-
GTR λευκο χτες στις στηλες του ολυμπιου διος κατα τις 9 το βραδυ, με οδηγο τυπισσα που μαλλον δεν ειχε ιδεα τι οδηγουσε....Παρε ενα r8 μια λαμπο, το gtr δεν ειναι για να αραζει στα κολωνακια για καφε κ μουρη ...ελεος...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
GTR λευκο χτες στις στηλες του ολυμπιου διος κατα τις 9 το βραδυ, με οδηγο τυπισσα που μαλλον δεν ειχε ιδεα τι οδηγουσε....Παρε ενα r8 μια λαμπο, το gtr δεν ειναι για να αραζει στα κολωνακια για καφε κ μουρη ...ελεος...Γκομενα με GTR???Και της εχω πει της μανας μου να παιρνει το Micra και οχι το GTR γαμω.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
GTR λευκο χτες στις στηλες του ολυμπιου διος κατα τις 9 το βραδυ, με οδηγο τυπισσα που μαλλον δεν ειχε ιδεα τι οδηγουσε....Παρε ενα r8 μια λαμπο, το gtr δεν ειναι για να αραζει στα κολωνακια για καφε κ μουρη ...ελεος...Σε διπλανά αμάξια είμασταν; Ήμουν ακριβώς εκεί την ίδια ώρα και είδα το λευκό GT-R στο ίδιο σημείο
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
GTR λευκο χτες στις στηλες του ολυμπιου διος κατα τις 9 το βραδυ, με οδηγο τυπισσα που μαλλον δεν ειχε ιδεα τι οδηγουσε....Παρε ενα r8 μια λαμπο, το gtr δεν ειναι για να αραζει στα κολωνακια για καφε κ μουρη ...ελεος...Δλδ το αμαξι του αντρα της ή του γιου της απαγορευεται να το οδηγει,ε?
Για να μηνπω το απιθανο για εσενα, να πηγαινει το εν λογω αμαξι, καλυτερα απο πολλους αντρες....
-
Ειδα χθες φευγοντας απο το αεροδρομιο μια Cayenne Turbo..
εβγαλε καινουριο μοντελο????ειδικα απο πισω ηταν πολυ διαφορετικη,με κατι φαναρια τεραστια... -
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Ειδα χθες φευγοντας απο το αεροδρομιο μια Cayenne Turbo..
εβγαλε καινουριο μοντελο????ειδικα απο πισω ηταν πολυ διαφορετικη,με κατι φαναρια τεραστια...Ναι βγήκε η 2010.

-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
GTR λευκο χτες στις στηλες του ολυμπιου διος κατα τις 9 το βραδυ, με οδηγο τυπισσα που μαλλον δεν ειχε ιδεα τι οδηγουσε....Παρε ενα r8 μια λαμπο, το gtr δεν ειναι για να αραζει στα κολωνακια για καφε κ μουρη ...ελεος...ελεος επειδη οδηγουσε ενα αμαξι;
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
GTR λευκο χτες στις στηλες του ολυμπιου διος κατα τις 9 το βραδυ, με οδηγο τυπισσα που μαλλον δεν ειχε ιδεα τι οδηγουσε....Παρε ενα r8 μια λαμπο, το gtr δεν ειναι για να αραζει στα κολωνακια για καφε κ μουρη ...ελεος...δεν είναι το gtr και είναι η λάμπο; Η το r8??
με ποια λογική ;; Είναι μήπως πιο αντρικό ; Μυρίζει βαρβατιλα;; -
σκατιλα μυριζει
-
Με το Ντατσουν που πας για καφε στο Κολωνακι ;!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με το Ντατσουν που πας για καφε στο Κολωνακι ;!!!Εμ τι ειναι το GTR???Πατηκωμενο cherry.
-
Ελεος ναι , γτ μιλησα με ταριφα που ηταν διπλα μου κ με πληροφορησε πως το συγκεκριμενο αραζει καθε μερα στα κολωνακια κ το εχει μοντελα ....Γιαυτο λοιπον ελεος ...Καπαμι σε τι αυτοκινητο ησουν ?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ελεος ναι , γτ μιλησα με ταριφα που ηταν διπλα μου κ με πληροφορησε πως το συγκεκριμενο αραζει καθε μερα στα κολωνακια κ το εχει μοντελα ....Γιαυτο λοιπον ελεος ...Καπαμι σε τι αυτοκινητο ησουν ?μπλε golf 5, δύο αυτοκίνητα πίσω από το GT-R (νομίζω ήμουν πίσω από ένα μαύρο cherokee) ε δεν υπάχουν και λίγα για να πεις ότι θα το πρόσεχες
-
Κ ομως σε ειδα πρεπει να ρθαμε κ διπλα διπλα ...μ ενα κοκκινο type S civic ημουν....
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Κ ομως σε ειδα πρεπει να ρθαμε κ διπλα διπλα ...μ ενα κοκκινο type S civic ημουν....Στην αριστερή λωρίδα ήσουν;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ελεος ναι , γτ μιλησα με ταριφα που ηταν διπλα μου κ με πληροφορησε πως το συγκεκριμενο αραζει καθε μερα στα κολωνακια κ το εχει μοντελα ....Γιαυτο λοιπον ελεος ...Καπαμι σε τι αυτοκινητο ησουν ?
Και λοιπόν ? Πρέπει η οδηγός να πληρεί κάποιες προδιαγραφές ? Και στο σχολείο της κόρης μου μιά μαμά έρχεται με GT3.....Μου αρέσει ιδιαίτερα το θέαμα.
Εσενα μπορει να σου αρεσει...Εμας ομως οχι...
-
Εγώ προσφέρομαι για γιος της πάντως.
-
Εγώ αν η μαμά είναι καλή, προσφέρομαι και για άλλο ρόλο...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ελεος ναι , γτ μιλησα με ταριφα που ηταν διπλα μου κ με πληροφορησε πως το συγκεκριμενο αραζει καθε μερα στα κολωνακια κ το εχει μοντελα ....Γιαυτο λοιπον ελεος ...Καπαμι σε τι αυτοκινητο ησουν ?Δουλεια δεν εχει ο διαολος......
Και λοιπόν ? Πρέπει η οδηγός να πληρεί κάποιες προδιαγραφές ? Και στο σχολείο της κόρης μου μιά μαμά έρχεται με GT3.....Μου αρέσει ιδιαίτερα το θέαμα.
+100
Ποιους εμας???Εμενα μου αρεσει.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Carspotting [#6]