-
cpp
Πως αντέδρασαν τα ζώα;
...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
cppΠως αντέδρασαν τα ζώα;
...
O σύζυγος της μιας ήταν υποψήφιος βουλευτης Α Αθηνών και πήγε η μια αδελφή να χρησιμοποιήσει το όνομα του.
Της λέω...
¨επειδή θα βάλω κάμερα για youtube πες του να ντυθεί καλα πριν βγει έξω¨Τα παιδιά του 100 παρότι θα την έκανα χωρίς κλήση μόλις τους τσίγλισα πήραν μπροστά και ήταν θεοι!
-
Ποιανου κοματος????? αν ξερουμε ετσι οπως το λες δεν θα βγηκε ε???/ ελπιζω δλδ...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ποιανου κοματος????? αν ξερουμε ετσι οπως το λες δεν θα βγηκε ε???/ ελπιζω δλδ...Δεν βγήκε! Αλλά για να μην με λένε εμπαθή θα πω ότι ήταν το κόμματος που μου ταιριάζει περισσότερο
-
Η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο
-
ΤΣΙΟΚΑ - ΖΕΙΣ - ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ. ή μάλλον μας παρκάρεις. whatever. gif.
-
Είμαι σε δρόμο με νησίδα και 2 λωρίδες άδειο, όταν στο βάθος βλέπω αυτοκίνητο να έρχεται στην αριστερή μου αντίθετα . Κόβω πολύ (πήγαινα καμιά 100αρα) και βλέποντας ότι η ταχύτητα του ήταν πολύ μικρή μπαίνω στην αριστερή και αναβοσβήνω φώτα. Αυτή (κυρία ήταν τελικά) κόβει και σταματάει εντελώς. Μπαίνω στη δεξιά ξανά (ο δρόμος ακόμη άδειος) και σταματάω δίπλα της λέγοντας σε έντονο ύφος - ΠΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ - .
Μου λέει - το ξέρω - και πάει να ξεκινήσει. Αν το ξέρεις είσαι δολοφόνος από πρόθεση, της λέω και ξεκινάει. Πήρα το νούμερο και την έδωσα αμέσως. Αυτή σε 50 ακόμη μέτρα έστριψε σε ένα χωματόδρομο. Το έκανε επίτηδες για να μην κάνει τον κύκλο από το φανάρι
Τι έγινε δεν ξέρω! -
Έχουμε ξεφύγει. Κανονικά θέλει με δημοκρατικές διαδικασίες κατέβασμα από τα αυτοκίνητο και φάπες κατευθείαν
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ΖΩΟ παπακουλας με εβρισε χτες στην 1 τα ξημερωματα στην πειραιως λιγο μετα την ''ελαις'' επειδη δεν προλαβα να παω στην μεσαια απο την αριστερη για να περασει αυτος (ερχομενος με πολλα ....), κ ενω διπλα μου ειχε αυτοκινητο (fiat coupe ... ) ...Tον προλαβα στο φαναρι αλλα δυστυχως περασε ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ για να μην του μιλησω ....Που εχει 3 λωριδες στην Πειραιως? Εκτος αν μιλας για τον κομβο του Κηφισσου ή την διασταυρωση στα Καμινια.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Έχουμε ξεφύγει. Κανονικά θέλει** με δημοκρατικές διαδικασίες** κατέβασμα από τα αυτοκίνητο και φάπες κατευθείαν
Εγώ ψηφίζω υπέρ!
-
Kacey ακριβως για τον κομβο του κιφησσου μιλαω .
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είμαι σε δρόμο με νησίδα και 2 λωρίδες άδειο, όταν στο βάθος βλέπω αυτοκίνητο να έρχεται στην αριστερή μου αντίθετα . Κόβω πολύ (πήγαινα καμιά 100αρα) και βλέποντας ότι η ταχύτητα του ήταν πολύ μικρή μπαίνω στην αριστερή και αναβοσβήνω φώτα. Αυτή (κυρία ήταν τελικά) κόβει και σταματάει εντελώς. Μπαίνω στη δεξιά ξανά (ο δρόμος ακόμη άδειος) και σταματάω δίπλα της λέγοντας σε έντονο ύφος - ΠΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ - .
Μου λέει - το ξέρω - και πάει να ξεκινήσει. Αν το ξέρεις είσαι δολοφόνος από πρόθεση, της λέω και ξεκινάει. Πήρα το νούμερο και την έδωσα αμέσως. Αυτή σε 50 ακόμη μέτρα έστριψε σε ένα χωματόδρομο. Το έκανε επίτηδες για να μην κάνει τον κύκλο από το φανάρι
Τι έγινε δεν ξέρω!Καλά ρε Global Moderator γιατί δεν την έκανες 1 μήνα ban από την οδήγηση την κότα;
-
Εντάξει, είναι κάτι που πλέον δεν μας κάνει εντύπωση σε ελληνικούς αυτοκινητόδρομους και Ε.Ο., αλλά απο κρατικά οχήματα θα περίμενα περισσότερη σοβαρότητα και τυπικότητα απ' ότι τα ιδιωτικά.
Στην παρακάτω photo (προχτές το πρωϊ, Ε.Ο. προς Λαμία, κάπου Ν. Φιλαδέλφεια) θα δείτε κλούβα των ΜΑΤ να κινείται κανονικά στην αριστερή λωρίδα, επειδή βαρέθηκε να περιμένει στην μεσαία (ενώ ενδεχομένως θα έπρεπε να κινείται τέρμα δεξιά??).
Επίσης, αν προσέξετε την απόσταση που έχω από το τσιμεντένιο διάζωμα, θα καταλάβεται ότι κόντεψα να σκοτωθώ στην προσπάθεια να βγάλω αυτή την φωτογραφία.
-
Συγνωμη, περιμενες 'περισσοτερη τυπικοτητα κ σοβαροτητα' στον ΚΟΚ απο μπατσολεωφορειο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Συγνωμη, περιμενες 'περισσοτερη τυπικοτητα κ σοβαροτητα' στον ΚΟΚ απο μπατσολεωφορειο?Λέμε τώρα...
-
-
Στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω τι παίζει...μετά πρόσεξα ότι το Polo είναι παρατημένο χωρίς οδηγό Σύνηθες φαινόμενο πλέον...
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω τι παίζει...μετά πρόσεξα ότι το Polo είναι παρατημένο χωρίς οδηγό Σύνηθες φαινόμενο πλέον...κατι τετοιες στιγμες ειναι που λεω μακαρι να ημουν μπατσος,θα του ξηλωνα τα παντα του μ@λακα
-
Πριν λίγο Οδηγός φορτηγού οδικής βοήθειας πέρασε 6-7 κόκκινα από παραλιακή ως Βάρης-Κορωπίου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...Δηλαδή τα πέρναγε με καμιά 90άρα χιλιόμετρα αφρενάριστος...
-
ειχε αναδουλιες και ειπε μεσω του δημιουργηκου marketing να κανει το βημα για την εξευρεση πελατειας
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]