-
Παιδια να σας ρωτησω κατι pls
Απολυθηκα το 1999, και απο τοτε δεν μου εχει ερθει αλλο χαρτι ποτε. Με το ροζ εχω μεινει.
Ενω μας ειχαν πει οτι θα ερθει πρασινο και ασπρο (νομιζω)
Υπαρχει προβληματακι? -
13 χρονια με ροζ χαρτι ειναι πολλα. δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ομως. ισως να σε εχουν ξεχασει
και δε σου στειλανε ασπρο. αν καποια μερα δεν εχεις τι να κανεις και ειναι κοντα το στρατολογικο γραφειο
περνα μια βολτα η παρε τηλεφωνο να δεις τι γινεται.οταν στο χαρτι γραφει ΚΕΔΒ αυλωνα σε ποιο οπλο ανηκει? τεθωρακισμενα?
καλα ειναι στο ΚΕΔΒ? νομιζω ειναι διαβιβασεις η οχι? μετα σε ποιες μοναδες
μπορεις να πας, βασισμενος στην ειδικοτητα σου? τεθωρακισμενα, τωρα που μιλαμε
ειναι καλα η κλαρινο?edit: πολυ χρησιμο πραγμα τα μορομαντιλα στο στρατο!
ποτε δε με απογοητευσανε! χεχε -
ΔΒ = Διαβιβάσεις.
ΤΘ = Μαύρη μαυρίλα. -
Δεν υπάρχει κεδβ αυλώνα , κετθ είναι
Οι τεθωρες εκπαιδεύουν και τους ΔΒ και μετά αν παραμείνουν ΔΒ πάνε Χαϊδάρι για ειδικότητα και μετά μονάδα στου διαόλου το κωλο
-
Οι ΔΒ στις μέρες μας δεν πήγαιναν μόνο χαϊδάρι, αλλά και Λάρισα, πύργο, σπάρτη, πάτρα για εκπαίδευση.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
nope
δεν πειραζει, έχω μεγάλη φαντασία...
ναι, θα συζητάμε με τους άλλους πχ, θυμάστε εκείνη τη σκηνή με μια Shyla και ένα Lex που ήταν σε ένα δωμάτιο και έξω έβρεχε? πωωω πωω πώς χοροπηδούσε η πτανα
έχω πάρει 3 32άρες microSD...
κατεβάζω τώρα ταινίες να τις γεμίσω...
από Benny Hill και Leslie Nielsen μεχρι και Pink Panther ....
για τα υπόλοιπα πάρε μια εξτρά miniSD και ένα 3G USB stick(formula 1, V8 Supercars, και καμιά τσόντ@ της ώρας )φυσικά η καθαρή microSD θα είναι στο tablet, όχι οι άλλες
άμα μαθευτεί ότι έχεις τσόντες στο tablet, θα 'φύγει' σε χρόνο dt σίγουρα
κάποιος δε θα έχει tablet/καλό κινητό και θα του βγει οικονομικά αν βουτήξει τπτ
μπορεί να έρθει και κανένας και να σε παρακαλάει να του δώσεις το tablet να πάει μια βόλτα στην τουαλέτα
γι' αυτό δε χρειάζεται να τα έχεις όλα μαζί μέσα σε μία microSD... -
καταλαβα. δηλαδη κεδβ=τεθωρακισμενα. να υποθεσω οι πιθανοτητες να μεινεις διαβιβασεις
χωρις βυσμα ειναι 1/100? χεχεκοιτα να δεις μεσα σε λιγα χρονια ποσα εχουν αλαξει. ποσο ευκολη ειναι η θητεια τωρα
με τα tablet και τα psp. οταν ημουν φανταρος, σε ολη τη μοναδα μονο ενας φανταρος ειχε psp. -
πλάκα πλάκα θα πάρω ταμπλετ μόνο για τον στρατό...
ipad mini με φοιτητική έκπτωση από γερμανία ή nexus 7 ?
-
κάτι που να έχει οπωσδήποτε 3G, ή να υποστηρίζει usb 3G....
-
Τα ρωτάνε αυτά;
-
Μπορείς να ψειρίσεις 2-3 και να ισχυρισθείς στο γιατρό του στρατοπέδου οτι πάσχεις απο κλεπτομανία.
Θα πάρεις κάτι σε Ι νομίζω.
-
το νεξους έχει...
έχουν βγάλει οι λεμέδες της βονταφον 25gb/μηνα στικάκι με 5ευρα για φοιτητές... μάλλον θα πέσει δουλίτσα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μπορείς να ψειρίσεις 2-3 και να ισχυρισθείς στο γιατρό του στρατοπέδου οτι πάσχεις απο κλεπτομανία.Θα πάρεις κάτι σε Ι νομίζω.
και θα αράξεις και θα σου μείνουν τα ταμπλέτια...
δεν κακό
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μπορείς να ψειρίσεις 2-3 και να ισχυρισθείς στο γιατρό του στρατοπέδου οτι πάσχεις απο κλεπτομανία.Θα πάρεις κάτι σε Ι νομίζω.
Αν γλιτώσεις το ξύλο
-
ναι πες οτι πασχεις απο κλεπτομανια............................σιγουρο γιωτα τι να σου πω
-
Σίγουρο Σ.Εξ.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το νεξους έχει...έχουν βγάλει οι λεμέδες της βονταφον 25gb/μηνα στικάκι με 5ευρα για φοιτητές... μάλλον θα πέσει δουλίτσα
γαμώτο πήρα πτυχίο
εχω ακούσει ότι η Cosmote εχει καλύτερο δίκτυο. Στο Ορμένιο/Λαγό πχ Έβρου άμα πάμε πιάνει?
δεν υπάρχει και κανένας χάρτης... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ναι πες οτι πασχεις απο κλεπτομανια............................σιγουρο γιωτα τι να σου πωΣίγουρο Σ.Εξ.
Κοίτα να δείς που είναι και ι5.
http://www.stratologia.gr/mobile/showDi ... &keimId=28
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ναι πες οτι πασχεις απο κλεπτομανια............................σιγουρο γιωτα τι να σου πω
Σίγουρο Σ.Εξ.
Κοίτα να δείς που είναι και ι5.
http://www.stratologia.gr/mobile/showDi ... &keimId=28
οταν σε πιανουν να κλεβεις δεν επικαλεις τιποτα την τρως στην μαπα και τελειωνει η υποθεση αλλα τι σου λεω τα ξερεις ολα..
-
βρε ο τζειμαρ εννοεί μουλωχτά...
το βουτάς και μετά κάνεις την πάπια...
Περί Θητείας [#3]