-
-
Φαντάζεσαι να μένεις στον 1ο και να παρκάρει κάτω από το σπίτι σου;
-
Δεν είναι μονο τα αυτοκόλλητα που κολλάνε, γραφουν και με σπρέυ πινακίδες και τοίχους..ρίχνουν και με Καλάσνικοφ και αλλα ευγενή όπλα
Και επειδή όπως όλοι ξέρουμε στην εποχή μας τίποτα δεν μένει κρυφό...ρίξτε μια ματια στις φωτογραφίες ενός Ολλανδικού φόρουμ που αναφέρεται και για το θέμα που συζητάμε δηλ. εκτος από παραλιες και τζατζίκι και το ποσο ωραίες πινακίδες έχουμε
http://www.wegenforum.nl/viewtopic.php? ... torde%20... -
Εχτές το βράδυ, μόλις είχα πάρει γυναικα και παιδί από την πεθερά μου,και πηγαίναμε προς το σπίτι μας...
Όπως πηγαίναμε στον δρόμο (μέσα στα στενά ανάμεσα Κερατσίνι και Αγ.Σοφία), φτάνω μαύρο Merc A, παλιό μοντέλο, με Ν στο πίσω τζάμι, να πηγαίνει με 20... υπομονή λέω μέσα μου...και εγώ νέος ήμουν κάποτε... (πριν 17 χρόνια)... ξαφνικά εκεί που πηγαίναμε...σταματάει χωρίς προειδοποίηση για να ρωτήσει κάποιον πεζό... υπομονή λέω ξανά μέσα μου... ψάχνει να βρεί κάποιο δρόμο... συνεχίζουμε παρακάτω... και πάλι σταματάει χωρίς προειδοποίηση πάνω σε διασταύρωση... τότε κατεβαίνει ο οδηγός... μία κυριούλα με κότσο...πάνω από 50, με γυαλιά... και πηγαίνει να δεί ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΣΗΜΑ!!! (τα οποία φαίνονταν πεντακάθαρα και από το αυτοκίνητο, εκτός και αν έχεις 200 βαθμούς μυοπίας!!!)...κάνω ΑΚΟΜΑ υπομονή...και πάμε παρακάτω... φτάνει σε φανάρι... είναι κόκκινο...ανάβει πράσινο, και εκείνη είναι σκυμμένη και κάτι ψάχνει... της κορνάρω 'ελαφρά', και το σούργελο μου βγάζει και γλώσσα... δεν κατάλαβα τί είπε...αλλά όταν της φώναξα 'ΤΙ ΕΙΠΕΣ;', το μόνο που έκανε ήταν να κλείσει το παράθυρό της... συνεχίζουμε...στρίβουμε αριστερά στο επόμενο φανάρι... πηγαίνουμε όλο ευθεία...με 20χλμ/ω... πίσω μας πια ουρά. Βγάζει αριστερό φλας...φτάνουμε στην διασταύρωση που στρίβει αριστερά...και ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ...συνεχίζει...και πάει να στρίψει αριστερά στο επόμενο φανάρι...που είναι μονόδρομος με ΑΝΤΙΘΕΤΗ φορά! Στο 'τσακ' γλίτωσε το τρακάρισμα... το τί άκουσε από καμία δεκαριά οδηγούς...δεν λέγεται... ΖΩΟ την ανέβαζαν ΖΩΟ την κατέβαζαν...
Είπαμε...να εισαι νέος οδηγός, δικαιολογεί το να κάνεις κάποια 'λαθη' απειρίας... αλλά το να είσαι επικίνδυνος σε τέτοιο βαθμό...είναι εγκληματικό! Ηθελα να ήξερα ποιός μ@λ@κ@ς της έδωσε το δίπλωμα! -
Αποκλείεται !! Αλβανοί πράκτορες το έκαναν (και αυτό), οι έλληνες βλέπουν και ΣΚΑΪ που και που !!!
-
Είμαστε ελεεινός λαός βρωμιάρηδες, αγενείς, λεχρίτες.
Μα είναι δυνατόν να πετάς ό,τι έχεις και δεν έχεις μέσα στο αυτοκίνητο έξω?Και μετά οι ίδιοι που τα πετούν είναι οι πρώτοι που σαν μαϊμούδες διαμαρτύρονται μπροστά στις κάμερες για τα σκουπίδια, για την έλλειψη πρασίνου και για τις βουλωμένες αποχετεύσεις.... που έφραξαν από τα σκουπίδια τους.
Αίσχος.
-
Δεν ήξερα πού να το βάλω....
Κάποιος πουλάει ένα παλιό αμερικάνικο Mercedes SL του 1994 και γράφειhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/352112/
ΥΓ.Η Κυριοι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΤΑΛΙΡΟ ΜΕΤΡΙΤΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΙΘΟΥΝΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΜΕGANE CABRIO KAI KANA ROVER CABRIO ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΕΥΘΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΙΛΙΚΟΥΣ***ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕLARGE ΚΥΡΙΟΥΣ*************ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΧΟΥΒΑΡΤΑΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ SL..ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΕΥΘΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ κυριους ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΙΝΙΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...ΑΔΕΡΦΕΣ!!!
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
SL500 με 3.000 ccόχι ρε συ, SL300 λέει
-
-
-
-
Ο άνθρωπος γράφει καθαρά στην αγγελία ότι πρόκειται για SL300....μην κοιτάς τα σηματάκια πάνω στο αμάξι, εννοείται ότι εκεί είναι SL500 Brabus Amg και Μ3 μαζί...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Δεν ήξερα πού να το βάλω....
Κάποιος πουλάει ένα παλιό αμερικάνικο Mercedes SL του 1994 και γράφειhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/352112/
ΥΓ.Η Κυριοι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΤΑΛΙΡΟ ΜΕΤΡΙΤΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΙΘΟΥΝΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΜΕGANE CABRIO KAI KANA ROVER CABRIO ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΕΥΘΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΙΛΙΚΟΥΣ***ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕLARGE ΚΥΡΙΟΥΣ*************ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΧΟΥΒΑΡΤΑΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ SL..ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΕΥΘΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ κυριους ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΙΝΙΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...ΑΔΕΡΦΕΣ!!!
Για αυτους που δεν ξερουν ορθογραφια λεει κατι;
-
να εισαι πηγμενος μεχρι αηδιας στην αττικη οδο (κατα τις 4:30, να ειμαι πρωτη νεκρα ,well, το καλο μου dsg ) απο το κορωπι ,ισως και πιο πισω μεχρι τη δουκισσης πλακεντιας, αν και ο αρχικος στοχος ηταν η εξοδος για εθνικη οδο, αλλα η πινακιδα ''Μεγαλες καθυστερησεις μεχρι λ. Κυμης με αποθαρρυνε αρκετα οποτε βγηκα απο εκει .... Σταματημενες και οι 3 λωριδες λοιπον, και απο την ΛΕΑ να πηγαινουν τεζα καμια 30αρια καφροι ανα εξοδο....
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
τότε κατεβαίνει ο οδηγός... μία κυριούλα με κότσο...πάνω από 50, με γυαλιά... και πηγαίνει να δεί ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΣΗΜΑ!!! (τα οποία φαίνονταν πεντακάθαρα και από το αυτοκίνητο, εκτός και αν έχεις 200 βαθμούς μυοπίας!!!)To ζωο στα 50 και με τοσο μεγαλο προβλημα στα ματια αποφασισε να παρει το διπλωμα? και μην μου πει κανεις καλλιο αργα παρα ποτε
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
να εισαι πηγμενος μεχρι αηδιας στην αττικη οδο (κατα τις 4:30, να ειμαι πρωτη νεκρα ,well, το καλο μου dsg ) απο το κορωπι ,ισως και πιο πισω μεχρι τη δουκισσης πλακεντιας, αν και ο αρχικος στοχος ηταν η εξοδος για εθνικη οδο, αλλα η πινακιδα ''Μεγαλες καθυστερησεις μεχρι λ. Κυμης με αποθαρρυνε αρκετα οποτε βγηκα απο εκει .... Σταματημενες και οι 3 λωριδες λοιπον, και απο την ΛΕΑ να πηγαινουν τεζα καμια 30αρια καφροι ανα εξοδο....Μπες στην ΛΕΑ κ πηγαινε σταματα ξεκινα ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ στον μπροστινο σου. Απλο. Πολυ απλο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
να εισαι πηγμενος μεχρι αηδιας στην αττικη οδο (κατα τις 4:30, να ειμαι πρωτη νεκρα ,well, το καλο μου dsg ) απο το κορωπι ,ισως και πιο πισω μεχρι τη δουκισσης πλακεντιας, αν και ο αρχικος στοχος ηταν η εξοδος για εθνικη οδο, αλλα η πινακιδα ''Μεγαλες καθυστερησεις μεχρι λ. Κυμης με αποθαρρυνε αρκετα οποτε βγηκα απο εκει .... Σταματημενες και οι 3 λωριδες λοιπον, και απο την ΛΕΑ να πηγαινουν τεζα καμια 30αρια καφροι ανα εξοδο....
Μπες στην ΛΕΑ κ πηγαινε σταματα ξεκινα ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ στον μπροστινο σου. Απλο. Πολυ απλο.
ωστοσο υπαρχει παντα η μια στο εκατομμυριο πιθανοτητα καπου πιο πισω να υπαρχει ενας που να χρειαζεται την ΛΕΑ...
-
Σωστο κ αυτο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αερογέφυρα Θέρμης στην Θεσσαλονίκης-Μουδανιών....
Πόσο ζώα είμαστε.....Κρατάει πολλή ώρα εκείνο το φανάρι, ευκαιρία για πάστρα!
ΑΠΕΥΘΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΙΛΙΚΟΥΣ***ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕLARGE ΚΥΡΙΟΥΣ*************
Αγγελία πώλησης αυτοκινήτου είναι ή 'γνωριμιών'; Πώς λέμε 'κοπέλα αναζητεί σχέση με γενναιόδωρο κύριο'
Καλά όλα αυτά... αλλα κρεμασμένο κομπολοϊ στον καθρέπτη ρε μεγάλε?
Πολύ Largeωστοσο υπαρχει παντα η μια στο εκατομμυριο πιθανοτητα καπου πιο πισω να υπαρχει ενας που να χρειαζεται την ΛΕΑ...
Με πρόλαβες. Αυτό που αντιπροτείνει ο kacey είναι ακόμα χειρότερο από αυτό που κάνουν τα ζώα, καθώς αυτοί τουλάχιστον δεν κλείνουν τη ΛΕΑ!
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]