-
@vengas σε νησι ειναι η μεταθεση?
στρατονομια ειναι ζωαρα! αν εξαιρεσεις τις 40-50 μερες που εχει λιγο τρεξιμο και πρεπει να εισαι προβλεπε,
μετα η θητεια ειναι ολο αραλικι. βγενεις στη πολη με την καναδεζα και πας για καφεδακι. περνας και μια
βολτα απο κτελ η σταθμο τρενων για λιγο να ελεγξεις κανενα φανταρο, οτι και καλα κατι εκανες.
το κεντρο Σ/Ν ειναι στην καρδιτσα. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
:shifty:
[κάπου καλυτεραΈΠιασες τουρκία ?? κομοτηνη
-
Δεν ειναι παντου ζωαρα, φιλος μου Κομοτηναιος που ηρθε στην Κομοτηνη οπου υπαρχει ομαδα στρατονομιας με εναν ομαδαρχη (εμθ επιλοχια) ειναι ξυσιμο μεχρι ματωσεως. Στην Ξανθη οπου ειναι η εδρα πχ ή σε μεγαλες πολεις που πηγαν καποιοι απο την σειρα του ειχε τρεξιμο.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@vengas σε νησι ειναι η μεταθεση?στρατονομια ειναι ζωαρα! αν εξαιρεσεις τις 40-50 μερες που εχει λιγο τρεξιμο και πρεπει να εισαι προβλεπε,
μετα η θητεια ειναι ολο αραλικι. βγενεις στη πολη με την καναδεζα και πας για καφεδακι. περνας και μια
βολτα απο κτελ η σταθμο τρενων για λιγο να ελεγξεις κανενα φανταρο, οτι και καλα κατι εκανες.
το κεντρο Σ/Ν ειναι στην καρδιτσα.Εκτός αν μπεις οδηγός Σωματάρχη στο 3ο και στάξει το κορμάκι σου... Α, επίσης εδώ πάνω κάνουν και Κ.Π. στο NDC-GR οι ψαρονόμοι.
-
Ζωάρα η ΣΝ, φίλος μου σειρά που υπηρέτησε και Θεσ/νικη την ζωάρα του έκανε. Το απόλυτο ΤΠΤ
Κόκκινο Τέρας μπές για Δόκιμος. 14 μήνες και θα κάθεσαι και θα πληρώνεσαι -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ζωάρα η ΣΝ, φίλος μου σειρά που υπηρέτησε και Θεσ/νικη την ζωάρα του έκανε. Το απόλυτο ΤΠΤ
Κόκκινο Τέρας μπές για Δόκιμος. 14 μήνες και θα κάθεσαι και θα πληρώνεσαιΝα κάτσω μέσα 6 επιπλέον μήνες ;;;
Ούτε μέρα πέρα απο την προβλεπόμενη -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
στρατονομια ειναι ζωαρα! αν εξαιρεσεις τις 40-50 μερες που εχει λιγο τρεξιμο και πρεπει να εισαι προβλεπε,
το κεντρο Σ/Ν ειναι στην καρδιτσα.Εκτός αν μπεις οδηγός Σωματάρχη στο 3ο και στάξει το κορμάκι σου... Α, επίσης εδώ πάνω κάνουν και Κ.Π. στο NDC-GR οι ψαρονόμοι.
Οδηγός σωματαρχη Θεσσαλονίκη έσκαγε με το στρατηγό φορώντας πολιτικά , όλοι τέντα, αυτός παρταλι
Τη ζωή του έκανε
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οδηγός σωματαρχη Θεσσαλονίκη έσκαγε με το στρατηγό φορώντας πολιτικά , όλοι τέντα, αυτός παρταλι
Τη ζωή του έκανε
Τι βύσμα είχε ο πστης?? Καναν τράγο? ή πολιτικό?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τη ζωή του έκανε
Τι βύσμα είχε ο πστης?? Καναν τράγο? ή πολιτικό?
μπα για χειροτερο βυσμα μαλλον τυπου επισκοπου και πανω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τη ζωή του έκανε
Τον αδερφό μου που τον έβαλα οδηγό του, τέντα τον είχε ο Αντγος πάντως.
-
καμια φορά και η τύχη βοηθά...φίλος που ήταν ΣΝ οδηγός του Σωματάρχη Θεσσαλονίκη μια χαρά τη πέρασε
-
οι διοικητες στα στρατοπεδα ΕΣ εχουν φανταρους για οδηγους η οδηγανε οι ιδιοι? τωρα τελευταια ακουω
απο πολλους, οτι και καλα τους εχει οδηγους ο δικας και αραζουν. -
Εξαρτάται αν γουστάρει να οδηγεί ο Δκτης. Προσωπικά έβαζα τον οδηγό μου πάνω στον πύργο και οδηγούσα εγώ το άρμα όταν κάναμε ΟΑΠ. 50 χλμ τέρμα γκάζι και ο Στρ να κρατιέται με νύχια και δόντια...
-
για υπηρεσιακα αυτοκινητα μιλαω, αν τα οδηγουνε οι διοικητες. ο δικος μου διοικητης ειχε ml
και το οδηγουσε αυτος. ποτε δε το οδηγησε φανταρος. το ιδιο συνεβαινε και σε αλλες μοναδες. -
οι διοικητες στα στρατοπεδα ΕΣ εχουν φανταρους για οδηγους η οδηγανε οι ιδιοι? τωρα τελευταια ακουω
απο πολλους, οτι και καλα τους εχει οδηγους ο δικας και αραζουν.Ανάλογα τα γούστα, μπορεί να είναι και στέλεχος και φαντάρος
-
για υπηρεσιακα αυτοκινητα μιλαω, αν τα οδηγουνε οι διοικητες. ο δικος μου διοικητης ειχε ml
και το οδηγουσε αυτος. ποτε δε το οδηγησε φανταρος. το ιδιο συνεβαινε και σε αλλες μοναδες.Σπάνιο αυτό
-
αν οχι σε ολες, στις περισσοτερες μοναδες της ΠΑ οδηγουσανε οι ιδιοι (διοικητες-υποδιοικητες)
μεχρι που απολυθηκα. τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει, γιαυτο και μου κανει εντυπωση
που ακουω απο φιλους οτι τους εχει για οδηγο ο διοικητης. -
Σε στρατό ξηράς δεν το έχω δει ή ακούσει ποτέ πάντως
Ειδικά ο τελευταίος ταξίαρχος που είχα δεν οδηγούσε για κανένα λόγο, είτε το έπαιρνε ποδαρατο αν ήταν μέσα στο στρατόπεδο (και ήταν καλές αποστάσεις ) είτε φώναζε τον οδηγό
Και φυσικά ο οδηγός τον πήγαινε/έφερνε και σπίτι που ήταν στου διαόλου το κωλο
-
και το οδηγουσε αυτος. ποτε δε το οδηγησε φανταρος. το ιδιο συνεβαινε και σε αλλες μοναδες.To 2007-08 πάντως ο Β ΑΥΔΜ, πήγαινε το πρωί με το τζιπ και οδηγό φαντάρο να παραλάβει τον Δκτη από το σπίτι και αφού πάρει το κουλούρι του από τον φούρνο να τον πάει μέσα. Το μεσημέρι αντίστροφη πορεία και όχι δεν αγόραζε φαγητό στον δρόμο
Πλάκα είχε πάντως όταν γύριζα το μεσημέρι συνοδηγός στο τζιπάκι και στην πύλη με χαιρετούσαν σαν ανσχη είχαν πολλή πλάκα οι φάτσες τους όταν έβλεπαν ΔΕΑ τελικά
-
ο δικός μου Δκτής είχε Vectra ίδιο με του ΓΚ και ερχόταν με το τζιπάκι MB GD 240 και οδηγός ήταν φαντάρος, όπως και σε όλες τις μονάδες τις ταξιαρχίας. μετά αναβαθμιστήκαμε και πήραμε toyota 4runner και κολλάγανε στις λάσπες . Τα Μέρκ δεν κόλωναν πουθενά
Ο οδηγός του Ταξχου ήταν Εποπ Λχίας απο την μονάδα μου φυσικά και ο οδηγός του Υπδκτή Ταξχίας στρατιώτης.
Περί Θητείας [#3]