-
Ξέρεις πόσα αυτοκίνητα πωλούνται εκεί έξω σε καλές τιμές;
Αυτοκίνητα υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν!Δεν μπορεί όλα να έχουν πρόβλημα όπως λες, αλλά ΟΚ, ο καθένας επιλέγει σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια... Εγώ αυτά τα 12Κ, θα τα έδινα για μεταχειρισμένο (και τα δύο αυτοκίνητα που έχω τώρα, τα έχω αγοράσει μεταχειρισμένα.. ).
Να πούμε καλορίζικο λοιπόν;
-
Μπα, ίσως σε τρια χρόνια καλώς εχόντων των πραγμάτων. Έχω καμιά 30άρα αλλά την κρατάω για καμιά στραβή . Όταν θα έρθει , θα την κάνω για NZ , οπότε αυτοκίνητο θα πάρω εκεί
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
θα την κάνω για NZΝέα Ζίχνη;
-
Μπα, ίσως σε τρια χρόνια καλώς εχόντων των πραγμάτων. Έχω καμιά 30άρα αλλά την κρατάω για καμιά στραβή . Όταν θα έρθει , θα την κάνω για NZ , οπότε αυτοκίνητο θα πάρω εκείΑν ΝΖ είναι η Νέα Ζηλανδία, τότε καλά θα κάνεις να το πάρεις από εκεί: να είναι δεξιοτίμονο και μάλλον κάνα αγροτικό, αν σκοπεύεις να κάνεις ό,τι οι περισσότεροι εκεί, δηλαδή...βόσκηση προβάτων!
-
Μπα, θα ξαναγίνω φοιτητής ..
http://en.wikipedia.org/wiki/New_Zealan ... l_rankings
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπα, ίσως σε τρια χρόνια καλώς εχόντων των πραγμάτων. Έχω καμιά 30άρα αλλά την κρατάω για καμιά στραβή . Όταν θα έρθει , θα την κάνω για NZ , οπότε αυτοκίνητο θα πάρω εκεί
Αν ΝΖ είναι η Νέα Ζηλανδία, τότε καλά θα κάνεις να το πάρεις από εκεί: να είναι δεξιοτίμονο και μάλλον κάνα αγροτικό, αν σκοπεύεις να κάνεις ό,τι οι περισσότεροι εκεί, δηλαδή...βόσκηση προβάτων!
Δεν κακο....
-
Βλέπω τον τιμοκατάλογο της hyundai και μου τρέχουν τα σάλια.
i30 με 11,700 !!http://www.hyundai.gr/hyundai/models/prices.pdf
Τι άλλο να ζητήσει κάποιος που ψάχνει για ένα αξιοπρεπέστατο αυτοκινητάκι;
Κλοπή είναι για αυτό το αυτοκίνητο. Αν ο αντιπρόσωπος δεν επαναπροσαρμόσει άμεσα προς τα κάτω την τιμολογιακή πολιτική του, η κατηφόρα της Hyundai στις πωλήσεις θα έχει και άλλο δρόμο.
Ως λογικές τιμές θα έβλεπα το 8άρι για ένα βασικό Accent, και βία 10 γία το i30.
-
-
Ακομα πιο ευκαιρια ειναι η 14αρα c4 μες το greenbonus...Κατω απο 11 ειναι.. και πιο ενδιαφερον αυτοκινητο απο το i30 σε καθε επιπεδο και κυριως στο σχεδιαστικο μεσα-εξω..
-
C4 hatchback 1.4S , τιμή 16095-3000=13095 , το 11 που το είδες;;
-
Παιζει κανονικα διαφημιση με το greenbonus με τιμη τα 10990..To επισημο site δινει αρχικη τιμη 14990 δλδ αντε να κανει 11990 και παλι ευκαιρια ειναι..
-
2πορτο ή 4πορτο ; γιατί το i30 είναι 4πορτο.
-
Εχεις δικιο αναφερομαι σε 3θ..
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν ΝΖ είναι η Νέα Ζηλανδία, τότε καλά θα κάνεις να το πάρεις από εκεί: να είναι δεξιοτίμονο και μάλλον κάνα αγροτικό, αν σκοπεύεις να κάνεις ό,τι οι περισσότεροι εκεί, δηλαδή...βόσκηση προβάτων!
λοιπόν στη ΝΖ πάνε ΠΟΛΛΟΙ Άγγλοι.(που στο διάολο πάει και ξετρυπώνει όλα τα νησιά η κ@λοφαρα)
αυτοκίνητα, μηχανές κλπ είναι ακριβά. ίσως ακριβότερα απο Ελλάδα.
επίσης δεν νομίζω οτι η οικονομική κρίση τους έχει φερθεί καλύτερα απο τον υπόλοιπο 'ανεπτυγμένο' κόσμο.το καλό είναι οτι έχουν μεγάλη διαφοροποίηση στο ανάγλυφο και το κλίμα και πολύ ελεύθερο χώρο. έτσι με μικρές αποστάσεις μπορείς να βρεθείς σε τελείως διαφορετικό περιβάλλον και να κάνεις πολλά πράγματα (ειδικά άμα είσαι outdoorsman και adrenaline seeker που θα έλεγε και ο Lappas)
για Καναδά και BC ειδικότερα έχουμε info?
-
Επειδή γνωρίζω τη νοοτροπία του Έλληνα να πουλάει μέσα στην εγγύηση μόνο όταν του έχει πέσει κάνα χρέπι , δε θα το τολμούσα ποτέ.
Αν πρόκειται περι ευκαιρίας το μόνο σίγουρο είναι οτι θα με έχουν προλάβει άλλοι , κάνας κολλητός του μηχανικού που έκανε τα σέρβις π.χ ή κολλητός του κολλητού. Πάντως όχι εγώ
Χαρακτηριστική περίπτωση :
viewtopic.php?f=9&t=44524&p=1925399&hilit=opel+opc#p1925399κάνοντας μια αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του πωλητή βλέπεις οτι το κιβώτιο το έχει ξεσκίσει.
viewtopic.php?f=6&t=33160&p=1699454#p1699454Μουσάτε, γατόνι σε βρίσκω!
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Επειδή γνωρίζω τη νοοτροπία του Έλληνα να πουλάει μέσα στην εγγύηση μόνο όταν του έχει πέσει κάνα χρέπι , δε θα το τολμούσα ποτέ.
Αν πρόκειται περι ευκαιρίας το μόνο σίγουρο είναι οτι θα με έχουν προλάβει άλλοι , κάνας κολλητός του μηχανικού που έκανε τα σέρβις π.χ ή κολλητός του κολλητού. Πάντως όχι εγώ
Χαρακτηριστική περίπτωση :
viewtopic.php?f=9&t=44524&p=1925399&hilit=opel+opc#p1925399κάνοντας μια αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του πωλητή βλέπεις οτι το κιβώτιο το έχει ξεσκίσει.
viewtopic.php?f=6&t=33160&p=1699454#p1699454Μουσάτε, γατόνι σε βρίσκω!
+1
Μου θυμιζει μια περιπτωση με ενα τζιπ της ford εδω μεσα που οταν του εστειλα και πμ ακουσα και μπινελικια.. -
Παιδιά για έναν φίλο του θα έλεγε ο άνθρωπος... Το δικό του είναι από γυναίκα γιατρό...
-
Σε μερικά αυτοκίνητα κάποια πράγματα είναι μάλλον και αυτονόητα!
Ενα OPC δεν το παίρνει κάποιος για τα ψωνια του σούπερμαρκετ και να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο! (Ακόμα και αν πρόκειται για 7θέσιο Zafira OPC).
Στο Corsa δε ... μετα τον εργοστασιακό αισθητικό βιασμό σίγουρα έχει ζήσει και ένα χρηστικό βιασμό απο τον κάτοχο! -
Εγώ πάντως αναρωτιέμαι πως μπορούν και τα οδηγούν τα αυτοκίνητα έτσι;...
Μπορεί να είναι γρήγορες εκδόσεις αλλά τι πάει να πει; Ότι πρέπει να σκίζονται. Κρίμα τα αυτοκίνητα...Μου θυμίζει ένα φίλο που είχε ένα Range rover, το είχε σκίσει εντελώς σε κατσάβραχα και προσπαθούσε να πείσει ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Αφού φαινόταν ότι ήταν διαλυμένο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως αναρωτιέμαι πως μπορούν και τα οδηγούν τα αυτοκίνητα έτσι;...
Μπορεί να είναι γρήγορες εκδόσεις αλλά τι πάει να πει; Ότι πρέπει να σκίζονται. Κρίμα τα αυτοκίνητα...+1
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]