-
Δεν έχετε καταλάβει τι είναι ο Στρατός μου φαίνεται. Επειδή έβγαλα εγώ ρωσικό πανεπιστήμιο αεροδιαστημικής σημαίνει πως ξέρω να οδηγώ Στάγιερ ή να ρίχνω με G3? Ο ΕΠΟΠ '4000 και σήμερα' ξέρει πολύ καλύτερα τι παίζει όμως και αυτός θα μου σώσει την ζωή αν ακουστεί το περίφημο 'Αεροπορία Βάλλεσθε'...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν έχετε καταλάβει τι είναι ο Στρατός μου φαίνεται. Επειδή έβγαλα εγώ ρωσικό πανεπιστήμιο αεροδιαστημικής σημαίνει πως ξέρω να οδηγώ Στάγιερ ή να ρίχνω με G3? Ο ΕΠΟΠ '4000 και σήμερα' ξέρει πολύ καλύτερα τι παίζει όμως και αυτός θα μου σώσει την ζωή αν ακουστεί το περίφημο 'Αεροπορία Βάλλεσθε'...Άμα ακουστεί το περίφημο αυτοί θα βρουν τη μεγαλύτερη τρύπα να χωθουν
-
Σε αυτά τα πολυτεχνεία πρέπει να κάνουν χειρότερη πλύση εγκεφάλου και από τις στρατιωτικές σχολές
Άραγε τους μαθαίνουν και συνθήματα για το πόσο γ@μ@τοι είναι
Βρε Angel, εντάξει μια σχολή έβγαλες όπως εκατομμύρια νέοι στον κόσμο, δεν έγινες πλανητάρχης, ούτε ανακάλυψες το σωματίδιο του Θεού, δεν σε κάνει ούτε ανώτερο-εξυπνότερο-ομορφότερο-δυνατότερο όχι μόνο από τον οποιοδήποτε καραβανά αλλά ούτε ακόμα από τον τσοπάνη που δεν έχει κατέβει σε πόλη ποτέ στην ζωή του.
Καταλαβαίνω ότι ίσως περνάς-πέρασες δύσκολα αλλά πάντα υπάρχουν και κάποιοι που πέρασαν και χειρότερα αλλά και καλύτερα
-
Παίζει κι αυτό που λες Γιώργο. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως δεν έχει σημασία τι γνώσεις έχεις σε άλλους τομείς. Τώρα είσαι στον Στρατό!!! Ξέρεις από Γενική Στρατιωτική Παιδεία; Ξέρεις από Τεχνική; Ξέρεις από Τακτική; Αν ναι, να σε κάνουμε Αξκο ή έστω Υπαξ. Αν όχι όμως σκάσε κι άκου και ας έχεις και 10 Post doc!!!
-
Παίζει κι αυτό που λες Γιώργο. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως δεν έχει σημασία τι γνώσεις έχεις σε άλλους τομείς. Τώρα είσαι στον Στρατό!!! Ξέρεις από Γενική Στρατιωτική Παιδεία; Ξέρεις από Τεχνική; Ξέρεις από Τακτική; Αν ναι, να σε κάνουμε Αξκο ή έστω Υπαξ. Αν όχι όμως σκάσε κι άκου και ας έχεις και 10 Post doc!!!Εντάξει εγώ το ξεπέρασα αυτό.. Έτσι είναι
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Σε αυτά τα πολυτεχνεία πρέπει να κάνουν χειρότερη πλύση εγκεφάλου και από τις στρατιωτικές σχολές
Άραγε τους μαθαίνουν και συνθήματα για το πόσο γ@μ@τοι είναι
Βρε Angel, εντάξει μια σχολή έβγαλες όπως εκατομμύρια νέοι στον κόσμο, δεν έγινες πλανητάρχης, ούτε ανακάλυψες το σωματίδιο του Θεού, δεν σε κάνει ούτε ανώτερο-εξυπνότερο-ομορφότερο-δυνατότερο όχι μόνο από τον οποιοδήποτε καραβανά αλλά ούτε ακόμα από τον τσοπάνη που δεν έχει κατέβει σε πόλη ποτέ στην ζωή του.
Καταλαβαίνω ότι ίσως περνάς-πέρασες δύσκολα αλλά πάντα υπάρχουν και κάποιοι που πέρασαν και χειρότερα αλλά και καλύτερα
Το Μποζόνιο το ανακάλυψα εγώ μιας και είμαι στην καρδιά του πειράματος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι ρε παιδι μου αλλα ειχε σπουδασει και ηταν ανωτερος απο τους αλλους, ετσι του ειπε η μαμα του, τι θες τωρα εσυ, ισα και ομοια όλοι?
Άντε πάλι... Κάθε χρόνο τα ίδια;
αφου ετσι ειναι, δεν μπορει να εχω βγαλει πολυτεχνειο και να μου λεει ο καθε καραβανας τι να κανω.
Κανονικά όχι, στη πράξη όμως σου λέει γιατί εκείνη τη στιγμή είσαι σκουλήκι
καλα, δεν εχεις καταλαβει οτι τρολλαρω.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Παίζει κι αυτό που λες Γιώργο. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως δεν έχει σημασία τι γνώσεις έχεις σε άλλους τομείς. Τώρα είσαι στον Στρατό!!! Ξέρεις από Γενική Στρατιωτική Παιδεία; Ξέρεις από Τεχνική; Ξέρεις από Τακτική; Αν ναι, να σε κάνουμε Αξκο ή έστω Υπαξ. Αν όχι όμως σκάσε κι άκου και ας έχεις και 10 Post doc!!!
Εντάξει εγώ το ξεπέρασα αυτό.. Έτσι είναι
Α μπράβο!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το Μποζόνιο το ανακάλυψα εγώ μιας και είμαι στην καρδιά του πειράματοςΕσύ ξεκίνα να ψάχνεις μπουζόνια για το χρέπι σου.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Το Μποζόνιο το ανακάλυψα εγώ μιας και είμαι στην καρδιά του πειράματος
Εσύ ξεκίνα να ψάχνεις μπουζόνια για το χρέπι σου.
Τώρα ψάχνω τρόπο να γλιτώσω το ποδήλατο στο τούνελ.
-
Οταν υπάρχει τσουγκρανα και φτυάρι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανείς με τα χέρια... Το θέμα ήταν το καψωναρισμα ήταν πασιφανές ακόμα και για ενα πιτσθρικι...
Μπαι δε γουει και πέρα απο τις μλκς που διάβασα, ο άνθρωπος δεν παραπονέθηκε , επισήμανε το γεγονός ... Ο ανώτερος τον προλαβε να τον αποκαλέσει μαλθακο κομπιουτερα...
Μικρός τότε εγώ με ΠΑΠΠΟΥ στρατηγό, του είχα πιάσει την κουβέντα και τον είχα ρωτήσει πως γίνεται να φύγεις απο τον πολιτισμό για να έρθεις στον λακο με τους καθυστερημενους...
Είμαι απο τους ανθρώπους που η έκφραση 'δεν θα έκανες ποτέ για τον στρατό' είναι σαν παράσημο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οταν υπάρχει τσουγκρανα και φτυάρι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανείς με τα χέρια...+1000!!!
Είμαι απο τους ανθρώπους που η έκφραση 'δεν θα έκανες ποτέ για τον στρατό' είναι σαν παράσημο
Χμμμ... ο Στρατός έχει και πολύ έξυπνα πόστα φίλε μου...
-
Νταξ βασικά όλοι κανουν για το στρατό
Είναι μεχρι να παρεις τον αέρα
Μετα ειναι όλα οκ
Επίσης Red και λοιποί μια απλη ψυχολογικη προετοιμασία θέλει.Απλά για 9 μηνες δεν γαμας και τοσο κυριολεκτικα και μεταφορικά
Ποιος σας είπε ότι ο μελλοντικος προϊσταμενος σας θα έχει περισσοτερο μυαλο ή θα ειναι λιγοτερο σπασαρχιδας απο έναν στρατιωτικο?Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χμμμ... ο Στρατός έχει και πολύ έξυπνα πόστα φίλε μου...
- πανεξυπνους ανθρώπους στα ποστα αυτά
-
Λίγα λόγια προς τον Angel
1ον Αγαπητε μου,εισαι γιωτας,μεγεια σου με χαρα σου, αλλα τους Ευελπιδες δεν εχεις δικαιωμα να τους βαζεις στο στομα σου,αν θες σου εξηγω και τους λογους.
2ον μπορω να σου προτεινω που να θεσεις το πτυχιο του μηχανολογου, κι αυτο διοτι υπαρχουν εκατονταδες Αξκοι και Υπαξ που εχουν 2-3 πτυχια παραπανω απο σενα,χωρις αδεια της υπηρεσιας,και για τις εξεταστικες διαβαζαν,εστω κι αν ηταν δυο βδομαδες σε βραχονησιδα...
Κι αφου δεν θες να υπηρετησεις μπορουσες ανετα να αποποιηθεις την Ελληνικη Υπηκοοτητα...Μια χαρα θα ησουν,ουτε θητεια ουτε τπτ.
Ενταξει αλανακο μου;;;; Νανι τωρα -
Δικαιολογημένη η αγανάκτηση του καλού μου συναδέλφου του Μπαμπίνου. Όμως ο Angel είναι καλό παιδί και δεν τα εννοούσε έτσι πιστεύω.
-
Δικαιολογημένη η αγανάκτηση του καλού μου συναδέλφου του Μπαμπίνου. Όμως ο Angel είναι καλό παιδί και δεν τα εννοούσε έτσι πιστεύω.Μπορει να καταλαβαμε λαθος Αλεξανδρε...
-
Λογικό να τα βλέπει λίγο στραβά ο Angel τα πράγματα. Θυμηθήτε τον Qsis πέρσυ
-
Μακάρι...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Α, ναι. Έμαθα και πως να κάνω ότι δουλεύω χωρίς να κάνω τίποτα και πως να αποφεύγω πράγματα.Τωρα έπιασες το νόημα του στρατού.
Το άσχημο είναι ότι κάποιοι το χρησιμοποιούν και στη δουλειά μετά όταν βγουν απο το στρατό.
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οταν υπάρχει τσουγκρανα και φτυάρι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανείς με τα χέρια... Το θέμα ήταν το καψωναρισμα ήταν πασιφανές ακόμα και για ενα πιτσθρικι...Μπαι δε γουει και πέρα απο τις μλκς που διάβασα, ο άνθρωπος δεν παραπονέθηκε , επισήμανε το γεγονός ... Ο ανώτερος τον προλαβε να τον αποκαλέσει μαλθακο κομπιουτερα...
Μικρός τότε εγώ με ΠΑΠΠΟΥ στρατηγό, του είχα πιάσει την κουβέντα και τον είχα ρωτήσει πως γίνεται να φύγεις απο τον πολιτισμό για να έρθεις στον λακο με τους καθυστερημενους...
Για να ειναι το παλουκαρι στον Αγιαντρέα, καποιος 'στουρναρι-αμορφωτος' του γαμουσαν τη μανα στα χειμωνα στα χιονια του Εβρου ή καλοκαιρι με κουνουπια απαγωγεις. Μια χαρα του ηρθε το μαζεμα με τα χερια, και για να λεμε την αληθεια, μικρο το τιμημα, εφοσον εβαλε τη μαμα του να παρει τηλ τον παππου σου το στρατηγο να 'μη παει στα συνορα το παιδι ειναι ευαισθητο'.
Εκει κολλαει το 'μαλθακος', ο αξκος ηξερε με ποιον ειχε να κανει.Σκεψου εσυ τωρα που μπαινεις σε λιγο καιρο να κανεις μια νορμαλ θητεια οπως ολοι μας καπου σε μια μοναδα εκτος Αθηνων με τα καλα και τα κακα της, θα βαρεσεις 5-10 σκοπιες οπως ολοι, να τον δεις καποια στιγμη στο δρομο. Αν σου πει 'πω πω επηξα στο Στρατο' επειδη μαζεψε πευκοβελονες, ελεος, ποσο μαλακας θα ειναι? Σκεψου το ετσι.
Οντως δεν αρεσουν ολες οι δουλειες σε ολους. Σκεψου ομως, ρωτα και τον παππου να σου πει, αν ζει ο ανθρωπος, οτι τα πραγματα που κανεις στο στρατο ειναι σχεδιασμενα για τον χαμηλοτερο κοινο παρονομαστη. Ε, αν εχεις πτυχια και δεν μπορεις να τα κανεις, εχεις σοβαρο προβλημα εσυ, οχι ο Στρατος. Γενικα μιλαω μη το παρεις κατακαρδα. Μη ξεχνας 9 μηνες ειναι, ο vengas προχτες ηταν στη φαση τη δικια σου και τωρα εχει φαειτο γαιδουρι και θα απολυθει σε 2-3 μηνες. Αστεια πραγματα.
Περί Θητείας [#3]