-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Λυτρωσις
ΗρθεεεεεΆντε, με το καλό να ξεκουμπιστείς
Θα πιούμε καφεδαρα πρώτα και κερναω εγώ αυτή τη φορά
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λυτρωσις
Ηρθεεεεε -
Είμαι εντός έδρας, νομίζεις ότι θα έχεις τύχη αν αποφασίσω να κεράσω;
-
Λυτρωσις
Ηρθεεεεεδε θελω να στη χαλασω , αλλα παει 3-5 μεσα και δε τους βλεπω ζεστους να κανουν κατι για αυτο..
φρεσκα σημερινα νεα που απολυθηκα επισημα
-
Γειά σου ρε πολιτηη
-
Γειά σου ρε πολιτηη
-
Γειά σου ρε πολιτηηKαι ο Qsis μεσα σε αφησε
Καλος Πολιτης Γιωργο , πιασε κανα εκσκαφεα να θαψουμε κοσμο
Ορεστη με επρηξες με τα τηλεφωνα πρωι-πρωι αλλα σε καβαντζωσα καλα βλεπεις , σαν Στγος εριξα ενα τηλεφωνακι και σε εστειλα Αθηνα -
ενταξει τουλαχιστον αφου δε θα ρθει στη μοναδα μου, μπορει να βλεπει και λιγο το σπιτι του
-
Ξέρει κανείς πώς χρησιμοποιούνται αυτά τα λαστιχάκια με το παντελόνι της φόρμας παραλλαγής;
-
Δεν ξέρεις ή μας κάνεις τεστ αν ξέρουμε εμείς....???
-
Εννοείται. Με τη στολή εξόδου ειδικά που έπρεπε να είσαι προβλεπέ μόνο λαστιχάκια. Αλλά ξεχείλωναν γρήγορα θυμάμαι
-
Qsis, καλός πολίτης...!
-
Ευχαριστώ !
-
Καλή ξεκούραση!
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ξέρει κανείς πώς χρησιμοποιούνται αυτά τα λαστιχάκια με το παντελόνι της φόρμας παραλλαγής;
Εγω ξέρω ότι είχα δει κάποιον να τα φοράει στον καρπό μαζί με ένα βραχιολάκι του ΠΑΟΚ
-
Στο παντελόνι της φόρμας παραλλαγής, αφαιρούμε το σχοινί που έχει στο τελείωμα και με μιά παραμάνα, περνάμε λάστιχο πλάτους 5 χιλιοστά (απ΄τα είδη ραπτικής-ψιλικατζίδικα), που το κόβουμε σε μήκος τόσο-όσο σφιχτά μας βολεύει να 'δένει' στο πόδι και τέλος, το ενώνουμε με διπλό κόμπο !
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Δε πιστεύω να κάνεις καμιά τρέλα ?.........
-
Τα παραπάνω λαστιχάκια τα περνάς γύρω από το τελείωμα του παντελονιού και μετά κάνεις τη 'κουκούλα' αφού αφαιρέσεις τελείως τα κορδόνια που έχει από την αρχή
Αυτά βέβαια είναι τσάμπα κόπος , το σωστό είναι όλα μέσα από το αρβυλο (το οποίο είναι χαλαρά δεμένο για να μη σου κόβει το αίμα )
Έτσι βέβαια άμα πας να τρέξεις θα πάθεις διάστρεμμα , αλλά έτσι κι αλλιώς είναι παράλογο να τρέχεις με αρβύλες -
βαζεις την καλτσα(την μακρυα) φορας το παντελονι βαζεις το τελειωμα μεσα στην καλτσα καλα καλα φορας το αρβυλο το δενεις τραβας την καλτσα εξω και την κατεβαζεις επανω στο αρβυλο και ασε τα κορδονακια για τις κυριες
-
Εγώ ξέρω από την φόρμα του σκι ότι την φοράς έξω από την μπότα.
Αν είσαι μ@λάκας και την βάλεις μέσα, χώρια που θα τρίβεται επάνω στο πόδι σου και θα ματώσεις επειδή την σφίγγει η μπότα, όλα τα νερά (ή χώματα, πετραδάκια κλπ) θα τρέχουν μέσα στην μπότα.
Περί Θητείας [#3]