-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αποτελεί τη πιο 'σύγχρονη' εκδοχή της αρβύλας του Ε.Σ. Καντε κλικ στις εικόνες να τα δείτε πιο καλά. Αυτά τα άρβυλα λοιπόν, επιτρέπεται να τα φοράνε κανονικότατα οι κληρωτοί (βέβαια καλού-κακού, καλά είναι να περιμένουν να γράψουν κανα μήνα στο στρατό, μη τα φορέσουν απο την πρώτη μέρα...). Η μονη τους διαφορά με τις χορηγούμενες (εμφανισιακά), είναι στη χαραξη της σόλας απο κάτω.Να με σχορνάς αλλά από μακριά φαίνονται ως μη χορηγήσεως αυτές σε όποιον γνωρίζει. Από την υφή του δέρματος για αρχή (εκτός αν ξεγελάει η φωτό).
Δεν τις έχω φορέσει πάντως οπότε δεν εκφέρω γνώμη για την ανατομικότητα και την άνεσή των.Ουτε απορροφητικές στους κραδασμούς είναι
Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πορεία με φόρτο μάχης σε κακοτράχαλο έδαφος χωρίς απορροφητικότητα είναι μαρτύριο.
-
Mε το πέταλο ποια εταιρία ήταν;
-
η ''πεταλο''
-
Αυτές που δείχνει ο spartan μια χαρα φαίνονται ότι δεν ειναι χορηγησεως.
Πάντως και το 2006 που υπηρέτησα απαγορευόταν στα κωλοφανταρα να φορούν aftermarket. Μόνο τα στελέχη φορούσαν. -
Τα φαντασία στο πηγάδι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mε το πέταλο ποια εταιρία ήταν;RECOR ή REKOR.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα φαντασία στο πηγάδι;ΚΟΨΕ ΤΟ ΟΤΟΚΟΡΕΚΤ!
-
Τα φαντασία στο πηγάδι;Ειδικά όταν δεν ξέρουν να γράφουν σε i συσκευές
-
Τα φαντασία στο πηγάδι;???
Σπαρταν,
οι δικες μου Πόγιας ειναι/ηταν. Αν κρατησεις τον πάτο τον περιεργο το διχτυωτο, (εγω εβαλα και 2ο γιατι εκανα πατατα και τις πηρα μεγαλυτερες) εχει καποια μονωση. Διπλη καλτσα δε φορεσα ποτε μου. Στα δε πλωτα, δεν μπηκε μεσα ουτε σταγονα. Πλωτα μηχανικου, οχι πλωτα ΠΖ κουκλοθεατρο. -
ουτε εγω φορεσα ποτε διπλη καλτσα. μπορω να πω οτι το καλοκαιρι μετα απο πολυ περπατημα ολη μερα,
δε μυριζανε πολυ οταν τις εβγαζα. αλλαζα καλτσες καθε μερα ομως αλλα τις αρβυλες δεν τις επλυνα ποτε!
καποιοι αλλοι που φορανε ψιλες-καλοκαιρινες καλτσες οταν βγαζανε τις αρβυλες γινοταν πανικος απο τη μυρωδια.
φορεμενες μονο στην 9μηνη θητεια, σημερα βρισκοντε σε αυτη την κατασταση:
-
Το αριστερο τακουνι αθικτο βλεπω...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το αριστερο τακουνι αθικτο βλεπω...Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ενα στ' αριστερόου...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ενα στ' αριστερόου... , ενα κι ένα δυό, ... ένα στο δεξί, ... πέντε κι αλλαγή!
-
-
Koρυφαίο...!!
-
Αυτό θα σχολίαζα κι εγώ.
Θητεία κάνουνε μωρέ τώρα; Κολλέγιο έχει γίνει ο στρατός. -
Μια φορά είχαμε φάει όλοι μαζί στο λόχο ('ίλη') καθυστέρηση μιας ώρας για την έξοδο για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι.
Επειδή την είχαν κάνει όλοι για λεωφορεία και τρένα και δεν είχαμε αξιωματικό να μας οδηγήσει μέχρι την κεντρική πύλη, ξεκινήσαμε μόνοι μας (με άδεια) και είχε τύχει να οδηγώ τα παιδιά εγώ στο πλάι, με βήμα κι όλα τα καλά.
Όταν φτάσαμε, 1-2 χλμ περπάτημα, ο ΑΜίτης μας έκανε νόημα να σταματήσουμε κι έδωσα το παράγγελμα.
Λοιπόν, σήκωσαν ΟΛΟΙ το αριστερό γόνατο μέχρι τη μέση και το ΜΠΑΜ των ημιαρβύλων έκανε ηχώ στο απέναντι ύψωμα. Ο ΑΜίτης σκιάχτηκε για τα καλά -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια φορά είχαμε φάει όλοι μαζί στο λόχο ('ίλη') καθυστέρηση μιας ώρας για την έξοδο για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι.
Επειδή την είχαν κάνει όλοι για λεωφορεία και τρένα και δεν είχαμε αξιωματικό να μας οδηγήσει μέχρι την κεντρική πύλη, ξεκινήσαμε μόνοι μας (με άδεια) και είχε τύχει να οδηγώ τα παιδιά εγώ στο πλάι, με βήμα κι όλα τα καλά.
Όταν φτάσαμε, 1-2 χλμ περπάτημα, ο ΑΜίτης μας έκανε νόημα να σταματήσουμε κι έδωσα το παράγγελμα.
Λοιπόν, σήκωσαν ΟΛΟΙ το αριστερό γόνατο μέχρι τη μέση και το ΜΠΑΜ των ημιαρβύλων έκανε ηχώ στο απέναντι ύψωμα. Ο ΑΜίτης σκιάχτηκε για τα καλάΌλα αυτά στην ΕΜΑ???
-
ΚΕΤΘ, ΙΛΥΒ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΚΕΤΘ, ΙΛΥΒ.Είπα και εγώ
Περί Θητείας [#3]