-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το αριστερο τακουνι αθικτο βλεπω...Sent from my Neo V using Tapatalk.
+1,Αλέξανδρε, μάλλον το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχει περάσει απο ΚΕΤΘ και κάποια μονάδα ΤΘ
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Το αριστερο τακουνι αθικτο βλεπω...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
+1,Αλέξανδρε, μάλλον το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχει περάσει απο ΚΕΤΘ και κάποια μονάδα ΤΘ
Μα τι θέλετε να κάνουν στην ΠΑ??
-
-
δεν ειχες τι να κανεις και εξυνες το τακουνι?
-
δε ξερω γιατι ρε συ , μαλλον επειδη εσερνα το κουφαρι μου τα τακουνια τρωγονταν αλλα το παθαιναν απο την εξωτερικη μονο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε ξερω γιατι ρε συ , μαλλον επειδη εσερνα το κουφαρι μου τα τακουνια τρωγονταν αλλα το παθαιναν απο την εξωτερικη μονοΤο κάμπερ φταίει , να πας σε μάστορα να το κοιτάξεις
-
υπαρχει φανταρος σημερα σε πζ, τθ, πα, πν (εκτος εδ) που εχει λιωσει τη σολα απο τις προσωχες?
ουτε οι φορμες παραλλαγης δεν προλαβενουν να λιωσουν σε 9 μηνες. -
Αν πηγαίνεις παντού με το προβλεπόμενο βήμα (χτύπημα το τακούνι στο αριστερό), σε 2 μήνες 'έχουν βγει τα λινά'...
-
Αν πηγαίνεις παντού με το προβλεπόμενο βήμα (χτύπημα το τακούνι στο αριστερό), σε 2 μήνες 'έχουν βγει τα λινά'...+1
επίσης αν επιτρέπεται μόνο το τροχάδην εκτός κτιρίων όσο υπάρχει το φως του ήλιου και επιπλέον κάτσει και καμιά εθνική εορτή με δοκιμαστικές παρελάσεις 8-1 τότε σε ένα μήνα έχουν 'τελειώσει'.
-
Αν δεν εχει μελανιάσει ο ώμος σου από δοκιμαστικές για άγημα στον ΑΓΕΕΘΑ και δεν έχεις σταθεί άγαλμα υπό μάλλης
για 40 λεπτά με ψιχάλα δεν έχεις κάνει στρατόΝα το παίξουμε λίγο σκληρά αγόρια και εμείς οι ''μοδίστρες''
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Αν δεν εχει μελανιάσει ο ώμος σου από δοκιμαστικές για άγημα στον ΑΓΕΕΘΑ και δεν έχεις σταθεί άγαλμα υπό μάλλης
για 40 λεπτά με ψιχάλα δεν έχεις κάνει στρατόΝα το παίξουμε λίγο σκληρά αγόρια και εμείς οι ''μοδίστρες''
Ποιος πέθανε?
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Εγώ όταν έσκαγε τέτοιος τύπος έσκαβα τη πιο βαθιά τρύπα να χωθώ
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Αν πηγαίνεις παντού με το προβλεπόμενο βήμα (χτύπημα το τακούνι στο αριστερό), σε 2 μήνες 'έχουν βγει τα λινά'...+1,πως φαίνεται οτι έχεις περάσει απο ΤΘ
-
μπα σε καλό σας... μιλάτε για πατούμενα, και με θυμισατε τα καλοκαιρινα του ΠΝ:
Ανετα, ανθεκτικά, δεν ιδρωνε ποτε το πόδι, δεν βγαιναν τα λινα, και πλενοντουσαν αφοβα. Μπορούσε κανεις να τα βρει σε ποικιλια χρωμάτων και σχεδίων και έδεναν αριστα με την καλοκαιρινή στολη
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μπα σε καλό σας... μιλάτε για πατούμενα, και με θυμισατε τα καλοκαιρινα του ΠΝ:Ανετα, ανθεκτικά, δεν ιδρωνε ποτε το πόδι, δεν βγαιναν τα λινα, και πλενοντουσαν αφοβα. Μπορούσε κανεις να τα βρει σε ποικιλια χρωμάτων και σχεδίων και έδεναν αριστα με την καλοκαιρινή στολη
Εμένα μου φαίνονται λίγο διαφορετικά τα πατούμενα του Ναυτικού στην φώτο....
αλήθεια βγαίνουν και σε 12ποντα?
-
Γατάκια...
-
Η θητεια γινεται εξαγορασιμη στα 30 ή 35 ;
Ισχυει οτι δεν δινονται περαιτερω αναβολες παρα μονο για διδακτορικα ; Ουτε για 2ο πτυχιο ;
-
Να υποθέσω πως σημαίνει: Διαβιβαστές είστε για τον Πέοντα???
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Να υποθέσω πως σημαίνει: Διαβιβαστές είστε για τον Πέοντα???Όχι ρε είναι από το ρητό 'φοβού την κεραία'
Με αυτό το σώβρακο κυκλοφορούσα τελευταία μέρα πριν την ονομασία στη ΣΔΒ, ψωλή εξόδου
Το ράψιμο είναι απαίσιο, ο ράφτης δεν δεχτηκε να το κάνει στη μηχανή και το έκανα στο χέρι.Καλά είχες το θράσος να το πας στον ράφτη της σχολής και να του ζητήσεις να το ράψει? θεούλης
-
μονος του θα το εραψε με τετοιο ραψιμο
Περί Θητείας [#3]