καπνίζουν στα νοσοκομεία και στα σχολεία.Αυτό μου είχε μείνει και μένα όταν το διάβασα. ένα μεγάλο ποσοστό των γιατρών είναι επίσης αλκοολικοί. Λόγω δουλειάς όμως τους δίνω μια μικρή δικαιολογία. Είναι καταφύγιο το τσιγάρο. Και αν κρέμονται ζωές από τα χέρια σου κάτι θέλεις για να καταλαγιάσει το τρέμουλο των χεριών σου το βράδυ. Και αυτό είναι το τσιγάρο (πούρο ακριβό αν είσαι μεγαλογιατρός) ή το αλκοόλ. Εντωμεταξύ είναι φαύλος κύκλος. Αυτοί που ξέρουν καλύτερα από όλους μας τα αρνητικά είναι και οι πρώτοι καπνιστές!
-
Εγώ θέλω να κοπεί το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους, παρόλο που καπνίζω και σαφώς και θα με χαλάσει τουλάχιστον αρχικά.
Δεν είναι λογικό να βρωμάμε πατόκορφα τσιγαρίλα μετά από 1-2 ποτάκια σε ένα μπαρ.Βέβαια, αντιλαμβάνομαι πως για μένα είναι πιο εύκολο που καπνίζω λιγότερα από 10 στριφτά την ημέρα και μπορώ άνετα να το κόψω για κάμποσες μέρες (το κάνω όποτε δεν βρίσκω τον καπνό μου! ) να λέω κάτι τέτοιο...
Σε κάθε περίπτωση, όσοι καπνίζουν πολύ θεωρώ, πως χάνουν και τα ωραία του τσιγάρου. Εγώ καπνίζω λίγο σχετικά και το απολαμβάνω ακόμη (πχ μέχρι αυτή τη στιγμή, έχω κάνει 5 τσιγάρα και σε λίγο πάω για ένα ακόμη ) . Α και δεν αντέχω με τίποτε να κάνω τσιγάρα σε πακέτο. Μου βρωμάνε απίστευτα. Μόνον τον καπνό μου Black Devil, ή αν έχω μέρες και υπάρχει καφεδάκι ή ποτάκι μπορεί να κάνω κάνα άλλο στριφτό.
Εννοείται πως σε περίπτωση που κάνω παιδιά, θα κοπεί μαχαίρι ή άντε 1-2 το μήνα και μακριά από τα παιδιά.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι θα κάνουμε ρε γμτ;
Δεν μιλάω για την έξοδο που εκεί κάνεις τις επιλογές σου.
Μιλάω για την δουλειά. Εγώ πχ είμαι γιατρός σε νοσοκομείο. Που μπορώ να πάω να καπνίσω (νόμιμα); Απαγορεύεται ακόμα και στην αυλή του Νοσοκομείου;Φυσικά αναφέρομαι στους πρώτους 2-3 μήνες που θα τους έχει πιάσει η πρεμούρα όλους με τον νέο νόμο.
στα νοσοκομεια γενικα δεν απαγορευεται στις αυλες, μονο στο αρεταιειο ειχα δει σχετικη ταμπελα (που στην αυλη του εχει κατα τα αλλα τρομερα καθαρο αερα ) αλλα δεν εδινε κανεις σημασια
στα νοσοκομεια δεν κανετε το κολπο με τις σκαλες και τα ανοικτα παραθυρα?
θα μου πεις αμα βρεθει κανας κομπλεξας και σας καρφωσει... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση, όσοι καπνίζουν πολύ θεωρώ, πως χάνουν και τα ωραία του τσιγάρου.
κοιτα εχεις ενα δικιο.. πολλες φορες καπνιζουμε απλα για να καπνιζουμε (κατσε να στριψω ενα μεχρι να συνεχισω ), παρολα αυτα ειναι πολλα τα τσιγαρα που απολαμβανουμε..
βλεπε τσιγαρο με καφε, τσιγαρο μετα το φαι, μετα το σεξ , τσιγαρο με το χεσιμο (μετα το καφε )
εγω απολαμβανα και το τσιγαρο μετα τη γυμναστικη, ηταν θεικο
επισης οταν εισαι εξαρτημενος σε βοηθαει στη συγκεντρωση, εγω το πρωι δε μπορω να κανω ουτε προσθεση αν δε καπνισω..
. Αυτοί που ξέρουν καλύτερα από όλους μας τα αρνητικά είναι και οι πρώτοι καπνιστές!
αυτο το θεωρεις τοσο τυχαιο?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εννοείται πως σε περίπτωση που κάνω παιδιά, θα κοπεί μαχαίρι ή άντε 1-2 το μήνα και μακριά από τα παιδιά.Ακόμα καλύτερα να το κόψεις πριν αποφασίσεις να κάνεις παιδιά για να βελτιώσεις το σπέρμα σου!
Εγώ είμαι δηλωμένος αντικαπνιστής και σκοπεύω να θυμάμαι το 1142 νούμερο που καταδίδουμε τους καπνίζοντες. Άντε λοιπόν και βλέπω κάποιον και τον καταδίδω, τι θα γίνει;; Θα προλάβουν να έρθουν από το πουθενά, να πέφτουν από ελικόπτερα εφαρμοστές του νόμου;;; Όχι, μέχρι να έρθει κάποιος ο καπνιστής θα έχει ξεχαρμανιάσει και τέρμα.... μπορεί να μην είναι καν εκεί που τον είδα να καπνίζει. Και πώς θα τον καταδίδω, ναι είναι ένας με τζην και πορτοκαλί μπλουζάκι στο τρίτο τραπέζι δεξιά όπως μπαίνεις ή στην άκρη της σχολικής αυλής ή μισός έξω από τα παράθυρα των εξωτερικών ιατρείων....
Οπότε αυτό που πρέπει να μείνει είναι η μη προκλητική συμπεριφορά του καπνιστή. Να σέβεται το συνάνθρωπό του και να μην καπνίζει όπου γουστάρει και όποτε γουστάρει. Τα άλλα υπερβολικά τα ακούω κουραφέξαλα. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εννοείται πως σε περίπτωση που κάνω παιδιά, θα κοπεί μαχαίρι ή άντε 1-2 το μήνα και μακριά από τα παιδιά.
Ακόμα καλύτερα να το κόψεις πριν αποφασίσεις να κάνεις παιδιά για να βελτιώσεις το σπέρμα σου!
αυτο δεν ειναι παντα καλο ξερεις..
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι θα κάνουμε ρε γμτ;
Δεν μιλάω για την έξοδο που εκεί κάνεις τις επιλογές σου.
Μιλάω για την δουλειά. Εγώ πχ είμαι γιατρός σε νοσοκομείο. Που μπορώ να πάω να καπνίσω (νόμιμα); Απαγορεύεται ακόμα και στην αυλή του Νοσοκομείου;Φυσικά αναφέρομαι στους πρώτους 2-3 μήνες που θα τους έχει πιάσει η πρεμούρα όλους με τον νέο νόμο.
Εισαι γιατρος και καπνιζεις ε?
Ολο λετε να το κοψουν οι αλλοι αλλα εσεις ειστε πρωτοι στο φουμάρισμα
Τι ειδικοτητα εχεις αν επιτρέπετε ? -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ακόμα καλύτερα να το κόψεις πριν αποφασίσεις να κάνεις παιδιά για να βελτιώσεις το σπέρμα σου!
Καλά, άμα δω πως δεν γκαστρώνεται με τίποτε, θα το κόψω και λίγο νωρίτερα!
-
εισαι τρελος συνεχιζε να καπνιζεις ολο και περισσοτερο
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το οποίο αν κάτσεις να το σκεφτείς είναι από μόνο του τραγικό. Γιατροί και εκπαιδευτικοί να καπνίζουν στα νοσοκομεία και στα σχολεία.
Wise doctor.
Wise mother.
Fortunate youngster.**Hell yes! **
To ειρωνικόμετρο μου έχει χτυπήσει κόφτες λέμε!
-
υπαρχει λυση
http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... -wall.html
-
Kάτι σα γκιλοτίνα δλδ αλλά με τσιγάρο! Χέρια κεφάλι έξω και σώμα μέσα. Πραγματική αλληγορία!
-
να το δω αυτο και τι στον κοσμο !
-
εγω το ψηνω
-
παρατηρησε κανεις καμια αλλαγη?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στα νοσοκομεια γενικα δεν απαγορευεται στις αυλες, μονο στο αρεταιειο ειχα δει σχετικη ταμπελα (που στην αυλη του εχει κατα τα αλλα τρομερα καθαρο αερα ) αλλα δεν εδινε κανεις σημασιαστα νοσοκομεια δεν κανετε το κολπο με τις σκαλες και τα ανοικτα παραθυρα?
θα μου πεις αμα βρεθει κανας κομπλεξας και σας καρφωσει...Υπάρχουν και τα εφημερεία και τα γραφεία, δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Το θέμα είναι όταν έχεις εξωτερικά ιατρεία τι κάνεις.Εισαι γιατρος και καπνιζεις ε?
Ολο λετε να το κοψουν οι αλλοι αλλα εσεις ειστε πρωτοι στο φουμάρισμα
Τι ειδικοτητα εχεις αν επιτρέπετε ?Με τους γιατρούς ισχύει ότι και με τους παπάδες. Δεν θα βλέπεις τι κάνουμε, θα ακούς τι λέμε.
Επική συζήτηση Νεφρολόγου με ασθενή- [...] να κόψεις και το τσιγάρο!
- Μα δεν καπνίζω
- Δεν πειράζει, να το κόψεις!
Χειρ. Ορθοπαιδικός (με 'αι').
-
Αν και καπνιστης συμφωνω με το μετρο.Ομως για αλλη μια φορα το παμπονηρο και διευθαρμενο μεχρι το κοκκαλο κρατος,με νομοθεσια αρπα-κολλα αδυνατει να προβλεψει εστω ενα μικρο κλειστο δωματιο για ξεχαρμανισμα σε χωρους ομαδικης συνεστιασης.
Το κρατος οπως ακριβως αντιμετωπιζει ολους τους πολιτες δηλαδη σαν μια αγελαδα για φοροαρμεγμα,ετσι αντιμετωπιζει και τους καπνιστες οι οποιοι απο την μια ειναι πολιτες τριτοτεταρτης κατηγοριας επειδη καπνιζουν και απο την αλλη ειναι ιερες αγελαδες για τα εσοδα του κρατους ,αφου τα τσιγαρα φορολογουνται με υπερογκους φορους (87%).
Εντυπωση προκαλει και η υποκρισια(υφερπων ρατσισμος σε οποιονδηποτε δε συμφωνει με τα δικα τους στανταρ και ιδεες-και πολλοι εδω μεσα τον εχουν εκδηλωσει πολλακις) ορισμενων οι οποιοι ανησυχουν για τον καπνο που θα εισπνευσουν σε μια καφετερια αλλα αδιαφορουν εντελως για το μολυσμενο και ανθυγιεινο περιβαλλον των πολεων που ζουνε. -
Συνεχιζουμε στο viewtopic.php?f=13&t=45220&start=0
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]