-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν είναι δυνατόν να θέλουν γιατρό σε ΚΑΑΥ το χειμώνα, μονάδα με 25 άτομα, και το 496 στον Διδ/χο να χει 2 οπλίτες γιατρούς. Α, θέλουν γιατρό για να ανοίγει το γυμναστήριο στο οποίο ασκούνται οι αξιωματικοί της ανωτάτης σχολής πολέμου, μήπως και πάθουν κάτι τα πουλάκια μου. Λες και στον έξω κόσμο έχουν όλοι έναν γιατρό να τους κρατάει το χέρι.
xoxoxoxoxo ζοριζεται το ποντικι
το μόνο ζόρι που έχω είναι ότι θα πεθάνουν τα εγκεφαλικά κύτταρά μου από την αχρηστία
όταν τρέχαμε και δεν φτάναμε στο κουφόβουνο όμως...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελικά βρε παιδιά ποιοί δουλεύουν στο στρατό? Πέστε μου καί μένα να μάθω!
Εχει σημασια; Ουτως ή αλλως η δουλεια που κανουν (κι ας την κανουν ασταματητα απο το πρωι ως το βραδυ) ειναι χωρις λογο και λογικη. Το προβλημα με τους ΕΠΥ/ΕΜΘ/ΕΠΟΠ δεν ειναι οτι δε δουλευουν: ειναι οτι υπαρχουν.
+απειρο!
Κατασπαταληση δημοσιου χρηματος αλλα και της νοημοσυνης ολων μας που υπηρετησαμε...Κοίτα την νοημοσύνη μας την υποτιμούν και οι βενζινάδες αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
Γιατι οχι? Σε τσουζει ο ποπος μηπως...?
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Αστοχο, ανουσιο και αναιτιο σχολιο... μαλλον προκλητικο! Δεν θα εκπλαγω αν σου μιλησουν στα γαλλικα...
-
Σαφεστατα! Αντιστοιχου βεληνεκους με το πρωτο σχολιο... Ειδικα αν σκεφτουμε οτι ειμαστε σε ενα θεμα σχετικο με τον στρατο!
Ας πουνε οτι θελουν! Απο το ενα θα μπουν απο το αλλο θα βγουν.... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω στειλει ενα manananggal να τον φαει!!!!!!Δεν κάνουν αστεία με αυτά τα πράγματα!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχω στειλει ενα manananggal να τον φαει!!!!!!
Δεν κάνουν αστεία με αυτά τα πράγματα!
Δεν αστειευομαι!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Θα του στείλουμε κι ένα σκόρδο να αμυνθεί...
Είναι ένα θέμα όμως που δεν καταλαβαίνεις στο γραπτό λόγο πως εννοεί κάποιος κάτι που έγραψε...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Θα του στείλουμε κι ένα σκόρδο να αμυνθεί...
Είναι ένα θέμα όμως που δεν καταλαβαίνεις στο γραπτό λόγο πως εννοεί κάποιος κάτι που έγραψε...
Οσο αφορα αυτα που εχω εγω γραψει ειναι γραμμενα σε χιουμοριστικο υφος.Νομιζα οτι ηταν φανερο κατι τετοιο
-
Εγώ μιλάω σοβαρά όμως.
Ασχολούμαι με την εκτροφή manananggal επαγγελματικά. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οσο αφορα αυτα που εχω εγω γραψει ειναι γραμμενα σε χιουμοριστικο υφος.Νομιζα οτι ηταν φανερο κατι τετοιο
Βασικά, δεν το έλεγα για εσένα, αλλά για τον xenos:
Αλλά λύθηκαν οι απορίες μου...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ μιλάω σοβαρά όμως.
Ασχολούμαι με την εκτροφή manananggal επαγγελματικά. :shift:έχω ένα αρσενικό chupacabra άμα θες να τα ζευγαρώσουμε στείλε πμ
-
να μου κρατήσετε ένα παρδαλό παρακαλώ
εκπαιδεύονται??
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Εγώ μιλάω σοβαρά όμως.
Ασχολούμαι με την εκτροφή manananggal επαγγελματικά. :shift:έχω ένα αρσενικό chupacabra άμα θες να τα ζευγαρώσουμε στείλε πμ
Είναι λίγα τα manananggal που πάνε με chupacabra. Πρέπει να είναι πολύ τελειωμένο το manananggal, πιωμένο τύφλα κ να παίρνει τα φύλλα και τα δέντρα.
Μπορεί κάτι να βρούμε.
Α, και αβάδιστο κιόλας! -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εκπαιδεύονται??
Εννοείται! Μπορείς να το έχεις για φύλακα (άντε να μπει κανάς μλκ@ς μετά! ), για παρέα κλπ. Μόνο που θέλει βόλτα 1 φορά το βράδυ να φάει κανένα έμβρυο, στις πείνες και ενήλικο μετά από δική σου προτροπή του στυλ: 'Φάε έναν μλκ@!'
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Τελικά βρε παιδιά ποιοί δουλεύουν στο στρατό? Πέστε μου καί μένα να μάθω!
Εχει σημασια; Ουτως ή αλλως η δουλεια που κανουν (κι ας την κανουν ασταματητα απο το πρωι ως το βραδυ) ειναι χωρις λογο και λογικη. Το προβλημα με τους ΕΠΥ/ΕΜΘ/ΕΠΟΠ δεν ειναι οτι δε δουλευουν: ειναι οτι υπαρχουν.
+απειρο!
Κατασπαταληση δημοσιου χρηματος αλλα και της νοημοσυνης ολων μας που υπηρετησαμε...Κοίτα την νοημοσύνη μας την υποτιμούν και οι βενζινάδες αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
Ε δεν με τσούζει όταν θέλεις να μου πουλήσεις απλή 95αρα για σούπερ ουάου 95 (Vpower) χωρίς να στο ζητήσω κύριε;
Ασε τα ψόφια τώρα και μην μας το παίζεις υπεράνω. Κοιτάξτε πρώτα την καμπούρα σας και ύστερα μιλάτε. -
Δεν μου λέτε ρε παιδιά τα τελευταία 12-13 ποστ τί σχέση έχουν με το θέμα ;
-
Αυτο ψαχνω κι εγω
-
Έχουν σχέση. Στρατό πήγατε; Αν ναι δεν συναντήσατε manananggal ;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Δεν μου λέτε ρε παιδιά τα τελευταία 12-13 ποστ τί σχέση έχουν με το θέμα ;Av έχεις 4 manananggal κάνεις 6μηνο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν μου λέτε ρε παιδιά τα τελευταία 12-13 ποστ τί σχέση έχουν με το θέμα ;
Av έχεις 4 manananggal κάνεις 6μηνο.
Και δεν μου λές τί είναι αυτά τα manananggal πως τα λες , για να έχουμε καλό ρώτημα ;
Περί Θητείας [#3]