-
Και αρκετα δυσκολο να τα κανεις και τα δυο ταυτοχρονα,με τις οποιες συνθηκες μπορει να υπαρχουν....
Είμαι σίγουρος ότι τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Δια! -
Ο χρήστης mb190 έγραψε:
ισχυει..το στεφανοαουσβιτς με εκανε να τα πιστευω αυτα..μπορει αμα συνεχιζα στα τεθωρακισμενα(αν δεν επιανε το βισμα δηλαδη) να μην τα ελεγα αυτα...Το Στεφανοβίκειον είναι πακέτο αλλά και πάλι δεν δικαιολογεί τέτοιο άγος.
Είμαι σίγουρος ότι τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Δια!
Τα πέρασα κι εύχομαι να το κάνεις κι εσύ γιατί αξίζει στην τελική.
Μονο τις επιφυλακες που βγαζουν οι ιπταμενοι.....
Τρελές ετοιμότητες.
-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Δια!Τα πέρασα κι εύχομαι να το κάνεις κι εσύ γιατί αξίζει στην τελική. Σίγουρα αξίζει, θα το κυνηγήσω μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση
Μονο τις επιφυλακες που βγαζουν οι ιπταμενοι.....
Τρελές ετοιμότητες. [/quote] Δεν το συζηταω, βεβαια υπαρχουν άλλα δεδομένα τα οποία νομίζω τους αποζημιώνουν με το παραπάνω,δεν εννοώ απαραίτητα τα πτητικα...
-
Ελήφθη, θετικόν!
Τους αποζημιώνει ο αέρας. Είναι τρελά παιδιά οι Ιπτάμενοι.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Βρε Angel, εντάξει μια σχολή έβγαλες όπως εκατομμύρια νέοι στον κόσμο, δεν έγινες πλανητάρχης, ούτε ανακάλυψες το σωματίδιο του Θεού, δεν σε κάνει ούτε ανώτερο-εξυπνότερο-ομορφότερο-δυνατότερο όχι μόνο από τον οποιοδήποτε καραβανά αλλά ούτε ακόμα από τον τσοπάνη που δεν έχει κατέβει σε πόλη ποτέ στην ζωή του.
Αν εσύ νιώθεις έτσι για τον εαυτό σου δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Επέτρεψε μου για μένα να νιώθω καλύτερα. -
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Κιουσης πάνω απο 2% δεν παιρνει αδεια απο την υπηρεσια πχ 2 ατομα για ΓΥΣ απο καθε ταξη... η για καθε αλλη αναγκη της υπηρεσιας που ειναι η απειροελαχιστη μειοψηφια, kai το πως καταφερνεις να παρεις και την φοιτητικη η οποια ειναι 3 χρονια ειναι αλλο μανικι,οπως και το οτι περνας υποχρεωτικα τα μαθηματα,ειδαλλως διακοπη φοιτησης,επιστροφη, ποινη και δυσμενη μεταθεση.......Οι υπολοιποι μονοι τους.....Και δεν ειναι ευκολο....Πολυ περιπου 60 % των Αξκων εχει η 2ο πτυχιο η μτπτυχιακοειχα ανχη που πηρε αδεια 4 χρονια να σπουδασει στο πανεπιστημιο πειραια , μαλιστα ο ιδιος μου το ανεφερε οταν του ειπα οτι εχω σπουδασει εκει
τι διαολο σε ολα τα βυσματα εγω επεσα ;
-
Καλά να νιώθεις, ανώτερος να μην νιώθεις απλά.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πέτα μια φωτιά να καεί η σωρός με τις πευκοβελόνες να δείς τι ωραία που καθαρίζει ο τόπος . Φυσικά με μέτρα Πυροπροστασίας!
εγω το ελεγα, αλλα αυτοι ηταν φλωροι
απο τη δευτερη μερα που συνεχιζε αυτος ο παραλογισμος, απλα σηκωθηκα και εφυγα
αφου υπηρχαν κατι ζωα που νομιζαν οτι θα παρουν τιμητικη απο αυτο τι να πω
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Βρε Angel, εντάξει μια σχολή έβγαλες όπως εκατομμύρια νέοι στον κόσμο, δεν έγινες πλανητάρχης, ούτε ανακάλυψες το σωματίδιο του Θεού, δεν σε κάνει ούτε ανώτερο-εξυπνότερο-ομορφότερο-δυνατότερο όχι μόνο από τον οποιοδήποτε καραβανά αλλά ούτε ακόμα από τον τσοπάνη που δεν έχει κατέβει σε πόλη ποτέ στην ζωή του.
Επέτρεψε μου για μένα να νιώθω καλύτερα.που υπηρετεις;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κιουσης πάνω απο 2% δεν παιρνει αδεια απο την υπηρεσια πχ 2 ατομα για ΓΥΣ απο καθε ταξη... η για καθε αλλη αναγκη της υπηρεσιας που ειναι η απειροελαχιστη μειοψηφια, kai το πως καταφερνεις να παρεις και την φοιτητικη η οποια ειναι 3 χρονια ειναι αλλο μανικι,οπως και το οτι περνας υποχρεωτικα τα μαθηματα,ειδαλλως διακοπη φοιτησης,επιστροφη, ποινη και δυσμενη μεταθεση.......Οι υπολοιποι μονοι τους.....Και δεν ειναι ευκολο....Πολυ περιπου 60 % των Αξκων εχει η 2ο πτυχιο η μτπτυχιακο
ειχα ανχη που πηρε αδεια 4 χρονια να σπουδασει στο πανεπιστημιο πειραια , μαλιστα ο ιδιος μου το ανεφερε οταν του ειπα οτι εχω σπουδασει εκει
τι διαολο σε ολα τα βυσματα εγω επεσα ;
Στις βυσματότρυπες που υπηρέτησες τι περίμενες?
Επέτρεψε μου για μένα να νιώθω καλύτερα.Αλίμονο, μπορείς να νιώθεις όπως θες, ελπίζω μόνο να αντέξεις τις 'σφαλιάρες' που θα φας κάποια στιγμή στην ζωή σου και θα ανατρέψουν πολλά, γιατί αυτό είναι δεδομένο.
-
Το χειρότερο δεν είναι ότι υπάρχει ο στρατός, αλλα ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν στην χρησιμότητα του ...
Καλή δύναμη στα κομμαντα μας
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το χειρότερο δεν είναι ότι υπάρχει ο στρατός, αλλα ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν στην χρησιμότητα του ...Καλή δύναμη στα κομμαντα μας
-
ο red θα παει θα δει και θα κρινει , το οτι ειναι αρνητικος πριν μπει δε μου λεει κατι κι εγω και ο angel θετικοι ημασταν μεχρι που μπηκαμε
ειδικα αφου καταφεραν και μπουχτισαν τον angel που ειναι τερας υπομονης και απο τους πιο πραους ανθρωπους που εχω συναντησει , δεν εχω να πω κατι αλλο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το χειρότερο δεν είναι ότι υπάρχει ο στρατός, αλλα ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν στην χρησιμότητα του ...Καλή δύναμη στα κομμαντα μας
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το χειρότερο δεν είναι ότι υπάρχει ο στρατός, αλλα ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν στην χρησιμότητα του ...
Καλή δύναμη στα κομμαντα μας
Εννοείς στην χρησιμότητα του Στρατεύματος ή στην χρησιμότητα (για τους στρατεύσιμους) της θητείας;
Γιατί αν εννοείς το 1ο, να σκεφτείς απλά την επόμενη φορά που θα πιάσει φωτιά το δάσος δίπλα στο σπίτι σου ότι πιλότοι της ΠΑ θα διακινδυνέψουν την ζωή τους για να μην καείς. Επίσης να σκεφτείς ότι στον επόμενο πολύ βαρύ χιονιά (όπως εκείνον τον τρομερό του 2004), άνδρες του Ε.Σ. θα ανοίγουν τις Εθνικές με τα άρματα περισυλλογής και θα μοιράζουν σταφίδες και τσάι στους εγκλωβισμένους οδηγούς - το έκανα προσωπικά αυτό πριν 9 χρόνια. Την επόμενη φορά που θα πάει φίλος σου για ορειβασία και χαθεί, ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού και πεζοπόρα τμήματα θα τον ψάχνουν. Για να μην μιλήσω για το που θα χρειαστεί ο Στρατός αν ποτέ γίνει κανένα μπαμ, αυτό νομίζω είναι αυταπόδεικτο.
Αν εννοείς το 2ο, δεν έχεις καταλάβει ότι η θητεία δεν είναι σχεδιασμένη για τον στρατεύσιμο αλλά για να υπηρετήσει αυτός το Κράτος.
και σιγουρα ειναι αρκετα μικρος για να θυμαται τα Στάγιερ να κανουν χρεη λεωφορειων...
σιγουρα, μα σιγουρα, δεν εχει ΠΟΤΕ περασει γεφυρα Belley για να παει σε κατσικοχωρι,
ποτε δεν εχει περασει δρομο ανοιγμενο/στρωμενο απο ΜΟΜΑ
και το γεγονος οτι δε μιλαει αλλη γλωσσα στην καθημερινη του συζητηση, το οφειλει στους μηχανολογους. -
ρε παιδια τι προσπαθειτε να τους πεισετε..αυτοι αν ακουσουν δυναμιτακι να σκαει διπλα τους θα φτασει το σκατο στην καλτσα..αμαν πια , οποιος δεν θελει να υπηρετησει ας το παιξει τρελλαρας αδερφη δεν ξερω γω τι κ ας παει στην μαμα του να τον ξεσκατιζει.. ο καθενας που τελειωνει ενα παν/μιο νομιζει οτι κατι ειναι , λες κ οι βασεις για Ικαρων , Σ.Σ.Ε, Αστυνομια κ.λ.π ειναι χαμηλες..ισα ισα..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Λίγα λόγια προς τον Angel
1ον Αγαπητε μου,εισαι γιωτας,μεγεια σου με χαρα σου, αλλα τους Ευελπιδες δεν εχεις δικαιωμα να τους βαζεις στο στομα σου,αν θες σου εξηγω και τους λογους.
2ον μπορω να σου προτεινω που να θεσεις το πτυχιο του μηχανολογου, κι αυτο διοτι υπαρχουν εκατονταδες Αξκοι και Υπαξ που εχουν 2-3 πτυχια παραπανω απο σενα,χωρις αδεια της υπηρεσιας,και για τις εξεταστικες διαβαζαν,εστω κι αν ηταν δυο βδομαδες σε βραχονησιδα...
Κι αφου δεν θες να υπηρετησεις μπορουσες ανετα να αποποιηθεις την Ελληνικη Υπηκοοτητα...Μια χαρα θα ησουν,ουτε θητεια ουτε τπτ.
Ενταξει αλανακο μου;;;; Νανι τωρα-
θα το σχολιασουμε μια αλλη μερα
-
για τα πτυχια που λες παιρνουν κανονικα αδεια
για να παρεις πτυχιο σε μια σχολη παιρνεις 4 χρονια κανονικοτατη αδεια με κανονικα αποδοχες και το παιζεις και φοιτητης
επισης τις διαφορες πτυχιακες μερικων που βαζουν να κανουν φανταροι ας μην το αναφερουμε γιατι θα ειναι πολυ γενικολογο και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κανονας
Σε MBA που τελείωσα προ διετίας είχα συμφοιτήτρια μηχανικό της Π.Α. που παρακολουθούσε χωρίς άδεια. Πήγαινε κάθε πρωί στη δουλειά και το απόγευμα για μάθημα. Όταν τύχαινε να έχει υπηρεσία απογευματινή/βραδυνή, απλά έχανε το μάθημα. Προφανώς είχε έρθει σε κάποια συνεννόηση με τους/τις συναδέλφους της για τις υπηρεσίες ώστε να μην χάνει συχνά μάθημα.
-
-
Εντάξει να πάρεις άδεια για mba είναι υπερβολή, ειδικά αν είσαι σε τόπο συμφερόντων σου
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ρε παιδια τι προσπαθειτε να τους πεισετε..αυτοι αν ακουσουν δυναμιτακι να σκαει διπλα τους θα φτασει το σκατο στην καλτσα..αμαν πια , οποιος δεν θελει να υπηρετησει ας το παιξει τρελλαρας αδερφη δεν ξερω γω τι κ ας παει στην μαμα του να τον ξεσκατιζει.. ο καθενας που τελειωνει ενα παν/μιο νομιζει οτι κατι ειναι , λες κ οι βασεις για Ικαρων , Σ.Σ.Ε, Αστυνομια κ.λ.π ειναι χαμηλες..ισα ισα..Εγώ για αυτό δε πήγα στην ανάσταση , με τρομάζουν τα δυναμιτακια
-
Απλά, λιτά και απέριττα: Ας ψάξει όποιος αναρωτιέται περί της φιλοσοφικής ύπαρξης των Ε.Δ κλπ ας ψάξει τους καταλόγους πεσόντων σε πόλεμο και ειρήνη....
Τωρα για τον φίλο που νιώθει ανώτερος επειδή εχει πτυχίο μηχανολόγου(παίζει να είναι κι ο μοναδικος στον Γαλαξία), θεωρώ πολυ ανώτερο τον τελευταίο αμόρφωτο στρατιώτη που τιμάει το εθνόσημο που φοράει, και δεν βλέπει τους ανθρώπους αναλόγως πτυχίου. Τεσπα,πάει μακρυα,καλύτερα να μιλάς σε κλειστή πόρτα παρά σε κλειστά μυαλά...
Περί Θητείας [#3]