-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ετσι για να γίνεται κουβέντα...
Ξεκαθαρίζω πως συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.
Αλλά κάθε περίπτωση μπορεί να είναι μοναδική.
Παράδειγμα:
Κινούμαι νύχτα στην ευθεία της Θήβας (2 λωρίδες + ΛΕΑ) με 150+ αριστερά σε στοίχο (όχι πολύ πυκνός, δεν είμαι τρελλός να πηγαίνω με 150 με το μπροστινό στα 3 μέτρα)
Ολος ο στοίχος προσπερνά τη δεξιά, που σε πυκνό στοίχο (απίστευτο και όμως αληθινό, περισσότεροι ήταν στη δεξιά απ΄ ό,τι στην αριστερή ) πάει με κάπου 120.
Ξαφνικά πίσω μου κάτι χαμηλό μου ανάβει φώτα να με προσπεράσει. Ομως δεν μπορώ να πάω δεξιά, οπότε ανάβω αριστερό φλας να ειδοποιήσω το βιαστικό ότι προσπερνάω.
Ο οποίος κολλάει πίσω μου και με συνεχή φώτα μου κάνει νόημα να ξεκουμπιστώ από τη λωρίδα ΤΟΥ (δεξιά πήγαιναν ακόμα ο ένας πίσω από τον άλλο).
Τέλος πάντων, κάποια στιγμή κάνω μια σφήνα δεξιά σε ένα κενό και με προσπερνάει ο άρχοντας του δρόμου με την πορτοκαλί Gallardo.
Σύμφωνα με την παραπάνω συζήτηση είχε δίκιο να ΑΠΑΙΤΕΙ να ξεκουμπιστώ και, με τη συμπεριφορά του, το κατάφερε (βλ. kacey).
Εμένα όμως η συμπεριφορά του τύπου, ακόμα και αν εξαιρέσουμε τη συνεχή φώτα, είναι τελείως αντικοινωνική.Μου το είχε κάνει και μένας βλάκας με γκόμενα που ήθελε να της δείξει ότι το GT του πάει πιο γρήγορα από το δικό μου αγγλικό καρούλι....
Του έκανα την χάρη, και μόλις χάρηκε και πέρασε, άρχισε το πανηγύρι για καμία 20αριά χλμ. με τα xenon μου στον κώλο του.......
Και τυχαία όταν άλλαζε λωρίδα, άλλαζα και εγώ.....Μετά ήρθαν και τα στροφιλίκια αφού άνοιξε ο δρόμος και πήρε και τον μπ@υλο κανονικά....
Σωστος ο παιχτης
-
Απόγευμα Σαββάτου, στην Πρωτόπαπα έξω από το Δημαρχείο της Ηλιούπολης, αριστερή λωρίδα και πηγαίνοντας με ..3 χαω κατά μήκος της νησίδας, ομάδα μιας γιαγιάς και δύο παπούδων έσπρωχνε δίτροχο καρότσι, φορτωμένο μέχρι ύψους 2 μ. με κούτες φρουτολαχανικών. Δημόσιος κίνδυνος...
Παρασκευή πρωί, στην Αγίου Νεκταρίου στην Τερψιθέα, μπάρμπας με λευκό Nissan και αλάρμ αναμμένα, ερχόταν ανάποδα στο μονόδρομο. Στο συγκεκριμένο σημείο, ο δρόμος κάνει έντονη δεξιά καμπή και κατηφορίζει, με αποτέλεσμα να τον αποφύγω κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Στο ...γκάζωμα που ακολούθησε, απάντησε με χειρονομία που εννοούσε 'καλά, πώς κάνεις έτσι, εδώ πιο κάτω πάω'. Ναι ρε μακάκα, επειδή βαριέσαι να κάνεις το γύρο του τετραγώνου, πρέπει να με σκοτώσεις...
-
Θα γράψω ένα περιστατικό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι.
Κατεβαίνω την Λεωφόρο Κηφισού. Η κίνηση κανονική και μπαίνοντας στην Λ. Κηφισού στο ύψος της Ν. Φιλαδέλφιας ξεκινάω χαλαρά να επιταχύνω μέχρι τα 80-90 Km/h που ήθελα να κρατήσω (με χαλαρή οδήγηση κάνω ~650 Km με ~43 L στο Corsa μέσα στην πόλη με 1 μποτιλιάρισμα / εβδομάδα κατ' ελάχιστον, πχ ανατροπή νταλίκας πρωί Τρίτης 10/11/2009). Λόγω ημέρας οι άσχετοι, οι βαριεστημένοι, οι αργοί κλπ βρίσκονται παντού, οπότε με την ταχύτητα που είχα (άντε να έφτασα 100 σε κάποιο σημείο) βρέθηκα στην αριστερή λωρίδα. Πριν την έξοδο προς Λ. Αθηνών και περίπου στο ύψος των ΚΤΕΛ, είχα κόψει στα 70 (όριο 60) και μπήκα στη μεσαία λωρίδα για να: (1) εξυπηρετήσω αυτούς που θέλουν να πάνε αριστερά προς Λ. Αθηνών και (2) να αποφύγω την επιβράδυνση από τους ξεχασμένους που αλλάζουν λωρίδα τελευταία στιγμή. Μέχρι εκεί όλα ωραία, όλα καλά, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Φτάνοντας στην έξοδο προς Λ. Αθηνών, βλέπω ότι κανείς δεν πηγαίνει αριστερά μπροστά μου (μεγάλο λάθος αυτή η έξοδος, έπρεπε να ήταν ανισόπεδος ο κόμβος) και όχι μόνο αυτό, αλλά και πίσω μου όλη η αριστερή λωρίδα ήταν άδεια τελείως για απόσταση > 100 m. Ελέγχοντας συνεχώς τον καθρέπτη, αποφασίζω, ακριβώς 50-100 m πριν την έξοδο να βγω στην αριστερή εφόσον οι συνθήκες δεν είχαν αλλάξει καθόλου, εκτός από μία ΜΒ που πήγαινε με ~90 Km/h πίσω αριστερά και μπήκε στη λωρίδα που οδηγούσε προς την Λ. Αθηνών. Σκόπευα να επιταχύνω ξανά μέχρι τα 90 περίπου μιας και η αριστερή ήταν άδεια και να ξαναμπώ μετά δεξιά μέχρι τον Πειραιά που ήθελα να πάω. Έλα όμως που ο ΜΒ είχε άλλους σκοπούς. Κόρνες, φώτα, κακό, γιατί τον έκλεισα...!!! Αποφύγαμε το ατύχημα τελευταία στιγμή με φρενάρισμα δικό του και επιτάχυνση δικιά μου (πόσο να επιταχύνεις με 5η και 70 όμως). Του δείχνω πως η λωρίδα που μπήκε πηγαίνει Λ. Αθηνών και όχι ευθεία όπως πήγε τελικά (απέφυγε την νησίδα τελευταία στιγμή για να μπει ευθεία).
Σε αυτό το σημείο έγινε το ευχάριστο της ημέρας. Με χαιρέτησε προφανώς ζητώντας συγγνώμη... σπάνιο πράγμα να συμβεί και ακόμα σπανιότερο οδηγός τέτοιου οχήματος να είναι αυτός που θα ζητήσει συγγνώμη για λάθος που έχει κάνει. Θα φταίει η Κυριακή φαίνεται και η χαλάρωση της ημέρας.
Συμπέρασμα. Προσοχή στη θέση στο δρόμο και το κυριότερο ανάβετε φλας όταν σκοπεύετε να αλλάξετε λωρίδα πράγμα που έπρεπε να παρατηρήσω στην ΜΒ και να φανταστώ ότι η είσοδος στην έξοδο ήταν τυχαία και προερχόταν από αφηρημάδα του οδηγού και λανθασμένη χάραξη του δρόμου που στην αριστερή στροφή σου έρχεται πιο εύκολα να είσαι στην λωρίδα εξόδου αντί στην αριστερή της Λ. Κηφισού που συνεχίζει ευθεία.
Ευχαριστώ.
-
στο σημείο που λες, είχα και εγώ, την παρασκευή, ανάλογο περιστατικό με bmw 3XX.
επιβεβαιώνεται, οτι σαν οδηγοί βλέπουμε max 10 μέτρα εμπρός μας...
είναι που είναι η χάραξη (η ποιά? ) του κηφισσού για όσκαρ, είμαστε και εμείς τέρατα αντίληψης -
Αυτό το σημείο είναι όντως τελείως χαζό.Ευτυχώς στον Κηφισό δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο.Δεν τρέχω βέβαια και ιδιαίτερα και προσέχω πολύ γιατί είναι και χάλια δρόμος.
-
Ζώο η καριόλα με το κόκκινο/κεραμιδί colt cz3 στην Αθηνών-Κορίνθου σήμερα.
Ήμουν αριστερή, με 120 περίπου, αμαξια μπροστά, πίσω και τσουλάμε όλοι με την ίδια ταχύτητα με αποστάσεις μεταξύ μας (καμιά 50αριά μέτρα). Μπροστά και στη μεσαία (στα 3 μέτρα) έχω αμάξι που πλησιάζω, πρέπει να πήγαινε με 100. Ξαφνικά από το πουθενά (δηλαδή από τη μεσαία και πίσω) μπαίνει μπροστά μου το κολτ που πήγαινε με τρομερή ταχύτητα κόβοντας με εξωφρενικά απότομα, ενώ τσαρούχωνα το φρένο και πήγαινα όσο πιο αριστερά μπορούσα.
Ουσιαστικά έκοψε το τιμόνι με τουλάχιστον 140 χλμ κατευθείαν απάνω μου, ενώ ο κώλος του αυτοκινήτου του δεν είχε περάσει τη πόρτα του συνοδηγού. Αν δεν είχε καταφέρει να σφηνωθεί σε μένα, θα είχε καρφωθεί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου στη μεσαία.
Το σώσιμο ήταν τόσο οριακό, που όταν βρέθηκε μπροστά μου και τσαρούχωνα το φρένο ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ. Είμασταν σαν παρκαρισμένα, με 120- χιλιόμετρα την ώρα!!
Δεν ήταν σφήνα του στυλ κολλάω στο μπροστινό στη μεσαία για να έχω απόσταση από αυτόν στην αριστερή και το κόβω αριστερά, το αμάξι ΔΕ ΧΩΡΑΓΕ! κολλημένο στον μπροστινό στη μεσαία να ήταν, ο πίσω προφυλακτήρας του κόλτ και πάλι δεν περνούσε τη μπροστά ρόδα μου! -
Συναγερμος!!!!!!
Τα κουλαδια εχουν γινει πλειοψηφια!!!
Αντρες γυρω στα 30, να κοινουνται στην μεσαια λωριδα της εθνικης με ~60-70χλμ και την μουρη κολλημενη στην τζαμι!
Στο τσακ απεφυγα ατυχημα σημερα οπως πηγαινα στην ΔελφουςΕπισης, ΚΑΡΑΖΩΟ πισω μου, οταν πεσαμε στην κινηση της Υλικης λογω εργων, και ενω ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ τα αμαξια μπροστα οτι εχουν σταματησει, ενω ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ και τα αλαρμ που ειχα αναψει για να προειδοποιησω τους απο πισω, παρολα αυτα παραλιγο να καρφωσει στην πισω γωνια μου το ΑΣΗΜΙ POLO του, και αυτο γιατι οχι μονο αργησε να σταματησει(μαλλον τον επαιζε εκεινη την ωρα), αλλα ηθελε να με περασει κιολας,περνωντας αναμεσα απο μενα που ημουν δεξια, και τον αριστερο μου,...μην με ρωτατε γιατι!!!!
Οταν σταματησα 3''-4'' μετα, πηγα να γυρισω πισω για να τον ρωτησω ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ κανει, αλλα τελικα μπηκε στην ΛΕΑ και εφυγε απο εκει
Τι καταρα να του ριξω? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@drosxoΚ παρτε το χαμπαρι, οσο κ να θελετε να καθεστε στην αριστερη νομιζοντας οτι εχετε δικιο, πολυ-πολυ να σας περασει ο αλλος απο οπου μπορεσει, με το ετσι θελω, να σας πεταξει κ ενα φρεναρισμα που θα σας βγουν τα σφραγισματα, κανα μπινελικι, κ μετα καθιστε να λετε για το πως μπορειτε να καθεστε στην αριστερη δικαιωματικα...
Έτσι ο ελληνάρας οδηγός που νομίζει ότι τρέχει σε F1 μέσα στη πολη...που απλά κάνει όλα αυτά για να νιώσει κάποιος....γιατί απλά δεν έχει τι άλλο να κάνει. Η νοοτροπία 15χρονου σε όλο της το μεγαλείο...
-
Έχεις δίκιο μεν, δεν διευκολύνεις τα πράγματα δε. Απεναντίας, επιτείνεις το πρόβλημα για όλους, άθελά σου, αλλά το κάνεις.
-
Νοοτροπια 15χρονου ειναι αυτη που δεν θες να κανεις ακρη να περασει ο αλλος επειδη εχεις μαθει να πηγαινεις με 5 χαω περισσοτερα απο τον μεσαιο στην αριστερη, δημιουργοντας κινηση απο το πουθενα γιατι αντι να ειστε 10 αυτοκινητα στην δεξια κ 10 στην μεσαια, ειστε 5 στην καθε μια για 500 μετρα απλωμενοι.
Κ ο Κηφισσος, η αριστερη της Συγγρου, η αριστερη της Βουλιαγμενης, η αριστερη της Κηφισσιας στα κλειστα κομματια τους, ΔΕΝ ειναι 'μεσα στην πολη'. Αν δεν θες να καταλαβεις, περασμα απο οπου λαχει κ φρεναρισμα.
Κυριακη 10 βραδυ ολος ο Κηφισσος προς βορεια να σερνεται με 100 γιατι ο βλακας ο ελληναρας εχει απλωθει σε ολες τις λωριδες πηγαινωνοντας με +-10χαω απο τον διπλανο του φοβουμενος ειτε να πατησει γκαζι ειτε να φρεναρει κ να μπει στην μεσαια. Κ μετα στην ΑΟ τα ιδια σκατα.
Αλλα που θα μου πατε, θα ερθει το τουρμπακι κ μετα θα παρετε μερικα κιλα ροπη στην μαπα μερικοι, να χτυπιεστε μετα για το αν σας προσπερασ σωστα. Εκει να δουμε ποιος θα γελαει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Νοοτροπια 15χρονου ειναι αυτη που δεν θες να κανεις ακρη να περασει ο αλλος επειδη εχεις μαθει να πηγαινεις με 5 χαω περισσοτερα απο τον μεσαιο στην αριστερη, δημιουργοντας κινηση απο το πουθενα γιατι αντι να ειστε 10 αυτοκινητα στην δεξια κ 10 στην μεσαια, ειστε 5 στην καθε μια για 500 μετρα απλωμενοι.Κ ο Κηφισσος, η αριστερη της Συγγρου, η αριστερη της Βουλιαγμενης, η αριστερη της Κηφισσιας στα κλειστα κομματια τους, ΔΕΝ ειναι 'μεσα στην πολη'. Αν δεν θες να καταλαβεις, περασμα απο οπου λαχει κ φρεναρισμα.
Κυριακη 10 βραδυ ολος ο Κηφισσος προς βορεια να σερνεται με 100 γιατι ο βλακας ο ελληναρας εχει απλωθει σε ολες τις λωριδες πηγαινωνοντας με +-10χαω απο τον διπλανο του φοβουμενος ειτε να πατησει γκαζι ειτε να φρεναρει κ να μπει στην μεσαια. Κ μετα στην ΑΟ τα ιδια σκατα.
Αλλα που θα μου πατε, θα ερθει το τουρμπακι κ μετα θα παρετε μερικα κιλα ροπη στην μαπα μερικοι, να χτυπιεστε μετα για το αν σας προσπερασ σωστα. Εκει να δουμε ποιος θα γελαει...
χαλαρα απλα μετα θα μπεις εσυ στη θεση αυτων που κραζουμε!
Νοοτροπια 15χρονου ειναι να πιστευεις οτι εισαι πιο γρηγορος απο τους αλλους μονο και μονο επειδη εχεις turbo...και που ξες ο αλλος τι κρυβει 'under the hood'??? Φυσικα και θα επρεπε να χρησιμοποιουνται μονο οι δεξια και μεσαια λωριδα αλλα ειναι και μερικοι εδω που ψηφιζουν συριζα!!! φολα αριστεροι!!!
@after επρεπε να του ριξεις την κλασσικη ευχη : να μη βγεις απο την ΛΕΑ χωρις γερανο ρε αλητη! -
Δεν πιστευω οτι ειμαι πιο γρηγορος απο κανεναν, απλα ΘΕΛΩ να παω πιο γρηγορα εκει που πηγαινω. Κ μπορω, απλα μερικοι δεν θελουν να καταλαβουν οτι καθονται στην αριστερη μονο υπο προυποθεσεις κ οχι οποτε κ οσο τους κ@υλωσει. Το να πηγαινεις ελαχιστα γρηγοροτερα απο τον διπλα δεν σου δινει το δικαιωμα να επιβαλλεις αυτο τον ρυθμο σε ολους, ειδικα σε μεγαλους δρομους. Δεν μπορουν 10 ατομα να τσουλαααααααααααανε στην αριστερη μετατρεποντας μεγαλους δρομους σε οδους σαλιγκαρισιας κυκλοφοριας.
Για αυτο λοιπον οταν θα υπαρχει η δυνατοτητα (40+ κιλα ροπη στις 2κ, ας ειναι καλα οι tfsi), θα κανω κ εγω οτι γουσταρω. Οπως ολοι τελικα σε αυτη την χωρα.
-
Σήμερα πήγαινα με 80 στη δεξιά λωρίδα (οικονομία στο καύσιμο ) η οποία κάποια στιγμή έτυχε να πηγαίνει πιο γρήγορα απ τη μεσαία λωρίδα κι ένα καγκούρι ήρθε κόλλησε πίσω μου και μου έπαιζε τα φώτα να επιταχύνω γιατί είχα ανοιχτό δρόμο μπροστά μου
Έλεος δλδ πάω στη δεξιά για να είμαι με το πάσο μου κι έρχεται ο άνθρωπος-πύραυλος να με σπρώξει με το ζόρι αντί να πάει στην αριστερή -
η δεξιά είναι η πιο γρήγορη λωρίδα!
αν θες να σέρνεσαι, υπάρχει και η αριστερή! -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
η δεξιά είναι η πιο γρήγορη λωρίδα!
αν θες να σέρνεσαι, υπάρχει και η αριστερή!Αγγλία γενίκαμε βρε παιδάκι μου...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Νοοτροπια 15χρονου ειναι αυτη που δεν θες να κανεις ακρη να περασει ο αλλος επειδη εχεις μαθει να πηγαινεις με 5 χαω περισσοτερα απο τον μεσαιο στην αριστερη, δημιουργοντας κινηση απο το πουθενα γιατι αντι να ειστε 10 αυτοκινητα στην δεξια κ 10 στην μεσαια, ειστε 5 στην καθε μια για 500 μετρα απλωμενοι.Κ ο Κηφισσος, η αριστερη της Συγγρου, η αριστερη της Βουλιαγμενης, η αριστερη της Κηφισσιας στα κλειστα κομματια τους, ΔΕΝ ειναι 'μεσα στην πολη'. Αν δεν θες να καταλαβεις, περασμα απο οπου λαχει κ φρεναρισμα.
Τα πράγματα είναι απλά...απλά να σκεφτείς γιατί μέσα στην πόλη τα όρια ταχύτητας είναι διαφορετικά από ότι στην εθνική. Ακόμα και στη Συγγρού που είναι κλειστός δρόμος ( ο πιο κλειστός στην Αθήνα), το όριο είναι 90χλμ και όχι 120χλμ. Γιατί πολύ απλά είναι δρόμος μέσα στη πολη και οι συνθήκες είναι διαφορετικές από ότι στην εθνική. Όλοι θέλουν να πάνε στη δουλειά τους γρήγορα. Δεν είσαι ο μόνος. Υπάρχουν όμως και κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούμε. Αν δεν θέλεις να τηρείς αυτούς τους κανόνες (βλέπε όρια ταχύτητας), τότε ΜΗΝ κινείσαι σε δημόσιο δρόμο. Πήγαινε σε μια πίστα να τρέξεις όσο θέλεις με το τουρμπάτο αυτοκίνητό σου.
Και αφού έχεις πρόβλημα με αυτούς που πηγαίνουν αριστερά και κλείνουν το δρόμο σε εσένα που είσαι πολύ πολύ πολύ γρήγορος να πάρεις το 100 τηλέφωνο και να τους πεις ότι θέλεις να τρέξεις με 200 χλμ και όσοι είναι στην αριστερή λωρίδα δεν σε αφήνουν. Όλα τα άλλλα (προσπέραση από δεξιά, σφήνες, απότομο φρενάρισμα) είναι απλά νοοτροπία 15χρονου. Ο Κ.Ο.Κ. ισχύει για όλους και αν κάποιος δεν τον τηρεί (δεν κάνει στην άκρη για να περάσεις εσύ που είσαι πολύ γρήγορος), παίρνεις τηλέφωνο την αστυνομία και τον καταγγέλεις. Έτσι δεν είναι; -
Αν και συνηθως, συμφωνω με τον Κacey, μερικες επισημανσεις:
Ετσι όπως είναι πλεον οι συνθηκες στην Αθηνα, είναι ανουσιο να λεει καποιος «βιαζομαι να παω στη δουλεια μου», αρα πρεπει να κινηθω γρηγορα…
Δυστυχως το κερδος που μπορεις να εχεις σε χρονο είναι ελαχιστο, ενώ κάθε προσπαθεια να κινηθεις γρηγορα, το μονο αποτελεσμα που μπορει να εχει είναι εκνευρισμος και εκθεση σε κινδυνο.
Αυτό σε καμια περιπτωση δε δινει «αφεση» στα απειρα ΖΩΑ που κυκλοφορουν εκει εξω και εχουν κανει τη ζωη ολων μας πιο δυσκολη από ότι θα επρεπε να είναι.
Απλα πρεπει να το παρουμε ολοι αποφαση ότι δεν εχει κανενα νοημα η σκεψη ότι μπορουμε να κινηθουμε γρηγορα με το αυτοκινητο στην Αθηνα. Οσα ζωα και να προσπερασεις (με συμβατικο ή μη τροπο), παλι σε 30’’ θα βρεθει καποιο άλλο μπροστα σου. Δυστυχως το μονο που πρεπει να σκεφτομαστε είναι πώς να φθασουμε ασφαλεις στον προορισμο μας.
Ευτυχως υπαρχουν ακομη παρα πολλοι επαρχιακοι δρομοι που μπορουμε να ευχαριστηθουμε οδηγηση, χωρις ρανταρ, διποδα ζωα χωρις αισθηση χωρου/χρονου.
Ο μονος τροπος να κινηθεις σβελτα στην Αθηνα είναι μηχανακι, με τα ρισκα βεβαια που αυτό φερει.
-
Και τούρμπο να πάρεις kacey δε θ'αλλάξει κάτι στο μποτιλιάρισμα.
ζώο (πρέπει να το χω ξανααναφέρει ένας με κίτρινο smart που εισέρχεται κάθε μέρα σε μονόδρομο και περνάει ΑΝΑΠΟΔΑ μπροστά από σχολεία, ενώ μπορεί να στρίψει ένα στενό παρακάτω και μετά να στρίψει κανονικά και να βγει νόμιμα εκεί που θέλει. Αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος, το θεωρεί φυσικό να κάνει κάτι τέτοιο.
-
Εγω πλεον μες την πολη κινουμαι μονο με μοτοσυκλετα και εχω βρει την υγεια μου
Παρολα αυτα πολλες φορες κινουμαι και με το αυτοκινητο και παω στο κεντρο της Αθηνας
Σιγουρα οσες σφηνες και να κανεις, δεν κερδιζεις ουσιαστικα τιποτα, αλλα πολλες φορες χανεις 1 και 2 φαναρια(αυτο σημαινει και 10 λεπτα καθυστερηση) επειδη ο μπροστινος αποφασισε να βγει για ρομαντζαδα στην Κηφισιας στις 9 το πρωι
Οχι απο αριστερα, οχι απο δεξια, αλλα ΑΠΟ ΠΑΝΩ θα περασω, και βασικα το κανω
Οποιος θελει να συρθει στην ασφαλτο, ας παρει το ΜΕΤΡΟ, υπαρχουν και καποιοι που πραγματικα εχουν λογο και βιαζονται -
Το εχω ξανα αναφερει οτι χρησιμοποιοντας την εξπρες γραμμη Χ14 Ε14 Ε7 κ.λ.π. προσπερναμε τα ΙΧ που κινουνται στις αλλες λωριδες.... μετα δε μετεπιβιβαζομενος σε Μετρο φτανεις εκει που σε βολευει.... στο κεντρο..... δεν υπαρχει πιο γρηγορος τροπος εαν πας σε ενα μερος στο κεντρο.... αν ομως οι προορισμοι ειναι πολλοι τοτε μηχανακι, εφοσον το αποφασισει καποιος..... να το εχει.. μετα ειναι το ΙΧ χωρις ομως φτανεις ανετα και χωρις εκνευρισμους καπου.... Π.Χ η γυναικα μου που παει στην πολυτεχνειουπολη απο την Κηφισιας στο υψος της Αβανας, δεν την βολευει τιποτα απο τα ΜΜΜ. με ΙΧ φτανει σιγουρα πιο γρηγορα στον προορισμο της... ετσι το παιρνει, και εφοσον δεν υπαρχει προβλημα σταθμευσης εκει δεν το συζηταει...... εχει δικιο......
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]