-
Αυτός που υπηρέτησε αεροπορία Αθήνα..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυτός που υπηρέτησε αεροπορία Αθήνα..Ξέρεις τι είναι να υπηρετείς στα σύνορα της Αττικής? (Ειδικά στον ακριτικό Βύρωνα/Καρέα?, το παραθαλλάσιο Ελληνικό που κινδυνέυεις να σε φάνε οι καρχαρίες , κλπ)
-
σύνορα αττικής ήμουν εγώ που ήμουν άγιο στέφανο ]
άσε ρε φίλε το ελληνικό που είναι κοντά μου το έβλεπα και με έπιανε κλάμα όπως και το ηρωικό καβούρι, την άνω γλυφάδα..
έστω μια ευελπίδων βρε παιδί μου
-
Χτες κατα τις 2πμ σκαει δεκανεας αλλαγης (η οπως σκατα τον λενε) με παραλλαγη, που συνοδευε τσολιαδες στην κατηφορα της Βασ. Σοφιας, πηγαιναν για αλλαγη. Καλα για βημα δεν το συζηταμε, κουβαλαγε μεγαλο μεταλλικο σεικερ με καφε ο τυπος...
5000 μερες φυλακη. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Χτες κατα τις 2πμ σκαει δεκανεας αλλαγης (η οπως σκατα τον λενε) με παραλλαγη, που συνοδευε τσολιαδες στην κατηφορα της Βασ. Σοφιας, πηγαιναν για αλλαγη. Καλα για βημα δεν το συζηταμε, κουβαλαγε μεγαλο μεταλλικο σεικερ με καφε ο τυπος...
5000 μερες φυλακη.τς τς τς...που είναι η στρατονομία τέλοσπάντων
-
Μην σου πω εκτελεστικο απόσπασμα...
-
καλά από τέτοια....εγώ τον τελευταίο καιρό όποτε βλέπω στρατιώτες από ειδ.δυνάμεις μου 'ρχετε να βάλω τα κλάματα!Από βήμα.. τι να σου πω,ο 3 χρονος ανηψιός μου πιο καλά πάει!
-
Δεν ειναι το τελευταιο φυλακιο στην πινεζα, ειναι φατσα καρτα στους τουριστες. Αν δε θελετε να το καταλαβετε...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεν ειναι το τελευταιο φυλακιο στην πινεζα, ειναι φατσα καρτα στους τουριστες. Αν δε θελετε να το καταλαβετε...Σοβαρά το είπα, έπρεπε να επιστρέψει στην μονάδα χωρίς καφέ και με ραβασάκι, να βλέπαμε τι θα έλεγε ο δκτης του.
Άντε το βήμα δεν έχει και τόσο σημασία αλλά με τον καφέ στο χέρι που πας ρε μάστορα φάτσα κάρτα στον κόσμο?
-
Σοβαροτατοι τραυματισμοί τριων στρατιωτών της 2τερη ΜΑΛ κατα την διάρκεια άσκησης με λεμβους...
ΓΤΠ οργάνωση, ΓΤΠ προσωπικό κλπ κλπΟ ένας απο δαύτους καλός μου φίλος...
Για να είσαι σίγουρος μένεις όσο πιο μακριά μπορείς απο μονιμαδες και κακοσυντηρημενο εξοπλισμό
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
καλά από τέτοια....εγώ τον τελευταίο καιρό όποτε βλέπω στρατιώτες από ειδ.δυνάμεις μου 'ρχετε να βάλω τα κλάματα!Από βήμα.. τι να σου πω,ο 3 χρονος ανηψιός μου πιο καλά πάει!Εμένα μου έρχεται να βάλω τα κλάματα κάθε φορά που σκέφτομαι που πανε τα λεφτά που πληρώνω για φορολογία ...
Υπολειτουργούν τα νοσοκομεία για να συντηρούν το θέατρο σκιών που λέγεται ΕΣ... -
- Τι κανει με λεμβους η Μοιρα Αλεξιπτωτιστων?
- Τι ακριβως συνεβη?
-
Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο περιστατικό. Ίσως όντως να έγινε μαλακία.
Όμως ΟΛΟΙ οι Στρατοί του κόσμου δικαιολογούν ένα ποσοστό τραυματιών και θανόντων ετησίως. Είναι λογικό ότι θα υπάρξουν και αυτά όταν εκπαιδεύεσαι υπό ρεαλιστικές συνθήκες.
Έκλαψα όταν χάσαμε το 2004, τέσσερις (4) Ανθυπιλάρχους της Σχολής (ΣΣΕ) από ατύχημα με άρμα. 'Όμως είναι μέσα στο job description είτε μιλάμε για μονίμους, ή για κληρωτούς. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για να είσαι σίγουρος μένεις όσο πιο μακριά μπορείς απο μονιμαδες και κακοσυντηρημενο εξοπλισμό
το θέμα είναι να ξέρεις πού ακριβώς πρέπει να σταθείς και πότε αλλά δυστυχώς πολύ συχνά κινδυνεύεις στο στρατό
περαστικά στο φίλο σου, ελπίζω να μη χρειαστεί να το σφάξουν οι στρατιωτικοί χασάπακλες γιατί τους στρατιώτες τους έχουν για κρέατα αυτοί δεν αστειεύονται..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο περιστατικό. Ίσως όντως να έγινε μαλακία.
Όμως ΟΛΟΙ οι Στρατοί του κόσμου δικαιολογούν ένα ποσοστό τραυματιών και θανόντων ετησίως. Είναι λογικό ότι θα υπάρξουν και αυτά όταν εκπαιδεύεσαι υπό ρεαλιστικές συνθήκες.
Έκλαψα όταν χάσαμε το 2004, τέσσερις (4) Ανθυπιλάρχους της Σχολής (ΣΣΕ) από ατύχημα με άρμα. 'Όμως είναι μέσα στο job description είτε μιλάμε για μονίμους, ή για κληρωτούς.Αλεξάνδρε μιλάμε για παιδαριωδη ασυνεννοησία ...
Το ζουμί είναι ότι το ενα φουσκωτό καβαλισε το άλλο...Ευτυχώς περιοριστικαν σε πολλά (σε μερικούς παρά πολλά ράμματα) και βιδες...
-
στην ΕΔΕ να μας πεις τι θα πούνε
'ότι ήταν θέλημα Θεού , η κακιά ώρα, κτλ..'
-
Στην ΕΔΕ θα πούνε ότι ο χειριστής του Α ή Β σκάφους έπραξε κακώς και θα φάει 20 μέρες Φυλάκιση.
Έχουμε χάσει προσωπικό πολύ πιο άδικα...
-
εγώ έχω δει να πέφτουν 20Φ σε στέλεχος για πολύ πιο ασήμαντα πράγματα, αυτός για τέτοιο ατύχημα θα τη γλιτώσει με σχεδόν ένα μηνιάτικο;
-
Εξαρτάται από το πως θα ξηγηθεί ο Δκτης Γιώργο. Μπορεί να την γλυτώσει με ένα μηνιάτικο ή μπορεί να πάει Στρατοδικείο.
-
Μινγουαιλ, σε ενα άλλο σχολείο ένας φερελπις νέος, αφού δέχτηκε εξαντλητικα μαθήματα πάνω στην ειδικότητα του ...
- επιδιόρθωση χλωροκοπτικων
- σοβαντισμα ορχων
- μελέτη υγρασίας
Τσίμπησε 5 μερουλες τιμητική (απο τον ίδιο τον διοικητή του στρατοπέδου ) να λιασει την κορμαρα του στην ακρογιαλιά
Περί Θητείας [#3]