-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σαν σημερα απολυθηκα απο τον Στρατό το 1999.
Τι ωραια μερα..
98Α
252Γέρασες
-
Καλησπέρα παιδία, Είμαι στρατιώτης Υλικού πολέμου και πήρα Μετάθεση στην Σάμο παραμεθόριο , ξέρεις κανείς πως είναι εκεί ? απο αυτά που έχω δει δεν έιναι και το καλύτερο
-
Δεν είναι και ό,τι καλύτερο η Σάμος, αλλά εντάξει υλικοπόλεμος είσαι οπότε δεν θα περάσεις και πολλά μαρτύρια.
-
υλικου πολεμου....!τι μου θύμησες τώρα!!!
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είναι και ό,τι καλύτερο η Σάμος, αλλά εντάξει υλικοπόλεμος είσαι οπότε δεν θα περάσεις και πολλά μαρτύρια.Αν θες να μάθεις για μαρτύρια καλύτερα ρώτα τις μονάδες ΤΘ στη Σαμο... Μακράν ότι χειρότερο στο νησί...
Απο κεί και πέρα έχει και πολύ χαλαρές μονάδες σε επίπεδα χυμείου.. -
Ε σε εμάς στα ΤΘ, παντού μαρτυρικά είναι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε σε εμάς στα ΤΘ, παντού μαρτυρικά είναι...Εμένα το λές ??? τους έβλεπά κάθε μέρα τι τραβάγανε (ακόμα και τα Επόπια) και ευχαριστούσα το Θεό που μπήκα ΠΒ. Όχι βέβαια ότι συγκρινόμασταν με άλλες μονάδες αλλα ήταν πιο ανθρώπινα τα πράγματα μεν , με τρομερές αδικίες , υπέρ των εποπ μας δε.
Τεσπα -
Να πατε να δειτε το FURY οσοι δεν το εχετε δει
-
Ο χρήστης gastone13 έγραψε:
Εμένα το λές ??? τους έβλεπά κάθε μέρα τι τραβάγανε (ακόμα και τα Επόπια) και ευχαριστούσα το Θεό που μπήκα ΠΒ.Που να το ζήσεις κιόλας.
Να πατε να δειτε το FURY οσοι δεν το εχετε δει
Αξίζει ή είναι αμερικανιά;
-
Δεν είναι αμερικανιά,είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα........τα εφέ βοηθούν να βιώσεις την ζωή στην ''κονσέρβα'.
-
Χμμμ... θα το δω και θα σου πω αν έχει σχέση με την πραγματικότητα ή όχι.
-
Ο χρήστης Giannhslive έγραψε:
Καλησπέρα παιδία, Είμαι στρατιώτης Υλικού πολέμου και πήρα Μετάθεση στην Σάμο παραμεθόριο , ξέρεις κανείς πως είναι εκεί ? απο αυτά που έχω δει δεν έιναι και το καλύτεροΓαμιεται η Σαμος και ολοι οι ζουγκλαιοι σαμιωτες. Νταξ καλα θα σαι εκτος αν σε πεταξαν με τπτ αποσπαση αλλου. Το νησι εχει τρελο προβλημα και βασικα ουτε για διακοπες δεν αξιζει. Απ τα χειροτερα μερη αυτη τη στιγμη για φανταρο. Αλε αμα μπορεις το γρηγοροτερο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλησπέρα παιδία, Είμαι στρατιώτης Υλικού πολέμου και πήρα Μετάθεση στην Σάμο παραμεθόριο , ξέρεις κανείς πως είναι εκεί ? απο αυτά που έχω δει δεν έιναι και το καλύτερο
Γαμιεται η Σαμος και ολοι οι ζουγκλαιοι σαμιωτες. Νταξ καλα θα σαι εκτος αν σε πεταξαν με τπτ αποσπαση αλλου. Το νησι εχει τρελο προβλημα και βασικα ουτε για διακοπες δεν αξιζει. Απ τα χειροτερα μερη αυτη τη στιγμη για φανταρο. Αλε αμα μπορεις το γρηγοροτερο.
Εγώ ένιωσα αυτό που περιγράφεις όταν βρέθηκα στη Σπάρτη για εκπαίδευση 2 μηνών.
-
Ακόμα μαύρη είναι η ζούγκλα; Και γω λέω απο τότε που φύλαγα σκοπιά με τόξο στο μαλαγάρη θα χει φτιάξει το πράμα...
-
axxaxaxaxaxa STo 212 kai sy e?
-
Μια χαρα και κατι παραπανω για κεντρο μου φανηκε η Σπαρτη... Δε ξερω και για τι εποχη μιλας..
-
Εγώ πέρασα από εκεί το 2000.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
axxaxaxaxaxa STo 212 kai sy e?Απο κάτω στην 79 ΜΕΘ πυροβολικό. Πω ρε αδερφέ τι μου θύμισες...
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
axxaxaxaxaxa STo 212 kai sy e?
Απο κάτω στην 79 ΜΕΘ πυροβολικό. Πω ρε αδερφέ τι μου θύμισες...
E ναι παλια λεγοταν 212..οι ταριφες ακομα ετσι το ξερουν..κι εγω 79 μεθ ημουν... Καναν γιοβανουδη σε κοβω να ειχες....
-
Βασικά το 212 αναφέρεται στο ταγμα μεζικού, η 79 μεθ στο πυροβολικό και δίπλα ήταν και οι διαβιβάσεις. Όλο μαζί το στρατόπεδο λεγόταν στρατόπεδο μαλαγάρη. Το όνομα που ανέφερες δε μου λέει κάτι. Εντάξει δεν πολέμησα και στη κατοχή, πλάκα έκανα περισσότερο που ανέφερα τα τόξα πριν . Τέλη του 90 πήγα.
Περί Θητείας [#3]