-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σκάει δεν μου είπες ρε πού μπαίνεις σε ποιό σώμα/όπλο?Το πήρες το R6?
Αεροπορια, Τριπολη. Το Μαϊο...
Δεν το πηρα το R. Ψαχνομαι ακομα και για αλλα μηχανακια κ δεν μπορω να αποφασισω.. ψηνομαι κ για gsxr, αλλα αν επικρατησει η λογικη θα παω για κανα fazer.. ειμαι σε μια φαση που εχω μαζεψει λεφτα κ εχω αποφασισει οτι θα τα διαθεσω για αγορα μηχανης, μαλιστα αμεσα, αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρος για το τι θελω.
εξηγουμαι: γενικως μου αρεσουν τα γυμνα, παντα μου αρεσαν. απο την αλλη θελω και καποια πρακτικοτητα. θα πηγαινοερχομαι αθηνα - πατρα... απο την αλλη θελω ss γιατι αν δεν παρω τωρα, δε νομιζω οτι θα παρω ποτε... οποτε ειμαι σε μια φαση -
Αεροπορία ε? Γενικά κολέγιο αλλά δεν ξερω τώρα που σταμάτησαν οι μετατάξεις μήπως πέφτει ζόρι?
Σχετικά με τη μηχανή σε κατανοώ πλήρως ανάλογη πρπ φάση πέρασα μεχρι να καταλήξω στο monster.
-
Τελικά δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.
Ολοι οι υπαξιωματικοί είναι ενοπλοι και προβλέπεται να εκτελούν και σκοπια ιεραρχικά απο κατω προς τα πάνω. Αν χρειαστεί θα κανουν και παραπάνω.Το θεμα είναι ότι τιποτα δεν ειναι παραξενο και αφυσικο .
Το προβλημα είναι η αυξηση των υπηρεσιών σε σχεση με την ασκηση της ειδικότητας του καθενός μόνιμου.
Τωρα αν ευχαριστιέστε μερικοι εδω μέσα που κανουν περισσοτερες υπηρεσίες αυτό σημαίνει αντιπάθεια .Δεν λέει κατι το ουσιώδες !Ελα αγορίνα στην ΠΑ και θα περασεις καλά!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αεροπορία ε? Γενικά κολέγιο αλλά δεν ξερω τώρα που σταμάτησαν οι μετατάξεις μήπως πέφτει ζόρι?Σχετικά με τη μηχανή σε κατανοώ πλήρως ανάλογη πρπ φάση πέρασα μεχρι να καταλήξω στο monster.
Πεφτει ζορι επειδη δεν υπαρχουν ατομα.. γενικως τα βυσματα εδω και καιρο την κανουν για ναυτικο γιατι την ΠΑ την εχουν ηδη κανει μπουρδελο, οποτε σειρα εχει το ΠΝ...
ναι θεωρητικα εχουν σταματησει οι μεταταξεις αλλα στην πραξη ολα γινονται με βυσμα...Στα της μηχανης θα τα πουμε κ στο θεμα του monster γιατι ειμαστε λιγακι off
Ελα αγορίνα στην ΠΑ και θα περασεις καλά!
το θεμα ειναι να μην επιτεθει ο οχτρος μεχρι το Μαϊο.. απο τη στιγμη που μπαινω εγω που ειμαι ΣΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ο ελληνικος λαος δεν εχει να φοβαται
-
Κατι ακουσα και για συνταξιοδοτηση των αξιωματικων στα 65 αντι για τα 42 η κανω λαθος??? Απο την μια ζωη και σημερα στις 2 ζωες και βλεπουμε...
(συγχωρεστε μου την εμπαθεια -ναι υπαρχει και σε μεγαλο βαθμο- αλλα ειμαι φρεσκος πολιτης ακομα!!!)Ο χρήστης elteo έγραψε:
malakies στον στρατο??
Εισαι σιγουρος???Ε ναι ...είναι πιο σημαντικό η σκοπιά για τον Ασμηνια (της ΣΤΥΑ) από τον συντηρήσει κάποιο αεροσκάφος.
Ε ρεΟποιος συντηρει ας συνεχισει να συστηρει! Οποιος , εκει στην σκοπια!!!
-
Δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν εκτελεί σκοπιά ή ότι άλλο ανάλογα με το τι προσφέρει στο συνεργείο του. Αντίθετα τα συνεργεία αδειάζουν για να φυλάμε τον εαυτό μας!!! Ελπίζω να μην ξυπνήσουν οι αποφασίζοντες μετά από απώλειες συναδέλφων ή αεροσκαφών (πιθανά θα τους τσούξει μάλλον το δεύτερο). Να φανταστείτε ότι αυτός που μου το είπε είναι από την αρχική ομάδα τεχνικών που εκπαιδεύτηκε στην Ιταλία στα νέα μας μεταγωγικά. Φανταστείτε εκμετάλλευση της επένδυσης που γίνεται.
-
Είναι τεράστιο σφάλμα η κατάργηση της θητείας στην Π.Α. Υπάρχουν τόσες εγκαταστάσεις εδάφους με υπερπολύτιμο και ακριβό υλικό που εννοείται ότι έχουν ανάγκη φύλαξης και εννοείται ότι το μόνιμο προσωπικό δεν επαρκεί και δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά. Από τους 50 ναύτες σε ένα γραφείο που χωρά 1 και από κάτι τρελά 1 μέσα 5-6-7-μη χανόμαστε έξω φτάσαμε σε αυτό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εάν το ναι πάει στο ράδιο αρβύλα όχι τότε. Ισχύει ότι 9μηνο=παραμεθόριος και 12μηνο=σπίτι σουΕ, τι, πού;
'Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι έχει ήδη δώσει εντολές προς τα Γενικά Επιτελεία οι οποίες επιπλέον αφορούν την τοποθέτηση των κατατασσομένων βάσει των προσόντων τους, την καταγραφή τους στον ΟΑΕΔ (από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου), καθώς και άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις που αφορούν την εκπαίδευση και την αναγνώριση προϋπηρεσίας ανάλογα με τις δραστηριότητές τους στη διάρκεια της θητείας τους.'
Αυτό πρέπει να είναι το ανέκδοτο του αιώνα...
Αυτό με τον ΟΑΕΔ τι εννοεί, ότι θα θεωρούνται ως άνεργοι; -
Μα στην Π.Α. ΜΟΝΟ οι σκοπιές είναι κάτι που χρησιμέυουν οι σμηνίτες...
Ααααα, και αγγαρείες που σε λαμογέυουν...
barman στη ΛΑΞ ήμουνα με 2ψήφειο αριθμό ωρών σκοπιάς σε όλη τη θητεία -
2 και σήμερα
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
2 και σήμερα+1
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Κατι ακουσα και για συνταξιοδοτηση των αξιωματικων στα 65 αντι για τα 42 η κανω λαθος??? Απο την μια ζωη και σημερα στις 2 ζωες και βλεπουμε...
(συγχωρεστε μου την εμπαθεια -ναι υπαρχει και σε μεγαλο βαθμο- αλλα ειμαι φρεσκος πολιτης ακομα!!!)παιδί είσαι να σε μαλώσουμε ;
malakies στον στρατο??
Εισαι σιγουρος???Ε ναι ...είναι πιο σημαντικό η σκοπιά για τον Ασμηνια (της ΣΤΥΑ) από τον συντηρήσει κάποιο αεροσκάφος.
Ε ρεΟποιος συντηρει ας συνεχισει να συστηρει! Οποιος , εκει στην σκοπια!!!
είναι μια άποψη κ αυτό...αλλά αφενός δεν έχει τόσο προσωπικό η ΠΑ αφετέρου είναι αυτό που λέει ο Μάνος επάνω.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
2 και σήμερα
+1
κάτσε φίλε, τα μπερδεύουμε...
εγώ για να μπω είμαι... -
Απολύεσαι?? Εγώ Τρίτη μπαίνω
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
2 και σήμερα
+1
κάτσε φίλε, τα μπερδεύουμε...
εγώ για να μπω είμαι...Κι εγώ για να μπώ
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είναι τεράστιο σφάλμα η κατάργηση της θητείας στην Π.Α. Υπάρχουν τόσες εγκαταστάσεις εδάφους με υπερπολύτιμο και ακριβό υλικό που εννοείται ότι έχουν ανάγκη φύλαξης και εννοείται ότι το μόνιμο προσωπικό δεν επαρκεί και δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά. Από τους 50 ναύτες σε ένα γραφείο που χωρά 1 και από κάτι τρελά 1 μέσα 5-6-7-μη χανόμαστε έξω φτάσαμε σε αυτό.Μήπως χάθηκε κάτι πρόσφατα?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Είναι τεράστιο σφάλμα η κατάργηση της θητείας στην Π.Α. Υπάρχουν τόσες εγκαταστάσεις εδάφους με υπερπολύτιμο και ακριβό υλικό που εννοείται ότι έχουν ανάγκη φύλαξης και εννοείται ότι το μόνιμο προσωπικό δεν επαρκεί και δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά. Από τους 50 ναύτες σε ένα γραφείο που χωρά 1 και από κάτι τρελά 1 μέσα 5-6-7-μη χανόμαστε έξω φτάσαμε σε αυτό.
Μήπως χάθηκε κάτι πρόσφατα?
Μήπως το βρήκαμε;
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=49
-
Mπα δεν λέει τίποτα αυτό! Το υπολοιπο που είναι?
-
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
Πουλούσαν μεταθέσεις σε φαντάρουςΚύκλωμα που πουλούσε υποσχέσεις για μεταθέσεις φαντάρων έχει εντοπιστεί από την ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον αρχηγό, στρατηγό Φραγγούλη Φράγκο, να ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα για να εξεταστεί το θέμα και πέραν της συγκεκριμένης περίπτωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού, έπειτα από καταγγελία ενδιαφερομένου, εντοπίστηκε κύκλωμα που υποσχόταν μεταθέσεις φαντάρων στην Αθήνα. Μέχρι χθες το βράδυ είχε εντοπιστεί ένας από τους δράστες, ο οποίος ζητούσε από 200 μέχρι και 400 ευρώ για κάθε μετάθεση. Λέγεται ότι πρόκειται για έναν έφεδρο αξιωματικό που είχε πρόσβαση σε λίστες στρατευμένων, επικοινωνούσε με φαντάρους, έταζε μεταθέσεις και ζητούσε να κατατεθούν σε λογαριασμό τα χρήματα. Εχουν χρησιμοποιηθεί διάφορα ονόματα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες, κάποια από τα οποία είναι πραγματικά και κάποια ψεύτικα.
Ανώτεροι αξιωματικοί του επιτελείου υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και άλλοι στο κύκλωμα και σύντομα θα υπάρξουν σχετικά στοιχεία. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει εντολή να ανοίξει ο λογαριασμός στον οποίο τουλάχιστον 10 ενδιαφερόμενοι έχουν καταθέσει το ποσό που τους ζητήθηκε.
Επειδή τα τελευταία χρόνια πολλά έχουν ακουστεί για πληρωμένες μεταθέσεις, μάλιστα υπήρξαν και μεταθέσεις αξιωματικών από συγκεκριμένα γραφεία χωρίς όμως να έχει αποδειχθεί τίποτα, ο αρχηγός του επιτελείου, αφού διέταξε ΕΔΕ για το θέμα, ζήτησε από τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου να εξετάσει το θέμα ευρύτερα.
Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητηθούν τις επόμενες ημέρες στοιχεία για τις μεταθέσεις, ποιοι τις χειρίζονται και ποιοι έχουν πρόσβαση σε αυτές.
Τα στοιχεία θα δοθούν στον εισαγγελέα, ο οποίος θα εξετάσει και ανώνυμες καταγγελίες που κατά καιρούς έχουν γίνει στο επιτελείο. Αξιωματικοί του ΓΕΣ έλεγαν ότι είναι μια ευκαιρία ώστε όλοι όσοι έχουν πέσει θύματα είτε τώρα είτε στο παρελθόν να το καταγγείλουν έστω και ανώνυμα για να εξαρθρωθεί εντελώς το κύκλωμα.
Γ. Τσακ. -
Δεν μου κανει εντυπωση.
Περί Θητείας [#3]