-
Ωραιο φορουμ εχουν ```
http://www.britishmods.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=20847 -
Its a VAG thing... you wouldn't understand
-
Οχι ρε φιλε ....
-
-
Πλακα εχει ο μικρος!!!
-
Και ότι βλέπει και βιώνει μικρός ... θα το κανει μεγάλος! Μαλιστα! Ετσι εξαπλώνονται τελικά!
-
Ρίχνοντας μια ματιά στις τιμές των μεταχειρισμένων Lupo, έπεσα σε άλλο ένα δημιούργημα του Τόλια.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρίχνοντας μια ματιά στις τιμές των μεταχειρισμένων Lupo, έπεσα σε άλλο ένα δημιούργημα του Τόλια.Tι δεν σου αρεσει δηλαδη;
Το χαρτι για να κρυψει την πινακιδα (ΥΜΚ 6485) θεϊκο!!!!!!!
-
ναι αυτο με το χαρτι εχει παιχτει και σε αλλες αγγελιες..... τζιμανια της καλυψης/αποκρυψης.
Aριστα εκπαιδευμενοι ΛΟΚατζηδες!
Ωραια φαση παντως να κρυβεις την πινακιδα, τη στιγμη που το αμαξι ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!!
-
Eίχε μπει και παλαιότερα και ήταν πάλι προς πώληση αν δεν κάνω λάθος αλλά σε καλύτερη κατάσταση, δεν ήταν χτυπημένο μπροστά δηλαδή.
Αυτό με την πινακίδα πάντως κορυφάιο. -
Σαν ξινομηλο με 75 αλογα ειναι παντως...
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
ναι αυτο με το χαρτι εχει παιχτει και σε αλλες αγγελιες..... τζιμανια της καλυψης/αποκρυψης.Aριστα εκπαιδευμενοι ΛΟΚατζηδες!
Ωραια φαση παντως να κρυβεις την πινακιδα, τη στιγμη που το αμαξι ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!!
Δεν τους έχει πληροφορήσει κανείς πως υπάρχει κ το photoshop?
-
Φαντασου καγκουρα, να φωτογραφιζει το αμαξι του και να το περναει απο Lightroom / Photoshop ....
brace yourselves !!!
-
-
οτι και να πω..
-
Το έχουμε πει αρκετές φορές, εδώ μπαίνουν ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ φωτογραφίες. Για τις υπόλοιπες (ειδικά από το εξωτερικό), υπάρχει αυτότο θέμα.
-
Χθες το βραδυ στη Τσιμισκή, μαυρο ματ με πίσω τυπου lexus φωτα, 3θυρο με aftermarket (φυσικά) ζάντες ... Getz!!!
-
δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί όμως στην Σαλαμύκονο έχει πολλές καγκουροφωλιές...θα την χαρακτήριζα το μπουρνάζι του αργοσαρωνικού
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Uploaded with ImageShack.us
Ωχ και φαντάζομαι ο πίσω προφυλακτήρας δεν είναι ακόμα έτοιμος για να ολοκληρωθεί το έργο τέχνης
Όπως είπε και ο Νίκος, είναι κοζανίτης. Το αμάξι είναι 'παλιό' στο χώρο...
Το είχε φτιάξει όταν είχα πρωτοπατήσει το πόδι μου στην Κοζάνη, και το είχε 'φτιάξει' ένας φίλος μου. Όταν πληρώνει ο πελάτης. -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ένιωσα την ανάγκη να το ποστάρω......συνοδευόμενο από αυτοκόλλητα και αρκουδάκια της γνωστής φίρμας ''Hello Kitty'' (Χέλοου Κίτυ) όπως επίσης και από χνουδωτό κάλυμμα τιμονιού...
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά τις προάλες είχα πάει στον Άγιο Αντώνιο, σε μια πλατεία κοντά στο σταθμό. Εκεί βλέπω ένα Smart με αυτά τα άθλια φρύδια. Και εκεί που πάω να το σχολιάσω, βλέπω το μαγαζί 'ινστιτούτο όμορφιάς' δίπλα (μαλλιά, νύχια κτλ) και στην πόρτα είχε διαφημιστικό ότι είναι ο αντιπρόσωπος αυτής της νέας μόδας...
Australia Uber Alles!!!!! [#5]