-
Ε όχι και επίπεδο στο bloka
απ το οποίο όλοι οι σοβαροί χρήστες την είχαν κάνει με ελαφρά.Και μπαν δεν έφαγες μόνο στο bloka αλλά και στο άλλο φόρουμ που παραπέμπεις
-
Ζώα εκατοντάδες οδηγοί που κλείσανε τη ΛΕΑ στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της γέφυρας Βαρυμπόμπης με αποτέλεσμα ένα ασθενοφόρο να προσπαθεί να περάσει από τα χωράφια.
Σκηνικό που βλέπουμε καθημερινά. Χιλιάδες ζώα κλείνουν τις ΛΕΑ, χιλιάδες χώνονται μπροστά στο φανάρι σαν να μας λένε 'Εγώ είμαι έξυπνος και δεν θα περιμένω όπως εσύ'.
Αναρωτιέμαι αν ποτέ έχετε δει:
(α) Τροχονόμο να δίνει κλήση για τέτοιες περιπτώσεις.
(β) 'Βλάκα' οδηγό που περιμένει στη σειρά να κατεβαίνει και να κάνει μαύρο στο ξύλο τον 'έξυπνο'. -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Ζώα εκατοντάδες οδηγοί που κλείσανε τη ΛΕΑ στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της γέφυρας Βαρυμπόμπης με αποτέλεσμα ένα ασθενοφόρο να προσπαθεί να περάσει από τα χωράφια.
Σκηνικό που βλέπουμε καθημερινά. Χιλιάδες ζώα κλείνουν τις ΛΕΑ, χιλιάδες χώνονται μπροστά στο φανάρι σαν να μας λένε 'Εγώ είμαι έξυπνος και δεν θα περιμένω όπως εσύ'.
(β) 'Βλάκα' οδηγό που περιμένει στη σειρά να κατεβαίνει και να κάνει μαύρο στο ξύλο τον 'έξυπνο'.Όχι για αυτό ότνα οδηγό τον 'Χάρο που δεν Νιώθει' (copyright από μέλος του forum) δεν τους αφήνω να ξαναχωθούνε μπροστά μου + όταν πάω να μπώ αριστερά για στροφή (σε περίπτωση λεοφωριολωρίδας) το κάνω υποδειγματικά
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
(β) 'Βλάκα' οδηγό που περιμένει στη σειρά να κατεβαίνει και να κάνει μαύρο στο ξύλο τον 'έξυπνο'.Για το α) δεν έχω δει, έχω ακούσει όμως σε κάτι καλοκαιρινές επιστροφές από Χαλκιδική, που κατά διαστήματα έγραφαν δεκάδες οδηγούς... σπάνιο όμως... Η προσωπική μου ευχή σε όσους κλείνουν την οδό στο ασθενοφόρο (εντάξει, δεν υπάρχει παντού, αλλά όπου υπάρχει ας την έχουμε ανοιχτή αυτή τη ρημάδα τη ΛΕΑ) είναι να πάθουν ότι προκαλούν σε άλλους... για εμένα είναι ίσως η πιο σιχαμένη παράβαση του ΚΟΚ.
Το ίδιο ισχύει και σε κάποια σημεία που υπάρχει ειδική λωρίδα για το ασθενοφόρο. Πχ στο Παπαγεωργίου εδώ στη Θεσ/νίκη στον παράδρομο του περιφερειακού, υπάρχει ειδική λωρίδα με σήμανση αποκλειστικά για το ασθενοφόρο. Φυσικά, οι περισσότεροι, έχοντας νοημοσύνη καθυστερημένης αμοιβάδας το αγνοούν...
Για το β) αν δω θα κάνω ειδικό θέμα με τίτλο 'Καλέ μου άνθρωπε' και θα αναρτήσω τη φωτογραφία του!
-
έχω δει Ζητά να σταματάει και να γράφει C3 στον Κηφισσό.
επίσης, στον κηφισσό, Ζητά μετά την Μεταμόρφωση,να έχει κλείσει με την μηχανή του την ΛΕΑ και να διώχνει τους 'ξύπνιους'
μια βδομάδα, να μαντρώνουν και να γράφουν όλους στις ΛΕΑ και τέλος αυτό το φαινόμενο, που οδηγεί και σε πήξιμο. -
υπερτιτανομεγαλειωδες ζωο ο τυπος που 'καρασκοτωσε' κοκκινο στο φαναρι της Λ.Κηφισιας με την Θεοδ.Δηλιγιαννη(ο δρομος που κατεβαινει απ την πλατεια Κεφαλαριου).BMW 3αρα καμπριο να περνα σφαιρα μπροστα απο τα ματια μου ενω ειχε αναψει τουλαχιστον για 3 δευτερα το πρασινο σε εμενα(αργησα λιγο να ξεκινησω διοτι δεν προσεχα το φαναρι..)χτες καταλαβα πως τα βραδυα γινονται τα διαφορα τροχαια με ηλιθιους λογους και αιτιες...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ε όχι και επίπεδο στο bloka
απ το οποίο όλοι οι σοβαροί χρήστες την είχαν κάνει με ελαφρά.Και μπαν δεν έφαγες μόνο στο bloka αλλά και στο άλλο φόρουμ που παραπέμπεις
Φυσικά έφαγα ban, αφού και στο 2ο forum διαχειριστής ήταν το ίδιο πρόσωπο που έκανε διαδοχικά ban στο bloka. Μάλιστα, αφορμή στάθηκε ένα post, το οποίο τροποποίησα (βράδυ γράφτηκε, πρωί τροποποιήθηκε) χωρίς ουσιαστικά να αλλάξω αυτά που έγραφα, αλλά προσθέτοντας νέα δεδομένα (την πρόσκληση για επάνοδο σε όλους τους παλιούς που έκανα στο bloka). Η πρόσκληση που περιγράφω έγινε μετά την επάνοδό μου από το τελευταίο ban που έγινε (ο ίδιος που έκανε και το ban στο myforumplus) και κρατήθηκε μυστικό από τη Δ.Ο. του bloka που το έμαθε από mail που έστειλα και από τηλεφωνική επικοινωνία μου με άτομα από το forum. Μετά την τελευταία επάνοδο, αφαιρέθηκαν τα δικαιώματα διαχειριστή του bloka από αυτό το άτομο γιατί πλέον, ήταν εμφανές πως όχι μόνο μεροληπτούσε, αλλά υπεράσπιζε κάτι που είχα αναφέρει από την 1η στιγμή, πριν 3 χρόνια.
Στο bloka είχε μαζευτεί πολύ καλό υλικό, τόσο από πλευράς ατόμων, όσο και από πλευράς δημοσιεύσεων. Οι χρήστες άρχισαν να έχουν προβλήματα όταν (κι εδώ βρίσκεται το μερίδιο ευθύνης μου) άρχισαν οι διαμάχες για κάποια θέματα, τελείως άσχετα με ανιχνευτές και τα υπόλοιπα που έγιναν μετά. Το πρόβλημα ξεκίνησε με τη γνωστή δημοσίευση για το αλκοόλ στην οποία περιέγραφα τη διαδικασία που πρέπει να λαμβάνει χώρα και ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι χρήστες για σωστές μετρήσεις. Η δημοσίευση αυτή διαγράφτηκε ως 'οδηγία του πώς να αποφεύγουμε τα αλκοτέστ' και μετά τον σάλο που έγινε (μου έστελναν μέχρι και pm να τους τη στείλω - δεν την είχα κρατήσει όμως για να δουν τι πραγματικά ήταν - για να ξεφύγουν από το αλκοτέστ). Έγινε κάτι σαν urban legend και η διαμάχη φούντωσε. Αναγκάστηκα να ανεβάσω δημοσίευση από Παν/μιο του εξωτερικού που περιέγραφε τη διαδικασία και τα προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν για να πειστούν ότι έγραφα τα ίδια (λες και αν ήμουν ο εδώ καθηγητής δε θα είχα την αντίστοιχη εμπειρία ή κύρος να κάνω τη μελέτη με τον Βραζιλιάνο). Με βάση αυτή τη δημοσίευση (με το paper) άλλαξε και ο νόμος για το αλκοτέστ που περιλαμβάνει πλέον ένα συμπλήρωμα σε σχέση με τον αρχικό που υπήρχε. Από εκεί ξεκίνησαν όλα τα άσχημα και οι διαμάχες.
Όταν στη συνέχεια άρχισε το πανηγύρι με τα σβησμένα post για 2η φορά, αυτή τη φορά για ανιχνευτές, όλοι απόρησαν για το τι είχε συμβεί. Δεν ήξεραν ότι είχαν προηγηθεί 2-3 pm που έλεγαν σε ελεύθερη απόδοση:
- Φτιάξε ένα topic για το πόσο αποτελεσματικό είναι το τάδε jammer. (πληροφορίες και pm υπάρχουν για κάθε ενδιαφερόμενο)
- Ναι, αλλά γιατί δεν το φτιάχνεις εσύ αφενός και αφετέρου, θα πρέπει να φτιάξω για όλα τα jammers στη συνέχεια. Μήπως υπάρχει κάποια σύνδεση δικιά σου με την τάδε εταιρεία; Αν υπάρχει, δεν έχω πρόβλημα κανένα, αλλά πρέπει να το ξέρω, όπως κι εσύ ότι θα κρατήσω ουδέτερη και αντικειμενική στάση.
- Όχι φυσικά και με προσβάλεις και δεν είναι κάτι τέτοιο κτλ κτλ.
Μετά από αυτά τα pm ξεκίνησαν οι διαγραφές, οι αναίτιες επιθέσεις (υπάρχουν και τα αρχεία από το shoutbox) ακόμα και από άτομα που ποτέ δεν είχαν εμφανιστεί στο bloka, αλλά έλεγαν ότι είναι από καιρό χρήστες κτλ. 6 διαφορετικά ονόματα στο shoutbox με 2-3 διαφορετικές IP να επιτίθενται, να ρωτάνε, να ρίχνουν λάσπη γράφοντας ότι είμαι αντιπρόσωπος εταιρείων και άλλα τέτοια όμορφα. Εφόσον ΚΑΘΕ φορά έτρωγαν τα μούτρα τους, αλλά χαλούσαν την ηρεμία του forum, σταμάτησε το shoutbox να λειτουργεί. Πάμε και παρακάτω τώρα.
Μπαίνω με διαφορετικό nickname για να παγιδεύσω το άτομο αυτό. Προηγουμένως όμως, μια διαμάχη (που είμαι σίγουρος ότι πυροδοτήθηκε και τράφηκε από αυτόν, έστω και έμμεσα) με είχε οδηγήσει σε προσωρινό ban. Μπαίνω στο forum, λοιπόν, και μιλάω με pm σε αυτόν που πήρε μέρος στη διαμάχη και του ζήτησα συγγνώμη και του εξήγησα τα περιστατικά. Του είπα να μη με αποκαλύψει γιατί μπήκα για αυτό και για αυτό το σκοπό. Το pm του το παρακολουθούσαν; Έστειλε ο ίδιος το pm στον διαχειριστή; Πάντως δεν έπεσε στην παγίδα, ενώ αρχικά φαινόταν ότι τσίμπαγε. Μετά από καιρό, και όταν επανήλθα στο forum, το άτομο που είχα τη διαμάχη, έκανε το 2ο σφάλμα και είπε δημόσια ότι έχω και 2ο nickname, οπότε έπρεπε να με κάνουν ban. Η Δ.Ο. (όχι το ίδιο άτομο) μου πρότεινε να διαγράψει το 2ο λογαριασμό εφόσον ήταν ενήμερη από εμένα για αυτό που πήγα να κάνω (δεν έγινε με συνεργασία τους, εννοείται). Αρνήθηκα, για να πάρω πρώτα αντίγραφα των pm του 2ου λογαριασμού. Έτσι, ήρθε και το οριστικό ban που μετά από διαμαρτυρίες πολλών χρηστών σταμάτησε πριν με διαγράψουν από το myforumplus.
Για να προχωρήσουμε τα γεγονότα, μιας και έχει ενδιαφέρον αυτό, να τα μάθεις και από την άλλη πλευρά, σε κάποια φάση, έγινε και νέα διαμάχη με νέο άτομο, την κοπέλα που ήρθε στο myforumplus και μετά αποχώρησε. Βαλτή η πρόκληση, πολύ ήρεμη η απάντησή μου που δεν έπρεπε να γίνει ban, αλλά για λόγους ισορροπίας έγινε. Αυτή ζητούσε, άκουσον άκουσον, διαχειριστικά δικαιώματα για να μπορεί να με διαγράφει όποτε θέλει, μετά την άρνησή μου να λάβω μέρος στην ομάδα για την οδική ασφάλεια και το οργισμένο τηλέφωνο που δέχθηκα (και έχω καταγράψει φυσικά και έχουν ακούσει πολλά άτομα που ήταν μέλη) από την ίδια σχετικά με αυτό το θέμα. Αυτά είμαι σίγουρος ότι δεν τα έχεις ακούσει ποτέ μέχρι τώρα. Είναι η ίδια που ήταν στο myforumplus και από ότι έμαθα αποχώρησε κι από εκεί.
Τελικά, για να μην συνεχίζω το offtopic, μετά από τις τελευταίες κινήσεις και εφόσον ο κόσμος έβλεπε ότι δε θα κρατούσε για πολύ καιρό η κυριαρχία τους στο bloka, δημιούργησαν ένα νέο forum, το myforumplus. Καλή κίνηση πρόβλεψης και ενισχυτικό των δραστηριοτήτων τους. Η δομή κτλ ήταν όπως του bloka, απλά έχει πολύ λιγότερο υλικό και πολύ πιο ελεγχόμενη και αυστηρή Δ.Ο., τα άτομα που έβλεπα στο shoutbox ουσιαστικά (3 άτομα με 6 IP που λέγαμε). Καλά να πάνε τα παιδιά τους εύχομαι και ίσα ίσα εγώ έχω προτείνει να συνεργαστούμε κιόλας (η δημοσίευση που άλλαξα για να το περιλάβει και ήταν αφορμή για διαγραφή), αλλά εφόσον οι ίδιοι αισθάνονται άσχημα και δεν έχουν ενδιαφέρον, δεν περνάει από το χέρι μου να κάνω κάτι. Αυτοί ζητάνε λέει συγγνώμη, να γονατίσω, να προσκυνήσω κτλ. Εγώ προθύμως τους ζητάω συγγνώμη, αρκεί να ζητήσουν πρώτοι οι ίδιοι που ήταν ανειλικρινείς μαζί μου όταν τους πρωτορώτησα στα 3 pm που παρουσίασα νωρίτερα. Αν το κάνουν αυτό, για εμένα όλα μέλι γάλα, βγαίνω και δημοσίως και λέω πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα, προχωράμε μαζί. Μέχρι τότε όμως, μέχρι δηλαδή να αποδεχθούν ότι πήγαν να με δουλέψουν (για τους άλλους χρήστες δε με ενδιαφέρει, αν και τους ξεσκέπασα και στο κοινό - βλ. δημοσίευση του ίδιου ατόμου που είχαμε διαμάχη και προκάλεσε το ban που έγραφε 'ο θάνατος του....' όταν πλέον είχε καταλάβει και αυτός και το υπόλοιπο bloka τι είχε συμβεί) δε θα μπορώ να συνεργαστώ, πράγμα που το θέλουν φυσικά, γιατί αν δεν το ήθελαν δε θα υπήρχε και το αντίστοιοχ κυνήγι.
Και κλείνοντας, να μην αναφέρουμε τα τελευταία στη νέα μορφή του bloka με τα comments, τις μαζικές αρνητικές ψηφοφορίες σε ό,τι γράφω κτλ, στα οποία φαντάζομαι κι εσύ έχεις βάλει το χεράκι σου για να βγουν τόσες οι ψήφοι. Ανεβάζω δημοσίευση για ανιχνευτές και ενώ είναι δομημένη, άψογη, περιεκτική, αμέσως αρνητικές ψήφοι, αμέσως σχόλια να σταματήσω να γράφω γιατί δεν είναι στο πνεύμα του bloka κτλ. Όταν ανέφερα να πάνε αυτοί που αντιδρούν και στο άλλο forum που έχει αντίστοιχο περιεχόμενο, ξαφνικά σταμάτησαν οι επιθέσεις. Τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδί μου; Τόσο εύκολα;
Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να εκτιμήσεις την ειλικρίνειά μου. Ζητάω συγγνώμη αν έχω ξεχάσει κάποια γεγονότα, αλλά τα βασικά είναι αυτά και αυτά οδήγησαν (όσα έχουν σχέση με εμένα τουλάχιστον) στην παρακμή του bloka το οποίο εξακολουθώ να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις πάντως.
Ευχαριστώ.
-
-
Απλά να σε ενημερώσω κλείνοντας κι εγώ το ΟΤ, ότι στο μπλόκα ουδέποτε ασχολήθηκα με ο,τιδήποτε πέρα απ τα ταξίδια στο εξωτερικό. Ήταν ένα φόρουμ που μου ήταν σε όλα τα άλλα αδιάφορο (εκτός απ τα αντιραντάρ).
ΤΟ ότι δε ξαναξεκίνησε από εσένα το ακούω τώρα, και προφανώς δεν έχω ασχοληθεί κάν να σε ψηφήσω ή ο,τιδήποτε άλλοτέλος και το από μένα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί ο νόμος δεν επιτρέπει τη χρήση αντιραντάρ, αλλά την ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ, πλην εξαιρέσεων που βασίζονται σε συγκεκριμένη αδειοδότηση, οι όροι της οποίας είναι ακόμα άγνωστοι.Συνήθως, οι σκέψεις μου (αν κι εδώ δεν είναι bloka και δεν ξέρω κατά πόσον παρακολουθεί το πρώην ΥΜΕ και η ΓΑΔΑ) γίνονται τελικά νόμος (βλ. ανιχνευτές και μεμβράνες), οπότε, ας δώσω μια βοήθεια στο κράτος γράφοντας το σκεπτικό μου ως προς την αδειοδότηση.
Επειδή μιλάμε για υψηλές συχνότητες που δεν είναι και ελεύθερες για το κοινό, φαντάζομαι πως χρειάζεται κάποια έγκριση της συσκευής ότι δεν εκπέμπει πάνω από το θεσπισμένο όριο, δηλαδή ότι δεν προκαλεί Η/Μ παρεμβολή σε άλλες συσκευές. Κάτι τέτοιο υπάρχει στις ΗΠΑ από την FCC που δίνει την έγκρισή της στους ανιχνευτές που πωλούνται εκεί, γι' αυτό και στο κάτω μέρος γράφεται πάντα η έγκριση κατά FCC. Αντιστοίχως, τα ευρωπαϊκά κράτη που επιτρέπουν τη χρήση ανιχνευτών, στηρίζονται σε αυτή την έγκριση και βγάζουν δικές τους εγκρίσεις αν χρειαστεί.
Σε αυτή την έγκριση πρέπει να στηριχθεί και το ελληνικό Δημόσιο, το οποίο θα μπορούσε άνετα να βγάλει χρήματα από αυτή τη δουλειά ως εξής. Κύριε Α.Β. θα κάνεις μία αίτηση για νομιμοποίηση του ανιχνευτή δηλώνοντας μοντέλο, σειριακό αριθμό και έγκριση FCC την οποία άνετα μπορεί να ελέγξει η κυβέρνηση. Για την αίτηση αυτή, πληρώνεις ένα παράβολο 20€ (αντίστοιχη τιμή με τα CB) στην αντίστοιχη εφορία ή δημόσιο ταμείο ή όπου αλλού θέλει το κράτος, το καταθέτεις στην ΕΕΤΤ ή στο ΥΜΕ και απλά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (< 1 μήνα) σου χορηγούμε την άδεια την οποία φέρεις στο αυτοκίνητό σου (έστω σε αντίγραφο νόμιμα επικυρωμένο) ώστε σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛΑΣ να μπορείς να παρουσιάσεις. Έτσι, και οι οδηγοί είναι νόμιμοι και το κράτος βγάζει χρήμα και ο παραβάτης (αυτός που δε δίνει τα 20€) θα πληρώσει το πρόστιμό του, τα 1000€ δηλαδή, και όλοι είναι ικανοποιημένοι.
Το ζήτημα με αυτή την άδεια είναι διπλό. Καταρχάς, το κράτος το βολεύει αυτή η κατάσταση γιατί σε βάζει σε μία 'παρανομία' που θέλει χρόνο για να την ξεδιαλύνεις, άρα σε αποτρέπει από τη χρήση. Κατά δεύτερον, οι χρήστες είναι τόσο λίγοι (ένας ανιχευτής ουσιαστικά μονό για φορητές κάμερες εξυπηρετεί) που κανείς δεν έχει ενδιαφέρον στην ΕΕΤΤ, στο ΥΜΕ και στο ΥΔΤ (προτιμώ τα παλιά ονόματα) να ασχοληθεί με το θέμα και να χάσει το χρόνο του.
Ευχαριστώ.
-
Τι θα γινει με τα OFF TOPIC πια???????
-
Όντως, αυτά με τους ανιχνευτές μπορούν να μεταφερθούν στην αντίστοιχη ενότητα, θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω, ακόμα και κάποιος επίσημος να τα διαβάσει.
Ευχαριστώ.
-
ΖΩΟΝ μια κοπελα με ενα παπακι νωριτερα* που δεν στηριξε καλα το παπακι της στη συμβολη Πατησιων και Γαλατσιου και το παπακι επεσε μη μπορωντας το ζωον να το σηκωσει εχονας μπλοκαρει την κυκλοφορια!! Τι το θες κοπελα μου το παπακι αφου δεν το πας σε παει!!!
Ειχε σταματησει στο περιπτερο που υπαρχει για να ψωνισει το ζωον! -
Βλαμενη με Beverly σημερα το απογευμα, προσπαθησε να αυτοκτονησει σημερα πανω μου 2 φορες.
Ειμαι σε στενο και ξεπαρκαρει η καριολα πισω απο θεο-ψηλο βανακι, 5 μετρα απο μενα χωρις να κοιταξει, χωρις τιποτα.
Φρενα εγω, τιμονια απο την αλλη για τα παρκαρισμενα, αποφευγω αυτην, και τα σταθμευμενα και προχοραω, κατεβαζοντας ολο το εορτολογιο με το γ@μω μπροστα...
διασταυροση στην οποια εχω ΣΤΟΠ και θελω να παω δεξια.
Βγαζω δεξι φλας για τους διανοητικα καθυστεριμενους, καθος αριστερα δεν πηγαινε και φρεναρω.
Βλεπω ανοιγμα και παω να ξεκινησω με στραμενο το τιμονι δεξια....
Με το που γυριζω το κεφαλι μου δεξια, βλεπω την ιδια καριολα σε αποσταση αναπνοης απο το αμαξι, να ξεκιναει....
Φρενα, κορνα και το εορτολογιο που ανεφερα πριν, απο το ανοιχτο δεξι παραθυρο ακουγεται στη διαπασων, καθος την συνοδευω για το φαναρι στο τελος του δρομου....Μαλακας με λευκο βανακι.
Ειμαι Πειραιως και πηγαινω με καμια 70αρα.
Βγαινω αριστερι, γιατι μπροστα στα Τζαμπο γινοταν τησ πορνης και συνεχιζω.
Απο τα παρκιγκ του Τζαμπο, λευκο βανακι γραφει ολη την πειραιως στα παπαρια του και βγαινει καρφι στην αριστερη.... φρενα εγω, η κορνα προεκταση του χεριου, για τα επωμενα 2 τετραγωνα που ο τυπος επιανε 2 λωριδες και δεν ενιωθε τιποτα.
Σταματαει καποια στιγμη... Στη μεση του δρομου παντα και το κοβει αριστερα στο αντιθετο και αναστροφη.
ΠΟΣΟ.... ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΙ ΑΜΟΙΒΑΔΑ;;;;;Του πα βεβαια οτι η μανα του κανει το καλυτερο στοματικο σ ολο το λεκανοπεδιο και η αδερφι του τις καλυτερες παρτουζες.
-
Ετσι Το καλυτερο που του ειπες!!! δωστε κοριτσαρες μου! τα ζωα που κυκλοφορουν!
-
Και μιας και μιλαμε για ζωα...και για το πως η προσπεραση απο δεξια σε πιο αργο οδηγο μπορει να ειναι καταστροφικη, το παρακατω μου ετυχε πριν απο μολις 20 λεπτα ερχομενος στην δουλεια.
Λεωφ Καποδιστριου στο ρευμα προς Ν. Ιωνια πριν την εξοδο για Λεωφ Κυμης. Πολυ πριν την εξοδο για Κυμης κινουμε δεξια με 50 και αριστερα Seat ασημι (μαλλον Cordoba) με καμια 30αρια. Κλασσικα δηλαδη ο σερναμενος της αριστερης που λετε. Σκεπτομενος οτι ο γατος θα συνεχισει ελαφρια αριστερα μετα το φαναρι για να συνεχισει προς την Λεωφ Εθν. Αντιστασεως για Ν. Φιλαδελφεια, κραταω σταθερη ταχυτητα γιατι μαλλον θα τον περασω. Αμ δε. Μερικα μετρα πριν την εξοδο για Κυμης και μολις φτανω στο πισω δεξι φτερο του, ο τυπας κοβει το τιμονι δεξια (καθως μπηκε τελικα μεσα στην Βυζαντιου, τα πρωτα 150 μετρα της ειναι μονοδρομος μιας λωριδας). Συμφωνα με την διαγραμμιση (και οτι μας εμαθαν οταν διναμε για διπλωμα) Στην Βυζαντιου μπαινει μονο η δεξια λωριδα της Καποδιστριου. Τεσπα...πλακωμα στα φρενα και κοψιμο του τιμονιου δεξια και εγω. Αποτελεσμα, να χτυπησω με καμια 20-αρα το πεζοδρομιο με τον μπροστα δεξι τροχο, ακριβως στην εναρξη της διχαλας για την εξοδο προς Κυμης..να το καβαλησω και απο το κοπανημα να μου φυγουν τα σφραγισματα. Σταματημα δεξια μετα το φαναρι στην αντιπροσωπεια της WV που υπαρχει εκει και ελεγχο για τα χειροτερα, ενω ο τυπος παρα το γκουπ που ακουστηκε εφυγε και μαλιστα επιταχυνοντας!. Το οτι δεν εσπασα αναρτησεις, ημιαξονια ζαντες...η δεν καρφωθηκα πανω στο τοιχιο..μαλλον ειναι θεμα τυχης. Ζωαρα αυτος..αλλα ζωακι και εγω που δεν ειχα την καθαρη σκεψη να ψηλιαστω οτι στη ελλαδα ειμαστε και μας εχουν πει οτι το φλασακι ειναι προαιρετικος εξοπλισμος. Ακομη τρεμουν τα χερια μου απο το μεγεθος της μαλακιας που μπορει να διαπραξει ο ανθρωπινος εγκεφαλος. Στην φωτο το βελος ειναι η κατευθυνση και τι ρευμα κινησης, και στον κυκλο ειναι το σημειο που 'σκονταψα στο πεζοδρομειο'.
ΥΓ1: Φιλε με το Seat....μαζι με το αυτοκινητο δεν δινουν και ενα στρεμα δρομο. Αν συνεχισεις ομως ετσι θα αγορασεις ενα οικοπεδακι 3χ1,5 με ελατακια και μαρμαρινη πλακα .
ΥΓ2: Οι Ιαπωνες τελικα ακομη φτιαχνουν γερα αυτοκινητα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Βλαμενη με Beverly σημερα το απογευμα, προσπαθησε να αυτοκτονησει σημερα πανω μου 2 φορες.
Ειμαι σε στενο και ξεπαρκαρει η καριολα πισω απο θεο-ψηλο βανακι, 5 μετρα απο μενα χωρις να κοιταξει, χωρις τιποτα.
(...)
Με το που γυριζω το κεφαλι μου δεξια, βλεπω την ιδια καριολα σε αποσταση αναπνοης απο το αμαξι, να ξεκιναει....Τι έγινε ρε, τέλειωσες με όοοολα τα ζώα της Αττικής και αρχίσαμε τώρα τις επαναλήψεις;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
(...)
Με το που γυριζω το κεφαλι μου δεξια, βλεπω την ιδια καριολα σε αποσταση αναπνοης απο το αμαξι, να ξεκιναει....Τι έγινε ρε, τέλειωσες με όοοολα τα ζώα της Αττικής και αρχίσαμε τώρα τις επαναλήψεις;
Τσου!
Μου χει ξανατυχει με μαλακα με ασπρο βανακι, που πηγε να με κοπανησει 2 φορες.
Μια ενω χωθηκε απο δεξια και μια που μπηκε αναποδα σε 2 μονοδρομους και κοντεψε να καρφοθει πανω μου. -
Pipinακι μου
δεν θα κατσω να απαντησω στις εκθεσεις σου, εγω σου ειπα θα κανω οτι γουσταρω κ οποιον παρει ο χαρος, οταν θεωρω οτι εχω δικιο. Αυτο που σου λεω ειναι αυτο που σου λενε κ πολλοι αλλοι, οτι οταν μπορουμε, ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΗ για τον πιο γρηγορο κ τον αφηνουμε να φυγει. Εσυ ειπες {7 σελιδες πραγματα} για να υποστηριξεις το αντιθετο.
ΥΓ Δεν εχω δει να γινεται τοσος ντορος οταν αλλα μελη προτρεπουν (δεκαδες φορες εδω μεσα) σε φρεναρισμα σε αυτον που κολλαει απο πισω μας. Μονο εμενα πεσατε να με φατε επειδη ειπα οτι θα φρεναρω σε αυτον που δεν κανει ακρη για τον πιο γρηγορο. Μηπως κανετε τα ιδια κ για αυτο θιχτηκατε μερικοι?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Δεν εχω δει να γινεται τοσος ντορος οταν αλλα μελη προτρεπουν (δεκαδες φορες εδω μεσα) σε φρεναρισμα σε αυτον που κολλαει απο πισω μας. Μονο εμενα πεσατε να με φατε επειδη ειπα οτι θα φρεναρω σε αυτον που δεν κανει ακρη για τον πιο γρηγορο. Μηπως κανετε τα ιδια κ για αυτο θιχτηκατε μερικοι?
Μεγιστη μαλακια, που επισης μπορει να καταληξει σε μια πολυ ομορφη καραμπολα. Και στην τελικη τι μανια ειναι αυτη με τα φρεναρισματα σε αυτο το φορουμ; Κολλαει καποιος απο πισω;...φρεναρω για να του δειξω...εε οχι..σεβασου τα λεφτα που εχεις πληρωσει για το αμαξακι σου κανε στην ακρη και αστον να παει στην ευχη του θεου. Ειναι πιο αργος μπροστα μου...θα τον προσπερασω και θα τον παω καροτσι με 30 για να μαθει...παλι οχι..βγαλε αριστερο φλας οτι προσπερνας για να καταλαβει, η με μια αλλαγη λωριδας προσπερασε τον και συνεχισε τον δρομο σου ηρεμα και ωραια χωρις φρεναρισματα και τιμωριες!!!! Εχουμε λυσει δηλαδη ολα τα αλλα μας προβληματα για να αξιζει να προβληματιζομαστε και με το πως θα τιμωρησουμε την καθε βλακεια του καθε οδηγου;
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]