-
Έχει κανείς εικόνα για το πότε θα μπει η ΕΣΣΟ του Νοέμβρη στο πεζικό;
-
εννοείται ότι το νέο θα κάνει πρωινό μπιφτέκι πύλη
-
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
παιδιά αφού ορκίστηκα επέστρεψα!
Στην τρίπολη αρκετά δύσκολα τα πράγματα, βλακεία μαζεμένη φούλ, το φαγητό καλύτερο απο ο,τι περίμενα.
Τώρα μου είπαν για ΑΣΔΥΣ, ξέρει κανείς τι παίζει εκεί?Θήβα παραήταν χαλαρά τα πράγματα αλλά για μεταθέσεις δε μας είπαν τίποτα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
παιδιά αφού ορκίστηκα επέστρεψα!
Στην τρίπολη αρκετά δύσκολα τα πράγματα, βλακεία μαζεμένη φούλ, το φαγητό καλύτερο απο ο,τι περίμενα.
Τώρα μου είπαν για ΑΣΔΥΣ, ξέρει κανείς τι παίζει εκεί?Θήβα παραήταν χαλαρά τα πράγματα αλλά για μεταθέσεις δε μας είπαν τίποτα.
Ασδυς αστεροσκοπειο..
ειμαι μια υπογραφη
-
Πολύ κόλλημα τρως βρε Καμπάλα με τα αστέρια
Σιγά, ποιος ασχολείται;Άσχετο, έστελνα πριν μηνύματα στη γυναίκα και έλεγα ότι νυστάζω γιατί είμαι από το πρωί στο πόδι και θα πάω σπίτι στις 9 και μου λέει:
'Θυμήσου τη σκληρή εκπαίδευση στον Άγιο Στέφανο'
Με τρολλαρει συνέχεια που κλαιγομουν για αυτό, αλλά πλάκα πλάκα χάρη σε αυτό θα αντέξω να βγάλω τη μέρα
Αυτο το 'μάλιστα' να δω αν θα το κόψω ποτέ, αν και βολεύει πολύ γενικά και εκτός στρατού
-
Τι μένει κουσούρι??
-
Έλεγες και μάλιστα ρε νέο?
-
Τσούκου γιατί απέφευγα τους ανώτερους όπως ο διάολος το λιβάνι.
-
Για τον νέο απο πάνω σου λέω.
Δεν δαγκώνουν πάντως οι ανώτεροι. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για τον νέο απο πάνω σου λέω.
Δεν δαγκώνουν πάντως οι ανώτεροι.Nαι απλά ήθελα να είμαι λίγο σα να μην υπάρχω. Όσο πιο φάντασμα τόσο το καλύτερο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έλεγες και μάλιστα ρε νέο?Εννοείται, ακόμα το λέω ακόμα και αν παραγγέλνω καφέ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εννοείται, ακόμα το λέω ακόμα και αν παραγγέλνω καφέ
να υποθεσω και οτι οταν σηκωνεις το τηλεφωνο λες διαταξτε?
-
Όταν σήκωνα το τηλέφωνο εκεί που το σήκωνα και διοικητές ή στρατηγοί καταλάβαιναν ότι τόση ώρα έλεγαν το πόνο τους σε στρατιώτη έπεφτε πολύ γέλιο
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Εννοείται, ακόμα το λέω ακόμα και αν παραγγέλνω καφέ
να υποθεσω και οτι οταν σηκωνεις το τηλεφωνο λες διαταξτε?
Τι μου θύμησες...
Ντριιιιν
EDDIE: Ναι;
ΑΓΕΑ (the real thing): ΑΓΕΑ εδώ.
EDDIE: Παρακαλώ, πείτε μου... -
Έπρεπε να του πεις μάλιστα αρχηγέ μου
-
Αυτο το 'μάλιστα' να δω αν θα το κόψω ποτέ, αν και βολεύει πολύ γενικά και εκτός στρατούμου εχουνε μεινει οι λεξεις 'τζακετ' και 'τζοκευ'. ποτε δε λεω τη λεξη καπελο η μπουφαν
τα μαλλια πανω απο 20 μερες δε μπορω να τα αφησω. τα κουρεβω στην πιο μικρη σκαλα -
Έπρεπε να του πεις μάλιστα αρχηγέ μου'Πες το Αρχηγούλη μου'
ΥΓ: 'Διατάξτε κ. Αρχηγέ' το ορθόν!
-
Παιζουν βύσματα στις μεταθέσεις φαντάρων? Α, μπα!
http://tvxs.gr/news/sti-skopia/o-« ... tin-koroni
-
πλέον που πρακτικά δεν υπάρχει δημόσιο ο στρατός είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν εξυπηρετήσεις τα πολιτικά γραφεία
δεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν αυτά, ίσα ίσα λόγω κρίσης να ενταθούν μιας και το να υπηρετεί κανείς μακριά από το σπίτι του είναι έξοδο
-
πλέον που πρακτικά δεν υπάρχει δημόσιο ο στρατός είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν εξυπηρετήσεις τα πολιτικά γραφεία
δεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν αυτά, ίσα ίσα λόγω κρίσης να ενταθούν μιας και το να υπηρετεί κανείς μακριά από το σπίτι του είναι έξοδοτι δεν υπάρχει;;;;
Περί Θητείας [#3]