-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
την οικογενειακή κατάσταση για τη μειωμένη θητεία που την καταθέτω? στο στρατολογικό με το χαρτί κατάταξης ή όταν μπώ στο κέντρο?Απλα θα το δηλώσεις στο κέντρο (ή και στη στρατολογία αν θυμαμαι καλά)
Τα χαρτιά στη μοναδα που θα πας με πρωτη μεταθεση -
Πιο παλια εκρυβαν το 12μηνο γιατι τους πηδουσαν. '..ημουνα προστατης, δωρο και εφιαλτης'.
Εσυ που δε θες να γινεις αγριο αγορι στα κομμαντα τελικα, (κακως για εμενα) οσο πιο νωρις το πεις τοσο καλυτερα. -
- πιθανα θα παρει μεταταξη γι αλλο σώμα
-
από την αρχή τους το έλεγα...
-'παιδιά είμαι για μειωμένη θητεία...'
-'ναι ναι, θα δώσεις τα χαρτιά μετά...'και μετά όταν ξαναπήγα να ρωτήσω για τις εδ...
'καλέ εσένα γιατί σε βάλαν εκεί, εσύ δικαιούσε μειωμένη' χάοςευχαριστώ παίδες...
-
-
τι παιδία και αυτά στην στρατολογία...
-
Καλά άμα περιμένεις να φτάσουν ποτέ τα χαρτιά σου για το 8μηνο ποιό εύκολα κερδίζεις το Τζόκερ με τους μαλάκες
-
το σαπουνι νεο !!! το σαπουνι προσεχε
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλά άμα περιμένεις να φτάσουν ποτέ τα χαρτιά σου για το 8μηνο ποιό εύκολα κερδίζεις το Τζόκερ με τους μαλάκεςδώσε κανα τιπ... να τα πάω και στρατολογία και κέντρο και εκεί που θα πάρω μετάθεση ?
-
Καλά άμα περιμένεις να φτάσουν ποτέ τα χαρτιά σου για το 8μηνο ποιό εύκολα κερδίζεις το Τζόκερ με τους μαλάκες
δώσε κανα τιπ... να τα πάω και στρατολογία και κέντρο και εκεί που θα πάρω μετάθεση ?
Ένα θα σου πώ, πέρσυ τα χαρτιά για το 8μηνο πήγαν στην μονάδα μου 3 μέρες πρίν απολυθώ. Και για αυτό έφταιγε ένας μαλάκας Ανθλγός στο Στρατολογικό της Μιναρούπολης . Έπρεπε να του τρίξω τα δόντια με απειλές για να καταλάβει τα δόντια. Δεν τον χάλασε βέβαια καθόλου που έστρωσε χαρακτήρα ο νέος!
-
εγω ειχα παει τα χαρτια για μειωμενη θητεια στη στρατολογια του νομου μου πριν παρασιαστω
και τα ξαναπηγα 40 μερες πριν απολυθω στη στρατολογια της μοναδας. χαθηκανε στη μεταφορα
πιθανων η δεν ξεκινησε ποτε η μεταφορα. ελληνικη γραφειοκρατια. ουτε ενα φακελο
δεν ειναι ικανοι να μεταφερουν!αυτο που διαπιστωσα προσωπικα ειναι οτι: αν πριν πας φανταρος εισαι ζωο, ζωο θα παραμεινεις και
οταν απολυθεις. αν πριν πας εισαι φυσιολογικος, φυσιολογικος θα εισαι και οταν απολυθεις.
κακος ξεχασα να το αναφερω σε προηγουμενα ποστ οτι το μεγαλυτερο προβλημα του
φανταρου ειναι η κλεισουρα. στον ΕΣ αν ειχανε οφφ θα ητανε καλα, πχ 1-1 η 2-2.
δεν εχω περασει απο ΕΣ και γιαυτο δεν ξερω πως ειναι. ξερω φανταρους στον ΕΣ
που πηρανε 100-120 μερες αδεια (μαζι με προβλεπομενες και αγραφες). δεν ειναι
ψεμα γιατι τους εβλεπα με τα ματια μου. -
τι παιδία και αυτά στην στρατολογία...αυτοι δεν ειναι παιδια, ειναι
δώσε κανα τιπ... να τα πάω και στρατολογία και κέντρο και εκεί που θα πάρω μετάθεση ?
καλου κακου δωστα στρατολογια, δωστα στο κεντρο και δωστα και αλλη μια στη μοναδα στο 1ο γραφειο
οι πιο καλες πιθανοτητες να πανε ειναι απο το 1ο της μοναδας γιατι εκει θα τους βλεπεις καθε μερα και δε παιζει να σου κανουν μαλακια
-
Τα ΧΩΚ στην κυμη είναι καλά;;
-
εχω φιλο που τελειωσε προ 3 ετιας απο εκει αν σε ενδιαφερει να ρωτησω
-
Τα ΧΩΚ στην κυμη είναι καλά;;ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ειπαμε τα χωκ ειναι 'και καλα βυσματικα' , γιατι ειναι το πιο ευκολο πραγμα να σε στειλουν στην αθηνα και κανεις που ξερει δε θελει να παει
οχι ρεντ δεν ειναι καλα και μην πας, εκτος αν θες να πηγαινεις σπιτι σου μια φορα στις 8 ή 10 μερες και να εισαι ολη μερα στο τρεξιμο
επισης τα οπλα στα χωκ μαλλον δουλευουν , γιατι οσο ημουν μεσα υπηρξε αυτοκτονια εκει
σε μας που ηταν πιο εξυπνοι δε τα συντηρουσαμε καθολου και δεν επαιρναν με τιποτα τη σφαιρα (δοκιμασαμε 3 διαφορετικα μαλιστα ), ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι ηταν σχεδιο απο ψηλα για να μην εχουμε ποτε παρατραγουδα
ΥΓ επισης θυμηθηκα φραση του διοικητη μας οταν του καναμε παραπονα μια μερα..
'καλα ειστε σοβαροι που παραπονιεστε κιολας; για πηγαινεται λιγο πιο διπλα στο καπανδριτι να δειτε πώς περνανε εκει οι στρατιωτες'
επισης αντιδραση ενος λοχαγου μου που ηταν χρονια στα χωκ , οταν τον ρωτουσα για το τι παιζει εκει
μη μου τα θυμιζεις!!!
ουτε στους αξιωματικους δεν αρεσουν
-
Τα ΧΩΚ στην κυμη είναι καλά;;+1 στον Qsis
Ειπαμε T/ΓΕΕΘΑ αν θετε να περασετε καλά.Καλές μοναδες εντος Αττικης ειναι ελαχιστες -
ή εστω αβυπ για μια νορμαλ και ησυχη θητεια, αν το χειριστουν και εξυπνα σαν το ξαδελφο σου και ζητανε τιμητικη για το παραμικρο και κανουν και καμια παραξενη αλχημεια (δως του χαιρετισματα του βυσματος ) μπορουν να φυγουν με 100 μερες αδεια απο το στρατο
δε θελει κοπο , θελει τροπο
-
Θα του δωκω
-
μλκα 100 μερες και δεν ειχε παρει τις κανονικες του κιολας
ειχε αποθρασυνθει τοσο που ηθελε να παει να ζητησει να τις πληρωθει κιολας στο τελος οταν εσκασε το 8μηνο και δε προλαβαινε να τις παρει
θεουλης καλα εκανε αφου εκμεταλλευτηκε το συστημα στο επακρο
-
'Αστα Κιουση αστα
Περίπτωσις όχι βλακείες
Περί Θητείας [#3]