-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
τι, δε θα τα driftάρουμε λίγο?
Οι Στρτες απαγορευεται στον Εβρο τουλαχιστον να οδηγουν ερπυστριοφορα και αρματα λογω των ατυχηματων που ειχαν γινει παλαιοτερα, μονο οι Υπαξκοι τα οδηγουν. Καλα καλα ουτε STEYR δεν οδηγουν πανω, μονο τζιπακια και καναδεζες.
Παντως η 3η Μ/Κ ΤΑΞ. 'ΡΙΜΙΝΙ' κανει Αγημα σημαιας καθε ΠΣΚ στην πλατεια της Ορ/δας και αν εχει κανα -20 απλα το δαγκωσες . Νταξ τα κομμαντα δε νοιωθουν. Το ποιο μαυρο ΣΠΕΝ της ταξιαρχιας γινεται στο 616 Μ/Κ Τ/Π αλλα καυλα στην κυριολεξια, σταζαν τα κορμακια μας, αλλα τους πηρα ολους στο δουλεμα και ενα στρατοπεδο παλαβωσε απο μεναΕίδες έχει και τα καλά του να είσαι ΔΕΑ, ντριφτάρεις καμια καναδέζα στα κρυφά στο ποτάμι, κανένα Μ113 στην άσκηση....άρματα δεν είχαμε θα ήθελα ολύ όμως μια βόλτα με τα θηρία τα Pz2000 του ΠΒ, φαινόντουσαν πολύ πιο δυνατά (σε ροπή-επιτάχυνση κλπ) από τα Leo και τα Μ60, και τα Μ119 δίπλα τους ήταν κουμπαράδες
Ουτε στους ΔΕΑ εδιναν οχηματα >>ο θωμας εκανε διακοπες, εσυ θα πηξεις
ευχησου να πας σε κανα νησι νοτια , αν δεν εισαι του κρυου
- απολυτο δικιο συμφωνω κι επαυξανω.
- προσεχε τι εύχεσαι στο παιδι
Τι λεει ρε το ΒΥΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, απο την Ροδο στο Τ/ΓΕΕΘΑ και λεει για μενα και τις κακουχιες του Β.Εβρου . Ας ειχα πολιτικο και στρατιωτικο βυσμα και εγω και θα εκανα τις διακοπες μου . ...., ετυχε να σε ριξουν σε σχετικα μαυρο ταγματακι, (ασε που ειναι ΤΕ )δεν σημαινει πως το βυσματικο νησι της Ροδου ειναι ασχημο, απλα ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΔΚΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ
-
Μλκ νταξ έχεις θέματα
Οι κακουχιες ειναι οι μπριζόλες που έψηνες? -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μλκ νταξ έχεις θέματα
Οι κακουχιες ειναι οι μπριζόλες που έψηνες?Οι κακουχιες δεν πρεπει να αναφερονται
Μιλαει το ΤΕ θα σκισω τα ιμάτια μου , επειδη ετυχες στην περιπτωση δεν σημαινει πως ολες οι μοναδες ειναι ασχημες
Παντως ενα εχω να πω. Γκατζολια -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μλκ νταξ έχεις θέματα
Οι κακουχιες ειναι οι μπριζόλες που έψηνες?Οι κακουχιες δεν πρεπει να αναφερονται
Μιλαει το ΤΕ θα σκισω τα ιμάτια μου , επειδη ετυχες στην περιπτωση δεν σημαινει πως ολες οι μοναδες ειναι ασχημες
Παντως ενα εχω να πω. ΓκατζολιαΕνταξει Θωμα οκ μονο εσυ περασες άσχημα στο στρατο.Λασπες κρυα χιονια βροχες της πουτανας
Εμεις περασαμε φυστικι στη Ροδο και όλες οι μοναδες ήταν γαματες και βυσματικες και οι διοικητες μας αγαπουσαν και καναμε ζωαρα
Επισης το ίδιο συμβαινει σε όλα τα Δωδεκανησα ειναι βυσματικες μεταθεσεις να πατε όλοι
Βαλτε ότι γνωστο έχετε σαν εμενα που λεει ο κυριος παραπανω χωρις να ξερει βεβαια που του πανε και του ίδιου τα 4
Αυτα -
Μη μου πεις οτι υπαρχει ανθρωπος που παιρνει σοβαρα αυτα που γραφει ο θωμας
Απ τη ροδο παντως κι ο ξαδερφος κακες αναμνησεις εχει, οποτε δε μου κανουν εντυπωση αυτα που λες ορεστη.
Ο συγκεκριμενος δε ειναι ο ορισμος του ανθρωπου που δε παραπονιεταιΗ πλακα ειναι οτιμειχε παεισε μοναδα που ολοι του ελεγαν ειναι γαματη, αλλα εκεινη τη χρονια αλλαξε ο διοικητης.
-
ολα μεσα στον ανθρωπο ειναι αλλοι την μαυριλα που περνανε μερικοι το βλεπουν σαν κωμοδια για αυτους end vice versa
-
Drifter κι εμενα γαματη μου τη λεγανε πριν παω όταν ρωταγα
Και μου λεγανε τα παιδια στο κεντρο μλκ ειναι άσχημα στα Δωδεκανησα μη χαιρεσαι, κι έλεγα εγω ε οκ ποσο άσχημα να ειναι
Τοσα ήξερα -
Οτι τσιγκλάω τον Ορέστη οντως το κανω και δεν κρυβομαι , βεβαια τσιμπαει και συνεχιζω δεν φταιω εγω
Παντως οχι θα καθομουν να σκασω στην κατασκηνωση που λεγεται ΕΣ και να κλαψομουνιαζω χωρις λογο , την ζαχαρενια μου δεν την χαλαγα για κανεναν λογο . Αφηστε δε που το νομισμα εχει 2 οψεις, σιγα μην κοιταγα την ασχημη -
Αλλο αυτο κι αλλο να λες οτι ηταν καλα.
Προφανως αυτη ειναι η μονη αντιμετωπιση που σε σωζει -
Ναι ναι νταξ Θωμακο
Δεν είναι όλοι κωλοφαρδοι σαν εσένα θελω να σου θυμισω παντως
Τιποτε αλλο γιατι ο στρατος θελει και τυχη κι εσύ πολυ απλα αν εξαιρεσουμε τα ζόρια στο ΣΠΕΝ φυστικι την περασες
Εμεις βεβαια τα ζόρια που είχες εσυ στο ΣΠΕΝ τα ειχαμε 6 και κατι ψηλα μηνες αρα οκ μη συγκρινουμε πραγματα που δε συγκρινονται
edit για τις χοντραδες βεβαιως που αμολησες παραπανω σε δημοσιο forum δε θα μπω σε κοπο να σου κανω μαθηματα γιατι και που τα έχω πει μια ή άλλη αρα άδικος κοπος -
ok ok εγω στο ΠΝ περασα ωραια, ειχε ζεστο νερο στα ντουζ, θερμανση/AC,καλο φαϊ,ωραιο προαριστον (κρΟσαν στεργειου , αυγο, hot dog κλπ) ωραιες σκοπιες με ραδιοφωνο απο το κινητο, βολτες με της καμιονετες, οφθαλμολουτρο κλπ
κατι αλοι λεγανε 'τι κατασταση ειναι αυτη, μας εχουν σαν τα ζωα' και κατι τετοιες ανοισειες, τι θελανε, τζακουζι και μαυρο με φτερο να τους κανει αερα;
-
realzeus..
http://www.armortek.co.uk/html/vehicles ... urion.html -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Dimik σήμα για σένα: 31 Μ/Κ ΤΑΞ. ΠΖ. 12η Μ/Κ Μ. ΠΖ. Επαλήθευσε το αληθές. Έτοιμος.dimik προς Δία,σήματα σου δυνατά, καθαρά, επιβεβαιώνω το αληθές, έτοιμος.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αλλο αυτο κι αλλο να λες οτι ηταν καλα.
Προφανως αυτη ειναι η μονη αντιμετωπιση που σε σωζειΣτην δικια μου περιπτωση ντριφτερ ημουν τυχερος, η μονη μαυρη περιπτωση που ειχα στον στρατο ηταν το ΣΠΕΝ λογω ζορικης μοναδας (καλα τους τρελανα ολους εκει μεσα και αλλαξαν αρδην αργοτερα τα πραγματα ), αλλα με την λογικη της κλαψομουνιασης, γκρινιας, κλπ, δεν κερδιζεις τπτ εκει μεσα, ισα ισα καταφερνεις να κανεις τον χρονο σου να μην περναει. Ο Στρατος θελει χαβαλε, τα εγραφα ενα χρονο πριν ειτε εισαι σε καλη ή κακη μοναδα ή θεση και θα το ξαναπω, ειναι σαν τον βιασμο που δεν μπορεις να γλιτωσεις, κοιτας να το φχαριστηθεις οσο γινεται περισσοτερο . Δεν υπηρχε περιπτωση να χαλασω την ζαχαρενια μου με τις καυλες του καθενος, δεν θα χαλαστω ψυχικα, πως να το πω
Ναι ναι νταξ Θωμακο
Δεν είναι όλοι κωλοφαρδοι σαν εσένα θελω να σου θυμισω παντως
Τιποτε αλλο γιατι ο στρατος θελει και τυχη κι εσύ πολυ απλα αν εξαιρεσουμε τα ζόρια στο ΣΠΕΝ φυστικι την περασες
Εμεις βεβαια τα ζόρια που είχες εσυ στο ΣΠΕΝ τα ειχαμε 6 και κατι ψηλα μηνες αρα οκ μη συγκρινουμε πραγματα που δε συγκρινονται
edit για τις χοντραδες βεβαιως που αμολησες παραπανω σε δημοσιο forum δε θα μπω σε κοπο να σου κανω μαθηματα γιατι και που τα έχω πει μια ή άλλη αρα άδικος κοποςΑν δεν εκανα πλακα δεν θα εβαζα εμοτικον αγαπητε, απο εκει και περα οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται , δεν φταιω εγω που τσιμπας , θα κανω ομως το εντιτ (γιατι ξερω τι δημοκρατικος τυπος εισαι )>ok ok εγω στο ΠΝ περασα ωραια, ειχε ζεστο νερο στα ντουζ, θερμανση/AC,καλο φαϊ,ωραιο προαριστον (κρΟσαν στεργειου , αυγο, hot dog κλπ) ωραιες σκοπιες με ραδιοφωνο απο το κινητο, βολτες με της καμιονετες, οφθαλμολουτρο κλπ
κατι αλοι λεγανε 'τι κατασταση ειναι αυτη, μας εχουν σαν τα ζωα' και κατι τετοιες ανοισειες, τι θελανε, τζακουζι και μαυρο με φτερο να τους κανει αερα;
Στεργιου Δυναμη
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αν δεν εκανα πλακα δεν θα εβαζα εμοτικον αγαπητε, απο εκει και περα οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται , δεν φταιω εγω που τσιμπας , θα κανω ομως το εντιτ (γιατι ξερω τι δημοκρατικος τυπος εισαι )Έχεις χασει το όριο καλαμπουριου-σοβαρότητας αυτο
Φροντισε να το βρεις σύντομα
Edit και να σβηνεις μια μαλακια που έχεις γραψει τη στιγμη που έχεις εκθεσει καποιον δεν διορθωνει τη μαλακια αν καταλαβαινεις τι εννοώ
Τεσπα καλη καρδια -
Οποιος χρησιμοποιει την αναφορα μηνυματος χωρις λογο θα εχει 3Φ απο εμενα.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Dimik --εδώ Διας- σήμα για σένα: 31 Μ/Κ ΤΑΞ. ΠΖ. 12η Μ/Κ Μ. ΠΖ - ΠΕΤΡΑ-ΚΥΜΑ -. Επαλήθευσε το αληθές -Επιβεβαίωσε το ορθόν- Έτοιμος.
dimik προς Δία --Δία, εδω dimik- , σήματα σου δυνατά καθαρά ( δεν απαιτείται, παρά μόνο κατά την αρχική αποκατάσταση επαφής ή σε περίπτωση αδυναμίας ακρόασης ) , επιβεβαιώνω το αληθές, -Ορθόν- έτοιμος.
το χω ή τα ξέχασα
Το έχεις!
Τα κόκκινα αντικαθιστούν τα μικρά γράμματα, τα λοιπά παραμένουν.
Με αναγκάσατε να επέμβω, αλλά ... χαλάλι σας ! :
Αν και επειδή αναφέρατε Σχηματισμούς σε 'ανοιχτή ακρόαση και γλώσσα', τη θέλετε την ... 'καμπανιά' σας !Γαμώ τη διακλαδικότητά μου, μέσα.
Υ.Γ. ΠΕΤΡΑ-ΚΥΜΑ; ΠΕΤΡΟΣ-ΚΕΝΟ! http://el.wikipedia.org/wiki/Ελληνικό_φωνητικό_αλφάβητο
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Υ.Γ. ΠΕΤΡΑ-ΚΥΜΑ; ΠΕΤΡΟΣ-ΚΕΝΟ! http://el.wikipedia.org/wiki/Ελληνικό_φωνητικό_αλφάβητο
Βρέ αθεόφοβε ! Εδωσα 2 υποτιθέμενες συνθηματικές/κωδικοποιημένες λέξεις για τους Σχηματισμούς, δεν αφορούν οι συγκεκριμένες γράμματα απ΄το τυποποιημένο φωνητικό αλφάβητο για τη διαβίβαση του σήματος.
Υou know ===> Προσθήκη '1' ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ στο Παράρτημα 'Χ' ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ, της Διαταγής Επιχειρήσεων (ΔΕ). Βρέ γμτ μου ! -
Δημήτρη, όπως είπε και ο άλλος ο Δημήτρης, είναι γνωστές τοις πάσι οι συγκεκριμένες ονομασίες.
Κι άντε για την 31 Ταξιαρχία, την λέμε ΚΑΜΙΑ. Την 12η Μεραρχία;
-
2K
Περί Θητείας [#3]