-
καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι παιζει με τους εποπ στην αεροπορια.σκεφτομαι να κανω χαρτια για μηχανικος-εποπ. αξιζει? θα εχω συνεχεια μεταθέσεις? απο λεφτα? σκοπιες αγγαριες? θα πρεπει να κανω διανυκτερεύσεις μεσα? οποιος ξερει παρακαλω να βοηθησει.
-
-
Ο χρήστης tolios84 έγραψε:
καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι παιζει με τους εποπ στην αεροπορια.σκεφτομαι να κανω χαρτια για μηχανικος-εποπ. αξιζει? θα εχω συνεχεια μεταθέσεις? απο λεφτα? σκοπιες αγγαριες? θα πρεπει να κανω διανυκτερεύσεις μεσα? οποιος ξερει παρακαλω να βοηθησει.Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην αεροπορία νεαρέ απο άτομα με γνώσεις και όρεξη για δουλειά και μην ακούς αυτά που λένε εδώ μέσα.
Η προκύρηξη ισχύει και αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά πήγαινε στα ΚΕΠ του δήμου σου να την βγάλεις φωτοτυπία να την πάρεις.
Τα υπολοιπα περί αν αξίζει ,μισθός ,αγγαρείες,μεταθέσεις κλπ δεν ειναι ο κατάλληλος χώρος!
Πάντος αρχικά ρώτησε την τσέπη σου και αναρωτήσου αν έχεις προοπτική στο αβέβαιο ελεύθερο επάγγελμα .
Έγω απλά σου λέω ότι άτομα που ήρθαν ουσιαστικά αγράμματοι στην ΠΑ αυτη την στιγμή είναι επιστήμονες στην ειδικότητά τους!
Στην εποχη που ζούμε το ερώτημα του 'αν αξιζει' ίσως είναι και πολυτέλεια τελικά!
Βρες κάποιον απο μέσα να σου μιλήσει κατ 'ιδίαν και όχι μεσω διαδικτίου!
Θα μπερδευτείς εδώ ! -
http://www.youtube.com/watch?v=CqLsByxQ ... re=related
-
Ο χρήστης tolios84 έγραψε:
καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι παιζει με τους εποπ στην αεροπορια.σκεφτομαι να κανω χαρτια για μηχανικος-εποπ. αξιζει? θα εχω συνεχεια μεταθέσεις? απο λεφτα? σκοπιες αγγαριες? θα πρεπει να κανω διανυκτερεύσεις μεσα? οποιος ξερει παρακαλω να βοηθησει.tolios you can be E-ΠΟΠ star !!!
(πέρα απ την πλάκα, καλή επιτυχία)
Από Αεροπορία δε σκαμπάζω, μα αν κρίνω απ το..μάχημο πεζικό, οι Εποπ ουσιαστικά τα ξύνουν...
-
9 ήρθαν.... οι 7 είναι άοπλοι....
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
9 ήρθαν.... οι 7 είναι άοπλοι....σήμερα έχετε όλοι ρεπώ?
-
9 ήρθαν.... οι 7 είναι άοπλοι....Εχει και εκλογες
-
9 ήρθαν.... οι 7 είναι άοπλοι....πω τίγκα στο βύσμα. no mercy σ'αυτά τα σκατορεμάλια
-
Πλάκα κάνετε ,αυτοί είναι κιόλας διοικητές!
-
Η 23 ΕΜΑ έχει υπ'ευθύνη της τα μαγειρεία, είναι και από τις αγαπημένες των ταξιάρχων πάντα, οπότε...θα βρεθούν να απασχοληθούν!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η 23 ΕΜΑ έχει υπ'ευθύνη της τα μαγειρεία, είναι και από τις αγαπημένες των ταξιάρχων πάντα, οπότε...θα βρεθούν να απασχοληθούν!η 23 έχει υπ'ευθύνη της ΤΑ ΠΑΝΤΑ
-
Η 23 ΕΜΑ έχει υπ'ευθύνη της τα μαγειρεία, είναι και από τις αγαπημένες των ταξιάρχων πάντα, οπότε...θα βρεθούν να απασχοληθούν!
η 23 έχει υπ'ευθύνη της ΤΑ ΠΑΝΤΑ
εχει και σενα στο κεφαλι της...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η 23 έχει υπ'ευθύνη της ΤΑ ΠΑΝΤΑ
εχει και σενα στο κεφαλι της...
-
Γνωριζει κανεις τι ειδικοτητα υπαρχει στην Λαρισα; ή ειδικοτητες
-
Αποριες για Ειδικες Δυναμεις
-
Ξερω οτι τις πρωτες μερες, οπου κ να παρουσιαστεις μπορεις να δηλωσεις για Ειδικες Δυναμεις. Ισχυει ομως και για την Αεροπορια αυτο; Γιατι εγω για Ιπταμενος και Τζεντλεμαν παω με cone τον Obama αλλα θελω να ΕΞΑΣΚΗΘΩ σε ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ συνθηκες, τοσο σωματικα οσο και ψυχολογικα. (βλ 2)
-
Υπαρχει, περα απο τα χωσιματα ΚΑΙ πραγματικη εκπαιδευση (πεζοπορειες, αναρριχησεις, εξασκηση σε εικονικες πολεμικες συνθηκες, οτιδηποτε τελοσπαντων); Ή ειναι πολυ κλο κλο και απο αυγο τιποτα; Δε με πειραζουν τα χωσιματα αλλα αν ειναι να ειναι ΜΟΝΟ χωσιματα μενω ιπταμενος να τα ξυνω, δεν εχει να λεει. Εγω θελω να χωθω εκει για ΠΟΛΕΜΟ.
-
Επειδη εχω ασχοληθει με τον πρωταθλητισμο (μεγαλες διακρισεις σε ενοργανη) και μετα με μπαλα (σε ερασιτεχνικη κατηγορια) πιστευω πως την εχω τη σκληρη εκπαιδευση και γουσταρω κιολας. Εχω κοιλιακους φετες λεμε! Εχω 3 βαθμους μυωπια ομως, παιζει καποιο ρολο; Επισης εχω 4 τρυπες στα αυτια (δε φοραω πια σκουλαρικια εδω και πολλα χρονια, αλλα δε νομιζω να εχουν κλεισει), δε νομιζω να πειραζει ε;
-
Εχω ακουσει οτι οι ΕΔ εχουν ΦΛΩΡΕΨΕΙ επειδη πανε ολοι οι ΦΛΩΡΟΙ με βυσμα για να παρουν απλα τα μορια. Ισχυει; Δε γουσταρω φλωρους και να'ναι μπουρδελο η φαση, θελω να παω για τη ΣΚΛΗΡΗ πολεμικη εκπαιδευση.
ΥΓ Δεν τρολλαρω, ψηνομαι αγρια αρκει να αξιζει τον κοπο η εκπαιδευση οχι να εχει απλα περισσοτερο χωσιμο.
-
-
Ζητα να πας σε καποιο ΕΤΕΘ ...Κανουν μεχρι και 50 χμ πορεια με φουλ εξαρτηση.Απο προσωπικη εμπειρια υπαρχει και εκπαιδευση με σκαφη και 'ταξιδακια' και απο ολαΑπο βολες αλλο τιποτα ...Μονο για φλωρους δεν ειναι...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ζητα να πας σε καποιο ΕΤΕΘ ...Κανουν μεχρι και 50 χμ πορεια με φουλ εξαρτηση.Απο προσωπικη εμπειρια υπαρχει και εκπαιδευση με σκαφη και 'ταξιδακια' και απο ολαΑπο βολες αλλο τιποτα ...Μονο για φλωρους δεν ειναι...Ο skye ρωτάει για μονάδα ειδικών δυνάμεων στην αεροπορία. Τα ΕΤΕΘ είναι μονάδες του στρατού ξηράς. Δε νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχη στην αεροπορία.
-
Το ξερω οτι ειναι του ΣΞ.Στην ΠΑ δεν εχω ιδεα τι παιζει...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αποριες για Ειδικες Δυναμεις-
Ξερω οτι τις πρωτες μερες, οπου κ να παρουσιαστεις μπορεις να δηλωσεις για Ειδικες Δυναμεις. Ισχυει ομως και για την Αεροπορια αυτο; Γιατι εγω για Ιπταμενος και Τζεντλεμαν παω με cone τον Obama αλλα θελω να ΕΞΑΣΚΗΘΩ σε ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ συνθηκες, τοσο σωματικα οσο και ψυχολογικα. (βλ 2)
-
Υπαρχει, περα απο τα χωσιματα ΚΑΙ πραγματικη εκπαιδευση (πεζοπορειες, αναρριχησεις, εξασκηση σε εικονικες πολεμικες συνθηκες, οτιδηποτε τελοσπαντων); Ή ειναι πολυ κλο κλο και απο αυγο τιποτα; Δε με πειραζουν τα χωσιματα αλλα αν ειναι να ειναι ΜΟΝΟ χωσιματα μενω ιπταμενος να τα ξυνω, δεν εχει να λεει. Εγω θελω να χωθω εκει για ΠΟΛΕΜΟ.
-
Επειδη εχω ασχοληθει με τον πρωταθλητισμο (μεγαλες διακρισεις σε ενοργανη) και μετα με μπαλα (σε ερασιτεχνικη κατηγορια) πιστευω πως την εχω τη σκληρη εκπαιδευση και γουσταρω κιολας. Εχω κοιλιακους φετες λεμε! Εχω 3 βαθμους μυωπια ομως, παιζει καποιο ρολο; Επισης εχω 4 τρυπες στα αυτια (δε φοραω πια σκουλαρικια εδω και πολλα χρονια, αλλα δε νομιζω να εχουν κλεισει), δε νομιζω να πειραζει ε;
-
Εχω ακουσει οτι οι ΕΔ εχουν ΦΛΩΡΕΨΕΙ επειδη πανε ολοι οι ΦΛΩΡΟΙ με βυσμα για να παρουν απλα τα μορια. Ισχυει; Δε γουσταρω φλωρους και να'ναι μπουρδελο η φαση, θελω να παω για τη ΣΚΛΗΡΗ πολεμικη εκπαιδευση.
ΥΓ Δεν τρολλαρω, ψηνομαι αγρια αρκει να αξιζει τον κοπο η εκπαιδευση οχι να εχει απλα περισσοτερο χωσιμο.
Αν πραγματικά πιστεύεις αυτά που γράφεις ,υπαρχει ανάλογη μονάδα με έδρα την 112 πμ.που ανήκει στην π.α με ασκήσεις κατηγορίας ο.υ.κ.Με ενα τηλ θα μάθεις λεπτομέρειες.
Αν όχι,, μην πάς γιατι θα σου' ''σκίσουν το κ,,,,,,,ι!'' (μετα συνχωρίσεως) -
Περί Θητείας [#3]