-
Και στις καλές εποχές παντως οι Βολιώτες δεν το είχαν σε τιποτα να προτιμήσουν αντιπροσωπίες της Λαρισας για αγορά ή συντήρηση! Ας μην το θετουμε ως πρόβλημα της κρίσης!
Το ίδιο βεβαια συνεβαινε και συμβαίνει και σε άλλες πολεις που κοντά υπήρχαν μεγαλύτερα αστικά κεντρα!
(Απλώς το θετω ως δεδομενο που έχω παρατηρήσει!) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και στις καλές εποχές παντως οι Βολιώτες δεν το είχαν σε τιποτα να προτιμήσουν αντιπροσωπίες της Λαρισας για αγορά ή συντήρηση! Ας μην το θετουμε ως πρόβλημα της κρίσης!
Το ίδιο βεβαια συνεβαινε και συμβαίνει και σε άλλες πολεις που κοντά υπήρχαν μεγαλύτερα αστικά κεντρα!
(Απλώς το θετω ως δεδομενο που έχω παρατηρήσει!)Σωστό αυτό. Και εγώ Λάρισα πάω.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εκλεισε ο Σφακιανάκης στο Βόλο;
Και λαμία όλο κλεισίματα και αλλαγές είναι.
O σφακιανακης έχει opel/suzuki και όχι δεν έκλεισε.
btw έκλεισε και η peugeot.Μα και η Renault/Dacia εκεί είναι γι'αυτό ρωτάω.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Εκλεισε ο Σφακιανάκης στο Βόλο;
Και λαμία όλο κλεισίματα και αλλαγές είναι.
O σφακιανακης έχει opel/suzuki και όχι δεν έκλεισε.
btw έκλεισε και η peugeot.Μα και η Renault/Dacia εκεί είναι γι'αυτό ρωτάω.
A ναι τώρα που το λες πρέπει να έχει και 1-2 Dacia εκεί.
-
42,6% κάτω ο Μάρτιος με 4.900 ταξινομήσεις:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112845150
32% κάτω στο τρίμηνο σε σχέση με πέρσι και 71% σε σχέση με πρόπερσι.
-
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
Ακριβώς το ίδιο μου έτυχε την Τρίτη που πήγα να δω το focus.
Μου έδινε και απόσυρση, που δεν δικαιούμαι και έκπτωση μαζί το σύνολο 4400 ευρώ και μου είπε ότι ισχύει μόνο γι'αυτό τον μήνα.
Focus sport 5d 1,6T 150hp με μεταλικό χρώμα, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας τελικη τιμη με το κλειδί στο χέρι 19.240 ευρώ.Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι με εξέπληξε ο πωλητής με τις γνώσεις του γύρω από το αυτοκίνητο, σε τεχνικο και μηχανολογικό επίπεδο, πέρα απ'τις γνωστές χαζομάρες που τους μαθαίνουν παπαγαλία, και οτι στο τεστ ντραιβ με παρότρυνε συνέχεια, να πιέσω το αυτοκίνητο όσο μπορώ. Πραγματικά άξιος.
Εχουν στοκ και θελουν να το διωξουν ωστε να ερθουν τα νεα model year...
-
Τα σχεδόν 5000 επιβατικά οχήματα που ταξινομήθηκαν τον Μάρτιο μου φένονται καλά. Περίμενα γύρω στα 3000 κυριολεκτικά. Με τέτοια κρίση.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Τα σχεδόν 5000 επιβατικά οχήματα που ταξινομήθηκαν τον Μάρτιο μου φένονται καλά. Περίμενα γύρω στα 3000 κυριολεκτικά. Με τέτοια κρίση.Ναι αλλά το 45% είναι εταιρικά, δλδ περίπου 2100 αμάξια
-
Όλο εταιρικά και εταιρίκα... πόσες εταιρίες έχουμε που αγοράζουν συνέχεια το 50% των εισαγόμενων πια;!
-
οι εταιρίες που νοικιαζουν αυτοκινητα αλλαζουν στολο καπου τωρα .. οποτε και δινουν μια κινηση στην αγορα γιατι σου κανει εντυπωση ?
-
Μάρτιος 2012
4.901 ταξινομήσεις ΙΧΕ, -42,6% σε σχέση με το περσινό Μάρτιο.
2.271 ταξινομήσεις μοτοσυκλετών, -27,9% σε σχέση με πέρσι, μετριασμένη εδώ η πτώση συγκριτικά με τους τελευταίους
μήνες.Πηγή: ΣΕΑΑ
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -3-a_0.pdf
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -3-f_0.pdf -
Κανενα Ford στη Θρακη?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Κανενα Ford στη Θρακη?θα βελτιωθει η κατασταση αυτο το μηνα...
viewtopic.php?f=5&t=50787 -
Mazda 13
Subaru 4 -
Στους πρώτους μήνες ο 4ος της αγοράς συγκεντρωτικά είχε τριψήφιο αριθμό οχημάτων. (Ford 971 οχήματα).
Τελικά τα του έτους 2012 θα είναι πιο vintage από αυτά του 1980.... Με τέτοιο αριθμό τον Μάρτιο... με δυσκολία θα πιάσουμε τα 70,000 οχήματα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στους πρώτους μήνες ο 4ος της αγοράς συγκεντρωτικά είχε τριψήφιο αριθμό οχημάτων. (Ford 971 οχήματα).Τελικά τα του έτους 2012 θα είναι πιο vintage από αυτά του 1980.... Με τέτοιο αριθμό τον Μάρτιο... με δυσκολία θα πιάσουμε τα 70,000 οχήματα.
Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω. 70.000 δεν προβλέπονται ούτε με τα κυάλια
-
Καταργείται ο Φόρος Πολυτελείας στα Ι.Χ.
Φθηνότερα τα καινούρια αυτοκίνητα από 2.000 έως και πάνω από 30.000 ευρώ. Οφελος από 1.600 έως και πάνω από 20.000 ευρώ στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112845987 -
εντελως συμπτωματικα, 1 μηνα πριν τις εκλογες...
αν γινει βεβαια -
παράλληλα παρατείνεται έως τις 31/12/12 ο εκτελωνισμός των εισαγόμενων μεταχειρισμένων Ι.Χ. που πληρούν τις εκπομπές ρύπων Euro 4 με χαμηλό Τέλος Ταξινόμησης.
Εδώ είναι άλλη μια χαριστική διάταξη του νομοσχεδίου. Με άλλα λόγια eurο4 = euro5 = euro6 στο τέλος ταξινόμησης για φέτος, ενώ έπρεπε να είχε γίνει διαχωρισμός και κλιμάκωση από πέρισυ.
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
οι εταιρίες που νοικιαζουν αυτοκινητα αλλαζουν στολο καπου τωρα .. οποτε και δινουν μια κινηση στην αγορα γιατι σου κανει εντυπωση ?Μου κάνει εντύπωση γιατι τέτοιους καιρούς, ποιος νοικιάζει αμάξι;
Και αφού έχουν τόσες δουλειές και χρειάζεται να ανανεώσουν τον στόλο τους, γιατι κλείνει η μια μετα την άλλη;
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]