-
http://www.ellinikos-stratos.com/thitei ... meis_2.asp
Εδώ λεει οτι για να πας πεζοναυτης πρέπει να στράτευσης για 9 μήνες, εγω δικαίουμε 8μηνο ....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι απο λάθος της στιγμής θα πάω σα μλκς στις εδ
Δεν γουστάρω ούτε λίγο...χαλαρωσε 10-15 μερες θα κατσεις και θα σε διωξουν
-
Απο Δευτέρα πρωί στρατονομια να το αλλάξω... Το γαμηδι τους σιχαινομαι τους στρατόκαυλους..Σου πάει τρέλα άστο!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Γιατί να το ξεκινήσω όλο στραβά;
-
Στραβά ξεκίνησε με το που δήλωσες ΕΔ
-
τι ειναι ρε να κατσεις δυο εβδομαδες στο κεεδ? δεν ειναι δαν οτι θα σε σαπισουν κιολας
-
τι ειναι ρε να κατσεις δυο εβδομαδες στο κεεδ? δεν ειναι δαν οτι θα σε σαπισουν κιολας
Δεν ειναι το θεμα οτι θα μς σαπίσουν, το θεμα ειναι οτι πρεπει να κάνω το μλκ για να με διώξουν
-
οχι δεν χρειαζεται να κανεις τον μαλακα το καταλαβαινουν μονοι τους
-
αν η μετάθεση είναι μετά για ΠΖ, ένα άλλο θέμα είναι αν είσαι σίγουρος ότι εκεί θα είναι καλύτερα.
Γιατί υπάρχουν μερικά ΠΖ που -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιώργο ξέρεις ποια είναι η πλάκα; Πριν 10-15 χρόνια το ΚΕΤΘ ήταν ίσως το σκληρότερο ΚΕΝ πλην Ειδ. Δυν. Και φυσικά τα ΤΘ στις Μονάδες Εκστρατείας ήταν μια γροθιά, σε βαθμό που στάθμευαν σε εμάς πρασινομπερέδες κι έλεγαν ότι είμαστε για δέσιμο εμείς οι μαύροι!!! Αλλά σου μιλάω για Στρατιώτες που σου έλυναν το μισό άρμα και έδειχναν στα νεοτοποθετημένα στελέχη πως γίνεται αρμολόγηση Μ1911Α1 με τον καουμπόικο τρόπο στον μισό χρόνο. Μετά ρωτούσαν ποιός τους το έδειξε αυτό...Aλέξανδρε,συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που γράφεις, οπως ξέρεις 1996-7 ήμουν και εγω ΤΘ Τώρα για το φαγητό στο ΚΕΤΘ δεν νομίζω οτι ήταν και τόσο προβληματικό.Στην μονάδα πάντως ήταν τέλειο,ας είναι καλά το παληκάρι απο την Καβάλα με τις σπεσιαλιτέ του .Εξαιτίας του είχαν σταματήσει να έρχονται ντελίβερι στην μονάδα
-
26 Μερούλες είναι το κέντρο Κώστα . Απλά αν παρουσιαστείς στο ΚΕΕΔ ετοιμάσου για μικροκαψωνάκια. Έκανες μαλακία
Ζωάρα το ΚΕΤΘ, όλη μέρα ύπνος. 2/1 για Πάντα
Επίσης μόλις κοπείς απο Ειδ.Δυν. Έβρος Power περιμένει μιας και μετά θεωρείσαι 'ανεπιθύμητος', όπως αν δεν πάς ΕΛΔΥΚ, ΥΕΑ, ΛΥΒ, κλπ.
Βάλε μέσον να μπείς ΤΘ, θα μπεις στο ΚΕΤΘ 26 μέρες θα λιώσεις στο καθισιό (εξαίρεση ο Κιούσης που έπηξε στην αγγαρεία) και θα πάς στην Επιλαρχία που θα σε στείλουν. Χαλλλλλλλαρά πράγματα -
Θωμά μην ξεχνάς ότι η δική σου θητεία ήταν λίγο διαφορετική από των άλλων όμως.
-
Προχθές ενας πιτσιρικάς με ρώταγε αν έχω καποιον γνωστό στο ΚΕΜΧ γιατι τους τεντωνουν,είναι βρώμικες οι τουαλέτες κλπ κλπ .Τον ρώτησα πότε μπήκε και μου είπε πριν ένα μήνα.Του είπα ότι έχει μέλλον μπροστά του και μου απάντησε ότι σε δυο μήνες απολύεται καθώς ειναι ομογενής και κάτι τετοια!
Ελεος!!!!!!!!!! -
Απο Δευτέρα πρωί στρατονομια να το αλλάξω... Το γαμηδι τους σιχαινομαι τους στρατόκαυλους..ετσι σε θελω αγορι μου
ομωςhttp://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/eidikesdynameis_2.asp
Εδώ λεει οτι για να πας πεζοναυτης πρέπει να στράτευσης για 9 μήνες, εγω δικαίουμε 8μηνο ....
απ' οτι θυμαμαι τα 'ειδικα' αυτα σωματα (ΣΝ-ΕΔ) απαιτουν πληρη θητεια.
οταν ειμουν εγω βεβαια εμαθα οτι καναδυο σειρες μου απολυθηκαν με μειωμενη θητεια.
και καλα στην στρατολογια δεν το ειχαν ανακαλυψει εξαρχης οτι ειναι μειωμενης... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προχθές ενας πιτσιρικάς με ρώταγε αν έχω καποιον γνωστό στο ΚΕΜΧ γιατι τους τεντωνουν,είναι βρώμικες οι τουαλέτες κλπ κλπ .Τον ρώτησα πότε μπήκε και μου είπε πριν ένα μήνα.Του είπα ότι έχει μέλλον μπροστά του και μου απάντησε ότι σε δυο μήνες απολύεται καθώς ειναι ομογενής και κάτι τετοια!
Ελεος!!!!!!!!!!ειναι θεοι οι 3μηνοι
κλαιγονται χειροτερα απο ολους με το 1/3 της θητειας και παραπονιουνται οτι τους χωνουν (και φυσικα οπου γινοταν επεφτε χωσιμο γιατι πρακτικα ενα μηνα στη μοναδα ειναι η θητεια τους)
παντως το κεμχ οπως εχω ξαναπει για τα σημερινα δεδομενα και οχι τα 90s , πρεπει να ειναι πολυ προβλεπε κεντρο γιατι οσοι ερχονταν απο κει ηξεραν πολυ βασικα πραγματα οπως να λυνουν οπλα και οπλασκησεις, πραγματα που στα πολυ μεγαλα κεντρα δε ξερει κανεις
(ας μη μιλησω για τενξ που οταν καναμε φρουρα διεφεραν απο τους υπολοιπους σα τη μυγα μες στο γαλα ))οποτε κατ'εμε το ναυπλιο=τεντα
-
Ισχύει. Τουλάχιστον όταν ήμουν, πέρσι.
-
αυτο που πρεπει να ισχυει πλεον ειναι οτι στα μικρα κεντρα που ειναι πιο συμαζεμενα τα πραγματα γινεται δουλεια
στα μεγαλα που χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα (κετθ και πυροβολικο ) ειναι παιδικη χαρα
-
Και τότε είχε έρθει παιδί στην Κω από Θήβα που 'χε πιάσει όπλο 1 ή 2 φορές στο κέντρο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο που πρεπει να ισχυει πλεον ειναι οτι στα μικρα κεντρα που ειναι πιο συμαζεμενα τα πραγματα γινεται δουλειαστα μεγαλα που χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα (κετθ και πυροβολικο ) ειναι παιδικη χαρα
τι μου θυμησες
κεντρο νεοσυλλεκτων στην Κορινθο (98Δ)
1200 ατομα νεουδια + καμια 200αρια στελεχη
κανονικο χωριο
και απο τα μεγαλα κιολας.. -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Και τότε είχε έρθει παιδί στην Κω από Θήβα που 'χε πιάσει όπλο 1 ή 2 φορές στο κέντρο.ημουν με πολλους απο θηβα (στην αθηνα γιατι πιο πριν δε τους ειχα πετυχει ποτε ) και εως τοτε νομιζα οτι στην αυλωνα εβγαιναν τα πιο τσιρκα, αλλα και αυτοι τελικα δεν πηγαιναν πισω
τα 2 πιο μεγαλα κεντρα βγαζουν τους χειροτερους (αλλα και με διαφορα τους περισσοτερους)
Περί Θητείας [#3]