-
εμενα με ενοχλει πολυ περισσοτερο να μου παιζουν φωτα, να καταργηθουν οι μεγαλες σκαλες
-
Υπάρχει το κορνάρισμα ως προειδοποίηση για αποφυγή ατυχήματος και υπάρχει το παρατεταμένο κορνάρισμα ως υποκατάστατο της... βρισιάς. Αυτό το δεύτερο δεν το χρειαζόμαστε.
-
απο το να βριζεις καλυτερα
να σου πω ενα παραδειγμα παρατεταμενου? εισαι σε ενα στενο δρομο οπου καποιος εχει παρκαρει μες στη μεση να παει να παρει το μουσακα απο τη μανα του...
εσυ παγιδευεσαι και προκαλειται μποτιλιαρισμα..
εκει τι θα κανεις ? στιγμιαια κορναρισματα ανα 10 λεπτα?δε σου φταινε σε τιποτα οι γειτονες, ομως δε φταις κι εσυ το ζωο φταει και μονο ετσι ισως κουνηθει πιο γρηγορα -
Κορνάρεις μία φορά παρατεταμένα για 30 δεύτερα δεν βρίσκεις απόκριση μέσα στα επόμενα 30 δεύτερα και ανάλογα την όρεξη και με ποιους είσαι μαζί. Ή παίρνεις την αστυνομία στα καπάκια, ή αν είστε 2-3 μαντράχαλοι μέσα στο αμάξι
-
Περίπτωση ζώου #1:
Λεωφόρος Μαρκοπούλου.Ένας τύπος με Fiat 500 (καινούριο) τη στιγμή που έχω ξεκινήσει προσπέρασμα επιχειρεί να με περάσει από δεξιά.Μπροστά και δεξιά μου υπάρχει πολυμορφικό σε απόσταση από εμένα περίπου 1,5 αμάξι,μόλις λοιπόν πάει να περάσει από δεξιά βλέπει ότι δεν τον χωράει αλλά δεν το παρατάει και πάει να προσπεράσει.Στο μεταξύ πίσω μου έχω κίνηση και για φρένα πανικού δεν έχω περιθώριο.Τελικά δεν με περνάει εκεί αλλά μετά από λίγο που άνοιξε η απόσταση μεταξύ του επόμενου προπορευόμενου....Περίπτωση ζώου #2:
Αττική οδός κοντά στην Ηρακλείου.Τη στιγμή που προσπερνάω έναν αργό στη μεσαία λωρίδα,βλέπω μοτοσυκλέτα να με πλησιάζει.Ανάβω φλας για να πάω δεξιά,ο αναβάτης ανυπόμονος τη στιγμή που κάνω δεξιά επιχειρεί να με περάσει από δεξιά.Πάλι καλά που είχα γυρίσει το κεφάλι να δω την τυφλή γωνία.Έκανα ενστικτωδώς αριστερά και δεν έπεσε επάνω μου.Ένας τύπος με BMW GS ασημί βαλιτσάκι στη σχάρα,χωρίς να φοράει κράνος περίπου 50 ετών.Αν διαβάζει το φόρουμ,να του πω ότι δεν αρκούν τα χρήματα για να αγοράσεις μια καλή μοτοσυκλέτα,χρειάζεται και μυαλό να την οδηγήσεις.Βλάκα. -
Απο αυτους που καβαλαν μηχανες (βαζω μεσα και σκουτερακια και παπια) , το 2% ειναι μοτοσικλετιστες που οδηγουν σωστα με τα ολα τους , και τους σεβομαι αφανταστα στο δρομο
Το υπολοιπο 98% ειναι ενα ματσο μαλακες που δεν ξερουν που τους πανε τα 4 και νομιζουν οτι επειδη ειναι πανω σε 2 ροδες , ολοι οι υπολοιποι πρεπει να τους προσεχουμε μη τους πατησουμε , ανεξαρτητως την οποια μαλακια κανουν στο δρομο
Για να μην αναφερθω σε μονοδρομους και φαναρια , που απλα δεν υπαρχουν για αυτους -
Στα φαναρια καμια φορα με φαινεται οτι ειμαι το μονο σκουτερ που δεν περνάει με κόκκινο (ένταξή μονόδρομο να πω την αληθεια εχω μπει μερικές φορες ανάποδα )
-
ρε οργια,ζωα και δεν ξερω εγω τι αλλο ειστε,αντε μαθενετε να στριβετε ανοιχτα καμια στροφη..
1 ζωο ξανθια με φοκους,εδω σε ενα στενο στο Χαιδαρι,κλειστη στροφη διπλης κατευθυνσης την περνω τερμα δεξια,και το ζωο εκεινη τη στιγμη στριβη απο την αντιθετα τερμα αριστερα,πλακωνομαι στα φρενα και χεζεται η ξανθια και με το εκοψε δεξια.με κοιταξε με αγριο υφος του στυλ τι μαλακιες εκανες.το τι βρισιδι της εριξα δεν λεγεται.
2 ζωο με παπι παλι εδω σε ενα στενο στο δασος,περνει την στροφη τοσο κλειστα που πηγε να πεσει πανω μου.ευτυχως συντονιστηκαμε και οι 2 και γλυτωσαμε.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ρε οργια,ζωα και δεν ξερω εγω τι αλλο ειστε,αντε μαθενετε να στριβετε ανοιχτα καμια στροφη..1 ζωο ξανθια με φοκους,εδω σε ενα στενο στο Χαιδαρι,κλειστη στροφη διπλης κατευθυνσης την περνω τερμα δεξια,και το ζωο εκεινη τη στιγμη στριβη απο την αντιθετα τερμα αριστερα,πλακωνομαι στα φρενα και χεζεται η ξανθια και με το εκοψε δεξια.με κοιταξε με αγριο υφος του στυλ τι μαλακιες εκανες.το τι βρισιδι της εριξα δεν λεγεται.
2 ζωο με παπι παλι εδω σε ενα στενο στο δασος,περνει την στροφη τοσο κλειστα που πηγε να πεσει πανω μου.ευτυχως συντονιστηκαμε και οι 2 και γλυτωσαμε.
Mαζι σου
Η κουλαδοσυνη τους δεν βαστιεται και ψαχνει την πρωτη στροφη ωστε να ξεδιπλωθει
Εκτος και αν ειναι ολοι αγωνιζομενοι και εχουν συνηθισει να στριβουν μονο με γραμμες!!! -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
1 ζωο ξανθια με φοκους,εδω σε ενα στενο στο Χαιδαρι,κλειστη στροφη διπλης κατευθυνσης την περνω τερμα δεξια,και το ζωο εκεινη τη στιγμη στριβη απο την αντιθετα τερμα αριστερα,πλακωνομαι στα φρενα και χεζεται η ξανθια και με το εκοψε δεξια.με κοιταξε με αγριο υφος του στυλ τι μαλακιες εκανες.το τι βρισιδι της εριξα δεν λεγεται.
Ξανθια με καβατζομενα 40 με λευκο Focus ΜΚ1 πενταπορτο...?
-
Μαμώ την τύχη μου τα γκαβάδια που κυκλοφορούν έξω Είμαι σε διασταύρωση όπου έχω προτεραιότητα και οι άλλοι στοπ, επιβραδύνω λίγο καλού-κακού όπως φτάνω γτ ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις και βλέπω παπάκουλα που με έχει δει να κόβω λίγο να ανοίγει τέρμα το γκάζι για να περάσει ενώ είναι ακόμα στα 15 μέτρα κι έχει ΣΤΟΠ Λέω ρε πστ έτσι είσαι, δε σταματάω και βγαίνω μέχρι τη μέση της διασταύρωσης οπότε κάνει μικρό ελιγμό για να περάσει και σταματάει μετά τη διασταύρωση και έχουμε τη στιχομυθία
παπάκουλας: -Ρε @#$(#$%$ δε με βλέπεις ότι πάω να περάσω, τι βγαίνεις μέσα στη μέση γμ@#$*@#$
εγώ: -Το ΣΤΟΠ που έχεις είναι πιο μεγάλο κι απ το κεφάλι σου ρε στόκε κι ενώ το ξέρεις περνάς
παπάκουλας: -Ναι αλλά είμαι σε μηχανάκι και ενώ βλέπεις ότι περνάω βγαίνεις, αν χτυπήσω το ξέρεις ότι θα σε πάνε μέσα για πάντα ρε #%(#$(% ;
εγώ -Όταν θα σε πατήσουν με τις ταλακίες που κάνεις έλα πες μου ποιος θα έχει άδικοστη συνέχεια ακολούθησε #$%#$%
και #$*(%@#($@%
λίγο ακόμα #%(@#)$(και έληξε εκεί.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μαμώ την τύχη μου τα γκαβάδια που κυκλοφορούν έξω Είμαι σε διασταύρωση όπου έχω προτεραιότητα και οι άλλοι στοπ, επιβραδύνω λίγο καλού-κακού όπως φτάνω γτ ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις και βλέπω παπάκουλα που με έχει δει να κόβω λίγο να ανοίγει τέρμα το γκάζι για να περάσει ενώ είναι ακόμα στα 15 μέτρα κι έχει ΣΤΟΠ Λέω ρε πστ έτσι είσαι, δε σταματάω και βγαίνω μέχρι τη μέση της διασταύρωσης οπότε κάνει μικρό ελιγμό για να περάσει και σταματάει μετά τη διασταύρωση και έχουμε τη στιχομυθίαπαπάκουλας: -Ρε @#$(#$%$ δε με βλέπεις ότι πάω να περάσω, τι βγαίνεις μέσα στη μέση γμ@#$*@#$
εγώ: -Το ΣΤΟΠ που έχεις είναι πιο μεγάλο κι απ το κεφάλι σου ρε στόκε κι ενώ το ξέρεις περνάς
παπάκουλας: -Ναι αλλά είμαι σε μηχανάκι και ενώ βλέπεις ότι περνάω βγαίνεις, αν χτυπήσω το ξέρεις ότι θα σε πάνε μέσα για πάντα ρε #%(#$(% ;
εγώ -Όταν θα σε πατήσουν με τις ταλακίες που κάνεις έλα πες μου ποιος θα έχει άδικοστη συνέχεια ακολούθησε #$%#$%
και #$*(%@#($@%
λίγο ακόμα #%(@#)$(και έληξε εκεί.
xχαχα απο τα χειροτερα που εχω διαβασει εδω περα
ρε κατι μπαγλαμαδες που υπαρχουν -
Επρεπε να τον πατήσεις!
-
Μα τη παναγια θολωνω με τους μαλακες με τα παπια που νομιζουν οτι επειδη αφηνεις το γκαζι στη διασταυρωση κι αντι για 60 περνας με 30 , εχουν το δικαιωμα να πεταγονται σαν τις πουτσες
Καποια μερα που θα εχω τα νευρα μου μπορει το ποδι μου να μη προλαβει να πατησει το φρενο -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Επρεπε να τον πατήσεις!Εγω θα βαζα και οπισθεν για να δω αν τον πατησα καλα
Ασχετο μεν με το τοπικ, αλλα σχετικο με τις προτεραιοτητες .
Ειμαι σε στενακι στο Χαλανδρι μ εναν φιλο μου.
Φρεναρω σχεδον σε καθε διασταυρωση.
-Βαγκ.... Εχεις προτεραιοτητα σ ολο το δρομο
-Αλεξ. Οταν καρφοθηκε ο ταριφας στην πορτα μου .....ειχα προτεραιοτητα! -
Πριν καμιά 10αρια χρόνια είμαι πεζός και πάω να περάσω το φανάρι στην οδό Αθηνάς στην Ομόνοια.Έχει αρχίσει να βρέχει έχω πράσινο και βλέπω έναν με παπάκι να έρχεται επάνω μου φρενάρει,μου λέει 'που πας ρε μ@@@@@;' 'έχω πράσινο δεν το βλέπεις;' του απαντάω και μου απαντάει με τη σειρά του 'ε εντάξει,βρέχει όμως'
Ε ρε μπαγλαμάδες που υπάρχουν... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Επρεπε να τον πατήσεις!
Εγω θα βαζα και οπισθεν για να δω αν τον πατησα καλα
-Αλεξ. Οταν καρφοθηκε ο ταριφας στην πορτα μου .....ειχα προτεραιοτητα!Σωστότατος!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Επρεπε να τον πατήσεις!
Εγω θα βαζα και οπισθεν για να δω αν τον πατησα καλα
-Αλεξ. Οταν καρφοθηκε ο ταριφας στην πορτα μου .....ειχα προτεραιοτητα!Σωστότατος!
αν είχα την ίδια λογική τότε, θα χα γλυτώσει δυο γόνατα, την μέση μου και τον δεξί ώμο
-
Αυτά είναι φίλε... την 'πραγματική' προτεραιότητα... πρέπει να την δίνουμε στην ζωή και την σωματική μας ακαιρεότητα!
-
Αυτό
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]