-
Mάλλον ότι θα γίνει μπαμπάς, με το καλό
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν δεν ειχα γυναικα μαλιστα, συντομα μητερα
τι θέλει να πει ο ποιητής;
μαλλον οτι κατι εσπασε θελει να πει, και τωρα θα πληρωσει τα σπασμενα
-
Αγαπητε mjacob επειδη ειμαι της δουλειας απλα αναφερω οτι το να καθεσαι απο τις 10 το πρωι εως τις 10 το βραδι εστω παρα ποδα ή επ ομου σε αγημα αυτο δεν ειναι κουραση?
Το να συνοδευεις υπο μαλλης τον επιταφιο επι 2 χιλ δεν ειναι κουραση + την ορθοστασία?
Ενταξει κατι περιφορες στυλ Αγια Βαρβαρας ξωκλησι δεν ειναι τιποτα ή μια κηδεια ανωτατου στελεχους πχ.
Κουραση υπάρχει και επειδη δοιηκώ και εγω φανταρους δεν υπαρχει σμηνιτης που να μην μου πει,,,,αμαν κυριε δεν μπορουμε,ρω αλλο την ορθοστασία .Φυσικα δεν ειναι στο χερι μου να κανω κατι αλλα τουλαχιστον οτι μπορω κανω για μια ολιγοωρη !
Οσο για το πλυσιμο ισχυει αυτο που ειπε ο Ριλζους .
Εγω παντα πιστευα οτι ενας επαγγελματιας πρεπει να ειναι επαγγελματιας ,,σωστα! Στην δουλεια μου παντα πηγαινω πρωτος εγω και μετα απασχολώ εναν δικο μου σμηνιτη για να κανουμε μια δουλεια παρα τα χρονια μου.Τελος παντων επειδη ξερω οτι για να λαβεις πρεπει και να δωσεις σε εναν νεο σημερα φροντιζω εκτος απο τις ασυναρτησίες μου να μιλαμε ευχαριστα και να γινεται και η δουλειά.
Οι επαγγελματιες και ειδικα οι σημερινοί δεν ξερουν να χρησιμοποιούν σωστα εναν φαντάρο .Ουτε την εμπειρια έχουν ουτε την διάθεση.Ασχημο αυτό φυσικά.Όμως αυτοι θα κανουν την περισσότερη δουλεια ειτε το θελουν ειτε όχι.
Ενας φανταρος ειναι απλά φανταρος ! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το γέλιο πήγαινε στην τύχη του φίλου μας πιο πάνω που την γλυτωσε φτηνά.Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι καθόλου 'φτηνά' δεν τη γλύτωσα, με το σκεπτικό που σου είπα παραπάνω. Γιατί δεν λειτουργούν τόσο απλά τα πράγματα
Όσο για το 10 και 20 μέρες μέσα, δεν νομίζω να έχει περάσει κανείς από παραμεθόριο και να μην έχει κάνει τέτοια, και όχι δεν είναι και τπτ φοβερό.
Ελπίζω τους ΕΠ.ΟΠ. Στρ. να μην τους χαριζόσουν βαθμοφόρε.
Δεν ήταν δουλειά μου ούτε να χαρίζομαι, ούτε να μην χαρίζομαι σε κανέναν ΕΠΟΠ. Εγώ με 'εμάς' ασχολούμουν, με τη λογική που σου έγραψα και παραπάνω και κυρίως με το να ισοκατανέμονται τα... χωσίματα
[...] το να καθεσαι απο τις 10 το πρωι εως τις 10 το βραδι εστω παρα ποδα ή επ ομου σε αγημα αυτο δεν ειναι κουραση?
12 ώρες στο παρά πόδα ; Στο επ' ώμου;
Σε τυχαία τάγματα που πάνε για ένα οποιοδήποτε άγημα, δεν παίζουν αυτά. Δεν ξέρω τι γίνεται σε ΜΛΑΤ, προεδρικές φρουρές και τι σκατά έχουν για επιδείξεις και μλκίες, αλλά σε ένα τυχαίο τάγμα απλώς δεν παίζουν τέτοια 12ωρα με τίποτα. Με τίποτα.Το να συνοδευεις υπο μαλλης τον επιταφιο επι 2 χιλ δεν ειναι κουραση + την ορθοστασία?
Ενταξει κατι περιφορες στυλ Αγια Βαρβαρας ξωκλησι δεν ειναι τιποτα ή μια κηδεια ανωτατου στελεχους πχ.
Κουραση υπάρχει και επειδη δοιηκώ και εγω φανταρους δεν υπαρχει σμηνιτης που να μην μου πει,,,,αμαν κυριε δεν μπορουμε,ρω αλλο την ορθοστασία .Φυσικα δεν ειναι στο χερι μου να κανω κατι αλλα τουλαχιστον οτι μπορω κανω για μια ολιγοωρη !Υπάρχουν πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο, από το να αντέχεις μια ορθοστασία του κώλου. Πράγματα τα οποία αν δεν κάνεις σωστά, υπάρχουν σημαντικότερες επιπτώσεις, από το να μην μοιάζει κάτι όμορφο.
[...]ενας επαγγελματιας πρεπει να ειναι επαγγελματιας[...]
Ενας φανταρος ειναι απλά φανταρος !Πετσοκόβω το post σου, to make my point
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σε τυχαία τάγματα που πάνε για ένα οποιοδήποτε άγημα, δεν παίζουν αυτά. Δεν ξέρω τι γίνεται σε ΜΛΑΤ, προεδρικές φρουρές και τι σκατά έχουν για επιδείξεις και μλκίες, αλλά σε ένα τυχαίο τάγμα απλώς δεν παίζουν τέτοια 12ωρα με τίποτα. Με τίποτα.Το να συνοδευεις υπο μαλλης τον επιταφιο επι 2 χιλ δεν ειναι κουραση + την ορθοστασία?
Αυτο ειναι ΤΟ παλουκι!!!!
Μου ετυχε περιφορα επιταφιου στο Λιτοχωρο,η οποια διηρκεσε πολλή ωρα,λογω του οτι συναντηθηκαν οι επιταφιοι σε δυο σημεια,και ψαλθηκανε....τα πάντα!!!Συν την ωρα που περιμεναμε 'υπο μαλλης' εξω απο την εκκλησια,συν την κανονικη περιφορα,συν την γκαντεμια μου να βρισκεται συνεχως διπλα μου ο διοικητης της επιλαρχιας,ετσι ωστε να μην κατεβασω το όπλο ούτε στιγμη (ενω οι υπόλοιποι χαμενοι μεσα στο υπερβολικο πληθος,δεν κρατουσαν τα οπλα υπο μαλλης)
Οταν λεω οτι ο ώμος μου ξεραθηκε,το εννοω κυριολεκτικα.Δεν μπορούσα να κουνησω το χερι μου για δυο-τρεις μερες. -
Eνταξει του κωλου αγαπητε mjacob αλλα ελα που δεν μπορεις να κανεις αλλιώς!
Οσο για την κουραση ειναι ετσι οπως ακριβως σου το εγραψα.Χωρις υπερβολες! Με ζωνη στη μεση αγαπητε οπως στην αρση βαρων! -
Σταματήστε να τρώτε την παπάτζα που συντηρούν οι στρατιωτικοί γιατροί. Τελειώνουν την ίδια σχολή με τους υπόλοιπους,
Oι στρατιωτικοί γιατροί δεν πάνε σε μία μόνοο σχολή στη Θεσ/κη? Ή εννοείς ότι μαθαίνουν τα ίδια πράγματα με τους υπόλοιπους?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σταματήστε να τρώτε την παπάτζα που συντηρούν οι στρατιωτικοί γιατροί. Τελειώνουν την ίδια σχολή με τους υπόλοιπους,
Oι στρατιωτικοί γιατροί δεν πάνε σε μία μόνοο σχολή στη Θεσ/κη? Ή εννοείς ότι μαθαίνουν τα ίδια πράγματα με τους υπόλοιπους?
Nαι, φοιτούν στην ιατρική θεσσαλονίκης (όχι και στην καλύτερη του κόσμου δλδ ) και μαντέψτε! : κάνουν τα ίδια μαθήματα, στα ίδια αμφιθέατρα και εργαστήρια, με τους ίδιους καθηγητές που κάνουν και οι υπόλοιποι.
-
Δύσκολη η δουλειά του καραβανά.
Ενα απο τα πιο κοινωνικά παρασιτικά 'επαγγέλματα' ever... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το γέλιο πήγαινε στην τύχη του φίλου μας πιο πάνω που την γλυτωσε φτηνά.
Πίστεψέ με, τόσο απλό είναι. Απλά δεν ήθελε να σχοληθεί, συν του ότι ήσουν βαθμοφόρος και έπρεπε να ψάξει κανονικά για μη βαθμοφόρο για τέτοια δουλειά.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ενα απο τα πιο κοινωνικά παρασιτικά 'επαγγέλματα' ever...Αλήθεια, με τι ασχολείσαι; Γιατί εγώ ως ελεύθερος επαγγελματίας δεν αισθάνομαι κοινωνικά καλύτερα σε σχέση με όταν ήμουν στο στράτευμα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτο ειναι ΤΟ παλουκι!!!!
Μου ετυχε περιφορα επιταφιου στο Λιτοχωρο,η οποια διηρκεσε πολλή ωρα,λογω του οτι συναντηθηκαν οι επιταφιοι σε δυο σημεια,και ψαλθηκανε....τα πάντα!!!Συν την ωρα που περιμεναμε 'υπο μαλλης' εξω απο την εκκλησια,συν την κανονικη περιφορα,συν την γκαντεμια μου να βρισκεται συνεχως διπλα μου ο διοικητης της επιλαρχιας,ετσι ωστε να μην κατεβασω το όπλο ούτε στιγμη (ενω οι υπόλοιποι χαμενοι μεσα στο υπερβολικο πληθος,δεν κρατουσαν τα οπλα υπο μαλλης)
Οταν λεω οτι ο ώμος μου ξεραθηκε,το εννοω κυριολεκτικα.Δεν μπορούσα να κουνησω το χερι μου για δυο-τρεις μερες.Τα ίδια και εγώ. Ήταν τόσος πολύς ο πόνος στην περιοχή του ώμου που νόμισα ότι έπαθα κάτι σοβαρό... Είχαμε έναν βλάκα δόκιμο και δεν μας έδωσε εντολή ούτε μια φορά από τότε που σταθήκαμε έξω από την εκκλησία μέχρι που τελείωσε περιφορά (και επιστροφή στην εκκλησιά) να κατεβάσουμε τα όπλα από το υπο μάλης...
Και την άλλη μέρα άγημα στην ανάσταση + 2νούμερο σκοπιά + αγγαρεία μαγειρεία.
Το μόνο καλό ήταν ότι έχασα κανα 40 λεπτο σκοπιά γυρνώντας από την ανάσταση κατά τις 00:30.
Κατεβαίνουνε από το στάγιερ και όπως είμαι, βγάζω τη 'σαλιάρα' φουλάρι την δίνω στον λοχαγό και φεύγω για σκοπιά κεντρική πύλη. -
Τέχνη μπορεί να είναι, επιστήμη όμως όχι.
Τέχνη είναι, όπως και η μαλακία.
Συμφωνώ. Κι απ' ό,τι φαίνεται, οι τεχνίτες είναι πολλοί εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ενα απο τα πιο κοινωνικά παρασιτικά 'επαγγέλματα' ever...Όσο προκλητικό και αν θα σου ακουστεί, καλύτερα να έβλεπες κανέναν πριν τους χαρακτηρίσεις συλλήβδην όπως θέλει ο ArrowsF1 και ασκαρδαμυκτί όπως θέλω εγώ.
-
Nαι, φοιτούν στην ιατρική θεσσαλονίκης (όχι και στην καλύτερη του κόσμου δλδ ) και μαντέψτε! : κάνουν τα ίδια μαθήματα, στα ίδια αμφιθέατρα και εργαστήρια, με τους ίδιους καθηγητές που κάνουν και οι υπόλοιποι.
Η μετεκπαίδευση είναι η λέξη κλειδί my dear doctor, όπως επίσης και η δυνατότητα πρακτικής εμπειρίας. Όσους στρατιωτικούς γιατρούς ξέρω έχουν κάνει -τζάμπα- μεταπτυχιακά στο εξωτερικό ενώ επειδή δεν μένουν εκτός επαγγέλματος καθόλου (πχ να περιμένουν ειδικότητα) έχουν σημαντική εμπειρία.
Άσχετο: εσύ τι ειδικότητα θα κάνεις; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η μετεκπαίδευση είναι η λέξη κλειδί my dear doctor, όπως επίσης και η δυνατότητα πρακτικής εμπειρίας. Όσους στρατιωτικούς γιατρούς ξέρω έχουν κάνει -τζάμπα- μεταπτυχιακά στο εξωτερικό ενώ επειδή δεν μένουν εκτός επαγγέλματος καθόλου (πχ να περιμένουν ειδικότητα) έχουν σημαντική εμπειρία.
Άσχετο: εσύ τι ειδικότητα θα κάνεις;θα ασχοληθώ με το πλέξιμο μαλλον
Δεν φεύγουν ούτε κατά διάνοια όλοι έξω για μετεκπαίδευση. Επίσης τους τα κόψανε τώρα, καθώς αν τυχόν φύγουν για μετεκπαίδευση με έξοδα του ΕΣ θα πρέπει να περάσει ένας χ αριθμός ετών πριν αποκτήσουν τη δυνατότητα να παραιτηθούν, κάτι το οποίο δεν τους συμφέρει.
-
Δεν ξερω αν το παρετε ως αστείο ή σοβαρό αλλα μια απο τις πάγιες τακτικές των στρατιωτικων νοσοκομείων ειναι να κρατουν-- εως εκει που μπορουν βεβαια-- ,παραπανω τους ασθενείς για ειδικευση,εμπειρία σε νεους γιατρούς!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δεν ξερω αν το παρετε ως αστείο ή σοβαρό αλλα μια απο τις πάγιες τακτικές των στρατιωτικων νοσοκομείων ειναι να κρατουν-- εως εκει που μπορουν βεβαια-- ,παραπανω τους ασθενείς για ειδικευση,εμπειρία σε νεους γιατρούς!αυτό που γράφει είναι το λιγότερο γελοίο και δεν έχει κανένα νόημα
μη ζητήσεις να σου εξηγήσω γιατί, βαριέμαι (και δεν πρόκειται να καταλάβεις)
(εδιτ - τα ορθογραφικά μου μέσα)
-
Επίσης τους τα κόψανε τώρα, καθώς αν τυχόν φύγουν για μετεκπαίδευση με έξοδα του ΕΣ θα πρέπει να περάσει ένας χ αριθμός ετών πριν αποκτήσουν τη δυνατότητα να παραιτηθούν, κάτι το οποίο δεν τους συμφέρει.
Το πρώτο δεν το ξέρω. Για το άλλο που λες ξέρω μια περίπτωση που τους πλέρωσε και παραιτήθηκε (σημαντικό ποσό αλλά τώρα βγάζει πολύ περισσότερα).
Τώρα σοβαρά τι σκέφτεσαι να ακολουθήσεις; -
Δεν ξερω αν το παρετε ως αστείο ή σοβαρό αλλα μια απο τις πάγιες τακτικές των στρατιωτικων νοσοκομείων ειναι να κρατουν-- εως εκει που μπορουν βεβαια-- ,παραπανω τους ασθενείς για ειδικευση,εμπειρία σε νεους γιατρούς!
αυτό που γράφει είναι το λιγότερο γελοίο και δεν έχει κανένα νόημα
μη ζητήσεις να σου εξηγήσω γιατί, βαριέμαι (και δεν πρόκειται να καταλάβεις)
(εδιτ - τα ορθογραφικά μου μέσα)
Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι προσβλητικός προς άλλο μέλος του φορουμ...
Περί Θητείας [#3]