-
Εβαλα και σειρα,και τελος του μηνος τους περιμενουμε κ στην μοναδα!
Ασε,εχει αρχισει να βαραινει κ επικινδυνα ο μπερες...@zx lover
Και εγω ετρωγα τρελο χωσιμο στη δουλεια,αλλα εκανα κατι που γουσταρα,πληρωνομουν και το βραδυ ειχα 6-7 ωρες συνεχομενου υπνου! -
Προς ολους τους ατυχους τεθωρακισμενους φανταρους.
ΜΑΚΡΥΑ απο 25 Εμα πετροχωρι.
Καντε οτι μπορειτε, πηγαινετε εκκλησια εξομολογηθειτε δεν ξερω κι εγω τι..
Γενικα μην πατε καθολου τεθωρακισμενα.. το τι λαδι, καυσαεριο , γρασσο, λασπη κλπ κλπ τρωμε στη μαπα καθε μερα δεν περιγραφεται...
Τις καλημερες μου απο την κατα τα αλλα πανεμορφη Ξανθη
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Προς ολους τους ατυχους τεθωρακισμενους φανταρους.ΜΑΚΡΥΑ απο 25 Εμα πετροχωρι.
Γενικα μην πατε καθολου τεθωρακισμενα.. το τι λαδι, καυσαεριο , γρασσο, λασπη κλπ κλπ τρωμε στη μαπα καθε μερα δεν περιγραφεται...
αμα τα κανεις ολα αυτα, τοτε να χαιρεσαι γιατι εισαι στο σωστο μερος και κανεις αυτο που για το οποιο σε 'προσλαβανε'
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Τις καλημερες μου απο την κατα τα αλλα πανεμορφη ΞανθηΚαλά Ξάνθη υποτίθεται ότι είναι τα LEΟ-2 HEL με τα κλιματιζόμενα υπόστεγα κλπ. Λογικά δεν πρέπει να παίζει η ταλαιπωρία που υπήρχε με τα μτχ ,τις βλάβες και την υποδομή του '60.
-
Θα εβαζα φωτος..
Τα Λεο 2 ειναι παντως αρκετα καλα 'οχηματα'. μεχρι και θυρα usb εχουν, καλο?μεσα μυριζουν οπως τα καινουρια αμαξια. απο ηλεκτρονικα εχουν τα παντα. η φαση ειναι που οταν γινεται βολη 10 χλμ μακρυα και τρανταζονται τα παντα στους θαλαμους.
Ομως δυστυχως εχουν απο τα 50 μολις τα 20 σε υποστεγα και τα υπολοιπα εξω σκεπασμενα με μουσαμαδες στον λεγομενο 'ορχο'.
να σαπιζουν απο την υγρασια και τη σκονη..
Πικρα δεν ειναι για φανταρους αυτη η ζωη. καθαρισε το αρμα απ τη σκονη και γυρω γυρω αν εχει μονο χωμα..
-
εμα και καλή υπάρχει; μπαααααααααααα
μακράν ό,τι χειρότερο για έναν φαντάρο τα τθ, με το πβ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση
ελάτε και σεις στο πανέμορφο υγειονομικό, εκλογές έρχονται
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
εμα και καλή υπάρχει; μπααααααααααααμακράν ό,τι χειρότερο για έναν φαντάρο τα τθ, με το πβ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση
ελάτε και σεις στο πανέμορφο υγειονομικό, εκλογές έρχονται
τον Αύγουστο συνάντησα έναν τύπο που θα παρουσιαζόταν στην Άρτα. του λέω:
-'γιατρός?'
-'όχι, δικηγόρος' απαντάβύσμα...
-
TΘ και τα μυαλά στα κάγκελα!!
και αν δεν περάσεις απο ΕΜΑ δεν έχεις ζήσει τίποτα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
TΘ και τα μυαλά στα κάγκελα!!και αν δεν περάσεις απο ΕΜΑ δεν έχεις ζήσει τίποτα
Ελπίζω να μην παρκαρεις το ροζ σου αυτοκινητο μεσα στην τιμημενη 23ΕΜΑ ε;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
TΘ και τα μυαλά στα κάγκελα!!
και αν δεν περάσεις απο ΕΜΑ δεν έχεις ζήσει τίποτα
Ελπίζω να μην παρκαρεις το ροζ σου αυτοκινητο μεσα στην τιμημενη 23ΕΜΑ ε;
Ασε ρε Hunter... ετουτος ειναι χαζος! Καθεται βαφει ολοκληρα αρματα, και δεν ριχνει και ενα βαψιματακι στην ροζ κορολα να σταματησουμε να τον δουλευουμε Το ποιο αστειο ειναι πως και αλλοι εκει μεσα του το προτειναν να ριξει μια παραλλαγη στο pink Toyota
Α ρε Βασιλακη.... σε εχουν παρει ολοι πρεφα
-
δεν ξέρω αν ειναι χειρότερο να σου την λέει ο corsair ή οι εποπ........
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
τρελη μαυριλα....
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
το τι λαδι, καυσαεριο , γρασσο, λασπη κλπ κλπ τρωμε στη μαπα καθε μερα δεν περιγραφεται...Αυτο το γρασσο,δεν παλευότανε.
Θυμαμαι οταν καναμε συντηρηση στα πυροβολα (βγαζαμε το θερμοαπαγωγικο καλυμα,καθαριζαμε ολη την κανη απο το παλιο γρασσο και την ξαναγεμιζαμε με τις χουφτες με καινουριο) που οποιος περνουσε κατω απο το πυροβολο,έχανε το τζοκευ του,που κολουσε πάνω στο γρασσο της κανης!!!
Και,φυσικα,γεμιζαμε και εμεις γρασσο μεχρι τις μασχαλες. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
το τι λαδι, καυσαεριο , γρασσο, λασπη κλπ κλπ τρωμε στη μαπα καθε μερα δεν περιγραφεται...
Αυτο το γρασσο,δεν παλευότανε.
Θυμαμαι οταν καναμε συντηρηση στα πυροβολα (βγαζαμε το θερμοαπαγωγικο καλυμα,καθαριζαμε ολη την κανη απο το παλιο γρασσο και την ξαναγεμιζαμε με τις χουφτες με καινουριο) που οποιος περνουσε κατω απο το πυροβολο,έχανε το τζοκευ του,που κολουσε πάνω στο γρασσο της κανης!!!
Και,φυσικα,γεμιζαμε και εμεις γρασσο μεχρι τις μασχαλες.Καλά εσύ πότε υπηρέτησες κι είχατε Θ/Α περίβλημα;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Καλά εσύ πότε υπηρέτησες κι είχατε Θ/Α περίβλημα;
Στον Τρωικό πόλεμο.Τα αρματα ειχαν τεσσερα ολόκληρα αλογα,με δορατα των 76 ιντσων!!!Του Αχιλλέα,θυμαμαι,ειχε αιχμη απεμπλουτισμενου ουρανιου!!!
Μεγαλες δοξες!!!Το 90 παρουσιαστηκα,μεχρι το 92 υπηρετούσα.Τα Leo-1 ειχαν θερμοαπαγωγικο καλυμα στο πυροβολο.
Πολύ γρασσο ρε φιλε!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλά εσύ πότε υπηρέτησες κι είχατε Θ/Α περίβλημα;
Στον Τρωικό πόλεμο.Τα αρματα ειχαν τεσσερα ολόκληρα αλογα,με δορατα των 76 ιντσων!!!Του Αχιλλέα,θυμαμαι,ειχε αιχμη απεμπλουτισμενου ουρανιου!!!
Μεγαλες δοξες!!!Το 90 παρουσιαστηκα,μεχρι το 92 υπηρετούσα.Τα Leo-1 ειχαν θερμοαπαγωγικο καλυμα στο πυροβολο.
Πολύ γρασσο ρε φιλε!!!Δλδ. Λιτόχωρο ήσουνα, σα να λέμε. 23η κ 26η ;
-
Ναι,σωστα.
23η ΕΜΑ.Στην 26 ήταν οι Νότιοι,στην 23 οι Βόρειοι.
Ειχες καμια σχεση με αυτες τις επιλαρχιες; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ναι,σωστα.
23η ΕΜΑ.Στην 26 ήταν οι Νότιοι,στην 23 οι Βόρειοι.
Ειχες καμια σχεση με αυτες τις επιλαρχιες;Τσουκ, άσε που είσαι και πολύ παλιός
-
Υποχρεωτική άδεια εξόδου κάθε τρεις ημέρες στους στρατιώτες ζητά το ΓΕΣ
Την υποχρεωτική χορήγηση άδειας εξόδου κάθε τρεις ημέρες σε όλους τους στρατιώτες προβλέπει διαταγή προς τους διοικητές των στρατοπέδων, την οποία εξέδωσε πριν λίγες ημέρες ο νέος αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος, Φραγκούλης Φράγκος.
Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», τους τελευταίους μήνες έχουν δημιουργηθεί εκρηκτικές καταστάσεις στο σύνολο σχεδόν των στρατοπέδων από την έλλειψη προσωπικού.
Υπήρχαν μάλιστα καταγγελίες ότι οι διοικητές κρατούσαν μέσα τους στρατιώτες ακόμα και 20-30 ημέρες.
Για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης ο νέος αρχηγός ΓΕΣ με επείγουσα σήματά του δίνει εντολές για τις εξόδους ανά τρεις ημέρες και τονίζει ότι αν δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό συνεχώς, να χορηγείται υπηρεσιακή άδεια εξόδου μερικών ωρών.
Επίσης, για τους Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ) αναφέρει ότι δεν πρέπει να κάνουν περισσότερες από επτά υπηρεσίες (διανυκτερεύσεις) τον μήνα.
πηγή: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
μ αρέσει που προσπαθούν να νοικοκυρέψουν τον ΕΣ
έχουν χιούμορ τελικά...
Περί Θητείας [#3]