-
Κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν και εγώ βαριέμαι να εξηγήσω.
Ας μείνουμε λοιπόν σε κάτι πιο σημαντικό.
Ο αγαπημένος στρατός κάποιων μου δημιούργησε πρόβλημα υγείας που με αποκλείει απο κάμποσα επαγγέλματα και φυσικά δεν πρόκειται να πάρω κάτι από αυτό. -
Είναι τιμή σου αυτο, παράσημο πολέμου θα έπρεπε να δακρυζεις όταν το λες
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ο αγαπημένος στρατός κάποιων μου δημιούργησε πρόβλημα υγείας που με αποκλείει απο κάμποσα επαγγέλματα και φυσικά δεν πρόκειται να πάρω κάτι από αυτό.E πες μας τι και πως δημιουργήθηκε
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ο αγαπημένος στρατός κάποιων μου δημιούργησε πρόβλημα υγείας που με αποκλείει απο κάμποσα επαγγέλματα και φυσικά δεν πρόκειται να πάρω κάτι από αυτό.Εαν βαριεσαι να εξηγεις, τοτε θα υποθετουμε οτι γουσταρουμε ή θα τα βγαζουμε απο το μυαλο μας.
Επισης, εαν βαριεσαι να εξηγεις, δεν ειναι το φορουμ για 'σενα, βγες καλυτερα στην Τατιανα!Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι.
Οπως ακριβως και με το βυσμα.Ευχομαι εαν ειναι εφικτο ταχεια αναρρωση.
Περαστικα και καλος πολιτης! -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ο αγαπημένος στρατός κάποιων μου δημιούργησε πρόβλημα υγείας που με αποκλείει απο κάμποσα επαγγέλματα και φυσικά δεν πρόκειται να πάρω κάτι από αυτό.Εαν βαριεσαι να εξηγεις, τοτε θα υποθετουμε οτι γουσταρουμε ή θα τα βγαζουμε απο το μυαλο μας.
Επισης, εαν βαριεσαι να εξηγεις, δεν ειναι το φορουμ για 'σενα, βγες καλυτερα στην Τατιανα!Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι.
Περαστικα και καλος πολιτης!Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά εφόσον πρόκειται για ιατρικό θέμα, ο Angel (και ο οποιοσδήποτε Angel) έχει κάθε δικαίωμα να μην αποκαλύπτει τι και πως, ειδικά σε έναν δημόσιο χώρο όπως αυτός εδώ.
Angel, καλή ανάρρωση, και κουράγιο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι μονιμάδες είναι πολύ χειρότεροι από τους φαντάρους που τα ανακαλύπτουν αυτά στη πορεία ή τους τα στήνουν άλλοιόλοι τηλεφωνάκι στο βύσμα τους, θυμάμαι στις μεταθέσεις είχαν λυσσάξει
μάλιστα ενώ υποτίθεται ότι οι ανακοινώσεις στελεχών δεν βγαίνουν πριν από τη τελευταία στιγμή για να μην αρχίζουν τα τηλέφωνα, κάποιοι ισχυρίζονταν (και μάλλον έτσι ήταν), ότι τις ήξεραν ήδη
Μη βλέπετε παντού φαντάσματα παίδες. Όπως είπε και ο dimik, λογικό είναι να ακούς κάποια πράγματα νωρίτερα αν έχεις π.χ. συμμαθητές ή παλιούς 'συμπολεμιστές' μέσα στο ΓΕΣ/ΓΕΝ/ΓΕΑ. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Σε γενικές γραμμές, εσύ δηλώνεις τις Φρουρές προτιμήσεώς σου και ανάλογα με τις ανάγκες και άλλους παράγοντες βγαίνουν οι μεταθέσεις. Οι βυσματίες είναι πολύ λίγοι και συνήθως έχουν μπάρμπα Στρατηγό ή Υπουργό οπότε δεν μας ενδιαφέρουν καθώς μιλάμε για 'untouchables' έτσι κι αλλιώς. 9 στους 10 μόνιμους όμως βράζουν στο ίδιο καζάνι. Για τους δε ΕΜΘ/ΕΠΥ/ΕΠΟΠ κλπ... ε αυτοί είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Μας παρακαλούσαν αν είχαμε κανέναν μέσα στην ΔΙΤ για να μάθουν που θα πάνε. Όχι να σμπρώξουμε, απλά να μάθουν.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Περαστικα και καλος πολιτης!Υπέθεσε οτι γουστάρεις. Δεν θα αλλάξει το γεγονός πως ο ΕΣ μου δημιούργησε μόνιμο πρόβλημα.
-
και εμενα μερικη ριξη χιαστων δεν βγηκα να κλαψω ολη την ωρα
-
εσύ καμπάλα όμως αν δε κάνω λάθος ήσουν pro και σίγουρα ότι σου συνέβη σου συνέβη σε συνθήκες στις οποίες εσύ επέλεξες να υποβληθείς
-
εσύ καμπάλα όμως αν δε κάνω λάθος ήσουν pro και σίγουρα ότι σου συνέβη σου συνέβη σε συνθήκες στις οποίες εσύ επέλεξες να υποβληθείςφανταρος το επαθα και χειροτερεψε οταν εγιναν μονιμος οποτε οχι δεν ειναι δα οτι το επελεξα και εγω
-
ε τότε τους *@%#@# η μάνα
αλλά να σου πω κάτι, τα θέλε κι εσένα ο κώλος σου να ξαναπάς εεε?
-
ε τότε τους *@%#@# η μάνααλλά να σου πω κάτι, τα θέλε κι εσένα ο κώλος σου να ξαναπάς εεε?
το προβλημα ειναι το ξαναπηγα? ανετα δεν θα μπορουσα να παρω αναβολη οταν το επαθα και να ξαναμπω σαν I3 ? η να μου δωσουν αναβολες και στο τελος απαλλαγη? δεν το εκανα ομως δεν υπηρχε νοημα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εσύ καμπάλα όμως αν δε κάνω λάθος ήσουν pro και σίγουρα ότι σου συνέβη σου συνέβη σε συνθήκες στις οποίες εσύ επέλεξες να υποβληθείς
φανταρος το επαθα και χειροτερεψε οταν εγιναν μονιμος οποτε οχι δεν ειναι δα οτι το επελεξα και εγω
what's the story?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το προβλημα ειναι το ξαναπηγα? ανετα δεν θα μπορουσα να παρω αναβολη οταν το επαθα και να ξαναμπω σαν I3 ? η να μου δωσουν αναβολες και στο τελος απαλλαγη? δεν το εκανα ομως δεν υπηρχε νοημα
εντάξει ο καθένας το βλέπει και διαφορετικά και δεν έχουν όλοι το ίδιο ψυχικό σθένος στο κάτω κάτω να αντιμετωπίσουν το απόλυτο τίποτα ούτε και μπορούν να βρουν λόγο και δικαιολογία να τραβάνε όσα τραβάνε για αυτό το απόλυτο για αυτούς τίποτα
εσύ προφανώς πέρα και από τη πατρίδα σου το έκανες και για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι μπορείς και καλά έκανες, απλά δε σκέφτονται όλοι έτσι
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
φανταρος το επαθα και χειροτερεψε οταν εγιναν μονιμος οποτε οχι δεν ειναι δα οτι το επελεξα και εγω
what's the story?
εμπλεξε ο πρωτος στο fast rope και ξερεις δεν μπορεις να σταματησεις οταν πεφτεις αναγκαστικα χτυπησα στον ωμο του γυρισε το γονατο και τσουπ..
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
what's the story?
Δε θελει να πει ... !!
Confidential !
-
λολ σε προλαβε, το ειπε!
-
Τι μυστικοπάθεια είναι αυτή ρε παιδιά;
Ειδικά με τη μονάδα που υπηρετείτε. Κάναμε 15 σελίδες να μάθουμε, και μάλιστα χωρίς να μας το πει αλλά, από τα συμφραζόμενα ότι ο Angel είναι στα χωκ. Τα ίδια και πριν πόσο καιρό με τον Κιουση, που μάθαμε ένα χρόνο αφότου απολύθηκε ότι υπηρέτησε στο ακριτικό Λιτόχωρο. wtf? τι έγινε αν γραφτεί στο φόρουμ ότι κάποιος με nickname Angel υπηρετεί στα ΧΩΚ?
Σέβομαι το να μη θέλει να μοιραστεί το πρόβλημα υγείας που προέκυψε αλλά πάλι δεν το καταλαβαίνω.
Πόσοι ξέρουν ποια εδώ μέσα ότι ο Χ χρήστης με το νικνειμ Υ είναι στην πραγματικότητα ο Νικήτας Καραπουστάρογλου; Όσοι το ξέρουν προφανώς έχουν μια προσωπική σχέση μαζί του οπότε λογικά θα έχουν μάθει και το πρόβλημα.
Τέλος πάντων. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι μυστικοπάθεια είναι αυτή ρε παιδιά;
Ειδικά με τη μονάδα που υπηρετείτε. Κάναμε 15 σελίδες να μάθουμε, και μάλιστα χωρίς να μας το πει αλλά, από τα συμφραζόμενα ότι ο Angel είναι στα χωκ. Τα ίδια και πριν πόσο καιρό με τον Κιουση, που μάθαμε ένα χρόνο αφότου απολύθηκε ότι υπηρέτησε στο ακριτικό Λιτόχωρο. wtf? τι έγινε αν γραφτεί στο φόρουμ ότι κάποιος με nickname Angel υπηρετεί στα ΧΩΚ?
Σέβομαι το να μη θέλει να μοιραστεί το πρόβλημα υγείας που προέκυψε αλλά πάλι δεν το καταλαβαίνω.
Πόσοι ξέρουν ποια εδώ μέσα ότι ο Χ χρήστης με το νικνειμ Υ είναι στην πραγματικότητα ο Νικήτας Καραπουστάρογλου; Όσοι το ξέρουν προφανώς έχουν μια προσωπική σχέση μαζί του οπότε λογικά θα έχουν μάθει και το πρόβλημα.
Τέλος πάντων.Οπως το δει κανεις, μου φαινεται προτιμοτερο να μη λεει που ειναι καποιος παρα το να μη λεει οτι εχει πχ προβλημα στη μεση.
Loose lips sink ships.Οκ μπορειτε να γελασετε οσο θελετε.
-
@βαυερν
ο δοικας μου πάντως στο ακριτικό λιτοχωρο έβλεπε τι φώτο πόσταραν στα facebook τους διάφοροι φαντάροι και τους έλεγε να τα κατεβάσουν γιατί θα τους πηδούσε
αλλά τι να κάνει κι αυτός, τα παιδιά είχαν έναν εθισμό
Περί Θητείας [#3]