-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η Κύπρος είναι ξεχωριστό κράτος γιατί κάποιοι άλλοι το θέλησαν αλλά δεν παύει να κατοικείται από Έλληνες, τους οποίους καμιά φορά τους αναγκάζουμε να αγοράσουν και κανα ομόλογο μας αλλά τα βελούδινα κ@λαράκια δεν μπορούν να πάνε σε απόσταση 1,5σης ώρας με αεροπλάνο από την μαμά, λες και ο Έβρος ή η Λήμνος είναι πιο κοντά Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να υπερασπιστούμε τους ομοεθνείς μας και αυτό κάνουμε. Τώρα αν τα σημερινά παιδάκια στην εποχή της πληροφορίας πιάνονται κορόιδο ας μην τα είχαν ευνουχίσει η μαμάδες τους.
Η λογική του πληρώνω εγώ πολύ μου αρέσει....αλήθεια πόσο φόρο πλήρωσες πέρυσι ή φέτος?
ελα τωρα που εχουν παραπονο και οι κυπριοι επειδη θα τον πιουν ( ) απο τα ομολογα μας
τοσα χρονια πληρωνουμε χρυσαφι την εισβολη
αυτοι δε μας γουςσταρουν καθολου (και στο λεω αυτο εχοντας πολλους φιλους κυπριους στο πανεπιστημιο), εμεις δε τους γουσταρουμε επισης, τι δουλεια εχουμε μαζι τους ?τοσα χρονια κανουν ζωαρα στις πλατες της ελλαδας
Μου επιτρέπεις να έχω καλύτερη εικόνα ως κάτοικος Κύπρου και παντρεμένος με Κύπρια τα τελευταία χρόνια έτσι?
-
η καλη ζωη που λες υπαρχει οταν δουλευουν , εγω μιλησα κυριως για το τρεξιμο οταν στηνονται και ξεστηνονται
ο ανχης και ο καθε ανχης που τη κοπανησε απο τωρα (και γενικα οσοι περιμενουν να φυγουν τωρα) το εκανε γιατι θα πεσει τσεκουρι στο εφαπαξ
δεν ειναι και λιγα τα 85Κ οταν εισαι κατω απο 50
απο κει και περα καλα κανει και δουλευει , νεος ανθρωπος, απλα αναφερω οτι δε θα επηρεαστει καθολου η οποια συνταξη γιατι υπαρχει παραθυρακι στο νομο
-
Eγω απορω τι καθεστε και το συζητατε ακομα?
Οταν ακους περι συνδιασμου του στρατου με την χουντα εν ετη 2012, οταν ακους περι Κυπρου οτι δεν πρεπει να θεωρειται ελληνικη, οταν ακους το ποσο αχρηστος ειναι ο στρατος και γιατι τους πληρωνουμε και λοιπα απλα σταματας την συζητηση... simple as that. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μου επιτρέπεις να έχω καλύτερη εικόνα ως κάτοικος Κύπρου και παντρεμένος με Κύπρια τα τελευταία χρόνια έτσι?
το γνωριζω αυτο απο αλλα σου ποστ, και οχι απλα σου επιτρεπω , επιβαλλεται να εχεις καλυτερη εικονα
ομως αυτο σε κανει και προκατειλημενο
εγω απο την αλλη που δεν εχω ουτε εμπαθεια ουτε συμπαθεια με τη παρτη τους , βλεπω το πολυ απλο γεγονος οτι τοσα χρονια τους εχουμε δωσει πολυ χρημα και τοσα χρονια ζουσαν πολυ καλυτερα απο εμας
το οτι τωρα θα ζοριστουν επειδη βασιζαν την ευημερια τους ΚΑΙ στο ελληνικο κρατος που πλεον επισημα παραπαιει , δε με κανει να τους λυπαμαι ουτε λιγο
θα μου πεις τι φταιει ο καθε κυπριος για αυτη τη κατασταση, συμφωνοι, αλλα τι φταινε και πολλοι απο εμας στη τελικη
οσο για τους στρατιωτες που στελνουν εκει , ειμαι αντιθετος γιατι πολυ απλα ειναι εξω απο τα συνορα του ελλαδικου χωρου, χωρις καμια εμπαθεια για τους κυπριους -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το γνωριζω αυτο απο αλλα σου ποστ, και οχι απλα σου επιτρεπω , επιβαλλεται να εχεις καλυτερη εικονα
εγω απο την αλλη που δεν εχω ουτε εμπαθεια ουτε συμπαθεια με τη παρτη τους , βλεπω το πολυ απλο γεγονος οτι τοσα χρονια τους εχουμε δωσει πολυ χρημα και τοσα χρονια ζουσαν πολυ καλυτερα απο εμας
το οτι τωρα θα ζοριστουν επειδη βασιζαν την ευημερια τους ΚΑΙ στο ελληνικο κρατος που πλεον επισημα παραπαιει , δε με κανει να τους λυπαμαι ουτε λιγο
θα μου πεις τι φταιει ο καθε κυπριος για αυτη τη κατασταση, συμφωνοι, αλλα τι φταινε και πολλοι απο εμας στη τελικη
οσο για τους στρατιωτες που στελνουν εκει , ειμαι αντιθετος γιατι πολυ απλα ειναι εξω απο τα συνορα του ελλαδικου χωρου, χωρις καμια εμπαθεια για τους κυπριουςΤο λάθος που κάνεις είναι στο ότι πιστεύεις ότι ευημερούν εξαιτίας μας....έχουν χιλιάδες κουσούρια, είναι ίσως πιο ελληναράδες από εμάς στην συμπεριφορά αλλά σε ότι αφορά την δουλειά είναι αστέρια, αποτελεσματικοί χωρίς να ζορίζονται και το κυριότεροι καταπληκτικοί έμποροι.
Πάντως εθνικοί-ελληνικοί σύνδεσμοι σε κτήρια βαμμένα γαλανόλευκα με ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν δεν τολμάνε να εμφανιστούν στην Ελλάδα, εδώ έχει παντού, όταν όμως τους γυρίζουμε την πλάτη κάποια στιγμή θα μας μισήσουν.
Τα συμφέροντα του κράτους μας (βλέπε ΑΟΖ κλπ) επιβάλουν να προστατεύσουμε και αυτούς που είναι πιο αδύναμοι λόγω πληθυσμού όχι οικονομικά, δεν παύουν να είναι Έλληνες κι αυτοί με ίδιο πολιτισμό, γλώσσα ήθη και έθιμα και εφόσον μπορούμε καλά κάνουμε και τους βοηθάμε.
Οι στρατιώτες εδώ δεν κάνουν τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από ότι θα έκαναν σε ένα στρατόπεδο στην Ελλάδα, ίσως να υπάρχει περισσότερη πειθαρχία εδώ αλλά αυτό παίζει και στην Ελλάδα από μονάδα σε μονάδα.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Εσύ πήγες στο ΚΑΑΥ φυτευτός. Εγώ πάω ως στέλεχος, υπόκειμαι σε άμεση ανάκληση όποτε απαιτηθεί (όπως λ.χ. έγινε με τις πυρκαγιές στην Αττική πρόπερσι), εγώ και η οικογένειά μου υφιστάμεθα κριτική για τα πάντα (ακόμα και για πράγματα που δεν ελέγχω) από προϊσταμένους και υφισταμένους, υφίσταμαι διακρίσεις ανάλογα με το βαθμό μου και περιμένω ώρες στην ουρά για να εξυπηρετηθώ. Σου αρκούν αυτά για να καταλάβεις ότι τα ΚΑΑΥ δεν είναι τόπος διακοπών;
Θέλω να πιστεύω οτι κάνεις πλάκα.
Δωρεάν διακοπές κλπ για ΌΛΗ την οικογένεια, ενώ άλλοι είτε δεν έχουν καθόλου μέρες για διακοπές είτε δεν έχουν λεφτά να πάνε και εσύ διαμαρτύρεσαι για τις ουρές;;;Άσε που σε πάμπολλες δουλειές υπάρχει ανάκληση εάν χρειαστεί.
Εσύ κάνεις πλάκα! Διαβάζετε πριν απαντήσετε; ΔΕΝ είναι δωρεάν, ΟΥΤΕ διακοπές. Πληρώνεις για τα πάντα (έστω φτηνά) αλλά οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι γτπκ και παραμένεις στο ίδιο περιβάλλον της εργασίας σου. Αν θέλεις, πες το 'φτηνά μπάνια για τα παιδιά', αλλά όχι διακοπές.
Και βέβαια διαμαρτύρομαι για τις ουρές. Αν πρέπει να παθαίνω 3 εγκεφαλικά, περιμένοντας μια ώρα στην ουρά για να φάω κακοψημένα σουβλάκια, την ίδια ώρα που τα πιτσιρίκια έχοντας βαρεθεί αρχίζουν και μου φεύγουν από δω κι από κει, ενώ παλεύω να βουτήξω τον τελευταίο λιγδιασμένο δίσκο ή άπλυτο νεροπότηρο και να αποφύγω τους βιαστικούς έξυπνους που πάνε να μου φάνε τη σειρά, δεν είναι διακοπές.
Για να σου κάνουν ανάκληση, πρέπει να σε βρουν. Στα Κουφονήσια με κλειστό κινητό, δεν μπορούν. Στο ΚΑΑΥ στέλνουν το στρατονόμο στην πόρτα σου, ενώ το τζιπάκι περιμένει απέξω με αναμμένη τη μηχανή. -
δεν ειπα εξαιτιας μας, ειπα και εξαιτιας μας (τους εξοπλιζουμε , τους προστατευουμε, τους βαζουμε στα πανεπιστημια μας κτλ.. )
τωρα ποια ειναι τα συμφεροντα της χωρας μας, δε θα το κρινω εγω
εγω σκεφτομαι το πολυ απλο με το απλο μου το μυαλο, οτι τα συνορα της ελλαδας ειναι συγκεκριμενα και δε περιλαμβανουν το συγκεκριμενο νησικαλοι , χρυσοι, αγιοι, αλλα ας κοψουν το λαιμο τους στο κατω κατω
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Εσύ πήγες στο ΚΑΑΥ φυτευτός. Εγώ πάω ως στέλεχος, υπόκειμαι σε άμεση ανάκληση όποτε απαιτηθεί (όπως λ.χ. έγινε με τις πυρκαγιές στην Αττική πρόπερσι), εγώ και η οικογένειά μου υφιστάμεθα κριτική για τα πάντα (ακόμα και για πράγματα που δεν ελέγχω) από προϊσταμένους και υφισταμένους, υφίσταμαι διακρίσεις ανάλογα με το βαθμό μου και περιμένω ώρες στην ουρά για να εξυπηρετηθώ. Σου αρκούν αυτά για να καταλάβεις ότι τα ΚΑΑΥ δεν είναι τόπος διακοπών;
Δωρεάν διακοπές κλπ για ΌΛΗ την οικογένεια, ενώ άλλοι είτε δεν έχουν καθόλου μέρες για διακοπές είτε δεν έχουν λεφτά να πάνε και εσύ διαμαρτύρεσαι για τις ουρές;;;Άσε που σε πάμπολλες δουλειές υπάρχει ανάκληση εάν χρειαστεί.
Εσύ κάνεις πλάκα! Διαβάζετε πριν απαντήσετε; ΔΕΝ είναι δωρεάν, ΟΥΤΕ διακοπές. Πληρώνεις για τα πάντα (έστω φτηνά) αλλά οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι γτπκ και παραμένεις στο ίδιο περιβάλλον της εργασίας σου. Αν θέλεις, πες το 'φτηνά μπάνια για τα παιδιά', αλλά όχι διακοπές.
Και βέβαια διαμαρτύρομαι για τις ουρές. Αν πρέπει να παθαίνω 3 εγκεφαλικά, περιμένοντας μια ώρα στην ουρά για να φάω κακοψημένα σουβλάκια, την ίδια ώρα που τα πιτσιρίκια έχοντας βαρεθεί αρχίζουν και μου φεύγουν από δω κι από κει, ενώ παλεύω να βουτήξω τον τελευταίο λιγδιασμένο δίσκο ή άπλυτο νεροπότηρο και να αποφύγω τους βιαστικούς έξυπνους που πάνε να μου φάνε τη σειρά, δεν είναι διακοπές.
Για να σου κάνουν ανάκληση, πρέπει να σε βρουν. Στα Κουφονήσια με κλειστό κινητό, δεν μπορούν. Στο ΚΑΑΥ στέλνουν το στρατονόμο στην πόρτα σου, ενώ το τζιπάκι περιμένει απέξω με αναμμένη τη μηχανή.ετσι μπορει να το βλεπεις εσυ , παρολα αυτα δεν ειναι και λιγοι αυτοι που τρωνε καθημερινα απο τους λιγδιασμενους δισκους των φανταρων και κανουν επιδρομες στα μαγειρια για να τσιμπολογησουν ή ζητουν αποφαγια για να ταισουν τις κοτουλες τους
για αυτους ειναι μια χαρα η ολη φαση
τωρα θυμηθηκα μια Αξκο που μου ειχε φαει το κολυωμενο μου (δε θυμαμαι τι σκατοφαι ηταν, αλλα ηταν σιγουρα κατι κακο) και με αφησε νηστικο
ειχε παρει μια φατσα Ι did it again
στην εφοδο της εβλεπα ταινια και θα το σκεφτομουν παρα πολυ αν θα της ξανακανα αναγνωριση -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
οσο για τους στρατιωτες που στελνουν εκει , ειμαι αντιθετος γιατι πολυ απλα ειναι εξω απο τα συνορα του ελλαδικου χωρου, χωρις καμια εμπαθεια για τους κυπριουςΤο λάθος που κάνεις είναι στο ότι πιστεύεις ότι ευημερούν εξαιτίας μας....έχουν χιλιάδες κουσούρια, είναι ίσως πιο ελληναράδες από εμάς στην συμπεριφορά αλλά σε ότι αφορά την δουλειά είναι αστέρια, αποτελεσματικοί χωρίς να ζορίζονται και το κυριότεροι καταπληκτικοί έμποροι.
Πάντως εθνικοί-ελληνικοί σύνδεσμοι σε κτήρια βαμμένα γαλανόλευκα με ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν δεν τολμάνε να εμφανιστούν στην Ελλάδα, εδώ έχει παντού, όταν όμως τους γυρίζουμε την πλάτη κάποια στιγμή θα μας μισήσουν.
Τα συμφέροντα του κράτους μας (βλέπε ΑΟΖ κλπ) επιβάλουν να προστατεύσουμε και αυτούς που είναι πιο αδύναμοι λόγω πληθυσμού όχι οικονομικά, δεν παύουν να είναι Έλληνες κι αυτοί με ίδιο πολιτισμό, γλώσσα ήθη και έθιμα και εφόσον μπορούμε καλά κάνουμε και τους βοηθάμε.
Οι στρατιώτες εδώ δεν κάνουν τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από ότι θα έκαναν σε ένα στρατόπεδο στην Ελλάδα, ίσως να υπάρχει περισσότερη πειθαρχία εδώ αλλά αυτό παίζει και στην Ελλάδα από μονάδα σε μονάδα.
Qsis να στο δοσω καλυτερα να το καταλαβεις.... Οι Κυπριοι θα ειχαν καθε λογο να μας μισουν, καθε λογο να μας εχουν γραμμενους @@ τους καθε λογο να θελουν να κοψουν την οποια σχεση μαζι μας. Γιατι? Γιατι ΟΤΑΝ μας χρειαστηκαν ΕΜΕΙΣ (η Ελλαδα δηλαδη) τους ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ και οι τουρκοι κατελαβαν την μιση τους χωρα (μην πεταχτει κανεις και πει οτι εφταιγε η χουντα γιατι απλα θα ειναι ανιστορητος). Δεν το κανουν ομως φιλε μου.
Οι Κυπριοι αισθανοντε περισσοτερο Ελληνες απο παρα πολλους Ελληνες που ζουνε στην Ελλαδα. Οπως ειπε και ντιμικ. Δεν ντρεποντε να εχουν γαλανολευκες σημαιες να ανεμιζουν. Δεν ντρεποντε να μιλανε την ιδια γλωσσα (ε οκ ειναι λιγο πιο τραγουδιστη τι να κανουμε ) δεν ντρεποντε να εχουν τον ΙΔΙΟ εθνικο υμνο.
Αν μεθαυριο ληξει η συμφωνια προσαρτησης της Κρητης στην Ελλαδα (μου φαινεται ληγει καπου προς τελος της χρονιας). Τι θα λεμε. Οτι η Κρητη δεν ειναι Ελλαδα? Οτι δεν ειναι Ελληνες? Αμα τους την πεσει καποια αλλη χωρα για να την κατακτηση δεν θα τους βοηθησουμε γιατι δεν ειναι Ελλαδα?Πατε καλα ρε παιδια? Τι σκατα σας μαθαινουν στην νεα γενια? Λυπαμαι πραγματικα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τι μου λες για αλλους κλαδους; Οταν μιλαμε για αλλους κλαδους, θα τους κραξω. Εδω μιλαμε για τα λαμογια του στρατου. Οσο για το bold, και στο ιατρικο κατεστημενο αρα το συστημα δουλευει αφου αποκαλυφθηκαν τα λαμογια του ΙΚΑ .Μου συγκρίνεις το φαγοπότι των εκατομμυρίων με τα χιλιάρικα;
Μονο τα κρουασαν; Ρευμα κλεβουν, καυσιμα κλεβουν, τα παντα κλεβουν. Και μετα βγαινουν στη συνταξη και κλεβουν και τις δουλειες μας ενω ηδη τσιμπανε αρκετο χρημα (το οποιο εμεις πληρωνουμε), και οταν υφιστανται μειωση, αυτοι που μας κραζουν οταν δεν τηρουμε τους νομους του κρατους, κανουν σα γυναικουλες και μπουκαρουν στο υπουργειο με ελληνικες σημαιες
Κλέβουν τις δουλειές; Πώς; Μιλάμε για ιδιωτικό τομέα, άρα αξιοκρατία υπάρχει. Αν είναι πιο άξιοι από σένα, λόγω γνώσεων και εμπειρίας, δεν είναι κλοπή.
Ας αναδιοργανωσουν τον κλαδο. Σιγουρα θα βρισκεται δουλεια (αυτη που βαζουν τα βυσματοφανταρα επι παραδειγματα, ελλειψει μηχανογραφησης). Μηπως το καθαρισμα της τουαλετας ειναι δουλεια του μεσου κληρωτου, αποφοιτου ΑΕΙ με μεταπτυχιακα κλπ; Οπως σε συμφερει μου τα λες.
Σοβαρά πιστεύεις ότι τη δουλειά του βυσματοφάνταρου πρέπει να την κάνει κάποιος με 30 χρόνια εμπειρίας; Δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς. Κι εγώ έχω μεταπτυχιακό, πρέπει να καθρίζω τουαλέτες όταν αποστρατευτώ;
ΟΚ, αλλα μη μου ξαναπεις 'γιατι δεν πηγα να υπηρετησω'.
Δεν στο είπα. Δεν με αφορά τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή, ούτε έχασα κάτι που δεν υπηρέτησες.
Το εκανα, τους ειπα και πολυ χειροτερα για την ακριβεια, εφαγα τους 6 μηνες μου φυλακη με αναστολη, ασκησα την εφεση μου και περιμενω. ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ομως και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑ. Οι υμνητες της χουντας καταδικαστηκαν; Οι υπευθυνοι για τις αυτοκτονιες;
Αν πράγματι έγινε έτσι, respect και ανακαλώ την παράγραφο.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
και τι νομιζεις οτι ειναι τα κααυ ? το ριτζ? ενα μερος οκ μια μια μικρη παραλια και ενα μερος να φας
τρομερο πραγμα χαλανε δις για αυτα -
@hanibal
κοιτα βασικα δεν εχω καμια καουρα και για τη κρητη
αν θελουν να γινουν ανεξαρτητοι , παντως με χαρα εισβαλλω να καταπνιξω την επαναστασηας μη ζωγραφισω χαρτη για το τι εχω καουρα γιατι θα γυρισουμε πριν τους βαλκανικους
οι κυπριοι παντως εχουν καθε λογο να μας μισουν δε διαφωνω καθολου κι αυτοι που ερχονται εδω στην ελλαδα τσαμπα τρωνε μισος, οπως προειπα πολλους απο αυτους τους συμπαθουσα και εκανα αρκετη παρεα με παιδια απο τη κυπρο στη σχολη γιατι ειχαν και καποιους που ηταν γαμω τα ατομα
ομως ηθελαν προσεγγιση , γιατι μονοι τους ουσιαστικα αποκοβονταν απο τους υπολοιπους
και φυσικα υπηρχαν και πολλοι που μας μισουσαν , ειδικα ενας μαλακας καθε φορα που μιλαγα στη κοπελα του
χεστηκα ρε βλακα για τη γκομενα σου -
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Για να σου κάνουν ανάκληση, πρέπει να σε βρουν. Στα Κουφονήσια με κλειστό κινητό, δεν μπορούν. Στο ΚΑΑΥ στέλνουν το στρατονόμο στην πόρτα σου, ενώ το τζιπάκι περιμένει απέξω με αναμμένη τη μηχανή.Οκ το να πληρώνεις σε τιμή κόστους δεν είναι τσάμπα (λάθος μου) αλλα σε σχέση με τι πληρώνει κάποιος έξω είναι σχεδόν τσάμπα!
Την διανυκτέρευση την πληρώνει κανείς; Ναί ή όχι, και εάν ναι πόσο κάνει; Γιατι εάν ΔΕΝ την πληρώνει, ε τότε είναι ουσιαστικά τσάμπα!(δεν ξέρω, ρωτάω...)Και εάν δεν είναι καλά τα ΚΑΑΥ τότε γιατί έχουν τρελή πληρότητα;; Κάτι δεν μου κολλάει στην εξίσωση...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Για να σου κάνουν ανάκληση, πρέπει να σε βρουν. Στα Κουφονήσια με κλειστό κινητό, δεν μπορούν. Στο ΚΑΑΥ στέλνουν το στρατονόμο στην πόρτα σου, ενώ το τζιπάκι περιμένει απέξω με αναμμένη τη μηχανή.Οκ το να πληρώνεις σε τιμή κόστους δεν είναι τσάμπα (λάθος μου) αλλα σε σχέση με τι πληρώνει κάποιος έξω είναι σχεδόν τσάμπα!
Την διανυκτέρευση την πληρώνει κανείς; Ναί ή όχι, και εάν ναι πόσο κάνει; Γιατι εάν ΔΕΝ την πληρώνει, ε τότε είναι ουσιαστικά τσάμπα!(δεν ξέρω, ρωτάω...)Και εάν δεν είναι καλά τα ΚΑΑΥ τότε γιατί έχουν τρελή πληρότητα;; Κάτι δεν μου κολλάει στην εξίσωση...
Αν θυμάμαι καλά πληρώνεις κάτι και για την διαμονή ή/και υπάρχουν κρατήσεις στον μισθό, πας δεν πας.
Έχουν πληρότητα γιατί όταν μετακομίζεις κάθε τόσο το να βρει δουλειά η σύζυγος είναι σχεδόν αδύνατο +ότι πρέπει να νοικιάζεις σπίτι, οπότε αν έχεις παιδιά με έναν μισθό δύσκολα καταφέρνεις να πας διακοπές.
Πάντως πιστεύω ότι όλοι ο αξκοι θα αντάλλαζαν κάθε ΚΑΑΥ, ΣΟΑ, Λέσχη Αξκων με την δυνατότητα να μην παίρνουν μεταθέσεις, έστω να μην παίρνουν κάθε 4 χρόνια αλλά κάθε 10, κι ας μην έμπαιναν οι κρατήσεις από τον μισθό για όλα αυτά στην τσέπη τους.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Λοιπόν, ενδεικτικές τιμές από πέρσι:
- Κακοψημένο σουβλάκι (σκέτο καλαμάκι για αποφυγή παρεξηγήσεων) 0,50 ευρώ. Καλοψημένο έξω, 1,00 ευρώ.
- Μικρό δυάρι κατασκευής 1950, ανακαινισμένο το 2004: 90 ευρώ για 10 μέρες. Πέντε άτομα το ένα πάνω στο άλλο. Σεντόνια-πετσέτες δικά μου, καθαριότητα δική μου αρμοδιότητα. Αντίστοιχο έξω την ίδια περίοδο: από 40 την ημέρα με σέρβις, έως όσο θέλεις αναλόγως περιοχής.
Άντε να στο γράψω μια φορά ακόμα: εγώ δεν ξεκουράζομαι εκεί λόγω περιβάλλοντος και συνθηκών. Δεν γουστάρω να περνάω δύο ώρες την ημέρα στην ουρά για να φάω μέτριο φαγητό, δεν γουστάρω ο κάθε συνάδελφος να κριτικάρει πώς ντύνεται η γυναίκα μου ή το πώς φέρονται τα πιτσιρίκια μου στην παραλία. Δεν γουστάρω να κουβαλάω μαζί μου δυο βαλίτσες σεντόνια και πετσέτες, ούτε να γυρνάω από την παραλία και να πρέπει να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω. Εγώ δεν το λέω διακοπές αυτό. Πρώτη φορά πήγα σε ΚΑΑΥ όταν γεννήθηκε το πρώτο πιτσιρίκι. Μέχρι τότε ούτε απέξω δεν περνούσα. Τώρα πάω αναγκαστικά, γιατί αν δεν πάω εκεί, δεν μπορώ να πάω πουθενά αλλού και τα παιδιά δεν πρόκειται να δουν θάλασσα φέτος. Τόσο απλά. Στην ίδια κατάσταση με μένα, είναι και όσοι συνάδελφοι δεν έχουν άλλο δικό τους μέρος για να πάνε διακοπές. Είναι, φαίνεται, πολλοί - εξ ου και η πληρότητα.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Qsis να στο δοσω καλυτερα να το καταλαβεις.... Οι Κυπριοι θα ειχαν καθε λογο να μας μισουν, καθε λογο να μας εχουν γραμμενους @@ τους καθε λογο να θελουν να κοψουν την οποια σχεση μαζι μας. Γιατι? Γιατι ΟΤΑΝ μας χρειαστηκαν ΕΜΕΙΣ (η Ελλαδα δηλαδη) τους ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ και οι τουρκοι κατελαβαν την μιση τους χωρα (μην πεταχτει κανεις και πει οτι εφταιγε η χουντα γιατι απλα θα ειναι ανιστορητος). Δεν το κανουν ομως φιλε μου.
Οι Κυπριοι αισθανοντε περισσοτερο Ελληνες απο παρα πολλους Ελληνες που ζουνε στην Ελλαδα. Οπως ειπε και ντιμικ. Δεν ντρεποντε να εχουν γαλανολευκες σημαιες να ανεμιζουν. Δεν ντρεποντε να μιλανε την ιδια γλωσσα (ε οκ ειναι λιγο πιο τραγουδιστη τι να κανουμε ) δεν ντρεποντε να εχουν τον ΙΔΙΟ εθνικο υμνο.
Αν μεθαυριο ληξει η συμφωνια προσαρτησης της Κρητης στην Ελλαδα (μου φαινεται ληγει καπου προς τελος της χρονιας). Τι θα λεμε. Οτι η Κρητη δεν ειναι Ελλαδα? Οτι δεν ειναι Ελληνες? Αμα τους την πεσει καποια αλλη χωρα για να την κατακτηση δεν θα τους βοηθησουμε γιατι δεν ειναι Ελλαδα?Πατε καλα ρε παιδια? Τι σκατα σας μαθαινουν στην νεα γενια? Λυπαμαι πραγματικα.
Να μισούν έναν ολόκληρο λαό για αυτά που έκανε η τότε κυβέρνηση; Οκ...
Εγώ ξέρω ότι όλοι τα ίδια σκατά είμαστε....
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Λοιπόν, ενδεικτικές τιμές από πέρσι:
- Κακοψημένο σουβλάκι (σκέτο καλαμάκι για αποφυγή παρεξηγήσεων) 0,50 ευρώ. Καλοψημένο έξω, 1,00 ευρώ.
- Μικρό δυάρι κατασκευής 1950, ανακαινισμένο το 2004: 90 ευρώ για 10 μέρες. Πέντε άτομα το ένα πάνω στο άλλο. Σεντόνια-πετσέτες δικά μου, καθαριότητα δική μου αρμοδιότητα. Αντίστοιχο έξω την ίδια περίοδο: από 40 την ημέρα με σέρβις, έως όσο θέλεις αναλόγως περιοχής.
Άντε να στο γράψω μια φορά ακόμα: εγώ δεν ξεκουράζομαι εκεί λόγω περιβάλλοντος και συνθηκών. Δεν γουστάρω να περνάω δύο ώρες την ημέρα στην ουρά για να φάω μέτριο φαγητό, δεν γουστάρω ο κάθε συνάδελφος να κριτικάρει πώς ντύνεται η γυναίκα μου ή το πώς φέρονται τα πιτσιρίκια μου στην παραλία. Δεν γουστάρω να κουβαλάω μαζί μου δυο βαλίτσες σεντόνια και πετσέτες, ούτε να γυρνάω από την παραλία και να πρέπει να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω. Εγώ δεν το λέω διακοπές αυτό. Πρώτη φορά πήγα σε ΚΑΑΥ όταν γεννήθηκε το πρώτο πιτσιρίκι. Μέχρι τότε ούτε απέξω δεν περνούσα. Τώρα πάω αναγκαστικά, γιατί αν δεν πάω εκεί, δεν μπορώ να πάω πουθενά αλλού και τα παιδιά δεν πρόκειται να δουν θάλασσα φέτος. Τόσο απλά. Στην ίδια κατάσταση με μένα, είναι και όσοι συνάδελφοι δεν έχουν άλλο δικό τους μέρος για να πάνε διακοπές. Είναι, φαίνεται, πολλοί - εξ ου και η πληρότητα.
Άμα σε χαλάει μην πάς!!!!
Με 90 ευρώ τις 10 μέρες άλλοι θα κάνανε τούμπες για παραθαλάσσιο μέρος!!! Μην λέμε ότι θέλουμε!!!
Ότι σε εσένα έρχεται 90 ευρώ με διαμονή-ξαπλωστροομπρέλα και ένα ασφαλή γενικ´α χώρο για τα παιδιά, σε άλλους έρχεται 500+ στην καλύτερη!!! Οπότε ναι, τσάμπα είναι!
Σε ότι αφορά τις μεταθέσεις που είπε ο πιο πάνω, είναι μέρος της δουλειάς! Δεν θέλεις μεταθέσεις; Δεν πάς στρατό ώς μόνιμος. Simple as that!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Άμα σε χαλάει μην πάς!!!!
Με 90 ευρώ τις 10 μέρες άλλοι θα κάνανε τούμπες για παραθαλάσσιο μέρος!!! Μην λέμε ότι θέλουμε!!!
Ότι σε εσένα έρχεται 90 ευρώ με διαμονή-ξαπλωστροομπρέλα και ένα ασφαλή γενικ´α χώρο για τα παιδιά, σε άλλους έρχεται 500+ στην καλύτερη!!! Οπότε ναι, τσάμπα είναι!
Σε ότι αφορά τις μεταθέσεις που είπε ο πιο πάνω, είναι μέρος της δουλειάς! Δεν θέλεις μεταθέσεις; Δεν πάς στρατό ώς μόνιμος. Simple as that!
Αντέστρεψε το......όποιος διακοπές με 90€ σε σπίτια 50ετίας χωρίς καμιά άλλη παροχή (καθαριότητα, σεντόνια κλπ) και να αλλάζει πόλη-χωριό κάθε 2-4 χρόνια ας γινόταν στρατιωτικός. Simple as that!
Μηδέν εις το πηλίκο, τα λέμε για να τα λέμε.
-
Καλά τα λες, αλλά μην τους χαλάει κιόλας η ποιότητα . Δε τους χαλάει βασικά όπως και πολλά άλλα τζαμπατζηλίκια
Βέβαια εδώ το θέμα είναι περί θητείας και το θέμα είναι ότι τα φαντάρια ΠΗΖΟΥΝ , οι αξιωματικοί ας κλαίγονται αλλού .
κανένας εκτός από το περιβάλλον τους δε νοιάζεται -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Να μισούν έναν ολόκληρο λαό για αυτά που έκανε η τότε κυβέρνηση; Οκ...
Εγώ ξέρω ότι όλοι τα ίδια σκατά είμαστε....
ΚΑι δεν μισουνε ενα λαο. Tι μου δειχνες φωτο απο χουλιγκανια στα γηπεδα? Λεει κατι? Και στην Αθηνα καινε σημαιες Ελληνικες....
Με την λογικη την δικια σου λοιπον μπορω να σου βρω φωτο του ΑΠΟΕΛ με ελληνικες σημαιες και πανω η Κυπρος ειναι ελληνικη κλπ σε αντθεση με αυτες απο την ομαδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (αν δεν κανω λαθος). Στις δικες σου φωτο ακομα βλεπεις και μια ελληνικη σημαια που δειχνει το σφυροδρεπανο αντι γα τον σταυρο.... Μηπως σου δειχνει ενα clue για το τι εγραψα παραπανω?Το τι σημαινει η Κυπριακη σημαια και ποτε δημιουργηθηκε ξερουμε? Δεν ειναι κακκο να διαβαζεις και να μαθαινεις... Κακκο ειναι να φανατιζεσαι λογο θερμοκεφαλων χουλιγκανων...
Ο Σολομος Σολομου και ο Τασος Ισαακ τι ηταν φιλε μου? Μας μισουσαν και αυτοι? Τι δηλωναν?
Οι αντρες της ΕΔΥΚ? Γιατι πολεμησαν στην Κυπρο? Για δες κατι πραγματα.
Αυτα φιλε μου να κοιτας.... Και οχι τις μαλακιες που γινοντε στα γηπεδα απο ανεγκεφαλους......
Περί Θητείας [#3]