-
Ο χρήστης avel έγραψε:
σε αυτό το ''πράγμα'' που λέγεται ''εθνική'' Πατρών-Πύργου τα 120-130 είναι πολλά,αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
[γιατί...]
Γιατί αγαπητέ φίλε όταν εργάζεται κάποιος,ακόμα και ο χρόνος που ταξιδεύει είναι χρήμα!
Saved for future reference.
Right
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εαν οι οδηγοι σε αυτα τα τμηματα των δρομων ηταν πιο πειθαρχειμενοι τοτε ο δρομος θα ηταν λιγωτερο επικινδυνος... Με λιγα λογια αυτοι που τον χρησιμοποιουν τον κανουν αυτο που ειναι... οι δε κατοικοι αυτων των περιοχων που ξερουν τα προβληματα του αλλα δεν λαμβανουν τα μετρα τους ειναι αξιοι της τυχης τους....με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
**του ριχνει ροχαλα στην μαπα **
Très chic!!
Δηλαδη απο ολη την κατασταση εσυ αυτο κρατησες?
After, ευτυχώς που υπάρχουν ιδιοφυΐες σαν εσένα για γελάμε και λίγο.
Υπάρχει ένα πράγμα (δεν τρώγεται, μην προσπαθήσεις να το δαγκώσεις) που λέγεται σαρκασμός.
Ωπ, συγνώμη, μάλλον για να το αντιληφθείς αυτό απαιτείται I.Q. (όχι το μωβ αυτοκίνητο του SV2, μην μπερδεύεσαι) πάνω από 90.Ασε μην μου πεις, φανταζομαι στα προιστορικα χρονια, οταν οι υπολοιποι θα ηταν εξω να κυνηγησουν θηρια, εσυ θα ησουν μεσα να πλενεις τα δερματα με τις υπολοιπες κυριες...
Α, και κάτι άλλο, με αυτά που γράφεις για κυρίες πλυσίματα κ.τ.λ., μήπως πρέπει να λύσεις κάποια θεματάκια?
-
JpoLgr γιατί αρπάζεσαι...?
Ο.Κ. δεν το κατάλαβε.Δεν χρειάζεται να τον προσβάλλεις για να πεις αυτό που θέλεις.Μπορείς να του απαντήσεις με ωραίο τρόπο.
Συγνώμη που επεμβαίνω (δεν γνωρίζω κανένα από τους 2 σας προσωπικά), αλλά κάποιες φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα γιατί δεν μπορείς να βάλεις χρώμα στις λέξεις όσα emoticon κι αν βάλεις (ή δε βάλεις) δίπλα.όχι ότι και ο after δεν ήταν καυστικός, αλλά κρίμα να χαλιώμαστε για τέτοια θέματα που ξεκινάνε από το πουθενά.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
JpoLgr γιατί αρπάζεσαι...?όχι ότι και ο after δεν ήταν καυστικός,
Απαντάς μόνος σου.
Ο.Κ. δεν το κατάλαβε.Δεν χρειάζεται να τον προσβάλλεις για να πεις αυτό που θέλεις.Μπορείς να του απαντήσεις με ωραίο τρόπο.
Εδώ όμως έχεις δίκιο.
κρίμα να χαλιώμαστε για τέτοια θέματα
Και εδώ.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ε ναι ρε παιδια καλα κανετε, κρατηστε τα μαμα auris/tiida/focus κλπ των 1600κ.εκ να σταματατε στα μπλοκα σα φλωροι, εγω προτιμω να κανω βαβουρα, να πεταω φλογες στις αλλαγες και να κατεβαζω μια στα μπλοκα και σανιδα
Και που να πας?Αφου σε 50 μετρα θα πεσεις στην κινηση
Μεσα σε κινηση γιατι να με σταματησουν? Οτι και να ζητησουν το εχω, αρα σταματαω
Τεσπα μην το συζητησουμε, εχει συμβει αυτο που λεω more than 3 times (δεν λεω ακριβη αριθμο...απλα εχω ξεπερασει το μια του κλεφτη δυο του κλεφτη 3....και τον γαμησανε )
-
troll.
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Γιατι?
Γιατί αγαπητέ φίλε όταν εργάζεται κάποιος,ακόμα και ο χρόνος που ταξιδεύει είναι χρήμα!
Αν όμως παίρνει το καλογυαλισμένο αυτοκινητάκι του για να πάει για καφεδάκι τότε συμφωνώ μαζί σουΑν ομως παιρνει την καλογυαλισμενη αυτοκινηταρα του και παει για business ειναι ο βασιλιας του δρομου. Στο δρομο προηγουνται αυτοι που εχουν δουλεια.
**Πατρων - Πυργου:
lazy hippies get out my way_
**
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
**του ριχνει ροχαλα στην μαπα **
Très chic!!
Δηλαδη απο ολη την κατασταση εσυ αυτο κρατησες?
After, ευτυχώς που υπάρχουν ιδιοφυΐες σαν εσένα για γελάμε και λίγο.
Υπάρχει ένα πράγμα (δεν τρώγεται, μην προσπαθήσεις να το δαγκώσεις) που λέγεται σαρκασμός.
Ωπ, συγνώμη, μάλλον για να το αντιληφθείς αυτό απαιτείται I.Q. (όχι το μωβ αυτοκίνητο του SV2, μην μπερδεύεσαι) πάνω από 90.Ασε μην μου πεις, φανταζομαι στα προιστορικα χρονια, οταν οι υπολοιποι θα ηταν εξω να κυνηγησουν θηρια, εσυ θα ησουν μεσα να πλενεις τα δερματα με τις υπολοιπες κυριες...
Α, και κάτι άλλο, με αυτά που γράφεις για κυρίες πλυσίματα κ.τ.λ., μήπως πρέπει να λύσεις κάποια θεματάκια?
Sorry και απο μενα, αλλιως το ελαβα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γιατι?
Αν όμως παίρνει το καλογυαλισμένο αυτοκινητάκι του για να πάει για καφεδάκι τότε συμφωνώ μαζί σουΑν ομως παιρνει την καλογυαλισμενη αυτοκινηταρα του και παει για business ειναι ο βασιλιας του δρομου. Στο δρομο προηγουνται αυτοι που εχουν δουλεια.
**Πατρων - Πυργου:
lazy hippies get out my way_
**
Συμπέρασμα:ο φίλος μας θεωρεί βασιλιά του δρόμου όποιον ταξιδεύει με 120-130..
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Συμπέρασμα:ο φίλος μας θεωρεί βασιλιά του δρόμου όποιον ταξιδεύει με 120-130..Σε εκείνο το δρόμο, αν πας συστηματικά με 120-130, ναι. Εκεί έχω ανοίξει μέχρι 140 στις ευθείες και ταξιδεύοντας μέσα σε κονβόι (οπότε δύσκολα θα βρεθεί τρελός να πεταχτεί από παράδρομο ή να στρίψει αριστερά) αλλά η μέση ταχύτητα ταξιδιού που επιτρέπει η χάραξη και οι συνθήκες του δρόμου είναι πολύ χαμηλότερη.
-
aris07, φυσικα και ηταν ζωο ο τυπος με το τροχοσπιτο κανοντας τετοια μανουβρα στο συγκεκριμενο σημειο.
Φυσικα βιαζεσαι να πας στη δουλεια σου γιατι ο χρονος ειναι χρημα (καταλαβαινω οτι πυργος θεσσαλονικη ειναι τεραστιο ταξιδι , αλλα στο συγκεκριμενο κομματι δεν θα επρεπε να πας 130 ακομα κι αν τελικος προορισμος ηταν το ορμενιο εβρου)αλλα
μηπως , οταν βλεπουμε ενα τετοιο ζωο απο μακρια , να χαμηλωνουμε ταχυτητα διοτι δεν μπορουμε να προβλεψουμε τι σκατα εχει ο καθε μαλακας στο κεφαλι του.
Τον φτανουμε με χαμηλη ταχυτητα 50 χλμ , μια ωραια μουντζα για τη μαλακια που κανει , και μετα παλι επιταχυνουμε και παμε με ασφαλεια οπου ειναι να παμε. Ειτε αυτο ειναι καφεδακι , ειτε δουλεια, δεν εχει διαφορα , σημασια εχει να φτασουμε σωοι.... -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
aris07, φυσικα και ηταν ζωο ο τυπος με το τροχοσπιτο κανοντας τετοια μανουβρα στο συγκεκριμενο σημειο.
Φυσικα βιαζεσαι να πας στη δουλεια σου γιατι ο χρονος ειναι χρημα (καταλαβαινω οτι πυργος θεσσαλονικη ειναι τεραστιο ταξιδι , αλλα στο συγκεκριμενο κομματι δεν θα επρεπε να πας 130 ακομα κι αν τελικος προορισμος ηταν το ορμενιο εβρου)αλλα
μηπως , οταν βλεπουμε ενα τετοιο ζωο απο μακρια , να χαμηλωνουμε ταχυτητα διοτι δεν μπορουμε να προβλεψουμε τι σκατα εχει ο καθε μαλακας στο κεφαλι του.
Τον φτανουμε με χαμηλη ταχυτητα 50 χλμ , μια ωραια μουντζα για τη μαλακια που κανει , και μετα παλι επιταχυνουμε και παμε με ασφαλεια οπου ειναι να παμε. Ειτε αυτο ειναι καφεδακι , ειτε δουλεια, δεν εχει διαφορα , σημασια εχει να φτασουμε σωοι....Ο φίλος είπε ότι το ζώο ήταν αλλοδαπό, οπότε δεν ξέρει τί εστί μούντζα
(αλλά θα μπορούσε πολύ απλά να σηκώσει το μεσαίο του δάχτυλο το οποίο είναι διεθνές σήμα! )
Πλάκα πλάκα... θα πρέπει όλοι μας να αποκτήσουμε το ενόραση και να μπορούμε να ξέρουμε από πρίν τί μ@λ@κί@ θα κατέβει στο κεφάλι αυτού που οδηγεί μπροστά μας, πίσω μας ή απέναντί μας! -
Δεν χρειαζεται να εχουμε ενοραση,
απλα χρειαζεται να εχουμε το νου μας και να μειωνουμε σε ταχυτητα που εχουμε τον απολυτο ελεγχο του αυτοκινητου οταν πλησιαζουμε καποιον που εχουμε την τυχη να δουμε απο μακρια οτι ετοιμαζεται να κανει μαλακια.
Αυτο ειναι κατι που εμεις μπορουμε να κανουμε και να προστατευσουμε το εαυτο μας -
σευχαριστουμε πατερ πιττας .
με τα κειμενα σου μας βοηθας ετσι ωστε να γλυτωσουμε απο τα αγρια ζωα που κυκλοφορουν στην ζουγκλα των ελληνικων δρομων. -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Δεν χρειαζεται να εχουμε ενοραση,
απλα χρειαζεται να εχουμε το νου μας και να μειωνουμε σε ταχυτητα που εχουμε τον απολυτο ελεγχο του αυτοκινητου οταν πλησιαζουμε καποιον που εχουμε την τυχη να δουμε απο μακρια οτι ετοιμαζεται να κανει μαλακια.
Αυτο ειναι κατι που εμεις μπορουμε να κανουμε και να προστατευσουμε το εαυτο μαςΕ,ναι, στην περίπτωση του φίλου το θέμα φαινόταν από 500 μέτρα ότι πάει να στραβώσει... οπότε κόβεις και το ελέγχεις... τί γίνεται όμως όταν την μλκια την κάνει κάποιος που είναι στα 10 μέτρα μπροστά από εσένα; Εμένα σήμερα ένα ζώο με Merc ML, ήρθε στην Συγγρού και κόλησε από πίσω μου με 140 χλμ... με το που έκανα δεξιά, μόλις με πέρασε, έκανε και εκείνος δεξιά και μπήκε μπροστά μου,έκοψε απότομα ταχύτητα (καλά που τον πρόλαβα και πάτησα φρένο!) και μετά έκανε πιο δεξιά για να βγεί από την πάροδο της Συγγρού! Μα καλά... έπρεπε να με περάσει πρώτα και να μπεί και μπροστά μου για να το κάνει αυτό; Ο δρόμος είχε κίνηση, αλλά νορμάλ... και εγώ έκανα δεξιά αμέσως μόλις τον είδα ότι έρχεται πίσω μου και μου κολλάει...μπορούσε άνετα να έχει αλλάξει τις λωρίδες 20-30 μέτρα πιο πριν όπου δεν θα υπήρχε και κανένα αμάξι μπροστά του!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σευχαριστουμε πατερ πιττας .
με τα κειμενα σου μας βοηθας ετσι ωστε να γλυτωσουμε απο τα αγρια ζωα που κυκλοφορουν στην ζουγκλα των ελληνικων δρομων.Να'σαι καλα τεκνον τρολλακια
-
Ζώον εγώ πολλάκις.
1ον Χθες έσφαξα κόκκινο στη Μαραθώνος γιατί όταν το πρόσεξα ήταν λιγάκι αργά...
Ευτυχώς μόλις είχε ανάψει το πράσινο στην κάθετο και είδαν τον λακαμά που ξέχασε να σταματήσει.2ον Πάλι χθες (σκατομέρα γενικά...) το πρωί στο φανάρι στα Σίδερα (όπως πας προς Χαλάνδρι) σταμάτησε δίπλα μου μια πανέμορφη Α310 μπλε σκούρο μεταλλικό με αποτέλεσμα ο λακαμάς να την κοιτάω και να χτυπήσω με 5-10χλμ την ML500 μπροστά μου.
Αποτέλεσμα γρατζουνιές σε όλο τον προφυλακτήρα του miata μου και ελάχιστες στο κάτω μέρος της ποδιάς του προφυλακτήρα. Όλα τα λεφτά ήταν ο τυπάς που με ρώταγε γιατί του το έκανα αυτό και αν έχει στραβώσει η πίσω βάση προφυλακτήρα... -
Ζώο και εγώ, καθώς η οδήγηση μου σήμερα από το χωριό μέχρι το Ελληνικό ήταν ιδιαίτερα επιθετική με ταχύτητες πολύ υψηλότερες από ότι επέτρεπαν η κίνηση και η λογική.
-
Μιας που μας βγηκε το απολογητικο μας , θα πω οτι αισθανομαι ασχημα που χτες, στο φαναρι της διασταυρωσης δικαστηριων - 26ης Οκτωβριου, ενω ειχα ξεκινησει για να στριψω αριστερα στην 26ης, μου τη βγαινει μια απο δεξια με ενα 306 και παει να πεσει πανω μου. Την κορναρισα και της ειπα 'ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΒΟΔΙ' , μου κανει 'Τι θες;' και της λεω οτι το ρευμα που πηρε ηταν για να παει ευθεια και οχι για να στριψει αριστερα. Αφου μου εκανε μια χειρονομια του στυλ 'τι μας λες κι εσυ τωρα' της κοπαναω και ενα 'Αει γα@$%$ου' πανω στα νευρα μου . Μετα στεναχωρεθηκα που εριξα το επιπεδο....
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]