-
[politically correct mode off] [/politically correct mode on]
Beams να κάνει friend αν είναι η blasterina19 την Beamsa ....
-
Εγω προειδοποιησα παντως.Κανονιστε να ερθουν απο εδω οι κοπελιες και να μην ξερουμε που να κρυφτουμε!Αν δεν κανω λαθος τα ιδρυτικα μελη εγραφαν και εδω παλια .
-
εγω το κοβω ....
Και δεν θα τρολλάρω καθόλου?
-
Μεγάλες στιγμές ζούμε σήμερα!!! Έρχομαι κι εγώ για εγγραφή Νομικέ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω προειδοποιησα παντως.Κανονιστε να ερθουν απο εδω οι κοπελιες και να μην ξερουμε που να κρυφτουμε!Αν δεν κανω λαθος τα ιδρυτικα μελη εγραφαν και εδω παλια .Mιλάς σοβαρά; Ήταν εδώ παλιά και έφυγαν;
Μα το να ξαναγύρναγαν θα ήταν ευχής έργο
Γουστάρω συζητήσεις με joanne για AMG και ζαντούλες μούρλια και με pinky για ΦΠΕ, τετραπετάλουδα και τουρμπίσματα και όλα αυτά, σε θέμα που έχει ανοίξει ο ΙΚΕ
Πως καταρρέει το φόρουμ, το ίντερνετ και ο γαλαξίας ολόκληρος σε χρόνο dt -
Γουστάρω συζητήσεις με joanne για AMG και ζαντούλες μούρλια και με pinky για ΦΠΕ, τετραπετάλουδα και τουρμπίσματα και όλα αυτά, σε θέμα που έχει ανοίξει ο **ΙΚΕ **:yahoo:
Θα τον στείλετε τον άνθρωπο στο τέλος ...
-
Διαβαστε λιγο το viewtopic.php?f=13&t=9289
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Διαβαστε λιγο το viewtopic.php?f=13&t=9289Φίλε το διάβασα λίγο και πέτυχα αυτό
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=213459#p213459Απάνθισμα
'Eγώ το μωρό μου το αγαπάω πιο πολύ και από τον γκόμενο' (το μωρό είναι ένα Πούντο)
'Είμαι ερωτευμένη με το τουτού μου'
'έχω κανονίσει ήδη από τώρα για την άλλη βδομάδα για την πρώτη αλλαγή λαδιών (έμαθε να περπατάει ο μπέμπης μου φτάνει τα 5000χλμ'
'Αυτά άντε γιατί τσατίστηκα'Μιλάμε μέλωσα
Συγχώνευση με το άλλο φόρουμ τώρα λέμε και επιστροφή των κοριτσιών που έφυγαν -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Έχει θησαυρό εκεί τελικά
δεν συνηθιζω να διαβαζω το thread με τα καγκουρια αλλα το τι κρεβατομουρμουρα θα χω το βραδυ τωρα που το ειδε η ιδιοκτητρια οτι το βαλες εδω δεν φανταζεσαι ....
παντως τα αυτοκόλλητα πλεον απουσιαζουν απο το αυτοκινητο
-
-
Εγω τα ελεγα
-
ναι ρε σιγα χαλαρωστε.. εδω εχει πεσει το γελιο της αρκουδας... τα αυτοκολλητα τα χε βαλει πριν καμια 4αρα χρονια που ακομα ετρεχε και σε κανα Face2face. τωρα εχουνε βγει ουτως η αλλως αφου τα χουμε κοψει τα 'ευγενη και ακριβα σπορ'
το κακο ειναι οτι η ιδια δεν εχει κωδικους για το 4TF και της το δωσανε σε link, μπηκε με τον κωδικο μου (που ηταν σωσμενος στο pc) και μετα επρεπε να απαντησω σε ερωτήσεις του τυπου 'τι εννοουν australia uber alles' και διαφορα τετοια...
-
μεγάλες στιγμές.
**Κύριοι mod αδελφοποίηση των δύο φόρουμ τώρα **
-
πάντως είναι ψιλο-ανενεργό το φόρουμ τους, δείτε ημερομηνίες κ θα καταλάβετε.
-
τα παρακάτω απο την ιδιοκτητρια
γεια σας, ειμαι η Ορνελλα, ιδιοκτητρια του παραπάνω paseo με τους ιβισκους
ηταν οντως καγκουρικο τοτε παρα το γεγονος οτι μου αρεσε που οταν το ετρεχα ξεχωριζε.. εγω δεν εχω κανενα προβλημα, τωρα πια εχουν βγει αλλωστε απο πανω του.
(αν και στο motorwomen,που δεν ημουν ποτε πρακτικα μελος τους, μαλλον θα σας σταυρωσουνε με αυτα που γραφετε
-
-
πολλά RESPECT !!!
-
Για να επανέλθουμε σε ποιο ελληνικά και on topic: δυστυχώς το κινητό δε βοηθάει... ακόμα και η αεροτομή έιναι ασπρόμαυρη, από μπροστά ήταν χειρότερο αλλά δεν το πρόλαβα,
μετά τις Ε36 αρχίσαμε τις Ε46
φαίνεται οτι τώρα που το λευκό έγινε της μόδας, το προτιμούν για καγκούρεμα αντι των γνωστών περλέ, λιλά, κλπ -
και ένα rallye
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Για να επανέλθουμε σε ποιο ελληνικά και on topic: δυστυχώς το κινητό δε βοηθάει... ακόμα και η αεροτομή έιναι ασπρόμαυρη, από μπροστά ήταν χειρότερο αλλά δεν το πρόλαβα,
μετά τις Ε36 αρχίσαμε τις Ε46
φαίνεται οτι τώρα που το λευκό έγινε της μόδας, το προτιμούν για καγκούρεμα αντι των γνωστών περλέ, λιλά, κλπhttp://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1103203/
Μια παρόμοια Ε46 coupe έχω δει στο Βόλο. Πολύ πιθανόν να είναι και η ίδια.
Australia Uber Alles!!!!! [#5]