-
Πιστέυω πως ο Σεφερλής είναι λίγος μπροστά στο θεατρικό του ΕΣ
Σε πόλεμο θα πήγαινες?? -
Ναι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΝαιΜλκ μόλις έφτιαξα την εικόνα σου σε περίπτωση πολέμου
-
Την έχω ποστάρει ήδη
Απλά μου έλειπε το πούρο
(Καπνιζαμε καμία φορά με ένα παιδί ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ θα πάω και θα κάθομαι στα μετόπισθεν να εκτελώ τους λιποψυχουςαναφέρω περίπτωση αμόρφωτου λοχαγού στη Λήμνο που έβγαλε στη φόρα προσωπικό πρόβλημα φαντάρου σε αναφορά λόχου κι έφαγε στέρηση βαθμού.
Από Υπαξ;
Τόσο κράταγε σε εσάς?
Που να δεις θεϊκές αναφορές να κρατάνε μιάμιση ώρα με το ρολόι!!!
Σε μία από αυτές εκτυλίχθηκε και σκηνικό στυλ Monty Pythons:
Δκτης: ΠΛΗΝ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΗΜΊΣΙΑ ΚΛΙΣΗ ΕΠΙ ΔΕΞΙΑ... ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΨΕΙΣ ΛΑΒΑΤΕ!!!'
Υπδκτης: ΚΙ ΕΓΩ κ. ΔΚΤΑ;
Δκτης: Ο ΔΚΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ... ΕΣΥ ΕΠΙΛΑΡΧΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ; -
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αναφέρω περίπτωση αμόρφωτου λοχαγού στη Λήμνο που έβγαλε στη φόρα προσωπικό πρόβλημα φαντάρου σε αναφορά λόχου κι έφαγε στέρηση βαθμού.
Από Υπαξ;
Αλέξανδρε, ναι. Νομίζω ότι σου είχα μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό κι από κοντά.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μπορείς να βγεις παραπονούμενος, αν είσαι τυχερός κι έχεις καλό διοικητή.
+1, εκτελεις και μετα βγαινεις παρπονουμενος... το αστειο ειναι οτι 99 στις 100 φορες, μετα την εκτελεση διαπιστωνεις οτι ηταν μια μαλακια που εβλεπες βουνο αρχικα αλλα δεν αξιζει να ασχοληθεις περεταιρω...
Χαρακτηριστικά αναφέρω περίπτωση αμόρφωτου λοχαγού στη Λήμνο που έβγαλε στη φόρα προσωπικό πρόβλημα φαντάρου σε αναφορά λόχου κι έφαγε στέρηση βαθμού.
WTF? Πολυ βαρυ μου φαινεται... Λεπτομερειες?
In other news, τα ιδια η μεγαλυτερα κριαρια, εχω συναντησει σε προισταμενους σε δουλειες.
-
για πειτε μου ρε παιδια!
μου ηρθε μεσ' την εβδομαδα καινουργιο απολυτηριο χρωματος λευκου.
μου το εχουν αλλαξει 3-4 φορες καθ' ολη την 'πολιτικη' μου σταδιοδρομια
μου εχει ξαναρθει λευκο και μου το εχουν ξαν' αλλαξει.
υπαρχει περιπτωση να σταματησει μια και καλη ολο αυτο το νταραβερι ή θα με εχουν συνεχεια στις αλλαγες?αν ειναι τουλαχιστον να με στελνουν που και που διακοπες...εεεε συγνωμη μετεκπαιδευση ηθελα να πω. εχω παει ηδη once.
-
Αν γράφει το λευκό απολυτήριο σου 'όπου και όταν διαταχθείς¨είσαι η τελευταία σειρα εφεδρείας...
-
Εγώ θα πάω και θα κάθομαι στα μετόπισθεν να εκτελώ τους λιποψυχους
νομιζω οτι στο βππ εκτελουσαμε κι εμεις κατι λιποτακτες μουσουλμανους κι οχι μονο
-
Νομιζω παντου γινεται αυτο, αν δε θες να πολεμησεις κι να υπακους σε διαταγες δεν πειραζει, μπαμ και καλη καρδια...
-
Να ζητήσω εξαρχής συγνώμη για το ολίγον off topic της ερώτησης αλλά ψάχνοντας στο google οδηγήθηκα εδώ.Θα ήθελαν λοιπόν να ρωτήσω για μπότες/άρβυλα που ψάχνω για να φοράω στη μηχανή τώρα το χειμώνα.Μια φίλη μου έβαλε την ιδέα λέγοντάς μου ότι ο αδερφός της(αστυνομικός στη ΔΙ.ΑΣ.) φοράει τις Bates και στη σελίδα 405 του θέματος βρήκα κάποιες αναφορές σε τέτοια άρβυλα.Θα με καλύψουν ως προς την πρακτικότητα και την αδιαβροχοποίηση;Αξίζουν τα 150+ ευρώ για τα μοντέλα με gore-tex;
-
Εγώ θα πάω και θα κάθομαι στα μετόπισθεν να εκτελώ τους λιποψυχους
αναφέρω περίπτωση αμόρφωτου λοχαγού στη Λήμνο που έβγαλε στη φόρα προσωπικό πρόβλημα φαντάρου σε αναφορά λόχου κι έφαγε στέρηση βαθμού.
Από Υπαξ;
Τόσο κράταγε σε εσάς?
Που να δεις θεϊκές αναφορές να κρατάνε μιάμιση ώρα με το ρολόι!!!
Σε μία από αυτές εκτυλίχθηκε και σκηνικό στυλ Monty Pythons:
Δκτης: ΠΛΗΝ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΗΜΊΣΙΑ ΚΛΙΣΗ ΕΠΙ ΔΕΞΙΑ... ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΨΕΙΣ ΛΑΒΑΤΕ!!!'
Υπδκτης: ΚΙ ΕΓΩ κ. ΔΚΤΑ;
Δκτης: Ο ΔΚΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ... ΕΣΥ ΕΠΙΛΑΡΧΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ;ενας το ειπε το αντεγραψαν ολοι αμαν
-
Καμπάλα εγώ ήμουν εκεί όμως... αν και πήραμε μόνο 2.
-
Καμπάλα εγώ ήμουν εκεί όμως... αν και πήραμε μόνο 2.ναι οκ παιζεις με τον πονο μου και εσυ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ναι οκ παιζεις με τον πονο μου και εσυ
Πάλι άκυρο έφαγες?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ναι οκ παιζεις με τον πονο μου και εσυ
Πάλι άκυρο έφαγες?
ασε ρε νεοσετ εσυ
-
Νεοσέτ είναι ο Κιούσης , παλιός εδώ
Σε 2 σειρές κλείνω τις 10 που θα έχω βάλει μέσα . -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Νεοσέτ είναι ο Κιούσης , παλιός εδώ
Σε 2 σειρές κλείνω τις 10 που θα έχω βάλει μέσα .στις 12 θα κανεις επετειο?
Περί Θητείας [#3]