-
Βρε κ εγω σε προλαβα...
-
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=82026
Για δεσιμο στην κυριολεξια -
Περιμένω να βγω από το παρκινγκ δίπλα στο εθνικό θέατρο, στη Μενάνδρου (στενός μονόδρομος).
Είμαι στη ράμπα κάθετα με τις 2 ρόδες στην άσφαλτο, ακριβώς στο ύψος των παρκαρισμένων, με ξεκάθαρη πρόθεση και περιμένω κενό.... περνάει 1, 2 , 3, το milf στο #4 με περνάει, κόβει απότομα αριστερά και αρχίζει τις μανούβρες και να ισοπεδώνει κώνους για να μπει στο παρκινγκ από το οποίο βγαίνω... Παράλληλα αρχίζει να σχολιάζει το πόσο άσχημα την έχω κλείσει.
Έγινε η σχετική ενημέρωση και αποκόμισα την εμπειρία σε ανάλογη περίπτωση να μην ξαναφήσω κενό αλλά να βγαίνω διαγώνια για να μη χωράει ούτε παπί. -
Τη πεθερά που τη φόρτωσε;
-
Πάνω απ' το κλουβί με το καναρίνι.
-
-
wow για την rolls !
-
-
-
ο οδηγος που τραβηξε την φωτο τι οδηγει;
-
RR νομίζω ότι είναι το σήμα.
δεν νομιζω να πιστεψε κανεις οτι ειναι dacia
και γενικα για πλακα το εγραψα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ο οδηγος που τραβηξε την φωτο τι οδηγει;Lada Kalina
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
RR νομίζω ότι είναι το σήμα.
δεν νομιζω να πιστεψε κανεις οτι ειναι dacia
και γενικα για πλακα το εγραψα
δεν το έπιασα το αστείο...
Μάλλον φταίει που δεν κοιμάμαι καλά τελευταία.ΥΓ:και είπα από μέσα μου 'ρε...δεν μπορεί να μην κατάλαβε το σήμα...μπαμ κάνει...'
-
Σήμερα το μεσημέρι επιστρέφω στο σπίτι. Στο εσάκι της Μ. Αλεξάνδρου με προσπερνάει ντριφτάροντας ένα μπλε Varadero με Acrapovic και ξεκράνωτο αναβάτη γύρω στα 20κάτι. Δεν το πήρε στρωτά μάλιστα αλλά ανοιγόκλεινε το γκάζι συνέχεια και μια γλυστρούσε, μια το άφηνε κ.ο.κ. Μας πιάνει φανάρι στο Μακεδονία Παλλάς, οπότε παρατηρώ ότι πάει παρέα με ένα φίλο του -επίσης ξεκράνωτο- με TDM. Ανάβει το πράσινο, ξεκινάμε και σηκώνει σούζα το ποταμόπλοιο, εντελώς λαμπάδα (δηλ. κατακόρυφα για τους καθαρά αυτοκινητοτραφείς). Το κατεβάζει άτσαλα έχοντας κλίση στο τιμόνι οπότε αρχίζει έντονο tankslapping, πλησιάζοντας ταυτόχρονα γύρω στα 20-30 εκατοστά δίπλα από τον άλλον με το TDM. Εγώ έχω αφήσει ήδη αρκετή απόσταση γιατί τον κόβω ότι θα πέσει, αλλά τελικά το σώζει εντελώς κατά τύχη. Σταματάω δίπλα του στο επόμενο φανάρι, ανοίγω τη ζελατίνα του κράνους για να του πω πόσα κιλά ΜΑΛΑΚΑΣ είναι, αλλά με προλαβαίνει ένας κύριος με άσπρο Mercedes που του λέει 'Ξέρεις πόσο αξίζει η ζωή σου; Πολύ περισσότερο από τη φιγούρα που κάνεις στους γύρω σου.' Αυτός χαμογελάει ειρωνικά και του απαντάει 'Ναι, ευχαριστώ...' κι εγώ εύχομαι να είχε πέσει πέσει κάτω ο μπάσταρδος...
-
Αυτο το εσακι της παραλιακης ειναι για πολλα κλαματα, χτες πηγε να πεσει πανω μου ενα Vitara, ψιλοεφταιγα κι εγω γιατι ημουνα κοντα στην τυφλη γωνια του αλλα δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως γιατι κρατουσα αποσταση απ' το μπροστινο. Αναθεμα παντως αν υπαρχει εστω και ενας που δεν αλλαζει 2 λωριδες στο καπακι εκει .
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αυτός χαμογελάει ειρωνικά και του απαντάει 'Ναι, ευχαριστώ...' κι εγώ εύχομαι να είχε πέσει πέσει κάτω ο μπάσταρδος...Χαμογελασε γιατι εκανε το κομματι του και τον προσεξε ο κοσμος Ποση περηφανεια
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι επιστρέφω στο σπίτι. Στο εσάκι της Μ. Αλεξάνδρου με προσπερνάει ντριφτάροντας ένα μπλε Varadero με Acrapovic και ξεκράνωτο αναβάτη γύρω στα 20κάτι. Δεν το πήρε στρωτά μάλιστα αλλά ανοιγόκλεινε το γκάζι συνέχεια και μια γλυστρούσε, μια το άφηνε κ.ο.κ. Μας πιάνει φανάρι στο Μακεδονία Παλλάς, οπότε παρατηρώ ότι πάει παρέα με ένα φίλο του -επίσης ξεκράνωτο- με TDM. Ανάβει το πράσινο, ξεκινάμε και σηκώνει σούζα το ποταμόπλοιο, εντελώς λαμπάδα (δηλ. κατακόρυφα για τους καθαρά αυτοκινητοτραφείς). Το κατεβάζει άτσαλα έχοντας κλίση στο τιμόνι οπότε αρχίζει έντονο tankslapping, πλησιάζοντας ταυτόχρονα γύρω στα 20-30 εκατοστά δίπλα από τον άλλον με το TDM. Εγώ έχω αφήσει ήδη αρκετή απόσταση γιατί τον κόβω ότι θα πέσει, αλλά τελικά το σώζει εντελώς κατά τύχη. Σταματάω δίπλα του στο επόμενο φανάρι, ανοίγω τη ζελατίνα του κράνους για να του πω πόσα κιλά ΜΑΛΑΚΑΣ είναι, αλλά με προλαβαίνει ένας κύριος με άσπρο Mercedes που του λέει 'Ξέρεις πόσο αξίζει η ζωή σου; Πολύ περισσότερο από τη φιγούρα που κάνεις στους γύρω σου.' Αυτός χαμογελάει ειρωνικά και του απαντάει 'Ναι, ευχαριστώ...' κι εγώ εύχομαι να είχε πέσει πέσει κάτω ο μπάσταρδος...Καγκουρες με varadero & TDM +akrapovic?
Αποκλειται, δεν σε πιστευω, δεν γινεται αυτο!!!!! -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Χαμογελασε γιατι εκανε το κομματι του και τον προσεξε ο κοσμος Ποση περηφανειαΧεχε, με πρόλαβες. Αυτό ακριβώς θα απαντούσα στον zorz. Η μεγαλύτερη 'τιμωρία' που μπορούν να πάθουν αυτοί είναι να κοιτάνε και ο κόσμος τριγύρω τους να αδιαφορεί για την και καλά φιγούρα τους!
Είναι όπως τα troll στο forum. Αν τα αγνοήσεις τελείως, μηδενίζεται το 'effect' τους!
Εμένα να δεις τι μού έκαναν το καλοκαίρι, επειδή ακόμα και με τον καύσωνα φορούσα φουλ εξοπλισμό μπουφανάκι - γάντια - κράνος και μάλλον νόμιζαν ότι είμαι 'γλήγορος'. Ερχεται ο άλλος ο ξεκράνωτος στο φανάρι, με κοιτάει, και φεύγει κάνοντας σούζα . Ούτε που γύρισα να τού δώσω σημασία!
-
Χθες τα ξημερωματα ειμαι εξω απο το villa στο ναυπλιο, του οποιου το παρκινγκ ειναι κυριολεκτικα αλανες..Εξω λοιπον απο την εισοδο και ενω χαζευω τη κινηση,παρατηρω ενα mx5 ετοιμο να φυγει..Βαζει λοιπον πρωτη,πλακωνεται στα γκαζια,σπιναρωντας και πεφτει πανω σε ενα smart που ερχοταν απο τα δεξια του.. Δε κοιταξε τιποτα γυρω του το (μεθυσμενο ?) ζωο...Ουτε 5 μετρα δεν εκανε ο λακαμας...
-
Σήμερα πρωί πρωί... 2 ζώα στην πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά έσφαξαν το κόκκινο φανάρι κανονικά... και εντάξει ο πρώτος... ήταν ο τελευταίος της σειράς και ξέμεινέ μες,την μέση (αλλά και αυτός απαράδεκτος είναι,αφού είδε ότι είχε πήξει ο δρόμος...πού πας ρε Καραμήτροοο;), η δεύτερο όμως... ήταν ΤΟ ΖΩΟ! Έχει πάει τέρμα δεξιά...εκεί το φανάρι είναι πράσινο για τους δεξιά, και κόκκινο για εμάς που περιμένουμε αριστερά! Το ζώο είχε σταματήσει, γιατί ήθελε να πάει αριστερά! Μετά από καμιά δεκαριά κορναρίσματα από τους αγανακτησμένους που ήταν από πίσω, αποφασίζει να ξεκινήσει και 'κόβει' τέρμα αριστερά, με αποτέλεσμα 5-6 μηχανάκια και 1-2 αυτοκίνητα που είχαν ήδη ξεκινήσει από την απέναντι πλευρά...να δούν το Χάρο μα τα μάτια τους!
-
Και κάτι πραγματικά αστείο... για να δείτε μικρός που είναι ο κόσμος...
Πρίν λίγο έρχεται στο γραφείο συνάδελφος και μου λέει ' Ρε τέρας, πώς με αναγνώρισες χτές το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά λίγο πριν την Αιτωλικού και μου 'έπαιξες' τα φώτα;' ...
Τον κοιτάω με το ύφος της αγελάδας... 'εχτές εγώ σου έπαιξα τα 'φώτα' ;'
-Ναι μου λέει εκείνος! Εσύ ήσουν! Γνώρισα το αυτοκίνητό σου!
-Εγώ εχτές, 'έπαιξα' τα φώτα, σε έναν μ@λ@κα που πήγε να διπλοπαρκάρει ακριβώς πάνω στο φανάρι για την Αιτωλικού!
-Ε..ναι;Χμμμ... εγώ ήμουν... και στο είπα... ήμουν σίγουρος πως ήσουν εσύ!
(Ζωάκι και ο συνάδελφος! )
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]