-
Τον τυφλωσε η χαραδρα Απλα δεν ετυχε να ειναι τυπικος Αξκος.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τον τυφλωσε η χαραδρα Απλα δεν ετυχε να ειναι τυπικος Αξκος.Φιλε πιο τυπικος, στρατοκαβλος, μανιακος, υποδειγμα αξκου δεν υπηρχε. Το σκηνικο εγινε Κυριακη που ειχε μπει μεσα στο στρατοπεδο για να κανει δουλεια για να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του στο 4ο γραφειο.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Τον τυφλωσε η χαραδρα Απλα δεν ετυχε να ειναι τυπικος Αξκος.
Φιλε πιο τυπικος, στρατοκαβλος, μανιακος, υποδειγμα αξκου δεν υπηρχε. Το σκηνικο εγινε Κυριακη που ειχε μπει μεσα στο στρατοπεδο για να κανει δουλεια για να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του στο 4ο γραφειο.
και δεν τον εβγαλε αναφορα?
-
Χαλαρώστε. Για εσώρουχα γίνεται φασαρία μόνο στις Σχολές.
Άσχετο. Κουπέα, φοράτε παραλλαγή Στρατού Ξηράς πια;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χαλαρώστε. Για εσώρουχα γίνεται φασαρία μόνο στις Σχολές.Άσχετο. Κουπέα, φοράτε παραλλαγή Στρατού Ξηράς πια;
Από ότι ξέρω όχι, τα κλασσικά μπλέ τους
-
Μπλε παραλλαγη. Υπαρχει αποθεμα και ως γνωστον αν δεν καταναλωθει δεν αλλαζει. Ειναι δηλ θεμα χρονου να γινει αυτο που λες Δια.
-
Ε ναι, κλασικά...
-
Μπλε παραλλαγη. Υπαρχει αποθεμα και ως γνωστον αν δεν καταναλωθει δεν αλλαζει. Ειναι δηλ θεμα χρονου να γινει αυτο που λες Δια.Ε ναι, κλασικά...
Ξεφτύλα, ακουγόταν απο πέρσυ αυτό... και τι θα κερδίζουν αν ΠΑ και ΠΝ θα έχουν την ίδια παραλλαγή??
Πάντως η παραλλαγή της ΠΑ ωραία είναι, απλά το καλοκαίρι με σηκωμένα τα μανίκια είναι λίγο δεν το κάνουν όπως στον ΣΞ που είναι .
Καλά η στολή για τους ναύτες είναι απλα για -
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Π.Ν και η Π.Α να φορεσουν παραλλαγής .......
Για να μην είναι ευδιακριτοι στο κατάστρωμα και στον αεροδιαδρομο; ;;;; -
Επειδη εχω δουλεψει στα αεροσκαφη μας θα σου πω πως η παραλλαγης για αυτους που δουλευουν στα αεροδρομια υπαρχει μονο για αγηματα η φρουρηση. Φυσικα λοιπον και ειναι αναγκαια . Στην πιστα των αεροδρομιων η ολοσωμη φορμα εργασιας ειναι σε καθημερινη βαση. Στην Λημνο και στην υπηρεσια ετοιμοτητας απογειωσης που δουλευα τη φορμα τη συνοδευα με αθλητικα Nike για να τρεχω στα επιγεια μεσα και στα αεροπλανα πιο γρηγορα. Οι αρβυλες δεν παλευονταν. Φυσικα δεν ημουν ο μονος που φορουσε αθλητικα. Αλλωστε προβλεπεται σε αυτες τις περιπτωσεις.
Στο ναυτικο παλι μονο σε αγηματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν. Εδω θα συμπληρωσω πως το μετρο ειναι καθαρα οικονομικο. Μια για ολους δηλ. Μια παραγγελια. -
προβλέπεται να φοράς nike?
-
Στα readiness προβλέπεται ως διευκόλυνση στην κίνηση των υπόλογων στα scrable. Πουθενά αλλού. Εκτός του Ε.Υ φυσικά.
-
Επειδη εχω δουλεψει στα αεροσκαφη μας θα σου πω πως η παραλλαγης για αυτους που δουλευουν στα αεροδρομια υπαρχει μονο για αγηματα η φρουρηση. Φυσικα λοιπον και ειναι αναγκαια . Στην πιστα των αεροδρομιων η ολοσωμη φορμα εργασιας ειναι σε καθημερινη βαση. Στην Λημνο και στην υπηρεσια ετοιμοτητας απογειωσης που δουλευα τη φορμα τη συνοδευα με αθλητικα Nike για να τρεχω στα επιγεια μεσα και στα αεροπλανα πιο γρηγορα. Οι αρβυλες δεν παλευονταν. Φυσικα δεν ημουν ο μονος που φορουσε αθλητικα. Αλλωστε προβλεπεται σε αυτες τις περιπτωσεις.
Στο ναυτικο παλι μονο σε αγηματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν. Εδω θα συμπληρωσω πως το μετρο ειναι καθαρα οικονομικο. Μια για ολους δηλ. Μια παραγγελια.Στο ναυτικό παραλλαγή φοράνε ΜΟΝΟ οι ΟΥΚ και οι Ειδικοί Φρουροί .......σε αγημα δε ούτε κατά διανοια! !!
Σε Κανένα πλοίο και σε καμιά υπηρεσία ξηράς δεν θα δεις παραλλαγής -
Ελα μου ντε! Όταν έχω το νου μου σε άλλα ''σπορ'' τι περίμενες να πω.
-
Σπορ; ;;;;;
-
Εχω αλλου το μυαλο μου μερικες φορες και γραφω αλλα απο αυτα που ξερω.
-
Σέρνει καράβι!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σέρνει καράβι!! -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
και κατι αλλο.
πετυχα σημερα εναν λοχαγο εξω απο το Ρουφ.
φορουσε το μπουφαν παραλαγης πανω απο στολη εξοδου.(λες και εκανε το τρελο κρυο!)
το σχετικο συριτι με τα αστερια το ειχε μπροστα του, εκει που ειναι οι κουμποτρυπες, στο δεξι πετο του ρουχου δηλαδη.
δεν θα επρεπε να τα εχει στους ωμους εκατερωθεν? δεν προσεξα βεβαια αν ηδη υπηρχαν καθοτι εκανε μπαμ απο μακρυα το συριτι των αστρων και φυσικα κεντρισε την περιεργια.
πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. ισχυει?Εμείς έχουμε έναν υπολοχαγό που τα έχει στο μπουφάν μπροστά στο σημείο λίγο πιο πάνω από τον αφαλό.
-
Γνωρίζει κάποιος να μου υπεύθυνα,αν κάποιος έφεδρο στρατιώτης μπορεί να περάσει σχολείο για να γίνει λοχίας?
Περί Θητείας [#3]