-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρε μην λετε οτι ναναι.η απεργια γινεται στον δρομο και οι αγροτες τους δρομους θα κλεισουν.
αμα δεν τους κλεισουν πως θα αναγκασουν την πολιτεια να ασχοληθει μαζι τουςΚΑΙ ΑΜΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥς ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.
σημερα απεργω εγω αυριο εσεις ,ετσι παει .
ξερω ειστε ολοι υπερ της δημοκρατιας και του δικαιωματος του λαου στην απεργια.
ελπιζω να ειναι ειρωνικο το σχολιο σου..αλλιως δεν μπορω να το δικαιολογησω..γιατι καμια απεργια δεν γινεται σε δρομους..οι διαδηλωσεις μηπως ηθελες να πεις? πιθανον..
δευτερον,τι παει να πει κλεινω το δρομο να ασχοληθει μαζι μου η πολιτεια?γιατι δεν παω να διαδηλωσω εξω απο τα γραφεια των αρμοδιων αρχων κ πρεπει να καθυστερω-δυσκολευω εσενα?
δηλαδη με το σκεπτικο σου,αν εγω εχω προβλημα στη δουλεια μου,ας κλεισω ενα στενο παρκαρωντας καθετα το αυτοκινητο μου,για να ασχοληθει η πολιτεια μαζι μου.
κ βεβαια ειμαι υπερ του δικαιωματος στην απεργια,οσο αυτη δεν επιρρεαζει τριτους κ με τους απεργους να εχουν γνωση των ενδεχομενων που μπορει να φερει μια απεργια(απολυσεις,μειωσεις μισθων κτλ)..
ΡΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤέλος παρακαλώ το off-topic υπάρχουν δεκάδες κατάλληλα θέματα (Moderator)
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θα σε στοιχειωσει..μεχρι να βγεις στη συνταξη θα τον πετυχαινεις καθε μερα γυρνωντας απο τη δουλεια, την ιδια ωρα να σου σπαει τα νευρα... Μα καλα πως το συναντας καθε μερα...
Κυριακή (... με το αυτοκίνητο στο κέντρο? ) για καφέ.
Δευτέρα (με σκούτερ και πεζός) για ραντεβού σε γιατρό.
Τρίτη (με αστικό και πεζός) βόλτα στην αγορά και για καφέ
Αν τον δω και την Παρασκευή που θα κατέβω ... σίγουρα με στοίχειωσε!!! -
Σε Yaris 1ης γενιάς, ο ιδιοκτήτης του είχε βάλει τη μπαγκαζιέρα ΑΝΑΠΟΔΑ !!
Θεός φυλάξοι ...
-
Eνω η ροη στην Β.Ολγας ηταν κανονικη ενα ξανθο ζωο θυλικου γενους με BMW X5 πηγαινε με 5χλμ περιπου(εγω με τα ποδια απο διπλα πηγαινα ποιο γρηγορα) σα να μην συμβαινει τιποτα
-
Suzuki Grand Vitara παρκαρισμένο στο υπόγειο γκαράζ του Βασιλόπουλου της Πεύκης με τέτοιο τρόπο ώστε να πιάνει και την αποκλειστική θέση για ΑΜΕΑ και την αποκλειστική θέση για εγκύους. Οδηγός; Γυναίκα!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Suzuki Grand Vitara παρκαρισμένο στο υπόγειο γκαράζ του Βασιλόπουλου της Πεύκης με τέτοιο τρόπο ώστε να πιάνει και την αποκλειστική θέση για ΑΜΕΑ και την αποκλειστική θέση για εγκύους. Οδηγός; Γυναίκα!π..τσα και ξύλο ήθελε μάλλον, να την αφήσεις ανάπηρη και έγγυο.
( )
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το Ε200Κ τοτε ειχε στραβο μπροστα αριστερο ψαλιδι μποζο και δεν ετρεχα....
Τωρα το ειδα. Κ γιατι ρε αφου δεν ετρεχες ησουν τερμα αριστερα ολομοναχος σε εναν αδειο Κηφισσο???
Με συγχωρεις πολυ, αλλα εσυ εισαι που δεν ξρεις τιποτα. Η προσπεραση δεν προυποθετει αλλαγη λωριδας. Οταν περνας διπλα απο καποιον που κινειται στην ιδια κατευθυνση με εσενα ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 ΤΟΥ ΚΟΚ !!!!!!
ozzy1948
Το διαβασες κ δεν ξερεις τι να απαντησεις, το διαβασες κ δεν δεχεσαι να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος, ή το διαβασες κ προσπαθεις να βρεις ενα μαγικο τροπο να ξαναυποστηριξεις οτι δεν ειναι ετσι?
Ή το διαβασες κ μια εβδομαδα τωρα δεν μπορεις να καταλαβεις τι διαβαζεις, το οποιο ειναι τρομακτικο (ειπαμε δεν υπαρχει σωτηρια...)?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα το ειδα. Κ γιατι ρε αφου δεν ετρεχες ησουν τερμα αριστερα ολομοναχος σε εναν αδειο Κηφισσο???
Προσπερνουσα καποιον που ηταν στη μεσαια αν θυμασαι καλα
-
Πώς προσπερνούσες; Αφού το λέει... ήσουν ολομόναχος!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Αφου ημουν ολομοναχος, αυτος που με ειδε;;;
-
-
Ασε τα σαπια ρε μλκ, 3χλμ ευθεια κ δεν υπηρχε κανεις στον δρομο οση ωρα σε μαζευα...
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ασε τα σαπια ρε μλκ, 3χλμ ευθεια κ δεν υπηρχε κανεις στον δρομο οση ωρα σε μαζευα...Τι εγινε εδω? ψηθηκε κοντράκι χωρις εμένα?
-
To m!#!$σμενο σημερα αφου την γλιτωσε κολοφαρδος ηταν.Σταματημενος σε στοπ στην καλλιθεα περιμενα υπονοτεκια να βρω ευκαιρια να στριψω αριστερα στην χαροκοπου.Ξαφνικα εκει που παταω σιγα σιγα γκαζι και στριβω βλεπω μια λαμψη και ακουω θορυβο τρυπιας εξατμισης.Ανοιγομαι δεξια οσο μπορω και βλεπω εναν μ#*$@!κα γυμνασιο λυκειο καπου εκει ξεκρανωτο να χει φτασει στον καθρεφτη μου παλευοντας να κρατηθει.Μετα το πρωτο σοκ και αφου λεω τυχερο ηταν το κουλαδι θα φτασει σπιτι σημερα τον βλεπω να μου κολαει συνεχως και να μαρσαρει κοωντας στα αριστερα μου.Ενα στενο πιο κατω βγαζω αριστερο φλας αλλα δεν με αφηνει να στριψω συνεχισε να κολλαειπανω μου σχεδον.Ετσι εισαι λεω τωρα την π!#!$σες μαγκα μου.Λιγο ποιο κατω βλεπω διπλοπαρκαρισμενο yaris στην αριστερη πλευρα,γκαζωνω γκαζωνει και ο μαγκας μαζι μου σχεδον διπλα μου και τον διπλαρωνω διπλα απο το yaris τραβαω χειροφρενο και ακουει τα καντηλακια του.Τον αφηνω να φυγει μετανοημενος και λιγο πριν την κανει μου παταει ενα βρισιδι και κανει κωλοχερο......Ξερογκαζο η αλφα 8αρι ο μικρος και εγινε λουης.....Εγω ομως ρε γαμωτο τι φταιω εκει που γυρναω σπιτι μου να ηρεμησω να μαζεψω το καθε καλοπαιδο?
-
Ολοι καλα τα λετε εδω μεσα, μια κουτουλια δεν εχετε ριξει ομως να ισιωσουν κατι τετοιοι...
-
παπάκουλας, σήμερα το πρωί στον κηφισό, κρατούσε όρθια, στο αριστερό χέρι, μια εξάτμιση ολόκληρη!
catback,από το χταπόδι μέχρι το τελικό!!!
ήταν σαν ιππότης του μεσαίωνα έτοιμος για κονταρομαχία!
φυσικά σαν να μην τρέχει τίποτα,έκανε και σφήνες. -
Kατα καιρούς πετυχαίνουμε μέσα στην πόλη νταλίκες οι οποίες για να στρίψουν έστω και σε κάθετες οδούς λεωφόρων πρέπει να ανοιχτούν.
Ποσο μ@@@κες είναι αυτοί που ακολουθούν? και δεν καταλαβαίνουν ότι η νταλίκα με δεξί φλάς ανοίγεται αρίστερα για να στρίψει και το κενό που δημιουργείται το χρειάζεται για πάρτη της. Βλέπω κάτι ηλίθιους να χώνονται ή να κορνάρουν γιατί δεν στρίβει σαν Smart ή σκόμσ νσ πλσκώνονται στα φρένα στον προφυλακτήρα της -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ολοι καλα τα λετε εδω μεσα, μια κουτουλια δεν εχετε ριξει ομως να ισιωσουν κατι τετοιοι...Aν εγω εστρβια κανονικοτατα και νομιμοτατα φιλτατε θα τον ειχα μαζεψει θα χε περασει και κανα μηνα στο νοσοκομειο και πιστευω κατι θα ενιωθε μετα.Παντως ειλικρινα αν ημουν με αλλον στο αμαξι να μου φυλαει το οχημα ειχα κατεβει και τον ειχα κανει μαυρομε τα νευρα που ειχα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Kατα καιρούς πετυχαίνουμε μέσα στην πόλη νταλίκες οι οποίες για να στρίψουν έστω και σε κάθετες οδούς λεωφόρων πρέπει να ανοιχτούν.
Ποσο μ@@@κες είναι αυτοί που ακολουθούν? και δεν καταλαβαίνουν ότι η νταλίκα με δεξί φλάς ανοίγεται αρίστερα για να στρίψει και το κενό που δημιουργείται το χρειάζεται για πάρτη της. Βλέπω κάτι ηλίθιους να χώνονται ή να κορνάρουν γιατί δεν στρίβει σαν Smart ή σκόμσ νσ πλσκώνονται στα φρένα στον προφυλακτήρα της΄
Το ιδιο παθαινω κι εγω που δεν ειμαι νταλικα αλλα απλως παω σε κανα στενακι ζορικο με το οικογενειακο ,εχω καταληξει οτι περιπου το 70% του κοσμου εκει εξω εχει σοβαροτατα προβληματα ορασης
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]